Σελίδα 6 από 17 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 246

Θέμα: 181,2 αλογα ειναι καλα???

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Αρχικά δημιουργήθηκε από john74
    ego paidia sas milao antikeimenika,eiha 2002 busa me ena soro extras kai itane apistefto mihanaki,to kainourgio einai pio veltiomeno se PARA POLA otan to parete tha to katalavete,kai axizei ta lefta toy,pantos to gkazi toy einai apistefto ehei diafora apo to palio telika sto A mode to noitheis!
    Opoios ehei to GEN1 busa pali ehei ena FOVERO ERGALEIO ti tsakoneste paidia!!
    ehoume oloi ena hobby den eimaste edo na kontaristoume

PEACE
    Έτσι είναι φίλε john74 όπως τα λες αυτά να τα ακουσουν μερικοί αν βέβαια τους αφήσει ο εγωισμός που τους δέρνει
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

IGNORE ALIEN ORDERS Το avatar του/της yannis27
    Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
    Έτσι είναι φίλε john74 όπως τα λες αυτά να τα ακουσουν μερικοί αν βέβαια τους αφήσει ο εγωισμός που τους δέρνει

Μητσο παλι τσακωνεσαι??????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    --ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

κακα τα ψεμματα.ολοι θελουμε το καινουριο μοντελο.και δεν αναφερομαι μονο στο hayabusa μιλαω για ολα τα μηχανακια.τωρα το κατα ποσο αξιζει να δωσεις το παλιο και να παρεις καινουριο εαν ΔΕΝ εχεις την οικονομικη ανεση το συζηταμε.το καινουριο haya ειναι σιγουρα βελτιωμενο σε ολους τους τομεις.δεν ειναι ομως next generation.δε νομιζω πως οποιος εχει το παλιο πρεπει να τρεξει να το αλλαξει.αλλα μην τρελαθουμε κιολας!ΔΕΝ ειναι κοροιδα οσοι δινουν το παλιο και παιρνουν το καινουριο.
    και κατι αλλο τωρα για εμας με τα ss.οι ιταλοι το παιζουν καλυτερα το παιχνιδι.βγαζουν ενα μοντελο και μετα καποιες βελτιωμενες εκδοσεις του(βλεπε mv agusta).δεν αλλαζουν μοντελο καθε 2 χρονια.ετσι το παλιο δεν εχει την απαξιωση τιμης που βλεπουμε στα ιαπωνικα.αλλα βεβαια με τις τιμες που εχουν τα ευρωπαικα απλα δεν πλησιαζονται.τεσπα ενα παραπονο ειχα κι εγω να μην το πω?

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerman

και κατι αλλο τωρα για εμας με τα ss.οι ιταλοι το παιζουν καλυτερα το παιχνιδι.βγαζουν ενα μοντελο και μετα καποιες βελτιωμενες εκδοσεις του(βλεπε mv agusta).δεν αλλαζουν μοντελο καθε 2 χρονια.ετσι το παλιο δεν εχει την απαξιωση τιμης που βλεπουμε στα ιαπωνικα.αλλα βεβαια με τις τιμες που εχουν τα ευρωπαικα απλα δεν πλησιαζονται.τεσπα ενα παραπονο ειχα κι εγω να μην το πω?
    Μωρέ καλά κάνεις και λες το παράπονό σου αλλά μην ξεχνάς ότι ο Tamburini έφαγε εφτά χρόνια από τη ζωή του για να σχεδιάσει το F4.Ε κι αφού τα κατάφερε τόσο καλά(μαζί και οι μηχανικοί που κατάφεραν να χωρέσουν τον κινητήρα στίς διαστάσεις που τούς έδωσε)...ε,κάπως πρέπει να πληρωθεί αυτό.
    Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που το agusta παραμένει για πολλούς το πιο όμορφο μηχανάκι που υπάρχει κι ας κλείνει δεκαετία η παρουσία του.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Οι καλοί τρόποι φίλε μου, δεν έχουν να κάνουν με τα πτυχία και την επαγγελματική ιδιότητα αλλά με το ήθος ......
    Ευτυχώς δεν θα μπορούσα να απαντήσω με τον τρόπο σου .............

:a31:
    Έτσι δεν είχες απαντήσει ;;;

Σε παρακαλώ μην ξανα-ασχοληθείς μαζί μου ........
    Ρε ο σουζουκακιασ ειμαι εγω δεν ειμαι αυτος που ειπε :a31: για ξανακοιτα.....
    in in in in in in in ....... mpoooou!!!! (ma 50ari me apomonosi???xaxaxa)

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    φοβερη επιχειρηματολογια εναντι των γραφομενων μου...χανεσαι εσυ...η αλλιως...ριξε μια ματια στο ποστ των δυναμομετρησεων να δεις τι κανει ενα "παλιο" mild busa κι ελα μετα να μου πεις για κρεμασταρια κι αλλες τετοιες π@παριες...

υ.γ. "φτανει" οχι "πιανει"... την λες που την λες την αστοχη παροιμια,πες την τουλαχιστον σωστα...
    Οταν λεει δεν τα πιανει εννοει ρε εξυπνε οτι πηδαει και δεν μπορει να τα πιασει....η αλλιως δεν τα φτανει....δηλαδη το ιδιο....αντε κολλατε με μαλακιεσ

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SUZUKAKIAΣ
    Ρε ο σουζουκακιασ ειμαι εγω δεν ειμαι αυτος που ειπε :a31: για ξανακοιτα.....
    Έχεις δίκιο σ' αυτό μεν και sorry για το μπέρδεμα ............. αλλά ............. το σχολιάκι για τους εκπαιδευτικούς ΓΙΑΤΙ ;;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
    Μητσο παλι τσακωνεσαι??????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Καλά ρε αντί να γελάς δεν κάθεσαι να γράψεις κάτι για τις μαλ@κιες που λένε μερικοί
    μόνο εγώ θα βγάζω συνέχεια το φίδι από τη τρύπα μίλα ρε μίλα
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    :a28:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Οταν λεει δεν τα πιανει εννοει ρε εξυπνε οτι πηδαει και δεν μπορει να τα πιασει....η αλλιως δεν τα φτανει....δηλαδη το ιδιο....αντε κολλατε με μαλακιεσ
    αδερφια με τον αλλο τον λοβοτομημενο πρεπει να στε....εκτος αν απλως ψωνιζετε μυαλο βερεσε απ το ιδιο μπακαλικο...

καιρο ειχα να δω μονοψηφιο iq...ευγε....
    frankly my dear, i dont give a damn...

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    αδερφια με τον αλλο τον λοβοτομημενο πρεπει να στε....εκτος αν απλως ψωνιζετε μυαλο βερεσε απ το ιδιο μπακαλικο...

καιρο ειχα να δω μονοψηφιο iq...ευγε....
    Εγω ΔΕΝ ειχα καιρο να δω ανθρωπο και μαλιστα αντρα να κανει σαν παιδακι-κοριτσακι λεγοντας οτι το μοντελο το 10 χρονια μετα ειναι χειροτερο απο το δικο του......

ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.....ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

Μα ειναι κοντα 10 γαμημενα χρονια..........

Ξυπνηστε λιγο....

Τοσο ντροπη ειναι να παραδεχτειτε οτι ναι ρε πουστη μου ειναι χειροτερο το δικο μου επειδη ειναι 10 χρονια παλιοτερο...και επειδη οντως καποιες αλλαγες εχουν γινει....

Μου θυμηζεις ενα φιλο μου....που ειχε το Κ5 και εβριζε με τα χειροτερα λογια το Κ7 και μετα που το πηρε τελικα και ο ιδιος ελεγε τα χειροτερα για το Κ5.....Δηλαδη τετοια καταντια που φτανετε μερικοι δεν την καταλαβαινω....

Δεν θα σας πει κανενασ μαλακεσ αν πειτε οτι ειναι καλυτερο το νεο..........

Και σε βλεπω και σενα μολις βρεις κανενα να θελει να παρει το συλλεκτικο σου μηχανακι που χεις θα τρεχεις σαν ξεκατουρημενος να παρεις το νεο.......

next generation den einai gia ayto legetai GEN2 busa...ara einai to veltiomeno GEN1!!!!!

Εγω ΔΕΝ ειχα καιρο να δω ανθρωπο και μαλιστα αντρα να κανει σαν παιδακι-κοριτσακι λεγοντας οτι το μοντελο το 10 χρονια μετα ειναι χειροτερο απο το δικο του......

ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.....ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

Μα ειναι κοντα 10 γαμημενα χρονια..........

Ξυπνηστε λιγο....

Τοσο ντροπη ειναι να παραδεχτειτε οτι ναι ρε πουστη μου ειναι χειροτερο το δικο μου επειδη ειναι 10 χρονια παλιοτερο...και επειδη οντως καποιες αλλαγες εχουν γινει....

Μου θυμηζεις ενα φιλο μου....που ειχε το Κ5 και εβριζε με τα χειροτερα λογια το Κ7 και μετα που το πηρε τελικα και ο ιδιος ελεγε τα χειροτερα για το Κ5.....Δηλαδη τετοια καταντια που φτανετε μερικοι δεν την καταλαβαινω....

Δεν θα σας πει κανενασ μαλακεσ αν πειτε οτι ειναι καλυτερο το νεο..........

Και σε βλεπω και σενα μολις βρεις κανενα να θελει να παρει το συλλεκτικο σου μηχανακι που χεις θα τρεχεις σαν ξεκατουρημενος να παρεις το νεο.......
    Τι καθεσαι και ασχολεισαι ρε SUZUKAKIA με νουμερα αστους να λενε

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Αρχικά δημιουργήθηκε από john74
    next generation den einai gia ayto legetai GEN2 busa...ara einai to veltiomeno GEN1!!!!!
    Αμα το παρεις ετσι βελτιομενο σημαινει καλυτερο απο το πιο παλιο

Οσο για τον αλλο τον λοβοτομημενο που λεσ.........

Αστο καλυτερα...

Μακαρι να χες

1)οδηγησει τα μηχανακια που χει οδηγησει (και οχι απλα βολτα και απο μια φορα)

2)να χεσ ανοιξει τοσουσ κινητηρεσ

3)να χεσ πηραξει τοσουσ κινητηρεσ και ειδικα απο μπουσα

4)να σουν σε ολα αυτα μπλεγμενοσ τοσα μα τοσα χρονια

Αλλα καλα λεσ ρε μητσο τι ασχολουμε παντα θα υπαρχουν οαυτοι που δεν παραδεχονται το προφανεσ

Σελίδα 6 από 17 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τελικα ειναι καλα τα Linux?
    από stavrogin στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 26/01/2006, 14:32
  2. Ο Stako ειναι καλα?
    από MOZART στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2005, 19:05
  3. σύντομα...μερικά είναι καλά....
    από Shark Tale στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ