Σελίδα 6 από 17 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 242

Θέμα: Σας ευχαριστώ πολύ

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal

μαλλον δεν εχεις καταλαβει (ακομα) κατι: ο μοντ ειναι ΠΡΩΤΑ χρηστης και μετα moderator. ολοι οι μοντς εχουν περασει ως χρηστες. δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ που εγινε μοντ με το που γραφτηκε...

Εσύ δεν κατάλαβες καλά , οι μοντ’ς δεν έχουν δικαίωμα να γράφουν . αποκλειστική τους δουλεία είναι να μας φροντίζουν.

:rotflmao:
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    ακόμα καλύτερη ιδέα
    ναι ρε! τιποτα αλλο?

και τα ταξιδιωτικα να ενωθουν με: συναντησεις-βολτες + Αναζητήσεις - Σκέψεις - Προβληματισμοί

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    ψαχνεσαι ε?

...και δεν βολευει και το νεο σου γραφειο ΓΜΤ.

ούτε επί πληρωμή

μ' αρέσει που κάθεσαι και εξηγείς ρε Γιώργη
    μήπως να γίνεις εσύ γενικός
    Όχι
    θα τα ανακυκλώσει όλα

θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
    Εσύ δεν κατάλαβες καλά , οι μοντ’ς δεν έχουν δικαίωμα να γράφουν . αποκλειστική τους δουλεία είναι να μας φροντίζουν.

:rotflmao:
    σωστα. εχεις δικιο. δεν ειχα σκεφτει την αλλη πλευρα του νομισματος.
    H κλίκα μου!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
    Όχι
    θα τα ανακυκλώσει όλα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

για να μην σου πω οτι θα ενωσω ολα τα θρεντς που εχουν πανω απο 5 ποστς.
    H κλίκα μου!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
    Ακριβως...το ειπα να δω εαν σ'αρεσει να αρχισουμε να μιλαμε ετσι απο δω και περα,αμα σας αρεσει να βριζουμε κανενα προβλημα,προσωπικα δε μου αρεσει!
    Oρέστη ποτέ δεν τσακώθηκα με κανέναν απο'δω μέσα και πάνε δυο χρόνια που σπαμάρω και γράφω και τίποτα σοβαρό που και που, προσπαθώ να σέβομαι και με σέβονται αρκετοί, άλλοι εννοείτε πως θα με βλέπουν και θα λένε ότι πετάχτηκε σαν την πούτσα πάλι ο χαϊχούης και με άλλους που δεν συμφωνώ εγώ θα προσπαθήσω να τους το πω με όμορφο τρόπο..

Δεν έχω τίποτα να χωρίσω με κανένανε και οπωσδήποτε δεν έχω κανένα δικαίωμα να κατακρίνω κάποιον για κάτι που έγραψε, υπάρχει κι ο όμορφος τρόπος να γίνει η κουβέντα ακόμα κι αν οι συνομιλητές δεν συμφωνούν πουθενά. Και δεν χρειάζεται να χαλάνε οι καρδιές ρε αδερφέ όταν στο τέλος συνεχίσει ο καθένας το δικό του δρόμο..

Το χειρότερό μου όμως τα απωθημένα κι αυτό βγάζεις αυτή τη στιγμή.. κι είναι άδικο φίλε, μπορεί να μη συμφωνούσες πουθενά με τον Sniper και τον κάθε Sniper, μπορεί να σου έσπαγε τ'αρχίδια κάθε φορά που έμπαινες να γράψεις (ειλικρινά δεν ξέρω τι αντιμετώπισες) αλλά αυτό που κάνεις αυτή τη στιγμή είναι άσχημο, θα μπορούσες να σεβαστείς την απόφασή του κι αθόρυβα να χαιρόσουν και να έβριζες μέσα σου, δεν υπάρχει όμως λόγος να κάθεσαι και να κράζεις έτσι.. αλήθεια το "γαμιέστε" σε πείραξε και βγήκες να απαντήσεις ;

Είσαι πιτσιρικάς μπροστά του, θα μπορούσες απλά να μη δώσεις σημασία αφού πρώτα απ'όλα δεν ξέρεις αν τό'πε σοβαρά, δεύτερον σε ποιον αναφερόταν αν και τρίτον θα μπορούσες να σεβαστείς λίγο περισσότερο κάποιον μεγαλύτερο άνθρωπο με εμπειρία στη ζωή που στο φινάλε αν τα βάλεις κάτω θα δεις ότι κάτι έχει προσφέρει σ'αυτό το ρημάδι το φόρουμ..

Και για να μην ξεκινήσουν πάλι αυτές οι "κλίκες" που πετάτε τελευταία κάμποσοι, για να ξέρετε από ποια σκοπιά μιλάω σας λέω ότι 2 και κάτι χρόνια τώρα αντάλλαξα μόλις 4-5 κουβέντες όλες κι όλες μέσα στο φόρουμ με τον Sniper συγκεκριμένα, δεν μπορούσα να καταλάβω τι ρόλο τελικά βαράει αυτός ο άνθρωπος μέχρι που τον γνώρισα ελάχιστα το προηγούμενο ΣΚ.
    Πραγματικά ελάχιστα αφού ανταλλάξαμε άλλες 4-5 κουβέντες μέσα σε ένα ολόκληρο ΣΚ που δεν βρεθήκαμε ούτε για 4 ώρες συνολικά. Σας πληροφορώ ότι παρακολουθούσα κατά καιρούς τον "άγνωστο" μέχρι τότε sniper μέσα στο φόρουμ και κάθε τόσο έλεγε "μια παρέα είμαστε" και κάτι τέτοια και δεν ήξερα πόσο το εννοούσε, δεν μου έδινε κάτι για να με πείσει 100% όλο αυτό το διάστημα μέχρι εκείνο το ΣΚ. Το παλικάρι το πιστεύει κι αν δεν πιστεύετε αυτόν μπορείτε τουλάχιστον ν'ακούσετε κι εμένα.. κι όσοι πιστέψετε ότι μέσα σ'εκείνο το ΣΚ κατάφερε να με βάλει στην κλίκα του απλά θα σας πω ότι είσαι γελασμένοι. Άποψή σας και σεβαστή αλλά όχι αληθινή.

Α ναι, μόλις θυμήθηκα ότι τον είχα γνωρίσει και πέρισυ στο Δέλεαρ αλλά πέρα από μια χαιρετούρα κι ένα "εβίβα" δεν είπαμε τίποτα περισσότερο (ήμουν και ψιλογκολ..)

Που θέλω να καταλήξω, ο καθένας έχει τα πιστεύω του για πολλούς που βρίσκονται γύρω του σ'αυτήν εδώ την "κοινωνία" του φόρουμ, μή φτάνουμε όμως σε σημείο να ξεχνάμε ότι πίσω από ένα γραπτό βρίσκεται ένας άνθρωπος ο οποίος από κοντά πραγματικά διαφέρει..

Και λίγος σεβασμός ανάμεσά μας μόνο σε καλό θα μπορούσε να μας βγει..

πέρα από την πλάκα, για να γίνει κάποιος γενικός πρέπει να είναι ένα από τα παρακάτω
    • άνεργος
    • εισοδηματίας
    • δημόσιος υπάλληλος (από τους άλλους, που δε δουλεύουν, μην αρπαχτείτε όλοι οι δουλευταράδες δημόσιοι υπάλληλοι)
    • συνταξιούχος
    • insomniac

επίσης με υπομονή στο 75% τουλάχιστον του Ιώβ και στομάχι στο 20% του Ρόκι Μπαλμπόα

makis for mod!!!!!

Μέχρι να το γράψω πάει ο Ορέστης

:rotflmao: :rotflmao:

makis for mod!!!!!
    Εκεί είναι που θα βαρέσει πτώχευση το ταμείο :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

Είπες και εσύ να ασχοληθείς μια φορά σοβαρά και ο άλλος φεύγει . που βαδίζει η κοινωνία μας κύριοι

( φεύγω και εγώ πάω για καμία μπύρα )

θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    πω-πω μια κανονια!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

στο καλό και να μας γράφει όπως τον γράφουμε και 'μεις

στο καλό και να μας γράφει όπως τον γράφουμε και 'μεις
    :o Δεν είναι σωστό αυτό δεν είπες που και μπορεί να γίνει παρεξήγηση
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    πω-πω μια κανονια!!!!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    26 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ (1) ΜΟΝΟ EMOTICON ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΛΟ ΓΕΛΙΟ (ΟΧΙ ROLL-ΓΕΛΙΟ)....ΟΥΤΕ ΜΠΥΡΕΣ, ΟΥΤΕ ΧΑΙΡΕΤΟΥΡΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

παει, χαλασε ο κοσμος!

μενει.......
    να........ κοψει........ ο......... iriniaa
    τις ......τελειες......και .......τιποτα.........δεν
    ....θα.......ειναι.......ιδιο.......πια........

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	χωρίς τίτλο1111.jpg 
Προβολές:	196 
Μέγεθος:	64,1 KB 
ID:	108753

Σελίδα 6 από 17 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ευχαριστω πολυ
    από the who στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2009, 20:05
  2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ zudap50!!!
    από Tropeas στο forum Off topic