![]()
![]()
katapliktiko !!!!
apo ta pio omorfa pou exo diabasei
![]()
![]()
katapliktiko !!!!
apo ta pio omorfa pou exo diabasei
ευτυχώς μου το σφύριξαν
κάλιο αργά παρά ποτέ, το διάβασα
ωραία πράγματα αδερφέ![]()
Τελικά πράγματι ισχύει αυτό που λένε, πως δηλαδή, τα πιο σπουδαία πράγματα, λέγονται μα απλά λόγια.
Εσύ φίλε Θ-Β κατάφερες με απλό, ειλικρινή, ευφυή και απίστευτα διασκεδαστικό τρόπο, να με κάνεις να ταξιδέψω μαζί σου κάθε χιλιόμετρο (άσε το γέλιο που έκανα).
Μείνε αυτός που είσαι (όπως σε γνώρισα μέσα από αυτό το...ταλαιπορικό ) και σου εύχομαι να κάνεις κάθε σου όνειρο πραγματικότητα.
![]()
![]()
![]()
I search, therefore I travel...
το ότι ήσουν τρελός το ήξερα το πόσο το διαπίστωσα στο μάτι σου αλλά είσαι μια τρελή παλαβή και ευχάριστη έκπληξη,....
που μαζευόμαστε τελικά πάντα τόσοι τρελοί μαζί...
πάντα τέτοια...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!
![]()
The journey is the reward!
Τα σπας λέμε! Είσαι αρχηγός & παληκάρι!
Όταν ανέβω θα σου έχω ρακάκι special!
![]()
![]()
![]()
![]()
κοίτα να φέρεις και μέλι...Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Όταν ανέβω θα σου έχω ρακάκι special!
![]()
![]()
![]()
![]()
η γραβιέρα εννοείται
![]()
και κερνάω σούγια όποτε θετε...![]()
Φίλε είσαι τρομερός.
Τυχαία άρχισα να διαβάζω και δεν μπορούσα να σταματήσω με τίποτε.Ευτυχώς που άργησα να σε διαβάσω γιατί αν χρειαζόταν να διαβάζω καθημερινά (με συνέχειες) δεν θα το άντεχα.
Πότε θα πάς την επόμενη εκδρομή ??????
Περιμένουμε!!!!!!!!!!!!!!
ναι ναι....ρε φιλε....εισαι απιστευτος.....αιντε και περιμενουμε το επομενο ταξιδιωτικο.....θα σου προτεινα κατα Ιβηρικη.....Χισπανια ισως????ωραια πολη η Λισσαβονα......καλα το βουνο που εχει λεμε ειναι απιστευτο.....πως το λενε....πως το λενε....α ναι Παρνασσιαδα.....![]()
![]()
ban και κάτω...Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ναι ναι....ρε φιλε....εισαι απιστευτος.....αιντε και περιμενουμε το επομενο ταξιδιωτικο.....θα σου προτεινα κατα Ιβηρικη.....Χισπανια ισως????ωραια πολη η Λισσαβονα......καλα το βουνο που εχει λεμε ειναι απιστευτο.....πως το λενε....πως το λενε....α ναι Παρνασσιαδα.....![]()
![]()
λίγη σοβαρότης παρακαλώ...![]()
πως μου ειχε ξεφυγει τοσο καιρο αυτο το ταξιδιωτικο;
σε ευχαριστω αδερφε. Μας πηρες μαζι σου σε καθε χιλιομετρο του ταξιδιου σου. Κ για να μην κρυωνουμε, ανοιξες την ψυχη σου κ μας εβαλες ολους. Κ ειναι τοσο μεγαλη ψυχη που αλλους τοσους κ ακομα αλλους τοσους να ειχε το φορουμ, θα χωραγαμε ανετα.
Μακαρι ολοι οι δρομοι να ειναι ανοιχτοι μπροστα στα ματια κ τις ροδες σου.
Κ μη σταματας να γραφεις. Εχεις ενα δικο σου υπεροχο στυλακι, του οποιου δηλωνω οπαδος
τσιμπα μιακ ελπιζω τις υπολοιπες να τις πιουμε απο κοντα
![]()
![]()
να σε καλα φιλε,
το καταευχαρηστηθηκα!![]()
δεν φανταζεσαι ποσο..
Αντεστα επομενα ταξιδια
![]()
Από τά πιο ωραία ταξιδιωτικά που έχω διαβάσει!!!!!!Ωραίος!!!:wacko:![]()
Φανταστικό φίλε...ΘΟΥ ΒΟΥ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()