MSN δεν έχετε ρε να τα πείτε; Ολο πάνω-πάνω το βλέπω το θρεντ. Λυσσάρες! Chatάκηδες! :a1:
MSN δεν έχετε ρε να τα πείτε; Ολο πάνω-πάνω το βλέπω το θρεντ. Λυσσάρες! Chatάκηδες! :a1:
safety doesn't happen by accident
Έχουμε εισηγηθεί στους admins στην επικείμενη αναβάθμιση να έχουμε και λειτουργικό chat...Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Άντε ρε Σίμο, Γιώργο, Στάθη!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Ε όχι και λυσσάρες κυρά μου..... αντε τράβε πλύνε κάνα πιάτο, που έχεις και άποψη!![]()
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Μη σπαμάρεις δεσποινίς δίνουν εξηγήσεις στο δημιουργό ! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!
exete kanei to forum apo cosmopolitan pou asxoliotan ligo me tis mixanes se cosmopolitan-ntelo
PROzacRIDER
μήπως το GLAMOUR είναι ποιο αντιπροσωπευτικό!Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
exete kanei to forum apo cosmopolitan pou asxoliotan ligo me tis mixanes se cosmopolitan-ntelo![]()
![]()
Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!
δεν μου δινεις καλυτερα τα καλαμποκια σε μενα και να παρει ο πακ10 τις γκομενες, γιατι βαριεμαι να τις ξυριζω καθε μερα προκειμενου να δειχνουν γκομενες?Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εγώ φεύγοντας άφησα την κλίκα μου στον gcrook, τις γκόμενες στον Bart και τα καλαμπόκια μου στον Κάπτεν.....
Ουφφφφφφ ηρέμησα.....![]()
τον Αλφη σου έδωσε;Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
δεν μου δινεις καλυτερα τα καλαμποκια σε μενα και να παρει ο πακ10 τις γκομενες, γιατι βαριεμαι να τις ξυριζω καθε μερα προκειμενου να δειχνουν γκομενες?![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
μπραβο ρε. αντε τωρα να εξηγεις οτι οι μπυρες στο μπ***ι πληρωνονται με $$ απο τη ημερησια δουλεια...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Α κι εσύ 15/διμηνο ήξερες ε;
Μόνο ο Bart ήξερε τελικά ότι είναι 20αρικάκι το μήνα;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lipstick(0.50EYRO)...giati einai kai tsampatzidiko ,opws ola ta giapwnezika ...XAXAXAXAΑρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
exete kanei to forum apo cosmopolitan pou asxoliotan ligo me tis mixanes se cosmopolitan-ntelo
PROzacRIDER
τι να του κανω ρε συ, που ηθελε αποδειξεις + δοκιμες να δει πως νιωθει και αν ποναει ο αλφης?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
καλά, ο Bart προσέφερε και έξτρα υπηρεσίες
(δεν έφτανε μόνο ο Αλφης...)
![]()
![]()
![]()
και το κακο ειναι οτι ειχα και τον αλφη καρφομενο και του ετρεχαν τα σαλια...
![]()
Μπα moto.gr που είανι και τσάμπα!Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
lipstick(0.50EYRO)...giati einai kai tsampatzidiko ,opws ola ta giapwnezika ...XAXAXAXA
γιατι ο τζάμπα είναι ο καλύτερος! :a34:
GIVE YOU A BEER??????otan xtypiseis kana pezo apo tis mpyres tha fwnaksw ton gnwsto NISIWTI TIMWRO na se ftiaksei kai esenaΑρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
Μπα moto.gr που είανι και τσάμπα!
γιατι ο τζάμπα είναι ο καλύτερος! :a34:
PROzacRIDER
εσυ εχεις μεινει στην παλια παραγκα, το wild... καποιοι υποκλικαδοροι φυγαμε απο εκει οταν τα αφεντικα του δελεαρ μας προσφεραν μεγαλυτερο μεριδιο + προστασια απο μερικους χρηστες της αρεσκειας μας!Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
RE MIA APORIA EXO
EGO POU EIMAI MOD ALLA DEN ERXOME DELEAR EIMAI H OXI STHN "KLIKA"??? NA KSERO DILADI POION PREPEI NA VRISO
:rotflmao:![]()
![]()
![]()