για gsxr1000 k7 εχει ακουστει κατι?
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Που εκανε την μετατροπη σε custom ο ιδιοκτητης?
Στην Κ1 Μεγαρων!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
Στην Κ1 Μεγαρων!!!!!
Εφτασε τουμπαρωντας στην Κ20?
Αρχικά δημιουργήθηκε από belibas
για gsxr1000 k7 εχει ακουστει κατι?
ναι κοβουν και αυτα αστα να πανε
παρε ενα σελοτειπ και δεστο και θα εισαι οκ μετα
τα κ7 ειναι χαλια!!!! μακριααααα!!!!!!
ενα πλαισιο, σαν βουτυρο, τι να σας λεω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η παραπανω μηχανη ειναι ενος φιλου και πραγματικα ακομα και σημερα την κλαιει μεγαλη αγαπη βλεπετε.Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
Μπαααααααααααααα ..........ΔΕΝ ΚΟΒΟΝΤΑΙ!!!!!!
When the unnamed feeling
It comes alive
Then the unnamed feeling
Takes me away
φοτο για 1000 κ7 υπαρχουν?
Tι ενοεις φοτο για Κ7?Αρχικά δημιουργήθηκε από belibas
φοτο για 1000 κ7 υπαρχουν?
When the unnamed feeling
It comes alive
Then the unnamed feeling
Takes me away
Αρχικά δημιουργήθηκε από akis_1
Η παραπανω μηχανη ειναι ενος φιλου και πραγματικα ακομα και σημερα την κλαιει μεγαλη αγαπη βλεπετε.
Συγνώμη για να καταλάβω δηλαδή το μηχανάκι έκοψε πλαίσιο στα καλά καθούμενα η έφαγε τούμπα ?
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Αυτη η Κ1 της Σαγκαης... ωωωπππ ξεχαστηκα, των Μεγαρων ηθελα να πω, ειναι πλαισιοφαγα...![]()
εκτος οτι εχω πεσει και γω Μεγαρα με highsidig (βασικα ξεκινησε γιατι βρηκε κατω το μηχανακι) και Σερρες στην Κ5 απο low... εχω δει και τα μηχανακια απο καμια 40αρια τουλαχιστον πτωσεις σε Μεγαρα και Σερρες, ειδικα Σερρες πιο αγριες... πλαισιο δεν εχω δει ουτε εχω ακουσει να κοψει απο τουμπα μοτοσυκλετα, ειδικα σε στροφες οπως Κ1 κλπ Μεγαρα (οπου εκει δεν λεγεται τουμπα, απλα τουμπιτσα) που ειναι για τον "πεοντα" απο θεμα ταχυτητας, ειδικα εφοσον αναφερομαστε σε trackdays, δηλαδη αμα ηταν στα χερια Τσουκαλα η Μπουστα τι θα εκανε? θα κοβοταν στα φρενα? ...![]()
να το πεταξει καποιος απο τον 2 οροφο αντε να το δεχτω...
παγκοσμιως πλεον αναμεσα στους μοτοσυκλετιστες ειναι αποδεκτο οτι απο θεμα ποιοτητας κατασκευης, και κατα συνεπεια λογο τους ειδους του προβληματος, τα συγκεκριμενα μηχανακια ειναι παναγια μου βοηθα...
Η φωτογραφια που εβαλα εγω, ειναι απο highsiding στην K1 των Μεγαρων (σε track day), που εγινε μπροστα μου. Οσοι ξερουν τα Μεγαρα, καταλαβαινουν οτι δεν ηταν με "πολλα".-Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Συγνώμη για να καταλάβω δηλαδή το μηχανάκι έκοψε πλαίσιο στα καλά καθούμενα η έφαγε τούμπα ?
φοτο απο κομμενα πλαισια gsxr1000 k7 υπαρχουν?