Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 142

Θέμα: Harry Potter and the gay Archmage

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ρε πατε καλα;

τι αντιληψεις ειναι αυτες;

τι παει να πει παει κοντρα στους νομους της φυσης;

και τι κανουμε δηλαδη ολοι μας στην καθημερινοτητα μας που συναδει με τους νομους της φυσης;

οι μεγαλυτερες ''ανωμαλαρες'' ειμαστε ολοι μας!

και εγω και εσυ και ολοι...

αλλα μαλον βολευει τον ανδρισμο μας το γεγονος οτι γ@μ@με την φυση ας πουμε, καθοτι εχουμε τον ενεργητικο ρολο...

-το οτι καταναλωνουμε πολυ περισσοτερο απο αυτα που χρειαζομαστε συμφωνει με τους νομους της φυσης...

-το οτι θα εχουμε προσδοκιμο ζωης 90+ χρονια στο αμεσο μελον συμφωνει με τους νοπους της φυσης...

-το οτι δεν εχουμε κανεναν φυσικο εχθρο πλεον και εχουμε αποκοπει απο την τροφικη αλυσιδα συμφωνει με τους νομους της φυσης...

-το οτι εχουμε εξαπλωθει σαν τον καρκινο σε ολη την υδρογειο συμφωνει με τους νομους της φυσης...

-το οτι ειμαστε αυτοκαταστροφικοι, γραφικοι τρελοι και τρωγομαστε μεταξυ μας συμφωνοι με τους νομους της φυσης...

-το οτι ειμαστε ολοι τιγκα στις νευρωσεις και στα ψχ προβλημτα συμφωνει με τους νομους της φυσης...

....κατα τα αλλα μας ενοχλουν οι κραγμενες και οι πουστηδες

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
    Μηπως ειδες αυτο το video ρε?
    Ρε φίλε οταν είπε για το bathroom έλειωσα τελείως λέμε! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Hymador σε επαναφέρω στην τάξη και σου θυμίζω πως μιλάμε για παιδάκια 5-6 χρονών,αν μιλάμε για ενήλικους είμαι 10000% μαζί σου
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Ρε πατε καλα;

τι αντιληψεις ειναι αυτες;

τι παει να πει παει κοντρα στους νομους της φυσης;

και τι κανουμε δηλαδη ολοι μας στην καθημερινοτητα μας που συναδει με τους νομους της φυσης;

οι μεγαλυτερες ''ανωμαλαρες'' ειμαστε ολοι μας!

και εγω και εσυ και ολοι...

αλλα μαλον βολευει τον ανδρισμο μας το γεγονος οτι γ@μ@με την φυση ας πουμε, καθοτι εχουμε τον ενεργητικο ρολο...

-το οτι καταναλωνουμε πολυ περισσοτερο απο αυτα που χρειαζομαστε συμφωνει με τους νομους της φυσης...

-το οτι θα εχουμε προσδοκιμο ζωης 90+ χρονια στο αμεσο μελον συμφωνει με τους νοπους της φυσης...

-το οτι δεν εχουμε κανεναν φυσικο εχθρο πλεον και εχουμε αποκοπει απο την τροφικη αλυσιδα συμφωνει με τους νομους της φυσης...

-το οτι εχουμε εξαπλωθει σαν τον καρκινο σε ολη την υδρογειο συμφωνει με τους νομους της φυσης...

-το οτι ειμαστε αυτοκαταστροφικοι, γραφικοι τρελοι και τρωγομαστε μεταξυ μας συμφωνοι με τους νομους της φυσης...

-το οτι ειμαστε ολοι τιγκα στις νευρωσεις και στα ψχ προβλημτα συμφωνει με τους νομους της φυσης...

....κατα τα αλλα μας ενοχλουν οι κραγμενες και οι πουστηδες

Έχεις δίκιο αλλά τί να πω;Η θεωρία του Δαρβίνου είναι ανίκητη.Μέσα στην εξέλιξη είναι όλα.Άλλο όμως εξέλιξη και άλλο μετάλλαξη
    Fortis Fortuna Adiuvat

el_hymador

ρε φίλε κάτσε, το πήρες πολύ στραβά. Κανείς δεν πιστεύω να έχει αντίρηση μ' ολα αυτά που είπες. Προσωπικά συμφωνώ και επαυξάνω, αλλα η ερωτική πράξη μεταξύ 2 ανδρών ή 2 γυναικών δεν είναι "φυσιολογική" απο το γεγονός και μόνο οτι δεν μπορεί να υπάρξει αναπαραγωγή.

Για την κοινωνική κατακραυγή ΔΕΝ είμαι σύμφωνος. Ανθρώποι είναι κι' αυτοί σαν κι' εμας που απλά διάλεξαν να είναι διαφορετικοί σ' αυτό το θέμα.

Φιλικά.
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Hymador σε επαναφέρω στην τάξη και σου θυμίζω πως μιλάμε για παιδάκια 5-6 χρονών,αν μιλάμε για ενήλικους είμαι 10000% μαζί σου
    και το παιδακι τον 5 - 6 χρονων πως διαμορφωνει την σεξουαλικοτητα του;

μου θυμιζετε κατι αφιονισμενους γονεις που αποτρεπουν στα βλασταρια τους να εχουν επαφη με οτιδηποτε δικυκλο...ποδηλατα, παπια, μοτοσικλετεςκτλ-κτλ......και τελικα το παιδι βγαινει μοτοσικλετιστης!!

για αυτο σου λεω...

αμα τον αλλον τον παει ...θα του βγει!

ασε που χειροτερο μπορεις να κανεις με το μη-μη και οχι κακο και τζις!

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    ...Για να ξεκαθαρισω καποια πραγματα. Δεν εχω κατι με τους gay,στο κρεβατι τους ας κανουν ο,τι θελουν.

Αλλα το &#@^$ το καντηλι μου 10 χρονων παιδια δεν ξερουν(μαλλον...δεν ξερω ετσι οπως εχουμε γινει) τι ειναι αυτο αναμεσα στα ποδια τους.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΘΩΟΤΗΤΑ @$@$ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΑΣ ΜΕΣΑ
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ ΚΟΛΛΑΩ ΚΙ' ΕΓΩ!
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
    el_hymador

ρε φίλε κάτσε, το πήρες πολύ στραβά. Κανείς δεν πιστεύω να έχει αντίρηση μ' ολα αυτά που είπες. Προσωπικά συμφωνώ και επαυξάνω, αλλα η ερωτική πράξη μεταξύ 2 ανδρών ή 2 γυναικών δεν είναι "φυσιολογική" απο το γεγονός και μόνο οτι δεν μπορεί να υπάρξει αναπαραγωγή.

Για την κοινωνική κατακραυγή ΔΕΝ είμαι σύμφωνος. Ανθρώποι είναι κι' αυτοί σαν κι' εμας που απλά διάλεξαν να είναι διαφορετικοί σ' αυτό το θέμα.

Φιλικά.
    σιγουρα μεταξυ δυο ανδρων η δυο γυναικων δεν μπορει να υπαρξει αναπαργωγη...ισως τελικα να ειναι και η αμυνα της φυσης αυτη και να μας εκφυλιζει για να απαλαγει απο την παρτη μας...αυτο το εχετε σκεφτει;

Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Φίλε Νίκο το θέμα μας δεν είναι ο gay μάγος.Ο ηθοποιός αυτός ουδέποτε προκάλεσε στην ταινία και γι'αυτό ούτε κι εγώ είχα καταλάβει ότι είναι gay παρόλο που έχω δει όλα τα Harry Potter.Απλά έχει ανοίξει μία γενική συζήτηση.Θα σου θέσω ένα ερώτημα.Θυμάσαι εσύ πριν 5 χρόνια να άνοιγες την τηλεόραση και σε κάθε κανάλι,σε κάθε εκπομπή να υπάρχει ένας gay που να το δείχνει όσο περισσότερο γίνεται;Εγώ βλέπω κάθε μέρα στην τηλεόραση στα πρωινάδικα και στα μεσημεριανά κουτσομπολάδικα να υπάρχει τουλάχιστον ένας gay που μάλιστα εκφράζει την διαφορετικότητά του με προκλητικό τις περισσότερες φορές τρόπο.Έχω γνωρίσει ανθρώπους που είναι gay και σε πληροφορώ πως όταν ένας gay θέλει να παραμείνει αξιοπρεπής μπορεί να το καταφέρει άνετα.Δεν θεωρώ σωστούς αυτούς που προκαλούν και είτε με την κίνησή τους είτε με την ομιλία τους μπορεί να αποτελέσουν πρότυπα για μίμηση από τα μικρά παιδιά που φυσικά δεν μπορούν να καταλάβουν τί σημαίνει ομοφυλόφιλος.Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν όταν έχει αξιοπρεπή συμπεριφορά και δεν κάνει κατάχρηση της ελευθερίας του
    Ρε Ηρακλή μεσ' το μυαλό μου είσαι!
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

σιγουρα μεταξυ δυο ανδρων η δυο γυναικων δεν μπορει να υπαρξει αναπαργωγη...ισως τελικα να ειναι και η αμυνα της φυσης αυτη και να μας εκφυλιζει για να απαλαγει απο την παρτη μας...αυτο το εχετε σκεφτει;
    Ενδιαφέρον...αλλα λίγο απίθανο απ' τη στιγμή μου μπορεί πολύ πιο γρήγορα να κάνει τη δουλειά της (πλυμμύρες, σεισμοί, αλλαγή κλίματος κ.τ.λ)
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
    Ενδιαφέρον...αλλα λίγο απίθανο απ' τη στιγμή μου μπορεί πολύ πιο γρήγορα να κάνει τη δουλειά της (πλυμμύρες, σεισμοί, αλλαγή κλίματος κ.τ.λ)

για αυτα φροντιζουμε εμεις!

αλλα σκεψου οτι η φυση δεν αντιδρα αμεσα...δεν εχει αντιληψη με την εννοια που την καταλαβαινουμε εμεις...

ισως στο γονιδιο ολων των εμβιων οργανισμων, να υπαρχει μηχανισμος που με το που φθανει η εποχη της απολυτης ευμαρειας και καλοπερασης να αρχιζει η αντιστροφη μετρηση....

για αυτο στον ''πολιτισμενο'' κοσμο υπαρχει τεραστιο προβλημα αναπαργωγης ενω αντιθετως, σε κατι ξεχασμενες σχεδον πρωτογονες φυλες οι αντρες ''πυροβολανε'' αδιακριτως και οι γυναικες ειναι κουνελες...

πλεον εχουμε γ@μηθει στα κεντρα εξωσωματικης γονιμοποιησης...

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    ΔΕΝ αναπτύσει ένα παιδί ομοφυλοφυλικές τάσεις από μιμητισμό! Τι είναι αυτά που λέτε;
    Το πολύ-πολύ να δοκιμάσει ΜΕΧΡΙ ένα σημείο από μιμητισμό. ΔΕΝ γίνεται κανείς ομοφυλόφυλος ή όχι διαβάζοντας ένα βιβλίο βλέποντας έναν πίνακα ή μια ταινία.
    Άσχετοσύνες πρώτου βαθμού!!!
    Δηλαδή τι... ένα παιδί 6χρονο που θα δει σε μία ταινία κάποιους να κάνουν ενέσεις ηρωϊνης ή χρήση κάνναβης θα γίνει τοξικομανής;;;;;;;
    Αυτό μου θυμίζει τις τρομερές αναλύσεις του 50-60.
    Αν το αγόρι έπαιζε με κούκλες θα γινόταν τοιούτος. Αν δεν ήταν πολεμοχαρές ή δεν... σήκωνε τα φουστάνια των γυναικών και του άρεσε η μουσική.... πάει. Ήταν ήδη στην Συγγρού.
    Τώρα τα περί ασθένειας... οκ κουβεντιάστε τα μόνοι σας.
    Στέλιο έχω ακούσει πως η μεγαλύτερη διέγερση σε εναν άντρα γίνεται απ' τον προστάτη και οχι οπως ολοι μας νομίζουμε απο τις νευρικές αποφύσεις (4000 στον άντρα - 8000 στην γυναίκα --> ναι, οταν οι γυναίκες γουστάρουν πραγματικά τρελαίνονται! ) που βρίσκονται στο πέος.

Αμα...λέμε αμα...πάει έτσι για πλάκα ενα αγοράκι και του τα χώσει στον κώλο ενα αλλο "αγοράκι" έτσι για να δει το 1ο αγοράκι απο περιέργεια πως είναι και γουστάρει τότε τι κάνουμε;
    Θα είχαμε γίνει ολοι gay στην τελική!!!!!!!!

Υ.Γ: Ζητώ συγνώμη για το περιεχόμενο της απάντησης μου αλλα δεν βρίσκω αλλο τρόπο να τα πω.
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

για αυτα φροντιζουμε εμεις!

αλλα σκεψου οτι η φυση δεν αντιδρα αμεσα...δεν εχει αντιληψη με την εννοια που την καταλαβαινουμε εμεις...

ισως στο γονιδιο ολων των εμβιων οργανισμων, να υπαρχει μηχανισμος που με το που φθανει η εποχη της απολυτης ευμαρειας και καλοπερασης να αρχιζει η αντιστροφη μετρηση....

για αυτο στον ''πολιτισμενο'' κοσμο υπαρχει τεραστιο προβλημα αναπαργωγης ενω αντιθετως, σε κατι ξεχασμενες σχεδον πρωτογονες φυλες οι αντρες ''πυροβολανε'' αδιακριτως και οι γυναικες ειναι κουνελες...

πλεον εχουμε γ@μηθει στα κεντρα εξωσωματικης γονιμοποιησης...
    Χμμμ....

Δεν το 'χα σκεφτεί ποτέ έτσι..!
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

και το παιδακι τον 5 - 6 χρονων πως διαμορφωνει την σεξουαλικοτητα του;

μου θυμιζετε κατι αφιονισμενους γονεις που αποτρεπουν στα βλασταρια τους να εχουν επαφη με οτιδηποτε δικυκλο...ποδηλατα, παπια, μοτοσικλετεςκτλ-κτλ......και τελικα το παιδι βγαινει μοτοσικλετιστης!!

για αυτο σου λεω...

αμα τον αλλον τον παει ...θα του βγει!

ασε που χειροτερο μπορεις να κανεις με το μη-μη και οχι κακο και τζις!

Εγώ λέω πως ένα παιδί πρέπει να μεγαλώσει κανονικά και όταν λέω κανονικά εννοώ πως πρέπει να γνωρίζει μεν τα πάντα γύρω του:ναρκωτικά,ομοφυλοφιλία,πολέμους κτλ αλλά να τα μαθαίνει από ανθρώπους που θα έχουν την ικανότητα να του τα μεταδώσουν σωστά και όχι από τον Κωστέτσο και τον κάθε Κωστέτσο που κουνιέται και λυγιέται.Να μάθει το παιδί τί σημαίνει ομοφυλόφιλος και μετά αν θέλει να γίνει ας γίνει,τί να κάνουμε...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Δεν ήθελα να αναφέρω το περιστατικό αλλά για σκεφτείται...Μήπως το AIDS είναι η τιμωρία της φύσης για την ομοφυλοφιλία;Δεν ξέρω,απλά το θέτω σαν ζήτημα...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Iggy Pop and the Stooges...χτες
    από Todi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 13/07/2006, 15:55
  2. and the winner issssssss (again....)
    από idi στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2006, 15:42
  3. And the Oscar goes to….
    από bugsbunny στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2005, 19:37
  4. MotoGP Aμερικης - Laguna Seca - and the winner is.....
    από gmakris στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2005, 20:04
  5. MotoGP Oλλανδιας - ΑSSEN - and the winner is....
    από gmakris στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 29/06/2005, 09:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF