Σελίδα 6 από 13 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 187

Θέμα: Kawasaki Z750 VS 600αρια SS !!

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    εσυ δεν εχεις πεσει ε?? ή μαλλον εισαι ο Γ@ματος οδηγος που δεν πεφτει. Α,ξεχασα,ηξερες και απο την κουνια να οδηγας και πηγαινες τεζα παντου. :a31:
    eisai xazo mallon teleiws...alla diabazeis kai alla katalabaineis...mallon apo tis toumpes...de peirazei...
    PROzacRIDER

εσυ δεν εχεις πεσει ε?? ή μαλλον εισαι ο Γ@ματος οδηγος που δεν πεφτει. Α,ξεχασα,ηξερες και απο την κουνια να οδηγας και πηγαινες τεζα παντου. :a31:
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    theeeee mou... ti diabazoun ta matakia mou... gia arxi epeidi tou exoume mamisei ta matia me to enduro kai enduro...exete skeftei to oti den to bazoun giati den to exoun ekseliksei toso oso prepei...

ναι,ναι. Εσενα θα περιμενουν για να το εξελιξουν.Κατ'αρχην θα ειχε ηδη εμφανιστει τουλαχιστον για τις αγωνιστικες ομαδες. (αμφοτερα για motogp και εντουραδες) λες εγω οτι δεν τοεχοθν βαλει γιατι δεν το εχοθν εξελιξη...διαβασε τι μαλακια εχεις γραψει με πρασινα γραμματα...

meta...AN ksereis na patas frena???wraia ataka... esy ksereis na patas frena???

εγω οχι!! εσυ?? Το θεμα δεν ειμαι εγω...το θεμα ειναι το παιδι που ανοιξε το ποστ...ο οποιος θεωρει οτι ισως ειναι ασφαλεστερο να αλλαξει μηχανη επειδη δεν ξερει καποια πραγματα σε αντιθεση με εσενα που ναι μεν παραδεχεσαι οτι δεν ξερεις αλλα επιβεβαιωνεις και μαλιστα επεδεικτικα το ποσο βλακας εισαι επειμενωντας να πεφτεις με οτι και αν οδηγεις χωρις να εχεις σκεφτει οτι απλα δεν κανει για σενα...

to dromo pou patas frena ton ksereis???

οχι δεν τον ξερω προσωπικα αλλα αν ειναι να τον μαθω βρε αδερφε να λεμε ενα καλημερα. Εχεις μαθει μαλλον αρκετους απο τις τουμπες σιγα σιγα θα μαθεις και τους υπολοιπους...

ta xlm kai tin apostasi pou exeis na patiseis frena eisai se thesi na tin epeksergasteis kai na tin aksiopoihseis se opoiesdipote synthikes????

αυτο ειναι μεσα στις δυνατοτητες του καθε οδηγου. Το ποσο επεξεργαζεται ο καθενας ολες αυτες τις παραμετρους,τοσο καλυτερο οδηγο τον κανει. Αυτο δεν ειναι μετρησιμο και ουτε μπορει να απαντηθει με ενα "ναι" ή ενα "οχι". Για αυτο και ο ανθρωπος συζηταει κατι και προσπαθει να βρει λυσει εξεταζωντας ολους τους παραγωντες και στη προκειμενη την ισως λαθος επιλογη μηχανης ...

RE ti lete tou anthrwpou???? eisai sa na pairneis se ena paidaki podilato kai na min tou bazeis boitjitikes ... giati...den einai kalo...

μαλιστα. Ας παρει τοτε ενα μηχανακι με abs και με traction control (οταν θα βγαλουν) και...και...και...ΚΑΙ μετα να παει να οδηγησει κατι αλλο που δεν εχει τιποτα.να δουμε πως θα του φανει.
    δεν ειναι τεστ ραιντερ... δεν χρειαζετε να οδηγησει κατι αλλο...κοιατει την ασφαλεια του και οχι πως θα μαθει να οδηγει και κατι αλλο...θεε μου δηλαδη διαβασε το επιχειρημα σου ξανα και αν το πιστευεις στειλτο σε ολες τις εταιριες που εχουν αρχιζει να εφοδιαζουν τα μηχανακια τους με συστηματα ασφαλειας και κραξε τους γιατι μας κανουν κουλομαριες με ολα αυτα τα συστηματα και δεν θα μπορουμε να οδηγησουμε ‘’κατι αλλο’’
    Ας φυγουμε λιγο απ'την αποψη: "παταω φρενα,δεν κοκκαλωνει,δεν πεφτω...αρα καλο!" kai ola ayta ta les esy??? o exw pesei PANTOU...

εσυ δεν εχεις πεσει ε?? ή μαλλον εισαι ο Γ@ματος οδηγος που δεν πεφτει. Α,ξεχασα,ηξερες και απο την κουνια να οδηγας και πηγαινες τεζα παντου.
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΤΑ ΠΑΘΗΜΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ...
    PROzacRIDER

Δεν μπορω να καταλαβω, γιατι το ''ασφαλεστερο'', για μερικους ισοδυναμει με το ''λιγοτερο διασκεδαστικο''

Ειναι της ιδιας λογικης να καβαλαμε μηχανες χωρις κρανος και μπουφαν

Παρακαλείστε όπως δείτε το παρακάτω βίντεο απο τα 3 λεπτα και μετα!

http://www.youtube.com/watch?v=VExDrYXWe4U

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CPANTELO
    Γιωργο εχεις ανεβει πεντελη πολλες φορες με τους αλλους οποτε μη μου πεις οτι πιστευεις πως τα ss μπαινουν πιο γρηγορα απο τα γυμνα ειδικα σε τεχνικες διαδρομες.... Τωρα στη πιστα ειναι αλλη φαση....
    οπου υπαρχει καλο οδοστρωμα (κ οχι πολυ ''κλειστα''/''σφιχτα'' κομματια), ΔΕΝ μπορει να στριψει κατι αλλο πιο γρηγορα απο ςς πολυ δε περισσοτερο αν αυτο εχει κοντο -σε μηκος- στροφαλο απο ν2 ισως..

αυτο ισχυει αν η μηχανη παει μονη της --αν υπαρχει καβαλα αναβατης τοτε το σκηνικο αλλαζει αρδην--μιας κ το ανθρωπινο στοιχειο εναι απροβλεπτο (κουλος. καλος, χειριστης, βλακας, χοντρος, αδυνατος, νεος, γερος, κ.α...)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CMOS

ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι γελας... δε γελας :rotflmao:
    :rotflmao: :rotflmao:

οταν οδηγησα Ζ750 μου φανηκε βαρυ κ δυσκινητο. καμια σχεση με μουλτι 1100, καμια σχεση με cbr600F του 2000. ηταν πιο ελαφρια κ τα ελεγχα καλυτερα. επισης στο Ζ βγαινεις απ τη στροφη κ γλιστραει το πισω ανοιγοντας το γκαζι. το μουλτι δινει πολυ περισσοτερη εμπιστοσυνη οταν πας γρηγορα. πιστευω τα σημερινα ss ακομα περισσοτερη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της CPANTELO
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap

αυτο ισχυει αν η μηχανη παει μονη της --αν υπαρχει καβαλα αναβατης τοτε το σκηνικο αλλαζει αρδην--μιας κ το ανθρωπινο στοιχειο εναι απροβλεπτο (κουλος. καλος, χειριστης, βλακας, χοντρος, αδυνατος, νεος, γερος, κ.α...)
    Αυτο θελω να τονισω!!!!! Ειδικα σε τεχνικες διαδρομες (βλεπε πεντελη) πανω απ'ολα παιζει ρολο η γνωση της διαδρομης και η διαθεση/ικανοτητα να πιεσεις παραπανω. Αν τα λαστιχα που φορας σου προσφερουν και την αναλογη σιγουρια τοτε δεν σε πιανει τιποτα....

...ο θεατής μου !!! Το avatar του/της AVATOS
    ...Oκ τα ss σιγουρα πιο εξελιγμενα μηχανακια κ το λεει κ η τιμη τους!
    εγω ρωταώ,περα απο πιστα,πιο ασφαλη ειναι ενα ss ή ενα naked με abs?
    κ το naked θα καταφερει καποιος να το φτασει οριο ενω το ss οχι?
    παντα για εναν μεσο οδηγο σε χρηση εντος-εκτος πολης.
    παντος δεν αμφισβητω οτι με ss μπορεις να πας πιο γρηγορα πιο ευκολα,
    απλα δεν το βλεπω στην πραξη απ'τους κατοχους.

παντος πιστευω οτι οι επομενες γενιες ss θα εχουν αρχικα traction control & στην συνεχεια abs
    (πιο εξελιγμενα απο αυτοκινητου) κατ επιλογη κ ολα αυτα γιατι ειναι πολυ ομορφα,τα περνει ο κοσμος κ
    οταν τα οδηγαει φρικαρει κ τα πουλαει για κατι πιο χαλαρο κ χρηστικο...αλλωστε τα naked εχουν ανεβει πολυ σε συμπεριφορα κ επιδοσεις για να τα "τελειωσει" καποιος καλος αναβατης!!!
    ...που να στα λέω κύριε πρόεδρε!

ποοοοοοο τα έχει ολα εκτος απ τον τιτλο αυτο το θέρντ! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    λες εγω οτι δεν τοεχοθν βαλει γιατι δεν το εχοθν εξελιξη...διαβασε τι μαλακια εχεις γραψει με πρασινα γραμματα...

διαβασε εσυ πρωτα αυτα που εχεις γραψει με μαυρα γραμματα και μετα ελα πες μου αν καταλαβες τιποτα.

Το θεμα δεν ειμαι εγω...το θεμα ειναι το παιδι που ανοιξε το ποστ...ο οποιος θεωρει οτι ισως ειναι ασφαλεστερο να αλλαξει μηχανη επειδη δεν ξερει καποια πραγματα σε αντιθεση με εσενα που ναι μεν παραδεχεσαι οτι δεν ξερεις αλλα επιβεβαιωνεις και μαλιστα επεδεικτικα το ποσο βλακας εισαι επειμενωντας να πεφτεις με οτι και αν οδηγεις χωρις να εχεις σκεφτει οτι απλα δεν κανει για σενα...

εχεις αρχισει τους χαρακτηρισμους και φαινεται ξεκαθαρα ποσο εχεις νευριασει αφου δεν μπορεις να απαντησεις! Α, πληροφοριακα κυριε τριμ@λακα ουτε εγω ειμαι το θεμα! ειναι το παιδι!

Εχεις μαθει μαλλον αρκετους απο τις τουμπες σιγα σιγα θα μαθεις και τους υπολοιπους...

εχεις κολησει σε καποια πραγματα και αυτο ειναι κακο! ειπαμε εγω ειμαι κουλος (μπορει να αλλαξει). εσυ ομως εισαι Μ@ΛΑΚΑΣ και αυτο ειναι χειροτερο και ουτε αλλαζει!

Για αυτο και ο ανθρωπος συζηταει κατι και προσπαθει να βρει λυσει εξεταζωντας ολους τους παραγωντες και στη προκειμενη την ισως λαθος επιλογη μηχανης ...

αν περιμενει απο εσενα να μαθει....

δεν ειναι τεστ ραιντερ... δεν χρειαζετε να οδηγησει κατι αλλο...κοιατει την ασφαλεια του και οχι πως θα μαθει να οδηγει και κατι αλλο...θεε μου δηλαδη διαβασε το επιχειρημα σου ξανα και αν το πιστευεις στειλτο σε ολες τις εταιριες που εχουν αρχιζει να εφοδιαζουν τα μηχανακια τους με συστηματα ασφαλειας και κραξε τους γιατι μας κανουν κουλομαριες με ολα αυτα τα συστηματα και δεν θα μπορουμε να οδηγησουμε ‘’κατι αλλο’’

δηλαδη αμα την βαρεθει την μηχανη και θελησει να την αλλαξει....να μην την αλλαξει γιατι εχει συνηθισει σε ολα αυτα τα συστηματα! και ειπαμε οι εταιρειες εχουν αρχισει να εφοδιαζουν με συστηματα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ μοντελα που δεν ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ στον δρομο.

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΤΑ ΠΑΘΗΜΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ...

ποτε δεν θεωρησα την τουμπα αξιεπαινη. Προσπαθω να μαθω τα μηχανακια μου οσο καλυτερα γινεται και κανω (οπως ειναι φυσικο) λαθη. εσυ απ΄την αλλη μαλλον δεν εχεις καταλαβει περι τινος προκειται (δεν σε αδικω ομως) ξερεις το λογο. :a31:

ξεκολατε λιγο κ επικεντρωθειτε στο θεμα...
    τα προσωπικα σας μυνηματα μπορειτε να στελντε μεταξυ σας με... προσωπικα μυμηνατα!!!
    απιστευτο ε???

Η πτωση ειναι ενα μερος της εκπαιδευσης οταν μιλαμε για ακραια κ αγωνιστικη οδηγηση...
    Παλαιοτερα με ενα WR 250 που ειχα καθε φορα που αναιβενα στο βουνο,
    ειχα κ μια πτωση....
    εκανα μ@λ@κιες...
    μετα μεγαλυτερες...
    μεγαλυτερες..
    ετρωγα τα μουτρα μου...
    και πηγαινα σπιτι
    μια συνηθισμενη βουναδα....
    πιστευω οτι εχω συγκεντρωσει σιγουρα 3ψηφιο αριθμο πτωσεων...
    εχω να πεσω 3 χρονια περιπου...
    απλα γιατι..
    εκοψα τις μ@λ@κιες
    When You Dream, There Are No Rules,
    People Can Fly, And Anything Can Happen.....

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    δε τα διαβασα καθολου και δε ξερω τι γραψατε αλλα τι κουλαμαρα ηταν αυτη???? γυμνο με σουπερ σπορτ συγκριση? καμμια σχεση αν παλι θες να μαθεις για καλυτερη αεροδυναμικη και θες Ζ υπαρχει το s παντα
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

ποτε δεν θεωρησα την τουμπα αξιεπαινη. Προσπαθω να μαθω τα μηχανακια μου οσο καλυτερα γινεται και κανω (οπως ειναι φυσικο) λαθη. εσυ απ΄την αλλη μαλλον δεν εχεις καταλαβει περι τινος προκειται (δεν σε αδικω ομως) ξερεις το λογο. :a31:
    mou aresoun oi tekmiriwmenes sou apantiseis...

oson afora ta lathh... lathos einai na peseis mia fora...otan pefteis synexeia...einai toulaxiston malakia...kai sto ksanalew...pese oses fores thes...pida kai apo kana gremo an goustareis kai skase me ti mprosta roda na les oti ekanes jumping endo...
    me enoxloun omws malakies san aytes poy egrapses sto prwto sou post...
    PROzacRIDER

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    mou aresoun oi tekmiriwmenes sou apantiseis...

oson afora ta lathh... lathos einai na peseis mia fora...otan pefteis synexeia...einai toulaxiston malakia...kai sto ksanalew...pese oses fores thes...pida kai apo kana gremo an goustareis kai skase me ti mprosta roda na les oti ekanes jumping endo...
    me enoxloun omws malakies san aytes poy egrapses sto prwto sou post...

λοιπον επειδη δεν γουσταρω να βριζω θα σου απαντησω απολυτα ειλικρινα και σοβαρα μια που ειδα οτι εισαι και ενα χρονο μικροτερος.

την 1η φορα επεσα απο πισσολαδο (δικο μου λαθος αφου ανοιξα νωριτερα το γκαζι)
    την 2η φορα επεσα στην πιστα (επισης δικο μου λαθος διοτι δεν ανοιξα στην εξοδο της στροφης το γκαζι με αποτελεσμα να φορτιστει ο μπροστα κα να το χασω)
    την 3η και 4η φορα επεσα απο προπονηση σε σουζα και εντο (που οπως προειπα ημουν σχεδον σιγουρος οτι θα πεσω γιατι πιεζα ολο και περισσοτερο).

και κοιτα να μην εισαι τοσο εριστικος.

λοιπον επειδη δεν γουσταρω να βριζω θα σου απαντησω απολυτα ειλικρινα και σοβαρα μια που ειδα οτι εισαι και ενα χρονο μικροτερος.

την 1η φορα επεσα απο πισσολαδο (δικο μου λαθος αφου ανοιξα νωριτερα το γκαζι)
    την 2η φορα επεσα στην πιστα (επισης δικο μου λαθος διοτι δεν ανοιξα στην εξοδο της στροφης το γκαζι με αποτελεσμα να φορτιστει ο μπροστα κα να το χασω)
    την 3η και 4η φορα επεσα απο προπονηση σε σουζα και εντο (που οπως προειπα ημουν σχεδον σιγουρος οτι θα πεσω γιατι πιεζα ολο και περισσοτερο).

και κοιτα να μην εισαι τοσο εριστικος.
    prospathw na min eimai eristikos...se genikes grammes...thewrw en meri logiko na krazoume akranwtous,kagkoures kai ton opoindipote...alla thewrw paralogo teleiws na krazoume enan anthrwpo pou rwtaei kati pou exei na kanei me tin asfaleia tou... thewrisa oti ayto ekanes... ana ekana lathos tote ftaiw.. an den ekana lathos...thewrw oti den eixa apolyto lathos...exw diabasei poses ,pou kai pws exeis pesei... nai se thewrw ligo koulomaria... alla exeis dei oti pote den ekana kana eristiko sxolio epitoutou...apla sto sygkekrimno thread eniwsa oti ta les ligo straba...

i ilikia den exei na kanei...se kserw kai me ksereis kalytera apo oti fantazesai...
    PROzacRIDER

Σελίδα 6 από 13 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Fazer FZ6S vs Kawasaki Z750 part 1+2
    από nakedorange στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2007, 01:02
  2. Ducati 620ie Monster Dark vs Kawasaki Z750
    από DionK στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2006, 15:31
  3. Kawasaki Z750 Vs Hornet Vs Fazer
    από Dean στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2004, 15:38

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •