Ανοιξα τα παντα και τα καθαρισα με το σπρει,αλλαξα και μπαταρια....το εβαλα μπροστα...θυμιστε μου λιγο πηνια πως μετραω...και ποσο εναλλασομενο ρευμα πρεπει να μου δειχνει το πολυμετρο?
Το πρόβλημα είναι ότι δεν φορτίζει,
το έχω πάει 2 φορές στο μηχανικό μου,λέει ότι δεν είναι πηνία ,ανορθωτές έχουμε αλλάξει αλλά δεν φορτίζει και ούτε ανεβάζει βολτ όταν ανοίγεις το γκάζι.Αυτός λέει ότι μάλλον είναι καλώδια πλεξούδας πιθανότατα στο κύκλωμα του ανορθωτή,4 αν δεν κάνω λάθος και αύριο θέλει να σφάξει...τι κάνω ρε παιδια;
Βρηκα κομπλε πλεξουδα με τα παντα πανω και σε καλη τιμη την περνω για να τελειωνουμε!?
Τελευταία τροποποίηση από apsogos; 07/04/2015 στις 16:36.
αντε και πες οτι ειναι πλεξουδα.......
θα αλλαξεις πλεξουδα για ενα κομμενο καλωδιο ή μια καμμενη-χαλαρη-βρωμικη φισα;
και να στη χαρισουν το ξερεις οτι πρεπει να λυθει ολο το μηχανακι για να περαστει;
ενας ηλεκτρολογος δεν θελει πανω απο 15 λεπτα να εντοπισει και να διορθωσει τη βλαβη
Λοιπον παιδες το θεμα εχει ως εξης.Δουλευω καθημερινα 8 με 4 και ... η δουλεια μου ειναι στο μοσχατο και ο μηχανικος μου εξισου.Δυστηχως λογο οικογενειας και παιδιων δεν εχω το χρονο να παω πιο μακρια για ηλεκτρολογο.Δεν γνωριζω και καποιον δηλαδη..την αλλη εβδομαδα τη μηχανη τη πουλαω στον κολλητο και θελω να ειμαστε ενταξει.Γι αυτο ειπα να παρω τη πλεξουδα και επισης ο μηχανικος μου λεει οτι ειναι ειναι πλεξουδα στο κομματι του ανορθωτη και περα προς το τιμονι.
Επισης φυσσες ανορθωτης,διακοπτες,ηλεκτρονικη εχουν καθαριστει με σπρει ηλεκτρικων επαφων.Εχει απομονωθει και εντολη stand.Το μηχανακι παντως φαινεται να εχει διαρροη εφοσον πολλες φορες την ωρα που παω να ξεκινησω παταω μιζα ,το πρασινο φωτακι της νεκρας ελλατωνεται στιγμιαια αλλα με γραφει..αν σηκωσω σταντ μετα απο λιγο συνηθως περνει..
το xt πουλήθηκε σήμερα σε φίλο και του έδωσα και πλεξούδα μαζί με όλα τα ανταλλακτικά.Παρόλα αυτά τις επόμενες μέρες θα ενημερώσω τι και πως...