Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 92

Θέμα: Μήτσοοοοοοοοο!!!! (DimChios)

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
    Ρε παιδιά , επειδή δεν το κατάλαβα αυτό με την σκυφτή θέση και την διαφορά της με το ον οφ . σε ένα ςς όταν πέφτεις μπροστά δεν σηκώνεις κεφάλι και κοιτάς το στροφόμετρο?

??????
    giati na koitas to strofometro?
    kai pes oti to koitas, stigmiaia to koitas
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    Ρε παιδιά , επειδή δεν το κατάλαβα αυτό με την σκυφτή θέση και την διαφορά της με το ον οφ . σε ένα ςς όταν πέφτεις μπροστά δεν σηκώνεις κεφάλι και κοιτάς το στροφόμετρο?

Σε ενα on-off, ο κορμος ειναι καθετος (σκεψου λιγο τη θεση του κεφαλιου). Στα SS ειναι σκυφτος μπροστα και το κεφαλι σκυβει προς τα κατω. Αν εχεις προσεξει οι αεραγωγοι (RX-7 και παρομοια κρανη) ειναι σχεδον πανω απο την ζελατινα. Ο λογος ειναι για να εκμεταλευται τον αερα που εκει εχει μεγαλυτερη πιεση (κατι σαν το ram air). Εγινα αντιληπτος?????

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    katalava ti les, alla esi telika milas gia pista mono.
    ego ithela na ksekathariso an einai sosti i xrisi otoaspidon se dromo, ethniki me 160+.
    epeidi akouo polous pou to kanoun.
    Δεν νομιζω οτι ειναι λαθος. Δεν σταματας να ακους, απλα δεν εχεις επιπλεον ηχους να κουραζουν το μυαλο π.χ ο στροβιλισμος του αερα στο κρανος!

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
    .......Εγινα αντιληπτος?????
    Περίπου.
    Δεν έχω καμία εμπειρία σε ςς ( εκτός από μικρές βόλτες με δανικά ) και δεν μου είναι εύκολο να το κατανοήσω . το δέχομαι σαν αξίωμα μα θα μου επιτρέψεις να έχω κάποιες απορίες .
    ο κορμός του σώματος σαφώς είναι διαφορετική η στάση του , αλλά το κεφάλι δεν είναι οριζόντιο και στης δυο περιπτώσεις?
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Περίπου.
    Δεν έχω καμία εμπειρία σε ςς ( εκτός από μικρές βόλτες με δανικά ) και δεν μου είναι εύκολο να το κατανοήσω . το δέχομαι σαν αξίωμα μα θα μου επιτρέψεις να έχω κάποιες απορίες .
    ο κορμός του σώματος σαφώς είναι διαφορετική η στάση του , αλλά το κεφάλι δεν είναι οριζόντιο και στης δυο περιπτώσεις?
    Αγαπητε marulis,ευλογη καθως και ορθη η παρατηρηση σου.
    Οντως η κλιση του κρανους ειναι ελαχιστα διαφορετικη σε ενα ςς απο ενα ον-οφ.
    Ετσι κ αλλιως στις υψηλες ταχυτητες παντα σκυβεις λιγο και σε ενα ον-οφ.
    Τωρα ως προς τους θορυβους συμβαινουν τα εξης: τα αερονηματια ακολουθουν πιστα το κελυφος του κρανους (αλλα και μεσα απο αυτο) και στα σημεια αποκολλησης τους παρουσιαζεται τυρβωδης ροη, εξ'αιτιας αναγλυφου αρα κ τοπικες υποπιεσεις. Σε αυτα ακριβως τα σημεια εχουμε παραγωγη θορυβου.
    Η αεροδυναμικη του κρανους ΕΛΑΧΙΣΤΑ αλλαζει αν του δωσουμε μια μικρη κλιση προς τα κατω η αντιθετα...Ακομη και αν αλλαξει ομως ο θορυβος κατα βαση παραμενει ο ιδιος..
    ειτε μπροστα ειναι οι αεραγωγοι ειτε πιο πισω αρκει να χτυπα ο αερας απο μπροστα, ''δουλευουν'' το ιδιο.

αποδειξη των παραπανω ειναι οτι το δικο μου RX7 ''φωναζε'' το ΙΔΙΟ ειτε πανω στο gsxr1300 που ειχα ειτε πανω στο cb 1300 (που παλι ειχα). --Ισως στο σε μπε να φωναζε απο λιγοτερα χλμ.--
    Μην ξεχναμε παλι οτι πισω απο ζελατινες τι στροβιλισμους/υποπιεσεις/καταστροφη ροης εχουμε..

Αυτα που ισχυριζεται ο κος μακο δεν αναγραφονται πουθενα, ουτε αναφερει κανενας κατασκευαστης κρανων κατι αναλογο η σχετικο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    ..............................................
    Αυτα που ισχυριζεται ο κος μακο δεν αναγραφονται πουθενα, ουτε αναφερει κανενας κατασκευαστης κρανων κατι αναλογο η σχετικο.
    Αυτής της άποψης είμαι και εγώ μιας και μου φαίνεται λογική αλλά αν ισχύει κάτι διαφορετικό θα ήθελα να το μάθω .

ειδικός δεν είμαι και δεν μπορώ να στηρίξω την άποψη μου γι αυτό ρωτώ χωρίς να σημαίνει ότι αυτό που θα μου πει κάποιος ( των οποίο δεν γνωρίζω καν θα το πάρω για ευαγγέλιο).

( τρίτο ποστ και δεν ευχήθηκα στα παιδιά ο μλκας )

α καλοφόρετα και αγρατζουνιστα

θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Δεν νομιζω οτι ειναι λαθος. Δεν σταματας να ακους, απλα δεν εχεις επιπλεον ηχους να κουραζουν το μυαλο π.χ ο στροβιλισμος του αερα στο κρανος!
    +1

οχι μονο δεν ειναι λάθος, αλλά και - αντίθετα απο οτι ισως πιστεύουν πολλοί (...οσοι δεν εχουν δοκιμάσει...) - ΚΑΙ τον κινητήρα ακούς καλύτερα, και όσα πρέπει να ακούς απο το περιβάλλοντα χώρο (πχ κόρνα αυτοκινήτου)

Απλά δοκιμάστε το... και ΟΧΙ μονο σε αγωνιστική/ πίστας χρήση. Είναι πολύ πολύ χρήσιμο ΚΑΙ σε ταξίδι, ΚΑΙ δεν ειναι απαραίτητο να πηγαίνεις 160... ακομα και στα 100 κάνει διαφορά

...
    και ανεξαρτήτως ss/ on-off κλπ κλπ... οι ωτασπιδες δουλεύουν

Τα λεει η Arai στα σεμιναρια που κανει, στους ανθρωπους που πουλανε τα κρανη της!!!!!!!!!!!

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    catmaster, θα ερθεις σημερις απο λεδεαρ?

...πμ εγω δεν ελαβα!
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Περίπου.
    να σου πω τη δικιά μου μικρή εμπειρία
    με το cityfly και το freewind στις βόλτες τα περισσότερα... μυγάκια ήταν στη ζελατίνα

με δύο βόλτες με zx6r τα περισσότερα μυγάκια ήταν πιο ψηλά, σχεδόν μια ζελατίνα πάνω

Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    να σου πω τη δικιά μου μικρή εμπειρία
    με το cityfly και το freewind στις βόλτες τα περισσότερα... μυγάκια ήταν στη ζελατίνα

με δύο βόλτες με zx6r τα περισσότερα μυγάκια ήταν πιο ψηλά, σχεδόν μια ζελατίνα πάνω
    Χμμ αρκετά λογικό αλλά έτσι βγαίνει το συμπέρασμα ότι με ένα ον οφ έχει μεγαλύτερη ανάγκη αεροδυναμικής ( είναι βέβαια μικρότερες οι ταχύτητες ) μιας και το κράνος είναι περισσότερο εκτεθειμένο.

Όποτε δεν βλέπω λόγο περιττής αγοράς ενός «στριτ» κράνους
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    πω-πω μια κανονια!!!!

Χμμ αρκετά λογικό αλλά έτσι βγαίνει το συμπέρασμα ότι με ένα ον οφ έχει μεγαλύτερη ανάγκη αεροδυναμικής ( είναι βέβαια μικρότερες οι ταχύτητες ) μιας και το κράνος είναι περισσότερο εκτεθειμένο.

Όποτε δεν βλέπω λόγο περιττής αγοράς ενός «στριτ» κράνους
    Δεν καταλαβαινω τι εννοεις με το χαρακτηρισμο "στρεετ" κρανος και αν μπορεις εξηγησε το. Αυτο που ανεφερα εγω πιο πανω, σημαινει οτι καποιος μπορει να αγορασει ενα φτηνοτερο κρανος, για να μην "πεταξει" λεφτα, για ενα πλεονεκτημα (στο κρανος) που δεν θα εκμεταλευτει. Το RX-7 στην προκειμενη περιπτωση, "βαζει" 10+ λιτρα αερα το λεπτο για να δροσιζει το κεφαλι. Αυτο δεν θα συμβει αν οδηγει καποιος ενα on-off. Γιατι να "πεταξει" γυρω στα 200 ευρο!!! Επισης μην μπερδευεις την αεροδυναμικη ενος κρανους, με το ποσο αερα, που μπαινει απο τους αεραγωγους!

Δεν καταλαβαινω τι εννοεις με το χαρακτηρισμο "στρεετ" κρανος και αν μπορεις εξηγησε το. .............
    Εννοώ κράνη ειδικά για ςς μηχανές .

όπως καταλάβεις έχω μαύρα μεσάνυχτα για αυτά που γράφεις και προσπαθώ να καταλάβω γιατί είναι ‘’πεταμένα ‘’ λεφτά .

Φυσικά δεν υπάρχει ίχνος ειρωνείας σε αυτά που λέω , παρακολουθώ την συζήτηση γιατί με ενδιαφέρει και θέλω να διαστ(ρ)αυρώνω πληροφορίες
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    πω-πω μια κανονια!!!!

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Καλορίζικα παιδιά.Καλορίζικα αγρατζούνιστα κι αχρείαστα.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Εννοώ κράνη ειδικά για ςς μηχανές .

όπως καταλάβεις έχω μαύρα μεσάνυχτα για αυτά που γράφεις και προσπαθώ να καταλάβω γιατί είναι ‘’πεταμένα ‘’ λεφτά .

Φυσικά δεν υπάρχει ίχνος ειρωνείας σε αυτά που λέω , παρακολουθώ την συζήτηση γιατί με ενδιαφέρει και θέλω να διαστ(ρ)αυρώνω πληροφορίες
    1. Tα πεταμενα λεφτα ελπιζω να εχεις καταλαβει γιατι, απο τις εξηγησεις που εχω ηδη γραψει.
    2. Δεν διαπιστωσα ιχνος ειρωνιας!!!
    3. Τα κρανη που ειναι για χρηση εντουρο διαφερουν με το μακρυ τμημα εμπρος απο το σαγωνι. Τα "full face" (η κανονικα αν θες να τα πεις ετσι) μπορεις να τα χρησιμοποιεις, σε ss, street, on-off, σκουτερ κλπ. Βεβαια δεν σου απαγορευει κανεις να φορας οτι θελεις, αλλα το καθε πραγμα φιαχνεται για καποιο λογο ετσι. Ελπιζω να σε καλυψα!

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. o dimchios στο mega
    από adam_tsouk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 105
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2007, 05:46
  2. to BMW tou dimchios epoli8i
    από afrotwin στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2007, 10:03
  3. polite to BMW tou dimchios
    από afrotwin στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ