Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 112

Θέμα: Kαλα ρε πάτε καλα

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Όχι απαραίτητα της δικής τους κάρτας

elate opos eiste, kai ksevrakotoi, arkei na xete to portofali mazi sas, afto mas endiaferei

http://www.youtube.com/watch?v=JEAJi...elated&search=
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Όσο οι mod είναι χρήστες, θα έχουν ελαττώματα και θα κάνουν και πολλά λάθη. Είναι αλήθεια ότι άμα σε έχω γνωρίσει και ξέρω τι άνθρωπος είσαι θα σε κρίνω συνολικά και όχι από ένα μόνο ποστ που φαινομενικά θα κοβότανε. Πώς να το κάνουμε δηλαδή αυτά είναι ευνόητα, όσο και λάθος πιθανόν...

Το ίδιο κρίνεις μία συμπεριφορά σε έναν άγνωστο και το ίδιο στο φίλο σου; Άμα ξέρεις ότι κάποιος δεν τσαντίζεται εύκολα και τον δεις να βρίζει, θα προσπαθήσεις πρώτα να τον δικαιολογήσεις. Άμα είναι κανένα μαλάκας που όλη την ώρα τσακώνεται, θα τον κρίνεις και πιο αυστηρά απ'όσο πρέπει. Είναι δύσκολα νοήματα αυτά που έχει γίνει η "κλίκα" το σλόγκαν του moto;

Μακάρι να φτιάξουν bots να κάνουν moderation αυτόματα και να ξεμπερδεύουμε.

@THEOD: Ρε συ Θανάση... χρήστες είμαστε remember; κουβέντα κάνουμε ο καθένας από τη σκοπιά που το βλέπει. Απειλές που δεν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε δεν είναι απειλές.
    Κοίταξε να δείς Θάνο. Συμφωνώ με την πρώτη σου παράγραφο, έχω γράψει ακριβώς τα ίδια πριν από σένα. Δές εδώ.

Παρ όλα αυτά θα σου πώ τα εξής.
    Γιατί γράφω εγώ στο moto.gr ? Ξεκίνησα να γράφω γιατί βρήκα μια παρέα με μοτοσυκλετιστές και θέλησα να μάθω από αυτούς να βοηθηθώ και να βοηθήσω αν αυτό ειναι δυνατό. Μπαίνοντας εδώ
    είδα ότι συζητούνται και άλλα θέματα και προφανώς αυτός που έφτιαξε το site θέλησε να δωσει
    και άλλη υφή στο site. Και καλά έκανε κατά την γνώμη μου. Όλα τα άλλα που συζητάμε εδώ
    έχουν σαν σκοπό να μας κάνουν να νιώθουμε πιο παρέα όπως θα ήμασταν σε μια πραγματική παρέα. Φαντάζομαι ότι μια παρέα μοτοσυκλετιστών που θα μίλαγε μόνο για μηχανές θα ήταν πιο
    βαρετή και από συνέντευξη του Θόδωρου Αγγελόπουλου.

Απορρέον στοιχείο από αυτή την εικονκή παρέα που εχει δημιουργηθεί είναι το ότι μπαίνει πολύς κόσμος εδώ μέσα. Και αύτό είναι και ο λόγος που διατηρεί πρώτο το Moto.gr σε επισκεψιμότητα σε σχέση με άλλα site του είδους. Με λίγα λόγια ο κόσμος φέρνει κόσμο. Αυτό είναι πολύ καλό για τους ιδιοκτήτες του site που φαντάζομαι ότι χαίρονται που έχουν ένα τέτοιο site. Ειναι ακόμα καλύτερο για τους users καθώς είναι σημαντικό τα ποστ να πέφτουν κάθε λίγα δευτερόλεπτα και οι απαντήσεις σε ερωτήματα να έρχονται άμεσα.

Οι μόνοι που δεν γουστάρουν την φάση προφανώς είναι καμία 20 άτομα που όλως τυχαίως είναι και μοντ οι περισσότεροι σε κάποια υποκατηγορία ή αν δεν είναι μοντ έχουν την ευνοια των μόντ.
    Αυτοί νομίζουν ότι κατέχουν την απόλυτη Σοφία σε όλα τα θέματα. Θεωρούν τους εαυτούς τους τόσο μάγκες που απαξιούν να κάνουν μια κανονική κουβέντα και περιορίζονται σε τσιτάτα και ειρωνίες (τραγικές) πολλά εμότικονς και πολύ σπαμ . Οι κουβέντες τους πρέπει να είναι αξιώματα και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. Αν συμβεί αυτό μάυρο φίδι που έφαγε τον αμφισβητία.

Δεν λέω υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που users είται γιατί ήταν μαλάκες είτε γιατί ήταν ανέγκέφαλοι είτε γιατί είχαν τους δικούς τους λόγους τέλος πάντων, γαμούσαν (και γαμάνε) το forum πατόκορφα. Αυτοί καλώς μπανιαρίστικαν και πρέπει να μπανιαρίζονται.

Αλλα ρε αδερφέ μου φαίνεται ότι υπάρχουν άτομα που ακόμα και αν βγάλουν φωτογραφία της κωλοτρυπίδας τους και την ανεβάσουν δεν θα τρέξει κάστανο.

Σκέψου λίγο και θα δείς ότι δεν γράφω με εμπάθεια. Δεν έχω γνωρίσει προσωπικά κανένα από εδώ και θεωρώ ότι θα ήταν εντελώς γελοίο να είμαι εμπαθής μα κάποιον που δεν έχω γνωρίσει. Στην τελική δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι μορφής θα είναι το φορουμ. Όπως και να έχει εγώ θα μπαινω όποτε έχω χρόνο, θα γράφω αν έχω να πώ κάτι , θα κάνω την πλακίτσα μου και κατα κύριο λόγο θα διαβάζω αυτά που εγώ βρίσκω ενδιαφέροντα.

Αντιπαρέθεση δεν θέλω να κάνω με κανένα ακριβώς γιατι σέβομαι τους πάντες εδώ μέσα. Αν βρείς έστω και ένα ποστ δικό μου που να έχω προσβάλει κάποιον (και δεν μιλάμε για πλάκες που γίνονται) εγώ θα απόχωρήσω χωρίς να πω κουβέντα.

Πες μου όμως μιας και από ότι βλέπω μπορείς να κάνεις κουβεντούλα και αυτά που γράφεις βγάζουν νόημα. Πιστεύεις ότι έχω εντελώς άδικο?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
    Ρε Sniper χαλαρωσε λιγο παλικάρι ποιος εισαι ο Jack Norris...

Και τι θα εκανες αν ησουν Mod και δεν κρατιεσαι, αντε να μου...εκανες κανενα Ban και θα εκανα αλλο λογαριασμο και θα εμπαινα...πω πω ζημιά, η νομίζεις οτι ειστε το μονο forum
    Προσωπικα το Moto επαψε να ειναι το στέκι μου εδω και παρα πολυ καιρό, δόξα τον Ερμή, υπάρχουν πολλα ακομα forum που ΔΕΝ κανουν χαρη στον κοσμο που μπαίνει, σεβεται τα μελή του και όχι μονο τα φιλαράκια τους
    Αν εχω εναν λογο για τον οποιο καθομαι και ασχολουμαι μαζί σας ειναι για 2-3 ατόμα που ξερω οτι αξίζουν

Και τοτε ρε φιλαρακι γιατι δεν λες και σε αυτους πια φορουμ ειναι αυτα....ωστε να γραφτουν και αυτοι εκει....να ειστε ολοι μαζι μια παρεα.....και να λετε και να γραφετε οτι θελετε χωρις να χρειαζεται να υποστητε εδω τον καθε μαλακα χρηστη η μοντ???τοσο απλο ειναι....αρα η μαζοχες ειστε,και γουσταρετε τον βουρδουλα....η και στα αλλα λεγατε τις ιδιες μαλακιες και σας πεταξαν εξω....και επειδη δεν εχετε που αλλου να πειτε την εκαστοτε κοτσανα σας,καθεστε εδω.....

και χωρις να γινω δικηγορος του sniper.....αν διαβαζες λιγο καλυτερα δεν θα ελεγες τα παραπανω....το παλλικαρι αν ειχε τασεις εκδικητικοτητας οπως νομιζετε πολλοι απο εσας θα ελεγε ''δυστηχως'' και οχι ευτηχως.....αιντε στειλε κανα πμ να σωθειτε απο το παλιο κλικαδορικο φορουμ....και να πατε στον παραδεισο...

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    8 selides me analyseis me sxolia gia idioktisies gia klikes kai ena soro alles anoisies.

to site einai elythero vima oso gia opoion exei diathesi na pei thn gnomh toy sta plaisia toy sevasmou to kosmou pou diavazei kai ton kanon kalis symperiforas.

oso afora tin geliografia toy arka.... ego thn efaga os ksekarfoti dioti otan kanoume oloi oi ypoloipoi sizitisi 'h ean exeis diathesi les thn apopsi sou h den grafeis tipota.

Tora magies klanies kai eksatmiseis.... se ksexorista forum parakalo gia na mporoume na ta diaxeirisomaste.

IMARTON LEMEEEE

F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Και τοτε ρε φιλαρακι γιατι δεν λες και σε αυτους πια φορουμ ειναι αυτα....ωστε να γραφτουν και αυτοι εκει....να ειστε ολοι μαζι μια παρεα.....και να λετε και να γραφετε οτι θελετε χωρις να χρειαζεται να υποστητε εδω τον καθε μαλακα χρηστη η μοντ???τοσο απλο ειναι....αρα η μαζοχες ειστε,και γουσταρετε τον βουρδουλα....η και στα αλλα λεγατε τις ιδιες μαλακιες και σας πεταξαν εξω....και επειδη δεν εχετε που αλλου να πειτε την εκαστοτε κοτσανα σας,καθεστε εδω.....

και χωρις να γινω δικηγορος του sniper.....αν διαβαζες λιγο καλυτερα δεν θα ελεγες τα παραπανω....το παλλικαρι αν ειχε τασεις εκδικητικοτητας οπως νομιζετε πολλοι απο εσας θα ελεγε ''δυστηχως'' και οχι ευτηχως.....αιντε στειλε κανα πμ να σωθειτε απο το παλιο κλικαδορικο φορουμ....και να πατε στον παραδεισο...
    Δε χρειάζεται να σου πει. Αν υιοθετήσουν κι άλλοι κλικαδόροι αυτή την απαξιωτική στάση σου, σε λίγο καιρό, θα ψάξεις κι εσύ να τα βρεις αυτά τα forum και δε θα δυσκολευτείς καθόλου, καθώς εδώ θα μπαίνετε μόνο για να κανονίσετε τι ώρα θα βρεθείτε στο "δέλεαρ"! Και να είσαι σίγουρος πως κανένας δε μπαίνει εδώ μέσα για να του μιλούν και να του συμπεριφέρονται άσχημα ένα μάτσο αρχιπαπάρες που λόγω περιστάσεων είναι κολλητάρια με τον τάδε ή το δείνα moderator, administrator, toreador και armageddon. Όλοι αυτοί είναι σε γενικές γραμμές τυπικοί. Αυτό που με εκνευρίζει, εμένα προσωπικά, είναι όταν αυτή η τυπικότητα πηγαίνει περίπατο, όταν πρόκειται για ένα κολλητάρι που λέει κάθε είδους μπουρδομαλακίες και αυτοί σφυρίζουν αδιάφορα, φορώντας τις παρωπίδες τους.

Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Δε χρειάζεται να σου πει. Αν υιοθετήσουν κι άλλοι κλικαδόροι αυτή την απαξιωτική στάση σου, σε λίγο καιρό, θα ψάξεις κι εσύ να τα βρεις αυτά τα forum και δε θα δυσκολευτείς καθόλου, καθώς εδώ θα μπαίνετε μόνο για να κανονίσετε τι ώρα θα βρεθείτε στο "δέλεαρ"! Και να είσαι σίγουρος πως κανένας δε μπαίνει εδώ μέσα για να του μιλούν και να του συμπεριφέρονται άσχημα ένα μάτσο αρχιπαπάρες που λόγω περιστάσεων είναι κολλητάρια με τον τάδε ή το δείνα moderator, administrator, toreador και armageddon. Όλοι αυτοί είναι σε γενικές γραμμές τυπικοί. Αυτό που με εκνευρίζει, εμένα προσωπικά, είναι όταν αυτή η τυπικότητα πηγαίνει περίπατο, όταν πρόκειται για ένα κολλητάρι που λέει κάθε είδους μπουρδομαλακίες και αυτοί σφυρίζουν αδιάφορα, φορώντας τις παρωπίδες τους.

+10000000000000000

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
    Ρε Sniper χαλαρωσε λιγο παλικάρι ποιος εισαι ο Jack Norris...

Chuck Norris.

Ο άλλος που λες ήταν ο Jack Daniels.

Mπορείς να συνεχίσεις ελεύθερα -ή έστω μέχρι την έλευση της συνδρομής- να σπας και τα δικά σου και τα δικά μας.

You BETA believe...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    διότι αυτοί θα μας δώσουν τον αριθμό και το pin της πιστωτικής τους κάρτας όταν υλοποιηθεί η (άμεσα επερχόμενη) συνδρομή χρήσης του forum ...
    Επ, ωπ, τι?

Μήπως μπορώ να γίνω mod σε section για δίχρονα με τρακτερωτά λάστιχα, άνω των 248cc?

για αυτά που δεν έχουν nicasil αδιαφορώ, πόσο μάλλον για τα τετράχρονα....( κάποια μέρα αυτό θα το πάρω πίσω)

You BETA believe...

ωπα...λιγο.....τελικα τι γινεται???μονο εγω εχω απαξιωτικη σταση και εκφραζω την κλικα???τοτε γιατι δεν κραζετε ολοι οι σοβαροι χρηστες μονο εμενα???οι αλλοι τι φταινε???....και σου λεω οτι εγω συμφωνω μαζι σου με αυτα που λες.....εσυ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ (ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ) ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ....ΑΛΛΑ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ???KΑΙ ΜΕ ΑΝΕΧΕΣΕ???ΤΙ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ???

υ.γ.τελικα ομως να αποφασησετε...η κλικα ειναι χουντογκεσταπιτες που ειπες καποτε μοντ και αντμιν που κανουν οτι γουσταρουν και εμεις ειμαστε οι γλυφτες τους η.....η κλικα ειμαστε εμεις που καταφεραμε να κανουμε φιλαρακια τους μοντ και αντμιν και αραδιαζουμε οτι γουσταρουμε χωρις να μας πειραξει κανεις?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zero
    Οι μόνοι που δεν γουστάρουν την φάση προφανώς είναι καμία 20 άτομα που όλως τυχαίως είναι και μοντ οι περισσότεροι σε κάποια υποκατηγορία ή αν δεν είναι μοντ έχουν την ευνοια των μόντ.
    Αυτοί νομίζουν ότι κατέχουν την απόλυτη Σοφία σε όλα τα θέματα. Θεωρούν τους εαυτούς τους τόσο μάγκες που απαξιούν να κάνουν μια κανονική κουβέντα και περιορίζονται σε τσιτάτα και ειρωνίες (τραγικές) πολλά εμότικονς και πολύ σπαμ . Οι κουβέντες τους πρέπει να είναι αξιώματα και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. Αν συμβεί αυτό μάυρο φίδι που έφαγε τον αμφισβητία.

Δεν λέω υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που users είται γιατί ήταν μαλάκες είτε γιατί ήταν ανέγκέφαλοι είτε γιατί είχαν τους δικούς τους λόγους τέλος πάντων, γαμούσαν (και γαμάνε) το forum πατόκορφα. Αυτοί καλώς μπανιαρίστικαν και πρέπει να μπανιαρίζονται.

Αλλα ρε αδερφέ μου φαίνεται ότι υπάρχουν άτομα που ακόμα και αν βγάλουν φωτογραφία της κωλοτρυπίδας τους και την ανεβάσουν δεν θα τρέξει κάστανο.
    Τώρα θα με βάλεις να σου περιγράψω καταστάσεις που με λίγη σε βάθος διορατικότητα θα θεωρούσες ευνόητες...

Καταρχίν δεν υπάρχει καμμία κλίκα. Αυτό βέβαια δεν πάει σε σένα, αλλά γενικά επειδή ακούγεται πολύ τελευταία. Είναι μεγάλη μπούρδα και ένα εύκολο σλόγκαν για να μιλάμε. Από κει και πέρα...

Σχετικά με τους mods (θα μπει πάλι ο julius να μας πει ότι λέμε ανοησίες αλλά δε γαμιέται...).

Επειδή πέρασα από κει και έφυγα με περισσότερη φασαρία από τον Sniper και τον SF. Είναι χαμαλίκι! Και σαν χαμαλίκι σε γεμίζει με πολλά νεύρα. Πρέπει να διαβάζεις τα πάντα. Και φυσικά διαβάζοντας τα πάντα συνήθως έχεις πολύ μεγαλύτερη ενημέρωση για τον καθένα και το τι γράφει. Ύστερα αναγκάζεσαι να διαβάζεις πάρα πολλά που δεν ταιριάζουν με την ιδιοσυγκρασία σου και τα βαριέσαι θανάσιμα. Στη συνέχεια πρέπει να κόβεις και να ράβεις ποστ που δεν ξέρεις καν πώς να διαχωρίσεις. Έχω παρεξηγηθεί ακόμα και για τίτλους που έβαλα σε ποστ μετά από διαχωρισμό... Προσπαθείς να συμβιβάσεις τους πάντες αλλά όσο περισσότερο προσπαθείς τόσο περισσότερο αντιπαθής γίνεσαι στον κόσμο και τίποτα απ'ό,τι κάνεις δεν πρόκειται ποτέ να τύχει της γενικής αποδοχής. Εννοείται ότι το ψαλίδι ξεσηκώνει θύελλες αντιδράσεων και ξανά πάλι εξηγήσεις και τα ίδια και τα ίδια οπότε και την υπομονή σου χάνεις και απότομος γίνεσαι και πέφτεις σε ένα φαύλο κύκλο.

Βάλτα όλα αυτά μαζί για ένα διάστημα 2 χρόνων (τόσο περίπου αντέχουν οι γενικοί mods απ'ό,τι φαίνεται) και μπορείς να καταλάβεις πώς κάποιος κατά τ'άλλα νορμάλ άνθρωπος καταλήγει να γίνεται έτσι όπως περιγράφεις.. οπότε κάπου εκεί είναι που παίρνει την απόφαση να τη Γκάνει διακριτικά... Και όλα αυτά με μία ιδιότητα που δεν είναι τίποτα άλλο από μερικές επιλογές παραπάνω στον explorer... δηλαδή τρίχες!

Να μην σου πω περισσότερα... Έχω υποστηρίξει ότι θα έπρεπε με κάποιο τρόπο να περνάει πολύς κόσμος από το moderation για να παίρνει μυρωδιά τι σημαίνει.

Τέλος και σχετικά με την ανοχή... ε τα είπαμε αυτά. Τι να κάνουμε, ο καθένας με τον τρόπο του. Πάντως, τις περισσότερες φορές υπάρχει υπόβαθρο πίσω απ'αυτό που λέτε ανοχή. Υπάρχουν χρήστες με ιδιόρρυθμο χιούμορ, υπάρχουν χρήστες που βρίζουν πολύ στην καθομιλουμένη τους και άλλα και άλλα... Ο καθένας με την ιδιαιτερότητα του. Αυτός που κάθε μέρα διαβάζει τα πάντα, συνήθως ξέρει κάτι παραπάνω. Σπάνια όμως κάποιος κόβεται με το καλημέρα. Υπάρχει τεράστια ανοχή προς όλους ανεξαιρέτως, απλά κάποιοι είναι και λίγο ευαίσθητοι και άμα τους κόψεις μία λέξη το παίρνουν πολύ πατριωτικά και βλέπουν συνομωσίες!

Αυτά στο περίπου...
    Θάνος..

Παλαιό μέλος
    ωπα...λιγο.....τελικα τι γινεται???μονο εγω εχω απαξιωτικη σταση και εκφραζω την κλικα???τοτε γιατι δεν κραζετε ολοι οι σοβαροι χρηστες μονο εμενα???οι αλλοι τι φταινε???....και σου λεω οτι εγω συμφωνω μαζι σου με αυτα που λες.....εσυ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ (ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ) ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ....ΑΛΛΑ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ???και ΜΕ ΑΝΕΧΕΣΕ???

υ.γ.τελικα ομως να αποφασησετε...η κλικα ειναι χουντογκεσταπιτες που ειπες καποτε μοντ και αντμιν που κανουν οτι γουσταρουν και εμεις ειμαστε οι γλυφτες τους η.....η κλικα ειμαστε εμεις που καταφεραμε να κανουμε φιλαρακια τους μοντ και αντμιν και αραδιαζουμε οτι γουσταρουμε χωρις να μας πειραξει κανεις?
    Φυσικά και δεν είσαι μόνο εσύ! Ποιος μίλησε για σένα; Ότι είπα δεν αναφέρονταν σε σένα, αλλά με αφορμή τον τρόπο που έγραψες, αναφέρθηκα σε ολόκληρη την κλίκα που περιστασιακά συμπεριφέρεται με τον τρόπο που περιγράφει ο zero. Πέρα από αυτού του είδους τη συμπεριφορά, υπάρχουν και πάρα πολλά θετικά σ' αυτήν την ιστοσελίδα! Καταρχήν πάρα πολλά παιδιά διαμάντια, εξαιτίας των οποίων συνεχίζω να μπαίνω εδώ. Πλήθος πληροφοριών, ανάγκη για επικοινωνία και πολλά που δεν είναι η ώρα να τα αναφέρω (είναι περιττό να ειπωθούν γιατί κατά βάθος οι περισσότεροι τα ξέρουν). Πάντως σου είπα μερικούς λόγους για τους οποίους μπαίνω. Εσύ για ποιο λόγο νόμιζες πως μπαίνω; Ειλικρινά.. Πες μου! Δε λέω πως με διώχνεις. Δε μπορείς άλλωστε.
    Να σε ρωτήσω λοιπόν κι εγώ. Το να βρίσκομαι εδώ, προϋποθέτει πως όταν μιλούν ορισμένοι και εγώ διαφωνώ, να σκύβω το κεφάλι και να λέω "ότι πεις εσύ αφεντικό" ή να γράφω ελεύθερα τη γνώμη μου και όταν εντοπίζω "κακώς κείμενα" να τα επισημαίνω; Κι όταν το κάνω αυτό και έρχομαι αντιμέτωπος με αγενείς συμπεριφορές του στυλ "αρα η μαζοχες ειστε,και γουσταρετε τον βουρδουλα...." συνοδευμένες με προτροπές να πάμε αλλού σα να είναι το τσιφλίκι του πατέρα σας, είναι παράλογο να σκεφτώ πως είστε κλίκα;

Φυσικά και δεν είσαι μόνο εσύ! Ποιος μίλησε για σένα; Ότι είπα δεν αναφέρονταν σε σένα, αλλά με αφορμή τον τρόπο που έγραψες, αναφέρθηκα σε ολόκληρη την κλίκα που περιστασιακά συμπεριφέρεται με τον τρόπο που περιγράφει ο zero. Πέρα από αυτού του είδους τη συμπεριφορά, υπάρχουν και πάρα πολλά θετικά σ' αυτήν την ιστοσελίδα! Καταρχήν πάρα πολλά παιδιά διαμάντια, εξαιτίας των οποίων συνεχίζω να μπαίνω εδώ. Πλήθος πληροφοριών, ανάγκη για επικοινωνία και πολλά που δεν είναι η ώρα να τα αναφέρω. Πάντως σου είπα μερικούς λόγους για τους οποίους μπαίνω. Εσύ για ποιο λόγο νόμιζες πως μπαίνω; Ειλικρινά.. Πες μου! Δε λέω πως με διώχνεις. Δε μπορείς άλλωστε.
    Να σε ρωτήσω λοιπόν κι εγώ. Το να βρίσκομαι εδώ, προϋποθέτει πως όταν μιλούν ορισμένοι και εγώ διαφωνώ, να σκύβω το κεφάλι και να λέω "ότι πεις εσύ αφεντικό" ή να γράφω ελεύθερα τη γνώμη μου και όταν εντοπίζω "κακώς κείμενα" να τα επισημαίνω; Κι όταν το κάνω αυτό και έρχομαι αντιμέτωπος με αγενείς συμπεριφορές του στυλ "αρα η μαζοχες ειστε,και γουσταρετε τον βουρδουλα...." συνοδευμένες με προτροπές να πάμε αλλού σα να είναι το τσιφλίκι του πατέρα σας, είναι παράλογο να σκεφτώ πως είστε κλίκα;

Δεκτα και παλι ολα αυτα που λες,αν και δεν συμφωνω.....δεν ηξερα τον λογο που εμπαινες και για αυτο σε ρωτησα....τωρα αν μπορεις,γινεται να μου αναφερεις και κανενα απο τα παιδια διαμαντια (5-6 nicks) για να καταλαβω ποιοι ειναι αυτοι να τους προσεξω και εγω παραπανω....και βεβαια οταν θεωρεις οτι με κατι δεν συμφωνεις,καποιος μπορει να σου απαγορευσει να εκφρασεις την γνωμη σου???θα ηθελα και σε αυτο 4 5 παραδειγματα για να καταλαβω που σε αναγκασαν να σκυψεις το κεφαλι.....

Παλαιό μέλος
    Δεκτα και παλι ολα αυτα που λες,αν και δεν συμφωνω.....δεν ηξερα τον λογο που εμπαινες και για αυτο σε ρωτησα....τωρα αν μπορεις,γινεται να μου αναφερεις και κανενα απο τα παιδια διαμαντια (5-6 nicks) για να καταλαβω ποιοι ειναι αυτοι να τους προσεξω και εγω παραπανω....και βεβαια οταν θεωρεις οτι με κατι δεν συμφωνεις,καποιος μπορει να σου απαγορευσει να εκφρασεις την γνωμη σου???θα ηθελα και σε αυτο 4 5 παραδειγματα για να καταλαβω που σε αναγκασαν να σκυψεις το κεφαλι.....
    Τα 5-6 ονόματα που ζήτησες σκέφτηκα να τα γράψω, αλλά άλλαξα γνώμη γιατί δεν εξυπηρετεί σε τίποτα στο θέμα μας. Έχεις κρίση και δε χρειάζεσαι τη δική μου γνώμη ως προς το ποιον να θεωρείς άξιο και ποιον ανάξιο εκτίμησης.
    Στο δεύτερο σκέλος δεν παραπονέθηκα πως με ανάγκασε κάποιος να σκύψω και να κάνω πίσω. Αναφέρθηκα στο κλίμα "αλληλεγγύης" και "συναδελφικότητας" με την κακή έννοια που έχετε ορισμένα καρντάσια, θαμώνες του "δέλεαρ" κ.λπ. Κι αν θες μέχρι που με απείλησαν 2 μέχρι τώρα πως θα ανεβούν στην Αλεξανδρούπολη να με δείρουν! Δε θέλω να ανακατεύω τα παλιά, αλλά οι armageddon δεν έκριναν αναγκαίο να επέμβουν. Έχω κι άλλα παραδείγματα αλλά προκειμένου να ανακινήσω καυγάδες που έσβησαν επιφυλάσσομαι (και επίσης δεν εξυπηρετεί σε τίποτα).

Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Τώρα θα με βάλεις να σου περιγράψω καταστάσεις που με λίγη σε βάθος διορατικότητα θα θεωρούσες ευνόητες...

Καταρχίν δεν υπάρχει καμμία κλίκα. Αυτό βέβαια δεν πάει σε σένα, αλλά γενικά επειδή ακούγεται πολύ τελευταία. Είναι μεγάλη μπούρδα και ένα εύκολο σλόγκαν για να μιλάμε. Από κει και πέρα...

Σχετικά με τους mods (θα μπει πάλι ο julius να μας πει ότι λέμε ανοησίες αλλά δε γαμιέται...).

Επειδή πέρασα από κει και έφυγα με περισσότερη φασαρία από τον Sniper και τον SF. Είναι χαμαλίκι! Και σαν χαμαλίκι σε γεμίζει με πολλά νεύρα. Πρέπει να διαβάζεις τα πάντα. Και φυσικά διαβάζοντας τα πάντα συνήθως έχεις πολύ μεγαλύτερη ενημέρωση για τον καθένα και το τι γράφει. Ύστερα αναγκάζεσαι να διαβάζεις πάρα πολλά που δεν ταιριάζουν με την ιδιοσυγκρασία σου και τα βαριέσαι θανάσιμα. Στη συνέχεια πρέπει να κόβεις και να ράβεις ποστ που δεν ξέρεις καν πώς να διαχωρίσεις. Έχω παρεξηγηθεί ακόμα και για τίτλους που έβαλα σε ποστ μετά από διαχωρισμό... Προσπαθείς να συμβιβάσεις τους πάντες αλλά όσο περισσότερο προσπαθείς τόσο περισσότερο αντιπαθής γίνεσαι στον κόσμο και τίποτα απ'ό,τι κάνεις δεν πρόκειται ποτέ να τύχει της γενικής αποδοχής. Εννοείται ότι το ψαλίδι ξεσηκώνει θύελλες αντιδράσεων και ξανά πάλι εξηγήσεις και τα ίδια και τα ίδια οπότε και την υπομονή σου χάνεις και απότομος γίνεσαι και πέφτεις σε ένα φαύλο κύκλο.

Βάλτα όλα αυτά μαζί για ένα διάστημα 2 χρόνων (τόσο περίπου αντέχουν οι γενικοί mods απ'ό,τι φαίνεται) και μπορείς να καταλάβεις πώς κάποιος κατά τ'άλλα νορμάλ άνθρωπος καταλήγει να γίνεται έτσι όπως περιγράφεις.. οπότε κάπου εκεί είναι που παίρνει την απόφαση να τη Γκάνει διακριτικά... Και όλα αυτά με μία ιδιότητα που δεν είναι τίποτα άλλο από μερικές επιλογές παραπάνω στον explorer... δηλαδή τρίχες!

Να μην σου πω περισσότερα... Έχω υποστηρίξει ότι θα έπρεπε με κάποιο τρόπο να περνάει πολύς κόσμος από το moderation για να παίρνει μυρωδιά τι σημαίνει.

Τέλος και σχετικά με την ανοχή... ε τα είπαμε αυτά. Τι να κάνουμε, ο καθένας με τον τρόπο του. Πάντως, τις περισσότερες φορές υπάρχει υπόβαθρο πίσω απ'αυτό που λέτε ανοχή. Υπάρχουν χρήστες με ιδιόρρυθμο χιούμορ, υπάρχουν χρήστες που βρίζουν πολύ στην καθομιλουμένη τους και άλλα και άλλα... Ο καθένας με την ιδιαιτερότητα του. Αυτός που κάθε μέρα διαβάζει τα πάντα, συνήθως ξέρει κάτι παραπάνω. Σπάνια όμως κάποιος κόβεται με το καλημέρα. Υπάρχει τεράστια ανοχή προς όλους ανεξαιρέτως, απλά κάποιοι είναι και λίγο ευαίσθητοι και άμα τους κόψεις μία λέξη το παίρνουν πολύ πατριωτικά και βλέπουν συνομωσίες!

Αυτά στο περίπου...
    Οκ δέχομαι όλα όσα λές για το μοντεριλικι, αλλά δεν υποχρέωσε κανείς κανένα (φαντάζομαι !!) να κάνει αυτή τη δουλειά. Αφού την αναλαμβάνεις κάνε την σωστά. Το επιχείρημά σου ότι δηλαδή επειδή ξέρω κάποιον πολύ καλά και ξέρω ότι είναι σωστό άτομο οπότε όταν παρεκτρέπται τον συγχωρώ είναι ολίγον σαθρό. Αν εμένα με προσβάλεις εσύ ως θάνος (λέμε τώρα) δεν με νοιάζει καθόλου αν ο Julius ή ο Hornet (μιας που με αυτούς μείναμε τώρα) γνωρίζει ότι είσαι γαμάτο παληκάρι. Με νοιάζει να υποστείς τις συνέπειες που προβλέπονται για κάθε άλλο χρήστη που ο μοντ δεν γνωρίζει οτι είναι γαμάτο παληκάρι.

Απλή ισονομία είναι . Δικαιοσύνη.

Με την λογική σου αν δηλαδή ενας δικαστής γνωρίζει προσωπικά ένα κατηγορούμενο και ξέρει ότι ειναι φοβερός τύπος δεν θα πρέπει να τον καταδιάζει . Δεν είναι έτσι όμως.

Αν θέλεις να μπούμε και σε περιπτωσεολογία δεν έχω καμία αντίρρηση. Θα σου θυμίσω το παιδί που μπήκε και έλεγε ότι θέλει να πάρει μηχανή αλλά δεν τον αφήνουν οι γονείς του. Θυμάσαι τι κράξιμο έφαγε και πως έφυγε τρέχοντας?
    Για ποιό λόγο αυτός εξοβελίστικε έτσι?

Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι άτομα ειναι οι μοντ οι αντμιν οι φίλοι τους κτλ. Καθόλου. Με πειράζει όμως να υπάρχει σχετικά διαφορετική μεταχειρηση. Αλλά και αυτό το ανέχομαι γιατί μου αρέσει το forum.

Επίτρεψε μου να το λέω όμως.

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ

καμια περιληψη υπαρχει πουθενα με το τι εγινε αυτες τις μερες
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πάτε καλά ρε;;;;;;
    από kalogeros στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 17/12/2010, 03:25
  2. ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ???????
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2010, 16:08
  3. Καλά ρε, πάτε καλα?
    από crs-k στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 177
    Τελευταίο μήνυμα: 22/01/2010, 08:57
  4. ρε πατε καλα?? ξεχασαμε την VegasKitty!!
    από evvou στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2009, 13:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF