Από αυτούς εξαιρούνται οι κάτοχοι TriumphΑρχικά δημιουργήθηκε από losttris
πες τα για εμε δε μ ακουει![]()
![]()
![]()
Home work :a31:Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
αντε και το δες...τι κερδισες???![]()
![]()
![]()
Από αυτούς εξαιρούνται οι κάτοχοι TriumphΑρχικά δημιουργήθηκε από losttris
πες τα για εμε δε μ ακουει![]()
![]()
![]()
Home work :a31:Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
αντε και το δες...τι κερδισες???![]()
![]()
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Ε τπτ...λογος να γινεται![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Home work :a31:![]()
![]()
![]()
Βασικα αυτο σκεφτηκα και γω,αλλα αποϊς ειδα ηντα μηχανακι οδηγει, λεω παρετησε το μη παρεξηγησει και αρχισει τους ψαλμους...![]()
![]()
![]()
ακριβώς πάνω που νόμιζες ότι είχε γίνει υβριδικό (πάει και με αέρα κοπανιστό), ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
... εμεινα και με τ' αμαξι λιγο εξω απ' την Βεροια...![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
You BETA believe...
Νταξ , δεν πιστεύω να παρεξηγηθεί , πλάκα κάνουμε .Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Βασικα αυτο σκεφτηκα και γω,αλλα αποϊς ειδα ηντα μηχανακι οδηγει, λεω παρετησε το μη παρεξηγησει και αρχισει τους ψαλμους...![]()
![]()
![]()
Άλλωστε πιο προσβλητικό είναι για τον παρατηρητή παρά για την παρατηρούμενη.
Εγώ δεν το κάνω ποτέ ( πότε - πότε )![]()
![]()
![]()
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Νταξ , δεν πιστεύω να παρεξηγηθεί , πλάκα κάνουμε .ασε μη το λες...τα χειροτερα απο τις πλακες ξεκινανε απ οτι καταλαβα...
Άλλωστε πιο προσβλητικό είναι για τον παρατηρητή παρά για την παρατηρούμενη.συμφωνω απολυτα
Εγώ δεν το κάνω ποτέ ( πότε - πότε )![]()
![]()
ε δεν ειπαμε να βγαλεις το κινητο να αρχισεις να τραβας φωτογραφιες...αλλα ουτε μια κοφτή, μια στα πεταχτα,ματι ειναι απο μονο του παει
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
Παντως ειναι ωραιο να εχεις παντου φιλους σαν τον Στεργιο...
Στεργιο φιλακια πολλα.....![]()
![]()
![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
δεν διαφερει σε τπτ ο γιαπις με το πουκαμισο και το ον οφ με τον αλλο με το τουμπανο το ss με τη γκομενα επανω ακρανωτος και τιγκα στο ποζεριλικι.
ας μη βαζουμε ταμπελες...
λεω εγω τωρα...
Μα δεν είπα εγώ το αντίθετο Γιώργο απλά επειδή τα on-off απευθύνονται σε πιο ευρύ κοινό βλέπεις περισσότερους on-offάδες να κυκλοφορούνε με τον τρόπο που περιέγραψα παραπάνω.Κάγκουρες υπάρχουν σε όλες τις κατηγορίες
Fortis Fortuna Adiuvat
Δηλαδή ... εμένα που το όνειρο μου είναι να έχω On-Off (έχουμε) ,
και να γίνω γιάπης ( ακόμα περιμένω να συμβεί ) .....
είμαι κατακριτέος ?? !!! ΕΕΕΕΕΕεεεεεε !!
Δεν ήξερα ότι πρέπει να κουβαλάω , και δεύτερο ρεζερβουάρ σαν τα αεροπλάνα ,
μήπως δω κανέναν στο δρόμο να σπρώχνει !!! ΟΟΕεεεεοοοο![]()
![]()
σωστα...Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Κάγκουρες υπάρχουν σε όλες τις κατηγορίες
trooper στα γυμνα
project.breeze στα ντυμενα (σουπερ-ντουπερ σπορτ)
losttris στα παπια...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
WTF?????Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
σωστα...
trooper στα γυμνα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ποια γυμνα ??? μαλλον με μπερδευεις με αλλον.![]()
δεν νομιζω αλλα anyway...Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Μα δεν είπα εγώ το αντίθετο Γιώργο απλά επειδή τα on-off απευθύνονται σε πιο ευρύ κοινό βλέπεις περισσότερους on-offάδες να κυκλοφορούνε με τον τρόπο που περιέγραψα παραπάνω.Κάγκουρες υπάρχουν σε όλες τις κατηγορίες![]()
Mια ερωτηση..........Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Παρακάμπτω τους προλόγους, δεν χρειάζονται..
Μεσημεράκι, έχω τελειώσει τις βόλτες στη Βαρυμπόμπη και κάνω μία τελευταία στάση στο Δέντρο. ξεκινάω γιά την επιστροφή προς την κάτω μπάρα και μένω από βενζίνη :a31:
"Ε, τι να κάνουμε, συμβαίνουν αυτά. Θα το σπρώξω μέχρι την μπάρα και όλο και κάποιος χριστιανός, μουσουλμάνος, χάρε κρίσνα θα βρεθεί γιά να βοηθήσει"
![]()
Το έσπρωξα κάνα χιλιόμετρο μέχρι την κάτω μπάρα, έξι αναβάτες με προσπέρασαν αρκετές φορές ο καθένας ενώ έκαναν τις γύρες τους και κανείς δεν σταμάτησε γιά να ρωτήσει αν χρειάζομαι βοήθεια.
Δύο τινά παίζουν ή είναι απολύτως φυσιολογική η εικόνα ενός αναβάτη που ζμπρώχνει τη μηχανή του ή ήταν και οι έξι τους ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ
Τελικά όταν βγήκα από την κάτω μπάρα βρήκα ένα ευγενέστατο παλληκάρι που με άφησε να του ρουφήξω το τεπόζιτο
"Ευχαριστώ Σωτήρη!!!"![]()
ΕΣΥ.....
Εκανες σε καποιον σινιαλο να σταματησει να του πεις οτι επαθες την πιο απλη "βλαβη " ?????
Η απλα περιμενες να σταματησουν απο μονοι τους......![]()
Και το λεω... Γιατι....
Ειδικα στο συγκεκριμενο χωρο ( στην Βαρυπομπη μεσα στα πιστακια ) ΔΕΝ ειναι σπανιο φαινομενο αναβατες να σπρωχνουν τα μηχανακια τους....
Ειδικα οι περισσοτεροι μετα απο καποια σοβαρη βλαβη...... Ο πιο κοντινος προορισμος ειναι η μπαρα για να μπορεσουν να φερουν κοντα αμαξι με τρευλερ, η να τους παει αλλος συναδελφος σπρωχτα απο ασφαλτο σπιτι τους.....
Μου φαινετε εως απιστευτο στον συγκεκριμενο χωρο να ειπες σε καποιον οτι εμεινες απο βεζινη και να σηκωθηκε να εφυγε η να μην σου εδωσε σημασια....
Υγ Μην ξεχναμε οτι μιλαμε για εναν χωρο που θα βρεις ...
Και αρκετα μηχανακι να στροφαρουν σε μια πιστα....
Και αρκετα ατομα σε πηγαδακια να συζητανε για τα μηχανακια τους ......
Οποιαδηποτε συγκριση του συγκεκριμενου περιστατικου με δημοσιο δρομο ειναι απλα...... Ασχετη......
Εμενα προσωπικα στο συγκεκριμενο χωρο με εχουν βοηθησει και εχω βοηθησει αρκετες φορες
Απλα.... Γιατι το ζητησα η μου το ζητησαν.....
Εξαλου το αναφερεις και εσυ...
από χωμάτινος
Η απορια μου ειναι.....έξι αναβάτες με προσπέρασαν αρκετές φορές ο καθένας ενώ έκαναν τις γύρες τους και κανείς δεν σταμάτησε γιά να ρωτήσει αν χρειάζομαι βοήθεια.
Εαν τους το ελεγες εσυ ( μιας και δεν ηταν περαστικοι......Γυρες εφερναν..) ..... Θα αρνιοντουσαν ????
![]()
ego re pedi mou kouvalao merika litra venzini panta mazi mouΑρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Παρακάμπτω τους προλόγους, δεν χρειάζονται..
Μεσημεράκι, έχω τελειώσει τις βόλτες στη Βαρυμπόμπη και κάνω μία τελευταία στάση στο Δέντρο. ξεκινάω γιά την επιστροφή προς την κάτω μπάρα και μένω από βενζίνη :a31:
"Ε, τι να κάνουμε, συμβαίνουν αυτά. Θα το σπρώξω μέχρι την μπάρα και όλο και κάποιος χριστιανός, μουσουλμάνος, χάρε κρίσνα θα βρεθεί γιά να βοηθήσει"
![]()
Το έσπρωξα κάνα χιλιόμετρο μέχρι την κάτω μπάρα, έξι αναβάτες με προσπέρασαν αρκετές φορές ο καθένας ενώ έκαναν τις γύρες τους και κανείς δεν σταμάτησε γιά να ρωτήσει αν χρειάζομαι βοήθεια.
Δύο τινά παίζουν ή είναι απολύτως φυσιολογική η εικόνα ενός αναβάτη που ζμπρώχνει τη μηχανή του ή ήταν και οι έξι τους ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ
Τελικά όταν βγήκα από την κάτω μπάρα βρήκα ένα ευγενέστατο παλληκάρι που με άφησε να του ρουφήξω το τεπόζιτο
"Ευχαριστώ Σωτήρη!!!"
mpori kapios xristianos
na min skeftike na vali venzini
logo tou oti itan i afroditi ston krio ke den tou ekopse arketa na provlepsi toi kanena oxima den kinite xoris kafsima..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
δεν νομιζω αλλα anyway...![]()
Δεν νομίζεις ότι κάγκουρες υπάρχουν σε όλες τι κατηγορίες ή δεν νομίζεις πως κυκλοφορούνε περισσότερα on-off στους δρόμους και κατά συνέπεια κυκλοφορούνε και περισσότεροι κάγκουρες με on-off;Δεν νομίζω να έχω κάπου λάθος στον συλλογισμό μου.Μόνο τις πωλήσεις που έχει κάνει το transalp να δεις καταλαβαίνεις πως είναι μακράν η πιο καλοπουλημένη κατηγορία
Fortis Fortuna Adiuvat