Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
Πρωτον να ξεκινησω λεγοντας οτι δεν κανω αντιπαραθεση και δεν στην λεω...απλα εκφραζω καποια ρητορικα ερωτηματα,τα οποια και δεν περιμενω να απαντηθουν (γιατι πολυ απλα δεν θεωρω απαντηση, τους χαρακτιρισμους που ισως να μου προσαψεις )...οπως και επισης αγνοω καταστασεις του στυλ το ‘’δικο μου’’ θρεντ και τετοια κουλα...δεν υπαρχει τιποτα δικο σου και τιποτα δικο μου σε αυτο και σε καθε αλλο φορουμ...παμε τωρα...ενω εισαι ανθρωπος που βριζεις και κατηγορεις ανθρωπους που αυτοπροβαλονται(ΙΣΩΣ με ηλιθιο τροπο) οπως ο ΟΡΕΣΤΙΣ ...κανεις ακριβως το ιδιο...αυτοπροβαλεσαι και μαλιστα με πολυ ηλιθιο τροπο????το τι επαθε η αδερφη σου δεν το ξερω και σιγουρα δεν με ενδιαφερει να το μαθω...το τι καταλοιπα εχει αφησει σε εσενα το καθε συμβαν επισης δεν με ενδιαφερει και επισης εν θελω να το μαθω...απλα δεν γινεται ενας ανθρωπος ο οποιος μπαινει σε ενα χωρο συζητησης και κραζει ανθρωπους για την μη ορθη συμπεριφορα τους και τους θεωρει αγκαθια στην κοινωνια ξαφνικα να μιλαει για το πως θα τιμωρησει εναν αλλο ανθρωπο ο οποιος εκανε ενα σφαλμα 20 χρονια πριν και μαλιστα ενω ηταν μοοοολις 14 χρονων...απο οπου και να προερχονται οι ορμες σου ειναι ξεκαθαρο οτι εισαι Η υποκριτης διπροσωπος Η διχασμενη προσωπικοτητα...ισως πρεπει να αναθεωρησεις και να καταλαβεις οτι ΙΣΩΣ να αποτελεις και εσυ μελος των δυσλειτουργικων ατομων της κοινωνιας αυτης (των ατομων που κραζεις δηλαδη)...ισως αν βρεις εναν ανθρωπο(γιατι απο τα λεγομενα σου ειναι ξεκαθαρο πως δεν εχεις ) που τον νοιαζεσαι και να ΣΕ νοιαζεται να αναθεωρησεις ...δε στα λεω ουτε φιλικα αλλα ουτε και εχθρικα...δε με νοιαζει ουτε να τα διαβασεις ουτε να απαντησεις ουτε να τα σκεφτεις ουτε τιποτα...απλα εκφραζομαι ελευθερα και χωρις σκοπο και νοημα οπως και εσυ...
Υ.Γ. η οργη δηστυχως που εκραζετε σαν οχλος ειναι δειγμα το ποσο ακομα απεχουμε απο το να αποχαρακτηριστουμε οσα βαρβαροι...
Υ.Γ.2 με τοσα ατυχηματα καθημερινα αν ακολουθουσαμε ολοι την τακτικη που αναφερει ο αντιπαθης σε εμενα συνανθρωπος μας θα επρεπε να εχουμε αφανησει ο ενας των αλλων απο καιρου τωρα
τι ψάχνεις να βρείς!
χαλας το πληκτρολόγιο σου!![]()