1.Δεκτα ολα....αλλα οι παιχτες που πηραν τους βγηκαν και δεν ηταν ονοματα.....αν θυμασε οταν πηρε τον παππου....ολοι λεγαμε ποιος ειναι αυτος....οταν ηρθαν στην Αεκ ειχαν σχολη οδηγων και τωρα πετραιλαικες εταιριες.....δεν ηταν αυτοι τοσο πολυ λαμογια οσο σε αυτον που πουλησαν που και αυτος πουλησε που καποιος πηρε με τσαμπουκα,για να ερθει καποιος να τη παρει με τσαμπουκα αλλα θεωρω με αλλο σκεπτικο(Τροχανας,ΕNIC,Ψωμιαδης,Ντεμης)....με το Χαιδαρι δεν αξιζαμε και αποκληστικαμε....δηλαδη τι να πει η Barca που την εχει πατησει τοσες φορες (δεν κανω συγκριση...αλλα λεω ενα παρομοιο γεγονος)....15.000 εισητηρια 22.000 μεσα....δυστηχως δεν μας πηρα απο τοτε χαμπαρι η εφορια μπας και σωθουμε νωριτερα....δηλαδη εχει πουλησει 25.000 διαρκειας και επειδη πανε μονο οι 17.000 φταιει ο Ντεμης???α ναι....και εχουμε παιξει μονο 2 αγωνες εντος....Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
1. έχεις δίκιο idi. ο μελλισάν και ο καρράς ήταν λαμόγια. δεν έπαιρναν παίχτες ούτε τίτλους (εφήμερες χαρές), περιόριζαν την αεκ στη λίμνη με νίκες κατά της αιντχόβεν και αποκλείονταν από το χαιδάρι. τότε που η αεκ των 5000 διαρκείας (μεταξύ των οποίων και το δικό μου στην 3) έκοβε 15000 εισητήρια (με 22000 κόσμο μέσα). τώρα η αεκ των 25000 διαρκείας κόβει πάλι 15000 εισητήρια.
2. για να θυμηθώ ποιος έχει τατού στο μπράτσο....
3. όσοι έχετε λοιπόν την ίδια τρέλλα με τότε απορώ γιατί δεν σας πειράζει που δεν μπορείτε ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΑ να παρακολουθήσετε την ΑΕΚ εκτός έδρας. γιατί δεν ζητάτε το αυτονόητο, να υπάρχουν εισητήρια στα εκδοτήρια για τους φιλάθλους της ΑΕΚ! και όταν κάποια παε το κάνει όπως ο πανιώνιος αντιδρά η ίδια η ΑΕΚ!!!!!
4. το πέταλο τότε -πριν 10 χρόνια-κόστιζε φτηνότερα από τον κινηματογράφο. αν μπορέσει κάποιος να μου δικαιολογήσει γιατί κοστίζει 20 ε το φτηνότερο εισητήριο στο αεκ-λαρισα (και 30ε στο βεροια-αεκ κλπ) πάω πάσο
5. κάποιοι φαίνεται είναι πρώτα ντέμης και μετά αεκ...επαληθεύεται από το γεγονός ότι έμπλεξαν στη κουβέντα τον ντέμη χωρίς εγώ να αναφέρω ότι για την προσπάθεια μετατροπής μας σε πελάτες φταίει ο ντέμης-με τον οποίο παρεπιπτόντως έχω καλύτερη σχέση από όσο φαντάζεστε...και με τον οποίο συμφωνώ σε πολλά αλλά όχι σε όλα(τυγχάνει άλλωστε να έχω κουβεντίασει μαζί του face to face 5-6 φορές και όχι μόνο σαν φίλαθλος προς πρόεδρο παε και όχι μόνο για τα αμιγώς ποδοσφαιρικά). αυτή είναι η γενική τάση στο calcio moderno.
6. είμαι σίγουρος που γουστάρεις να είσαι πελάτης...
7. δεν είμαι φίλος σου
2.Ο Ντεμης....που κολλαει αυτο???
3.Τα εισητειρια με τον Πανιωνιο τα ΚΑΤΑΣΧΕΣΕ η αστυνομια...οχι ο Ντεμης και η Παε.....απλα αυτος ειχε διαφωνεισει....δηλαδη με την Βεροια πως ειχε 2.500 χιλιαδες Αεκτζηδες....πηγαινε εσυ μεμονομενα σε κανα γηπεδο που υπαρχουν καφροι (και εμεις εχουμε καφρους) και ελα μετα πες μου για το μεμονομενο...
4.Ναι.....μονο το γηπεδο ακριβεινε και ειδικα της Αεκ.....τα τσιγαρα,ποτα,βενζινες,κλπ κλπ εχουν μεινει στα ιδια...και αν επαιρνες ενα απο τα φτηνα εισητειρια διαρκειας θα σου εβγαιναι μεσω ορο 9-10 ευρω τον αγωνα....αλλα προτιμησες την τηλεοραση και καλα εκανες(δεν το λεω με ειρωνια)...α ναι και στο Βεροια-Αεκ τις τιμες τις αποφασησε η Βεροια και οχι ο Ντεμης...
5.Εδω με μπερδευεις....τελικα σε θελει για πελατη και καθετε και ασχολειτε και μαζι σου προσωπικα....Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ...ΚΑΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΜΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ....ποια εννοια εχεις εσυ για πελατη???γιατι ο Ντεμης εννοει...''χαλας καποια απο τα λιγοστα λεφτα που σου περισσευουν για να δεις την ομαδα που γουσταρεις???αν ναι εγω σαν προεδρος της Αεκ θα προσπαθησω να....εχεις καθισμα (οχι σπασμενο)....εχεις τουαλεττες(οχι θαμνους).....να εχεις καποιες ανεσεις (οσο ειναι δυνατον)...και το βασικοτερο....θα προσπαθησω να φτασεις σπιτι σου ζωντανος και ολοκληρος.....και εσυ και οι οικογενια σου που θελω να ερθει μαζι μου να περασει ομορφα για 2-3 ωρες''...και αφου ειναι παγκοσμιο το calcio moderno (σε προηγμενες χωρες πανατα) τι φταιη ο Ντεμης γιαυτο...???
6.Φανταζομαι γουσταρει την ΑΕΚ....οπως ειναι τωρα φανταζομαι....οχι με λαμογια.....μεχρι αποδειξεως του εναντιον βεβαια.....
7.Αυτο λυνετε με ενα καφεδακι,και ανηφορισμα παρεα στο ΟΑΚΑ για να δουμε την ομαδαρα μας...
![]()
![]()
![]()