Αρχικά δημιουργήθηκε από nocarder
Αν εννοείς τις Ελληνικές ομάδες....ψιλοκαλύτερος νομίζω....
Τις Ελληνικες εννοω...αλλα εγω παλι δεν νομιζω![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από nocarder
Αν εννοείς τις Ελληνικές ομάδες....ψιλοκαλύτερος νομίζω....
Ουτε εγω....Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
![]()
Πιστευω οτι οι - 15 ειναι καλλυτεροι !!!!![]()
ΌΧΙ ΚΑΙ 50.000 Οι αεκτζηδες
κάπου 5.000-6.000 είμαστε
10-12 μεγάλες οικογένειες. ενώ οι γάυροι είναι έξι εκατ. όπως έλεγε ο φασούλας και ο μητρόπουλος!!!!
το τ.λ είναι κωμωδία για τον λαομίσητο
απλά σαν κάθε καλή κωμωδία ενδιαμέσως έχει και καμιά αντροπή για να σε κρατάει σε αγωνία
σοβαρά τώρα ο όμιλος είναι πολύ βατός και σε καμια περίπτωση η βερντερ και η λατσιο δεν είναι καλύτερες του fc krocus. η λάτσιο σαν ιταλική είναι πιο επικύνδυνη
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
ολοι ΑΕΚτζηδες ειναι κατα βαθος ρεεεεεεεεε
στα παπαρια μου τι λενε οι gay-ροι!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
σοβαρά τώρα ο όμιλος είναι πολύ βατός και σε καμια περίπτωση η βερντερ και η λατσιο δεν είναι καλύτερες του fc krocus. η λάτσιο σαν ιταλική είναι πιο επικύνδυνη![]()
![]()
![]()
![]()
ρε απαράδεκτοι τωρα έγινε βατος ο ομιλος????όχι απλά βατός....ΠΟΛΥ ΒΑΤΟΣ λεει
απο πότε????περιμένατε 5αρες και ρουφήξατε αγγούρια και έγινε βατος???
και η σεβίλλη ήταν μεγαθήριο ε?
ρε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γράψτε κι άλλα ρε να φύγει το τσούξιμο....στεγνο ήταν το ξέρουμε την άλλη φορά ....
η Λάτσιο πιο επικίνδυνοι???2ο ανέκδοτο σε 1 τοστ
συ σ'ωραιος
τον irinnia τον ξέρεις???λέει κι αυτος φοβερά ανέκδοτα![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
το θεμα ειναο οτι ολοι μας ειχαν για τελειωμενους και τωρα εχουν γυρισει ολα προς το καλο,αρκει να εχει συνεχεια...
για τους ασχετους:
στη γερμανία έχει κερδίσει ο παο, η αεκ έφερε 4-4 με την καλή τοτε λεβερκούζεν, επίσης οι ελληνικές ομάδες με τις ιταλικές δεν τα πάνε και άσχημα αναλογικά των δυνατοτήτων τους (βλέπε παο-γιουβε, αεκ-ρομα κλπ)
οι best ever νίκες εκτός έδρας για μένα εξακολουθούν η του αρη επί της περούτζια, του παο επί αγιαξ και τώρα του πανιωνίου επί σοσό.
δεν θυμάμαι ελλ ομάδα να εχει κερδίσει στη γαλλία άλλη φορά μπορεί να κάνω και λάθος
ο θωμας μαυρος τοπε καλά το σάββατο στην ελευθεροτ.. το μόνο πρόβλημα της αεκ τόσα χρόνια ήταν ψυχολογικό-έλλειψη πίστης-που φάνηκε και στο 4-3 με οσφπ επί σαντος και στο 0-1 με ιωνικό. φέτος αλλάζουν τα πράγματα!
Κι ο γαύρος έχει κερδίσει την Σοσο ακριβώς με το ίδιο σκορ, προσφατα μάλιστα.Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
για τους ασχετους:
στη γερμανία έχει κερδίσει ο παο, η αεκ έφερε 4-4 με την καλή τοτε λεβερκούζεν, επίσης οι ελληνικές ομάδες με τις ιταλικές δεν τα πάνε και άσχημα αναλογικά των δυνατοτήτων τους (βλέπε παο-γιουβε, αεκ-ρομα κλπ)
οι best ever νίκες εκτός έδρας για μένα εξακολουθούν η του αρη επί της περούτζια, του παο επί αγιαξ και τώρα του πανιωνίου επί σοσό.
δεν θυμάμαι ελλ ομάδα να εχει κερδίσει στη γαλλία άλλη φορά μπορεί να κάνω και λάθος
ο θωμας μαυρος τοπε καλά το σάββατο στην ελευθεροτ.. το μόνο πρόβλημα της αεκ τόσα χρόνια ήταν ψυχολογικό-έλλειψη πίστης-που φάνηκε και στο 4-3 με οσφπ επί σαντος και στο 0-1 με ιωνικό. φέτος αλλάζουν τα πράγματα!
οκ δεν το θυμόμουν
Την Μονακο με τον "παραλιγο" ΒαιτσηΑρχικά δημιουργήθηκε από iosif
για τους ασχετους:
Keep on rocking in a free world !!!
ε οχι και βατός ο όμιλος του ΟΣΦΠ...
Λάτσιο , Βέρντερ και Ρεάλ, μόνο αμελητέες ομάδες δεν είναι. Για μένα αν καταφέρει ο ΟΣΦΠ να περάσει θα έχει υπερβεί εαυτόν και Ελληνικά πεπραγμένα.
Κάθε ομάδα απο αυτές, εύκολα έχει Ελληνικές όποια ώρα και στιγμή θέλει. Μην τρελαθούμε κιόλας.
Βέβαια οι 4 βαθμοί των κόκκινων για να είμαστε ρεαλιστές σε τέτοιο όμιλο δεν λένε κάτι, μιας και ακόμα και έτσι , μπορέι ο κόκκινος να μην φτάσει καν UEFA!!!
Έχει Ρεάλ έξω-μέσα , Βέρντερ μέσα και Λάτσιο έξω. Μπορεί να πάρει απο 0 εώς και 12... αν κάνει θαύματα! Αλλά μπάλα είναι , ας μην βιαζόμαστε.
Προσωπικά θέλω να δώ τον Κόκκινο στον επόμενο όμιλο. Για βαθμούς στην Ελλάδα , αλλά και για να έχουν δικαιολογία οτι θα είναι "κουρασμένοι" για αυτό θα χάσουν το πρωτάθλημα...χαχαχαχαχα...
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αποψή μου
σε γερμανία εκτός μπάγερν οι άλλες παίζονατι από το ποκ (το απέδειξαν στο παρλεθόν-πρόκριση αεκ επί λεβερκούζεν πχ)
σε αγγλία εκτός των 4 (λιβερπου, μαντσ, τσελσι, αρσεναλ) οι άλλες απίζονται από το ποκ
ανώτερες θεωρώ όλες τις ισπανικές και πολλές γαλλικές ενώ από ιταλία εκτός των θηρίων, η δυσκολία είναι ότι τεχνικά και σε τακτική είναι μίλια μπροστά. δεν κερδίζεις εύκολα ιταλούς.
πέρσι πχ ο όμιλος με λιλ, μιλαν θεωρώ ότι ήταν δυσκολότερος του αντίστοιχου βερντερ, λατσιο
κάπως έτσι είναιΑρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
ε οχι και βατός ο όμιλος του ΟΣΦΠ...
Λάτσιο , Βέρντερ και Ρεάλ, μόνο αμελητέες ομάδες δεν είναι. Για μένα αν καταφέρει ο ΟΣΦΠ να περάσει θα έχει υπερβεί εαυτόν και Ελληνικά πεπραγμένα.
Κάθε ομάδα απο αυτές, εύκολα έχει Ελληνικές όποια ώρα και στιγμή θέλει. Μην τρελαθούμε κιόλας.
Βέβαια οι 4 βαθμοί των κόκκινων για να είμαστε ρεαλιστές σε τέτοιο όμιλο δεν λένε κάτι, μιας και ακόμα και έτσι , μπορέι ο κόκκινος να μην φτάσει καν UEFA!!!
Έχει Ρεάλ έξω-μέσα , Βέρντερ μέσα και Λάτσιο έξω. Μπορεί να πάρει απο 0 εώς και 12... αν κάνει θαύματα! Αλλά μπάλα είναι , ας μην βιαζόμαστε.
Προσωπικά θέλω να δώ τον Κόκκινο στον επόμενο όμιλο. Για βαθμούς στην Ελλάδα , αλλά και για να έχουν δικαιολογία οτι θα είναι "κουρασμένοι" για αυτό θα χάσουν το πρωτάθλημα...χαχαχαχαχα...
Gandalf
κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός και προβλέψεις για νικη,ειδικα εκτος, είναι ριψοκινδυνες.
μένω σε αυτήν και σταματώ "Βέβαια οι 4 βαθμοί των κόκκινων για να είμαστε ρεαλιστές σε τέτοιο όμιλο δεν λένε κάτι, μιας και ακόμα και έτσι , μπορέι ο κόκκινος να μην φτάσει καν UEFA!!!"
ένα αποτελεσμα καλό είναι ειδικά ψυχολογικά αλλά απαιτει και συνέχεια.η ικανότητα και το επίπεδο υπάρχει αλλά καμια φορά δεν φτάνει μόνο αυτό.
iosif εδω δεν είναι uefa
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Φίλε επέτρεψε μου να σε διορθώσω λίγο στην παραπάνω σου πρόταση.Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
iosif εδω δεν είναι uefa
Εδώ δεν είναι preliminary stages του ΟΥΕΦΑ...![]()
γιατί έχει διαφορά...
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]