σαφως και θα υπαρχει.......οπως και για τα αυτοματα...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
Κατηγορία για "εξάρια" θα υπάρχει ???![]()
σαφως και θα υπαρχει.......οπως και για τα αυτοματα...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
Κατηγορία για "εξάρια" θα υπάρχει ???![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Τι έγινε τελικά με το θέμα???
Καμιά εξέλιξη???
Εδώ... εκεί... παραπέρα.....
Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το -(π)απάκι....Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
σαφως και θα υπαρχει.......οπως και για τα αυτοματα...![]()
![]()
You BETA believe...
το απάκι είναι γαμάτος μεζές!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το -(π)απάκι....![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
εξεληξεις για το θεμα μινι εντουρο την κυριακη στου atart , να ειστε εκει να τα πουμε απο κοντα
Επειδή για λόγους ανωτέρας βίας δεν θα μπορέσω να έρθω , να ξέρετε πως είμαι μαζί σας και ότι αποφασίσετε θα το στηρίξω όσο μπορώ .Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada
εξεληξεις για το θεμα μινι εντουρο την κυριακη στου atart , να ειστε εκει να τα πουμε απο κοντα
Aν παρ’ όλα αυτά πάει κάποιος με τουτου ( που δεν το νομίζω) και θέλει να με κουβαλήσει ας στείλει ΠΜ
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Επειδή για λόγους ανωτέρας βίας δεν θα μπορέσω να έρθω , να ξέρετε πως είμαι μαζί σας και ότι αποφασίσετε θα το στηρίξω όσο μπορώ .
Aν παρ’ όλα αυτά πάει κάποιος με τουτου ( που δεν το νομίζω) και θέλει να με κουβαλήσει ας στείλει ΠΜ
![]()
Με αυτοκίνητο θα πάω.
Αν θέλεις νάρθεις πάρε με τηλεφωνάκι.6944552997.
Υ.Γ.Δεν σε πειράζει που θα σέρνω και το τρέιλερ με το ktm?:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada
Ποιός θάσαι?Τι θα κρατάς να σε γνωρίσω?![]()
Εγώ θάχω το μοναδικό ktm 200 exc με άσπρη ουρά.![]()
![]()
![]()
![]()
Άμα θελήσετε και τίποτε κριτές, αλ(η)τάρχες και τα συναφή, ρίξτε κανένα τηλέφωνο !!!![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
ιατρο σε ξερω εγω και θα σε βρω, επισης θα ειναι μαζι μου και γνωστος παραγοντας του χωρου λεμεεεεε