Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 79 από 79

Θέμα: τι γνωμη εχετε για τα μαθηματα του 0-300?

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από monarxis
    Ολοι πεφτουν...και οσοι δεν επεσαν μαθηματικα καποια στιγμη θα πεσουν!

Δεν επεται ομως οτι ο σωστος οδηγος πρεπει να εχει πεσει ...απειρες φορες,ο "σωστος"οδηγος παιρνει τα μετρα του(εξοπλισμος),δεν προκαλει την τυχη του (..και των αλλων),δεν ξεχναει τις "πτωσεις"του...και φυσικα και αυτος εξελισσεται οδηγικα με την παροδο του χρονου...

Δηλαδη οι "ινδιανοι"που τρωνε σαβουρες στη νιοστη ειναι καλοι οδηγοι?

μιλήσαμε περί άγνοιας κινδύνου και όχι περι γνώσης οδήγησης...

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από monarxis
    Ολοι πεφτουν...και οσοι δεν επεσαν μαθηματικα καποια στιγμη θα πεσουν!

Δεν επεται ομως οτι ο σωστος οδηγος πρεπει να εχει πεσει ...απειρες φορες,ο "σωστος"οδηγος παιρνει τα μετρα του(εξοπλισμος),δεν προκαλει την τυχη του (..και των αλλων),δεν ξεχναει τις "πτωσεις"του...και φυσικα και αυτος εξελισσεται οδηγικα με την παροδο του χρονου...
    +1
    Chris

...σε τρομαξα? Το avatar του/της mpou
    Ηθικο διδαγμα 1: Δεν απουσιαζουμε απο το forum για 3 μερες, χανουμε πολλα.
    Ηθικο διδαγμα 2: Δεν εμμενουμε σε κατι το οποιο δεν εχουμε δοκιμασει (οπως εγω το σχολειο)

Δεν υποστηριζω σε καμμια περιπτωση οτι το σχολειο ειναι τσαμπα λεφτα. Αλλα, με το δικο μου μυαλο, και κοιταζοντας γυρω μου την (δικια μου) πραγματικοτητα, παραθετω τις προτεραιοτητες μου:

-Αποκτηση διπλωματος οδηγησης
    -Οδηγηση, με την παρευρεση περισσοτερο "εμπειρων", σε δρομους μηδενικης κινησης (ισως η επαρχια σου δινει αυτη τη δυνατοτητα παραπανω, στους δρομους των χωραφιων του χωριου μου δεν κινειται κουνουπι, ασε που με το DT50 ο παππους μου μου προετρεπε να "οργωσω" λιγο ακομα )
    -Αποκτηση μοτο
    -Αποκτηση ΟΛΟΥ του απαραιτητου εξοπλισμου (ακομα και αν μειωσω τις πιθανοτητες πτωσης μου, η εστω και μια μπορει να εχει τραγικα αποτελεσματα)
    -Κινηση σε δρομο, πηγαινοντας "χεσμενος" (εννοωντας οτι 1)σε μια στροφη που μπορει να παρει η μοτο με 80, και εγω λογω εμπειριας με 60, την παιρνω με 50, 2)ή εκιννηση επιδραδυνσης 100 μετρα πριν το σημειο στασης, 3)κτλ)
    -Κινηση με περισσοτερη ανεση στο δρομο, αλλα και παλι "χαλαρα" σε αγνωστες διαδρομες (οχι, δεν υπαρχει περιπτωση να μπω σε μια στροφη που "κλεινει" και αλλο. Αφου δεν την ξερω, δεν θα πειραματιστω με τον εαυτο μου και με τον απεναντι (που δεν εχει παει σχολειο για αυτοκινητα, και νομιζει οτι με σκληρες αναρτησεις και χαμηλωμα μπορει να παρει στροφη σαν τον Alonso).
    -ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΣΧΟΛΕΙΟ για περισσοτερο απολαυση της μηχανης (τουτεστιν, μπαινω στην στροφη και αμα κλεινει και αλλο, χεστηκα, ξερω τι να κανω)

Συμπερασμα : Ναι, το σχολειο (οπως και καθε σχολειο) ειναι ΚΑΛΛΛΛΛΛΟ πραγμα (με πολλα λ ως βορειος)

Υ.Γ. 1:Σε οσα σχολεια και να παω, και παλι στους δρομους μας δεν θα το ρισκαρα.
    Υ.Γ. 2:Ειμαι στο σταδιο πριν το σχολειο (κατα την γνωμη μου, αν και δεν φοραω φορμα απο κατω). Ελπιζω να μπορεσω να παω, γιατι μερικοι με πεισανε οτι ισως δεν μπορω να καταλαβω ακριβως τι προσφερει. Ισως να αλλαξω και την αριθμηση μου μετα απο αυτο, ποιος ξερει?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Σ'ωραιος
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Παρόμοια θέματα

1. Τι γνωμη εχετε για τα Modenas?
    από clyde2 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 01/04/2012, 18:56
  2. τι γνωμη εχετε για τα μαθηματα του 0-300? και η μαλ@κία παει σύννεφο
    από dammed_kittin στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 71
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2007, 10:22
  3. τι γνωμη εχετε για τα λαδια της γιαμαχα?
    από alfa156 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 03/10/2007, 12:21
  4. Τι γνώμη έχετε για τα κράνη Hjc?
    από GATHAN στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2007, 23:52
  5. ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ 24ωρα Video Club
    από athas62 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2006, 02:36

Κανόνες δημοσιεύσεων