Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 107

Θέμα: επίδειξη ήθους παε αεκ

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    1. έχεις δίκιο idi. ο μελλισάν και ο καρράς ήταν λαμόγια. δεν έπαιρναν παίχτες ούτε τίτλους (εφήμερες χαρές), περιόριζαν την αεκ στη λίμνη με νίκες κατά της αιντχόβεν και αποκλείονταν από το χαιδάρι. τότε που η αεκ των 5000 διαρκείας (μεταξύ των οποίων και το δικό μου στην 3) έκοβε 15000 εισητήρια (με 22000 κόσμο μέσα ). τώρα η αεκ των 25000 διαρκείας κόβει πάλι 15000 εισητήρια.

2. για να θυμηθώ ποιος έχει τατού στο μπράτσο....

3. όσοι έχετε λοιπόν την ίδια τρέλλα με τότε απορώ γιατί δεν σας πειράζει που δεν μπορείτε ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΑ να παρακολουθήσετε την ΑΕΚ εκτός έδρας. γιατί δεν ζητάτε το αυτονόητο, να υπάρχουν εισητήρια στα εκδοτήρια για τους φιλάθλους της ΑΕΚ! και όταν κάποια παε το κάνει όπως ο πανιώνιος αντιδρά η ίδια η ΑΕΚ!!!!!

4. το πέταλο τότε -πριν 10 χρόνια-κόστιζε φτηνότερα από τον κινηματογράφο. αν μπορέσει κάποιος να μου δικαιολογήσει γιατί κοστίζει 20 ε το φτηνότερο εισητήριο στο αεκ-λαρισα (και 30ε στο βεροια-αεκ κλπ) πάω πάσο

5. κάποιοι φαίνεται είναι πρώτα ντέμης και μετά αεκ...επαληθεύεται από το γεγονός ότι έμπλεξαν στη κουβέντα τον ντέμη χωρίς εγώ να αναφέρω ότι για την προσπάθεια μετατροπής μας σε πελάτες φταίει ο ντέμης-με τον οποίο παρεπιπτόντως έχω καλύτερη σχέση από όσο φαντάζεστε...και με τον οποίο συμφωνώ σε πολλά αλλά όχι σε όλα(τυγχάνει άλλωστε να έχω κουβεντίασει μαζί του face to face 5-6 φορές και όχι μόνο σαν φίλαθλος προς πρόεδρο παε και όχι μόνο για τα αμιγώς ποδοσφαιρικά). αυτή είναι η γενική τάση στο calcio moderno.

6. είμαι σίγουρος που γουστάρεις να είσαι πελάτης...

7. δεν είμαι φίλος σου
    1.Δεκτα ολα....αλλα οι παιχτες που πηραν τους βγηκαν και δεν ηταν ονοματα.....αν θυμασε οταν πηρε τον παππου....ολοι λεγαμε ποιος ειναι αυτος....οταν ηρθαν στην Αεκ ειχαν σχολη οδηγων και τωρα πετραιλαικες εταιριες.....δεν ηταν αυτοι τοσο πολυ λαμογια οσο σε αυτον που πουλησαν που και αυτος πουλησε που καποιος πηρε με τσαμπουκα,για να ερθει καποιος να τη παρει με τσαμπουκα αλλα θεωρω με αλλο σκεπτικο(Τροχανας,ΕNIC,Ψωμιαδης,Ντεμης)....με το Χαιδαρι δεν αξιζαμε και αποκληστικαμε....δηλαδη τι να πει η Barca που την εχει πατησει τοσες φορες (δεν κανω συγκριση...αλλα λεω ενα παρομοιο γεγονος)....15.000 εισητηρια 22.000 μεσα....δυστηχως δεν μας πηρα απο τοτε χαμπαρι η εφορια μπας και σωθουμε νωριτερα....δηλαδη εχει πουλησει 25.000 διαρκειας και επειδη πανε μονο οι 17.000 φταιει ο Ντεμης???α ναι....και εχουμε παιξει μονο 2 αγωνες εντος....

2.Ο Ντεμης....που κολλαει αυτο???

3.Τα εισητειρια με τον Πανιωνιο τα ΚΑΤΑΣΧΕΣΕ η αστυνομια...οχι ο Ντεμης και η Παε.....απλα αυτος ειχε διαφωνεισει....δηλαδη με την Βεροια πως ειχε 2.500 χιλιαδες Αεκτζηδες....πηγαινε εσυ μεμονομενα σε κανα γηπεδο που υπαρχουν καφροι (και εμεις εχουμε καφρους) και ελα μετα πες μου για το μεμονομενο...

4.Ναι.....μονο το γηπεδο ακριβεινε και ειδικα της Αεκ.....τα τσιγαρα,ποτα,βενζινες,κλπ κλπ εχουν μεινει στα ιδια...και αν επαιρνες ενα απο τα φτηνα εισητειρια διαρκειας θα σου εβγαιναι μεσω ορο 9-10 ευρω τον αγωνα....αλλα προτιμησες την τηλεοραση και καλα εκανες(δεν το λεω με ειρωνια)...α ναι και στο Βεροια-Αεκ τις τιμες τις αποφασησε η Βεροια και οχι ο Ντεμης...

5.Εδω με μπερδευεις....τελικα σε θελει για πελατη και καθετε και ασχολειτε και μαζι σου προσωπικα....Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ...ΚΑΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΜΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ....ποια εννοια εχεις εσυ για πελατη???γιατι ο Ντεμης εννοει...''χαλας καποια απο τα λιγοστα λεφτα που σου περισσευουν για να δεις την ομαδα που γουσταρεις???αν ναι εγω σαν προεδρος της Αεκ θα προσπαθησω να....εχεις καθισμα (οχι σπασμενο)....εχεις τουαλεττες(οχι θαμνους).....να εχεις καποιες ανεσεις (οσο ειναι δυνατον)...και το βασικοτερο....θα προσπαθησω να φτασεις σπιτι σου ζωντανος και ολοκληρος.....και εσυ και οι οικογενια σου που θελω να ερθει μαζι μου να περασει ομορφα για 2-3 ωρες''...και αφου ειναι παγκοσμιο το calcio moderno (σε προηγμενες χωρες πανατα) τι φταιη ο Ντεμης γιαυτο...???

6.Φανταζομαι γουσταρει την ΑΕΚ....οπως ειναι τωρα φανταζομαι....οχι με λαμογια.....μεχρι αποδειξεως του εναντιον βεβαια.....

7.Αυτο λυνετε με ενα καφεδακι,και ανηφορισμα παρεα στο ΟΑΚΑ για να δουμε την ομαδαρα μας...

όπου γης Το avatar του/της iosif
    ΌΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ
    σοβαρά όλοι οι αεκτζήδες ήταν με την ορίτζιναλ?

μάλλον ξεχνάτε που το μισό γήπεδο βριζε τη σκεπαστή για τα πανώ και τα βατράχια, τους βούρο-τσαρούχα να κατεβαίνουν από την επισήμων και να αρπάζουν το πανώ, τα μπινελίκια στα άνω λιόσια στο 2-2 με το αιγάλεω όπου 2000 αεκτζήδες υπό πολικές συνθήκες καταφέραμε να πλακωθούμε

και για να τελειώνουμε ας έλεγε η ορίτζιναλ ναι στην φυλή και θα σουλεγα εγώ εάν θα έδινε εισητήρια σε οργανωμένους. αλήθεια στους άλλους συνδέσμους γιατί δεν δίνει αφού έχει πρόβλημα με τον ...μίμη? μήπως γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των οργανωμένων είναι κατά της φυλής?

και μια ερώτηση για όσες ξερουν:
    γιατί η παε δεν συζήτησε καν το θέμα ικάρου και γιατί ο ντέμης επιμένει ότι το ελληνικό είναι ...μακριά????
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Ο Κανελλόπουλος απάντησε: "Είναι απαράδεκτο αυτό που κάνετε, επειδή ξέρετε ότι έχουμε διαφορές μαζί τους (σ.σ.: με τους οργανωμένους).

επειδή κάτι γράφτηκε για το αν πάω γήπεδο....

έχω διαρκεία πολλά χρόνια τώρα και 2ψηφιο αριθμό εκδρομών μεμονωμένος, με παρέα με την R , με την θ21, με το σύνδεσμο νικαίας κλπ

ΌΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ
    σοβαρά όλοι οι αεκτζήδες ήταν με την ορίτζιναλ?

μάλλον ξεχνάτε που το μισό γήπεδο βριζε τη σκεπαστή για τα πανώ και τα βατράχια, τους βούρο-τσαρούχα να κατεβαίνουν από την επισήμων και να αρπάζουν το πανώ, τα μπινελίκια στα άνω λιόσια στο 2-2 με το αιγάλεω όπου 2000 αεκτζήδες υπό πολικές συνθήκες καταφέραμε να πλακωθούμε

και για να τελειώνουμε ας έλεγε η ορίτζιναλ ναι στην φυλή και θα σουλεγα εγώ εάν θα έδινε εισητήρια σε οργανωμένους. αλήθεια στους άλλους συνδέσμους γιατί δεν δίνει αφού έχει πρόβλημα με τον ...μίμη? μήπως γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των οργανωμένων είναι κατά της φυλής?

και μια ερώτηση για όσες ξερουν:
    γιατί η παε δεν συζήτησε καν το θέμα ικάρου και γιατί ο ντέμης επιμένει ότι το ελληνικό είναι ...μακριά????
    Εδω σε πιανω αδιαβαστο....οταν λεω ολοι οι Αεκτζηδες εννοω το 1996 που ηρθε ο Μπαγεβιτς στην Ν.Φ.......φανταζομαι να θυμασαι ολο το γηπεδο να πεταει πεντοχιλιαρα με το προσωπο του βατραχου...και για ολα τα χρονια που ερχοταν....η δεν θυμασαι και τα λολοδαχτυλακια που εκανε παρεα με Μπουρουτζικα και Περσια....το σκηνικο που λες ειναι με BigMac (ωραιες εποχες εεε????) που καποιοι δεν ΞΕΧΑΣΑΝ....τι δεν ξεχασαν???την πουστια και την προδοσια.....αν εσενα η γκομενα σου σε παραταγε (ενω σου ελεγε οτι σε αγαπουσε) για καποιον πιο φραγκατο θα την ελεγες πως???και μετα θα την δεχοσουν πισω???ε αυτα τα παλλικαρια που σε πολλα τους βρισκω λαθος δεν ξεχασαμν ρε φιλε....και εγω δεν εχω ξεχασει....και δεν ειμαι μεσα σε αυτους πια....

γιατι νομιζεις,οτι η οριτζιναλ εχει λογο και δικαιωμα για το γηπεδο???τα προβληματα ειναι πιο βαθεια απο οσο νομιζεις....δεν ειναι η κοντρα για τα διαρκειας η γαι τα εκτος....δεν δινει γιατι ειπαμε....μαζι με τα ξερα καιγονται δυστηχως και τα χλωρα.....οταν εγιναν τα επεισοδεια στην Λειβαδια γιατι να μην παω εγω στο γηπεδο αφου δεν ειμαι στην οριτζιναλ και ειμαι σε αλλη θυρα????

αν και το οσες δεν μου αρεσε...νομιζεις οτι ο Ικαρος και το Ελληνικο ειναι τσιφλικι του Ντεμη....κανει οτι γουσταρει....απλα φανταζομαι καταλαβε οτι με αυτα τα 2 θα εφτιαχνε γηπεδο σε 100 χρονια....αν τον αφηνανε ποτε....και εκει θα βγαινανε ολοι οι αεκαρες και λεγανε...''φτιαξτε γηπεδο ρεεεεεεεεεεε''.....αρα με τον ΟΔΔΥ μαλλον ο ενας κανει χαρη στο αλλον....με την ΑΕΚ κερδισμενη ομως....

υ.γ. ο Μιμης ειναι αιωνια καταραμενος......ο σκυλος του λεγεται ΝΤΟΥΣΑΝ.......

Ο Κανελλόπουλος απάντησε: "Είναι απαράδεκτο αυτό που κάνετε, επειδή ξέρετε ότι έχουμε διαφορές μαζί τους (σ.σ.: με τους οργανωμένους).

επειδή κάτι γράφτηκε για το αν πάω γήπεδο....

έχω διαρκεία πολλά χρόνια τώρα και 2ψηφιο αριθμό εκδρομών μεμονωμένος, με παρέα με την R , με την θ21, με το σύνδεσμο νικαίας κλπ

Τοτε ποιο ειναι το προβλημα σου με τις τιμες με την Λαρισα???αφου εχεις διαρκειας.....

σε ποια γηπεδα ομως πηγες μονος,και σε ποια με την r θ21 κλπ???
    ρητορικη ειναι η ερωτηση......γιατι ξερω......

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    το δίδυμο ΜελΤαιγκερ /Καρρας (ο ιδος που 1 χρονο μετα προεδρος στη Προοδευτικη οταν με νυχια και με δοντια ηθελε να μας νικησει... σε αντιθεση με το γαυρο.. μη τα ξεχναμε..) ηταν Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ... με την γνωστη κατάληξη....(καλοκαίρι 2004...)

το ποσο ΑΕΚτζιδες ειναι στην orginal (και εσυ...) δεν υπαρχει ΑΕΚομετρο να το μετρήσει... η πλακα ειναι οτι καθομασταν διπλα διπλα σιγουρα σε καποια παιχνιδια γιατι τυχαινει να πηγαινα και σε παιχνιδια με ελαχιστο κοσμο αν οπως λες εισουν εκει στα "χιονια και στις βροχες" θα φωναζαμε παρεα...

φιλος σου εχεις δικιο δεν ειμαι... και ουτε θελω να γινω σορυ..... εγω θελω το καλο της ΑΕΚ και δεν την πολεμαω σαν εσενα.... εγω γουσταρω ΝΟΙΚΟΚΥΡΟΣΥΝΗ ... σήμα κατατεθέν του μεγαλου ποδοσφαιριστή και ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ της ΑΕΚ.... Θεμιστοκλή Νικολαιδη...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    BTW αφου λες οτι ειχες διαρκειας στη θυρα 3 στη Φιλλαδελφεια.... για συγκρινε και τις τιμες με τις τωρινες στα διρκειας... ετσι να γελασουμε!!!!!!!!!

το πες μονος σου
    οσοι δεν συμφωνουμε ΣΕ ΟΛΑ με τον ντεμη ειμαστε εχθροι της αεκ......

το ολες ηταν λαθος τυπογραφικο

το πες μονος σου
    οσοι δεν συμφωνουμε ΣΕ ΟΛΑ με τον ντεμη ειμαστε εχθροι της αεκ......

το ολες ηταν λαθος τυπογραφικο
    Kαλα....απο οσα ειπα εκει κολλησες.....και αυτο το πορισμα εβγαλες????και βεβαια δεν καταλαβα καποιος που επαιρνε διαρκειας στην 3,καταλαβαινει και ξερει τι παιζει και επαιζε με την οριτζιναλ....εχεις την αποψη σου....εχω την δικια μου.....εγω σταματαω εδω.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ashton
    @ iosif.
    Για τις τιμές των εισιτηρίων δεν έχεις άδικο.
    ΑΛΛΑ...
    Δε θυμάμαι πολλούς όμως να γκρινιάζανε που δίναμε 5 χιλιάρικα στην 21 για τα ματς με Μίλαν και Άγιαξ το 1994 (πριν 13 χρόνια, όταν το σινεμά είχε με το ζόρι 1-1,5) ή που το 2002 ΠΡΙΝ τα σπάσουν ορισμένοι με τον Μάκαρο δίναμε 30 ευρώ για το Ιντερ-ΑΕΚ και 60 για το ΑΕΚ-Ιντερ...

@ ashton
    για να ξεφυγουμε
    ξέρεις τι μουχει μείνει πιο πολύ?

ότι είχα δώσει κάπου 5 χιλιαδες για εισητηριο στην 21 με τον αγιαξ του λιτμανεν και οχι μόνο για ενα πιτσιρίκι της γειτονιας και μετα την κυριακή παίζαμε βύρωνα με αθηναικό του τζαλακώστα και το εισητηριο είχε ...σχεδόν τα ίδια λεφτά-κάπου 4000δρχ!
    και μιλάμε για νφ 26000θέσεων και καλογρέζα 65000 θεσεων!

τώρα όσο για την 3 και την R ε φίλε μου μπλακμπουσα δεν είναι όλοι της ορίτζιναλ στην σκεπαστή, ούτε έχουν όλοι τις ίδιες απόψεις για όλα!
    προσωπικά που δεν είμαι κολλημένος με την ορίτζιναλ- και κανένας άλλον όμως πχ ντέμης- δεν έχω πρόβλημα να φύγει το γήπεδο από νφ αλλά θεωρώ αδιανόητο -και επιχειρηματικά ανέφικτο-να πάει φυλή
    επίσης δεν ήθελα ντούσαν αλλά δεν ήθελα βατράχια στο γήπεδο

και τελικά. μακάρι όταν η ομάδα ντέμη δώσει κάποτε σε άλλον την ομάδα να αποδειχθεί ο πρόεδρος που έδωσε (και κέρδισε γιατί όχι )περισσότερα από κάθε άλλον. προς το παρόν η σύγκριση της τριετίας του με τα χρόνια μελλισάν τον βγάζουν μείον.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    και τελικά. μακάρι όταν η ομάδα ντέμη δώσει κάποτε σε άλλον την ομάδα να αποδειχθεί ο πρόεδρος που έδωσε (και κέρδισε γιατί όχι )περισσότερα από κάθε άλλον. προς το παρόν η σύγκριση της τριετίας του με τα χρόνια μελλισάν τον βγάζουν μείον.
    Μείον;... μείον;...

- Μια ΑΕΚ που κατάφερε να βγέι με τον Ντέμη απο οικονομικό αδιέξοδο.
    - Μια ΑΕΚ που στην πρώτη της χρονιά κιόλας με παίκτες που δεν τους γνώριζε κανείς και μαζί με Σάντος ,να κοντεύει να πάρει πρωτάθλημα ...
    - Μια ΑΕΚ που στο CH.L. έκανε τις πρώτες τις νίκες , μαζί με τον Φερέρ (που ο Ντέμης και ο Ίβιτς έφεραν μετά απο παραμονή 15 μερών σε Ισπανία!!!)
    - Μια ΑΕΚ που με πρόεδρο τον Ντέμη , έχει καταφέρει να έχει Αρουαμπαρένα, Ζήκο, Δέλλα, Λύμπε, Ρίμπο, Μανού , Φερέρ στο δυναμικό της και μάλιστα να προχωρά θέμα γηπέδου μετά απο την μέγιστη μαλακία του Γρανίτσα να μας αφήσει άστεγους χωρίς όρους...
    - Μια ΑΕΚ που μέσα σε 3 χρόνια, και υγιείς οικονομικά είναι και αγωνιστικά (βάσει δυναμικού και αποτελεσμάτων) είναι στην καλύτερη της φόρμα.

Αν είναι έτσι το μείον , iosif, γουστάρω να είμαστε συνέχεια μείον.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Μείον;... μείον;...

- Μια ΑΕΚ που κατάφερε να βγέι με τον Ντέμη απο οικονομικό αδιέξοδο.
    - Μια ΑΕΚ που στην πρώτη της χρονιά κιόλας με παίκτες που δεν τους γνώριζε κανείς και μαζί με Σάντος ,να κοντεύει να πάρει πρωτάθλημα ...
    - Μια ΑΕΚ που στο CH.L. έκανε τις πρώτες τις νίκες , μαζί με τον Φερέρ (που ο Ντέμης και ο Ίβιτς έφεραν μετά απο παραμονή 15 μερών σε Ισπανία!!!)
    - Μια ΑΕΚ που με πρόεδρο τον Ντέμη , έχει καταφέρει να έχει Αρουαμπαρένα, Ζήκο, Δέλλα, Λύμπε, Ρίμπο, Μανού , Φερέρ στο δυναμικό της και μάλιστα να προχωρά θέμα γηπέδου μετά απο την μέγιστη μαλακία του Γρανίτσα να μας αφήσει άστεγους χωρίς όρους...
    - Μια ΑΕΚ που μέσα σε 3 χρόνια, και υγιείς οικονομικά είναι και αγωνιστικά (βάσει δυναμικού και αποτελεσμάτων) είναι στην καλύτερη της φόρμα.

Αν είναι έτσι το μείον , iosif, γουστάρω να είμαστε συνέχεια μείον.

Gandalf

σωστος!!!

μεσα σε 3 χρονια, η αεκ εχει κανει τεραστια αλματα σε ΟΛΟΥΣ τους τομεις!

ειναι παραλογο να υπαρχουν αεκτζηδες που δεν ειναι ικανοποιημενοι απ την ομαδα........ επι εποχης Ντεμη!

ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ 3ΕΤΙΑ ΜΕΛΙΣΑΝ ΕΧΕΙ -3 ΤΙΤΛΟΥΣ
    ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ

ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ 3ΕΤΙΑ ΜΕΛΙΣΑΝ ΕΧΕΙ -3 ΤΙΤΛΟΥΣ
    ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ
    ναι......
    μονο που, ο μελισσανιδης πηρε ομαδα ετοιμη, και με δικο της γηπεδο..................
    ενω ο ντεμης πηρε 1 χωραφι (ουτε καν) στη νεα φιλαδελφεια και μια ομαδα με ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ χρεη!!!!!!!

αν ο μελισσανιδης ηταν ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ αεκαρας ας εκανε μια ΣΟΒΑΡΗ κρουση, να παρει την ΑΕΚ οταν αυτη ηταν 1 βημα πριν την καταστροφη, και ενω ο Ντεμης ηταν ακομα ποδοσφαιριστης!!!!!!!

Αλλα ο κυριος Μελισσανιδης αντι να παει να σωσει/παρει την ΑΕΚ.................προτιμησε να κανει κρουση στον Γιαννακοπουλο για την ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΑΝΙΚΟΣ (τοτε που ο ΠΑΥΛΟΣ Ο ΘΕΟΣ σκεφτοταν σοβαρα να αποχωρησει).
    μαγαζι γωνια το μπασκετ του ΠΑΟ σου λεει ο Μελισσανιδης............με την ποδοσφαιρικη ΑΕΚ και τα χρεη της θα ασχολουμαι???????

Οταν ομως ο Ντεμης εβγαλε το φιδι απ την τρυπα.......................... ο Μελισσανιδης θυμηθηκε ποσο αεκτζης ειναι...........................
    γιατι πριν................μονο απο Δ εθνικη χωρις χρεη θα την επαιρνε!!!

ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..............κακο στην ομαδα σας κανετε!!!!!

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2006, 15:56
  2. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΕ ΑΕΚ - Yamaha
    από ashton στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2006, 14:10
  3. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2005, 17:17
  4. Περι ΑΕΚ....
    από GyPsy στο forum Αντιπαραθέσεις