Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 119

Θέμα: ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΑ............

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    .... καταφερε να μπει στη ΒΟΥΛΗ ειναι ακρως ανησυχητικο!!! ...
    τα περι ακρο...κτλ..κτλ δε τα σχολιάζω, δικαίωμα να σου να πιστευεις οτι θελεις... και εγω δεν ειμαι ουτε ο Καρατζαφερης ουτε κανας οπαδος του, να επιχειρηματολογήσω ενάντιων των χαρακτηρισμών...

... αλλα ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ το γεγονος οτι καποιος ζήτησε τη ψηφο σου, και εσυ τον εβαλες στη βουλη.... ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ???

την επομενη φορα να εχουμε face control πριν τις εκλογές και ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ να αποφασίζεις ποιος εχει το «δικαίωμα» να μπει ή οχι στη Βουλη... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: συμφωνα με τη δικη σου συλλογιστική περι «δημοκρατίας»

Re: ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΑ............

Αρχικά δημιουργήθηκε από VatosE
    φιλοι μου ηρθε η ωρα να δειξουμε σε ολους οτι δεν κοιμομαστε..........
    οτι επιλεγουμε μια διαφορετικη ζωη.............
    οτι δεν ειμαστε προβατα.............
    οτι θελουμε να δειξουμε οτι ειμαστε διαφορετικοι.............
    ηρθε η ωρα επιτελους στην ελλαδα να βαλουμε ολοι μια φωνη και να πουμε
    φτανει πια..........

σε αυτες τις εκλογες ας ψηφισουμε αντιθετα ολοι μας να τους δωσουμε επιτελους
    ενα μαθημα...........
    Πως το ήθελες; Μάλλον δεν έχεις καταλάβει σε ποιά χώρα ζείς. Είμαστε όλοι μας μαζοχιστές!!!!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    απο αυτα που γραφετε... καταλαβαίνω πως ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ...

Από Άλλο Πλανήτη.... Το avatar του/της Vasilis_Strom
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
    Αυτός , που σου το είπε αυτό , δεν ξέρει από κόμματα !!

Εαν διαβάσεις τον κανονισμό του κόμματος , και βρεις μέσα , ακροδεξιές περιγραφές .
    Σε παρακαλώ να με ενημερώσεις , για να αλλάξω κόμμα .

Θα δεχτώ προς συζήτηση , μόνο κείμενα , μέσα από τον κανονισμό του κόμματος .

Με αρλούμπες , που λένε τα γεροντάκια στα καφενεία , δεν ασχολούμαι !!
    Τώρα πες μου ότι δεν ξέρεις περί σχέσεων,Καρατζαφέρη, Άδωνι Γεωργιάδη, Πλεύρη κτλ και από ποιο χώρο προέρχεται ο πυρήνας του ΛΑ.Ο.Σ και εγώ θα πιστέψω οτι είμαι η Αλίκη στην χώρα τον θαυμάτων :hypnotize :hypnotize

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    απο αυτα που γραφετε... καταλαβαίνω πως ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ...
    Συμφωνώ !!

Οι μοτοσυκλετιστες , απο την εποχη του 60 , φημίζονται ως άτομα , αμόρφωτα , με πολλά κόμπλεξ , διαθέτουν πολύ μαγκιά , και έχουν ανάρμοστη συμπεριφορά προς τους κοινωνικούς δεσμούς .
    Με άλλα λόγια είναι επαναστάτες χωρίς αιτία !! που αγγίζουν το περιθώριο .
    Και είναι συνώνυμοι με λέξεις όπως Βια - εγκληματικότητα - ναρκωτικά .

Ισως κάποιοι , εδώ μέσα, που διαφωνούν με την παραπάνω περιγραφή , θα πρέπει να στρώσουν κάτω το κωλαράκι τους , και να μάθουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ .. να συζητάνε !!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αυτός , που σου το είπε αυτό , δεν ξέρει από κόμματα !!

Εαν διαβάσεις τον κανονισμό του κόμματος , και βρεις μέσα , ακροδεξιές περιγραφές .
    Σε παρακαλώ να με ενημερώσεις , για να αλλάξω κόμμα .

Θα δεχτώ προς συζήτηση , μόνο κείμενα , μέσα από τον κανονισμό του κόμματος .

Με αρλούμπες , που λένε τα γεροντάκια στα καφενεία , δεν ασχολούμαι !!
    ρε συ Κυριακο ...δεν ειναι δυνατον την σημερον ημερα να βγαινεις με τον φοινικα της εθνοσωτηριας επαναστασης και με τον βασιλια στο πετο....θα σε παρουν με τις λεμονοκουπες...

ειναι ενα ειδος εξευγενισμενης ακρας δεξιας που απλα αποφευγει την αναφορα σε τετοιου ειδους συμβολα που ξυπνουν μνημες.

Αλλα το οτι ειναι καργα δεξιος ειναι!!

Και στην τελικη μαγκια του....εσυ γιατι νομιζεις οτι ειναι κατι αλλο;

Πατρις - θρησκεια - οικογενεια ειναι το δογμα του και παλι λεω μαγκια του...αυτες ειναι οι αποψεις του και σε οποιον αρεσουν στο κατω-κατω...παλι λεω εσυ γιατι νομιζεις οτι ειναι κατι αλλο εκτος απο δεξιος μπουνια...

Να διαφυλαξουμε τον ''Ελληνοροθοξο Χριστιανικο πολιτισμο''....ημαρτον! δεν νομιζω να ειναι αριστερη θεση αυτη...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Το μόνο που έχω να πω είναι ότι δεν απέχουμε πολύ σα κοινωνία, σε όλη την Ευρώπη, από το Μεσσαίωνα. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε..
    Καληνύχτα σας & Καλή Τύχη (αν & δε τη βλέπω).Συλληπητήρια σε όλους μας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vasilis_Strom
    Τώρα πες μου ότι δεν ξέρεις περί σχέσεων,Καρατζαφέρη, Άδωνι Γεωργιάδη, Πλεύρη κτλ και από ποιο χώρο προέρχεται ο πυρήνας του ΛΑ.Ο.Σ και εγώ θα πιστέψω οτι είμαι η Αλίκη στην χώρα τον θαυμάτων :hypnotize :hypnotize
    Αμα δεις τον Πλεύρη αρχηγό του κόμματος , πρέπει να αρχίσεις να ανησυχείς !!

τώρα, είπαμε !! χαζομαρούλες των καφενείων , δεν εχουν χώρο στην συζήτηση .
    Ο πυρήνας του ΛΑ.Ο.Σ είναι ο αρχηγός του , και όλοι μας εκεί , είμαστε εργάτες ,
    για να σκάβουμε , και να καθαρίζουμε σκατά ... δεν ξέρω εάν με κατάλαβες .. εις βάθος !!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto

Ο πυρήνας του ΛΑ.Ο.Σ είναι ο αρχηγός του
    Για σκέψου το λίγο αυτό

Αν ο πυρήνας είναι ο αρχηγός τότε να γυρίσουμε στην μοναρχία. Στην δημοκρατία ο πυρήνας είναι ο λαός.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Να διαφυλαξουμε τον ''Ελληνοροθοξο Χριστιανικο πολιτισμο''....ημαρτον! δεν νομιζω να ειναι αριστερη θεση αυτη...
    Θα απαντήσω διοτι είναι αξιόλογα εκφρασμένος ο προβληματισμός .

Το ΛΑ.Ο.Σ , είναι ένας νέος μοντέρνος σχηματισμός , που ασχολείται με τα προβλήματα της Ελλάδας ως χώρα .
    Μάχεται την άνευ όρων παγκοσμιοποίηση , και υπερασπίζετε τις αξίες του ελληνικού έθνους , όποιες και εάν είναι αυτές ...

Δεν ανήκει στην δισδιάστατη πολιτική σκηνή ... εαν ανήκε , δεν θα έμπαινε στην βουλή !! και θα έτρωγε χορτάρια , όπως τα έφαγε ο Παπαθεμελής .

Σύντομα θα πάρετε την πρώτη γεύση , με την λειτουργία την νέας βουλής ..
    Βέβαια δεν κατακρίνω κανέναν εδώ μέσα , για τον τρόπο που εκφράζετε , οι δημοσιογράφοι όλα αυτά τα χρόνια , κατάφεραν να τον αμαυρώσουν , και να τον συκοφαντήσουν .
    Ολα αυτά όμως πέθαναν ... σήμερα γλεντάμε και ελπίζουμε .. οτι η Ελλάδα πα πάθει χοντρή πλάκα με τους δέκα νέους Αντι βολεφτές .. που μπήκαν μέσα !! :rotflmao:

Από Άλλο Πλανήτη.... Το avatar του/της Vasilis_Strom
    Αμα δεις τον Πλεύρη αρχηγό του κόμματος , πρέπει να αρχίσεις να ανησυχείς !!

τώρα, είπαμε !! χαζομαρούλες των καφενείων , δεν εχουν χώρο στην συζήτηση .
    Ο πυρήνας του ΛΑ.Ο.Σ είναι ο αρχηγός του , και όλοι μας εκεί , είμαστε εργάτες ,
    για να σκάβουμε , και να καθαρίζουμε σκατά ... δεν ξέρω εάν με κατάλαβες .. εις βάθος !!

εις βάθος όχι....... αλλά πρόσεχε με τα σκατά μην γλιστρήσεις και πέσεις μέσα και πνιγεις...... αν με κατάλαβες εις βάθος!!

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Παίδες μην το πολυ φιλοσοφείτε. Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Για σκέψου το λίγο αυτό

Αν ο πυρήνας είναι ο αρχηγός τότε να γυρίσουμε στην μοναρχία. Στην δημοκρατία ο πυρήνας είναι ο λαός.
    έχεις ελλείμματα στην χρήση των όρον , και την σωστή χρήση των λέξεων .
    Διάβασε μερικά βιβλία , θα βοηθήσουν καλύτερα τον τρόπο σκέψεως σου ..

Και ΟΧΙ ... μην τα πάρεις από τον Αδωνι , πάρτα από αλλού

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vasilis_Strom
    εις βάθος όχι....... αλλά πρόσεχε με τα σκατά μην γλιστρήσεις και πέσεις μέσα και πνιγεις...... αν με κατάλαβες εις βάθος!!
    Να σε καλά , θα προσέχω !! Thanks

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    έχεις ελλείμματα στην χρήση των όρον , και την σωστή χρήση των λέξεων .
    Διάβασε μερικά βιβλία , θα βοηθήσουν καλύτερα τον τρόπο σκέψεως σου ..

Και ΟΧΙ ... μην τα πάρεις από τον Αδωνι , πάρτα από αλλού
    Καλή η πλακίτσα ειδικά όταν δεν έχουμε τι να απαντήσουμε.

Πάντως αφού δεν θέλεις να απαντήσεις επι της ουσίας θα κάνω κι εγώ το ίδιο. Δεν ξέρω αν είσαι φιλόλογος και γνωρίζεις τόσα πράγματα περίσσότερα από μένα όσον αφορά την ελληνική γλώσσα, πάντως αν ο Αδωνις έβλεπε την ορθογραφία σου θα σε εξόριζε από την χώρα.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Για Ψηφιστε!!!!!!!!!!!
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 01/04/2005, 10:45
  2. ψηφιστε παλι
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 09/07/2004, 10:46
  3. Ψηφιστε Ρε Χανουμε!!!!