Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 121

Θέμα: gia ton greg61

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Εαν δεν εξηγησει καποιος τι πραγματικα συνεβει, δεν νομιζω οτι μπορει κανεις μας να λαβει μερος στην συζητηση σας
    Και οταν λεω καποιος εννοω πλην του αφρο ωστε να μπορουμε να διαβασουμε.

Greg: θεωρω οτι δεν ησουν κατατοπιστικος.....

operater: να ακουσουμε κ εσενα?

κανεις αλλος παρεβρισκομενος?

και, διολε, ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ κρουκη και μασατε ολοι τα λογια σας ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ κανεις...?

(τοσα πολλα εχασα που εφυγα νωρις...???)

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg61
    Μιάς και κατηγορήθηκα για απρεπή συμπεριφορά, λόγος για τον οποίο και αποπέμφθηκα απο τις συγκεντώσεις του moto.gr, επαναφέρω το θρέντ για να το διαβάσουν όσο περισσότεροι γίνεται και να βγάλουν (σέ συνδυασμό και με τα διαδραματιζόμενα σε διπλανά θρέντς) τα συμπεράσματά τους...

Καλά Χριστούγεννα!
    ne kala kanis to 8ema ine na skeftis esi ke na praksis ta deonta ke den ine kako oloi exoume kani ta la8i mas edo ke o odios o 8eos ta exi kani
    to 8ema ine na ta anagnorizoume na kanoume tis aparetites ri8misis ke na min ta ksanamataepanalavoume

oudis asfaltos pou ipe ke gnosti aidos:rotflmao:

emis den goustaroume na dioxnoume kanenan ala den 8a ipostoume ke perierges simperifores

ama 8es na kanis parea ke na ise glikoulis ke gelasteroulis ela ke min anisixis den 8a se martirisoume...:rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Εαν δεν εξηγησει καποιος τι πραγματικα συνεβει, δεν νομιζω οτι μπορει κανεις μας να λαβει μερος στην συζητηση σας
    Και οταν λεω καποιος εννοω πλην του αφρο ωστε να μπορουμε να διαβασουμε.

Greg: θεωρω οτι δεν ησουν κατατοπιστικος.....

operater: να ακουσουμε κ εσενα?

κανεις αλλος παρεβρισκομενος?

και, διολε, ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ κρουκη και μασατε ολοι τα λογια σας ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ κανεις...?

(τοσα πολλα εχασα που εφυγα νωρις...???)
    re sis afto edo pios ine ton kseri kanis?
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    re sis afto edo pios ine ton kseri kanis?
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ok--αφου ξεχνας τοσο γρηγορα, θα ξανασυστηθουμε την ερχομενη φορα..
    με αλλο τροπο ομως.

Τουρίστας Φωτογράφος Το avatar του/της Greg61
    Μετά απο τόσες μέρες και τόσα πόστ, τόσο εδώ (78 πόστ) όσο και στα θρέντς "ΔΕΛΕΑΡ" ( 517 πόστ) και "sinantisis defteras tou moto" (20 πόστ) πιστεύω οτι οι συμπεριφορές και οι προθέσεις - διαθέσεις του καθενός εκ των συμμετεχόντων έχουν καταγραφεί.
    Εμένα τουλάχιστον, αυτές οι καταγραφές με βοήθησαν να βγάλω χρήσιμα και ασφαλή συμπεράσματα.

Μιάς κι εγώ δείχνομαι να είμαι αυτός που περιγράφεται παρακάτω...

ise enas asimantos ka8imerinos an8ropos
    afta pou les aforoun esena ton idio ke kanenan alo
    den exis kina stixia me tous neous pou sinanastrefese
    xrisimopiois tin parea tou moto gia na apodiksis ke na epidiksis stixia pou aforoun esena
    oloi i aloi ta exoun xesmena ke kanis den endiaferete an ise kalos odigos an mpenis me iligkiodi vraditita me to hornet 600 stis strofes
    an 8a perasis malakes me fiat turbo ke ala tetia sinafi
    ..........................

ne ego se 8igo edo ke tora giati ise o kanenans ke mpikes se mia parea pou se exi stin gonia ke milas asxima gia atoma pou emis exoume aderfia mas edo ke dinoume ke ta sovraka mas gia parti tous

an isoun alios den 8a ipirxe provlima 8a itan zitima xronou na afomio8is ke na ginis melos tis pareas mas

esi anti gia afto fernis mazi sou tin kiria sou profanos ke prospa8is na tis apodiksis oti ise kati aksiologo ke xrisimopiois kapious apo emas gia na petixis ton skopo sou

katalavenis lipon oti malakes den imaste
    ke oute 8a to peksoume den trexi tipota

to an 8iktikes to katalaveno ala esi evales ton eafto sou se aftin tin 8esi
    emis oloi imaste kaloproereti tipota apo ola afta den 8a ixan lex8i an den ixes aftin tin simperifora

den endiaferi kanenan ti 8a pis apo edo ke kato
    kalo ine na 8ix8is na mas vrisis oso 8elis ke na katsi spiti sou esto gia ligo kero na skeftis ti 8elis na kanis ke an ise etimos na ginis ena me aftin tin omada ke na afomio8is san isos ke tipota alios ksexnato ela gia volta stin etisia grafe kamia vlakioula

ke ta pexnidia magkias xiragogisis ke epidiksis ksexnata giati ine poli epikindina

oloi imaste kaliteroi apo sena
    ... τα όποια συμπεράσματά μου τα κρατώ για τον εαυτό μου. Κι ο καθένας εκ των "ίσων σέ όλα" υπολοίπων... άς βγάλει τα δικά του.
    Πολλά, Καλά κι Ευχάριστα Χιλιόμετρα. Γρηγόρης Νάκος.

Τουρίστας Φωτογράφος Το avatar του/της Greg61
    Παραθέτω και πάλι αυτούσια την απάντησή μου.

Ούουουπςςςς...
    Αυτό ειλικρινά μόλις το είδα!

:rotflmao:

Γειά σου ρε Λεωνίδα με τα ωραία σου! Μ' αρέσει όπως εκφράζεσαι!

Λοιπόννν... αγαπητέ Λεωνίδα, να απαντήσω κιόλας, άν μου επιτρέπετε...

Κατ' αρχήν δέν με κουβάλησε κανείς. Απλώς, μετά απο αλεπάλληλες ανακοινώσεις περι συναντήσεων, λίγο μετά την περιβόητη "κλικοσυζήτηση" (της οποίας συζήτησης, άν θυμάμαι καλά, μάλλον ήσουν πολέμιος), αποφάσισα να συμμετέχω στην παρέα ΤΟΥ ΚΑΦΕ, και τίποτα παραπάνω.

Ο λόγος που έρχομαι στις συναντήσεις, είναι προφανής: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΤΡΟΧΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ, με ΜΟΝΟ σκοπό τη συμμετοχή μου σε εκδρομές - βόλτες κλπ όταν [θ'αρχίσουν( ; ) να] κανονίζονται. Πέρα απ' αυτό ούτε θέλω, ούτε επιδιώκω τίποτα.

Στο θέμα "μηχανή", σαφώς και θεωρώ τον εαυτό μου αλφάδι (ή όπως αλλοιώς το είπες ή το εννοούσες στο πρώτο πόστ, αυτό εννοώ) με τους υπολοίπους, και μ' αρέσει να μαθαίνω (και μαθαίνω) απ' όλους, "μικρούς" και "μεγάλους". Πάντα βρίσκω κάποιον να ξέρει κάτι που ΔΕΝ το ξέρω εγώ. Και ποτέ δέν έγραψα πουθενά οτι, πέρα απο την πολύχρονη εμπειρία σε ταξίδια με μηχανή, είμαι ή αισθάνομαι χεράς. Αντιθέτως, γνωρίζοντας τις δυνατότητές μου και συγκρίνοντάς τες μ' αυτές πολλών νέων παιδιών σήμερα, που τά χαίρομαι για τις γνώσεις τους στην οδήγηση και μαθαίνω απο συζητήσεις μαζί τους, δηλώνω οτι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ χεράς.

Σ' όλες τις παρέες υπάρχουν άγραφοι κανόνες, κι έχεις απόλυτο δίκιο οτι πρέπει να γίνονται σεβαστοί απ' όλους ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ. Αυτό που βρήκα σ' αυτές τις συναντήσεις και μου άρεσε, είναι ακριβώς το "όλοι στα ίσα" που εννοείς παραπάνω. Κι εγώ μαζί σου οτι έτσι πρέπει να είναι. Αλλά με το ύφος σου μάλλον άλλα δείχνεις, και μάλιστα μιλώντας κι εξ ονόματος τών υπολοίπων, παραβλέποντας το γεγονός οτι ΚΙ ΕΓΩ είμαι νέος στις συναντήσεις, ακόμα δέν σας ξέρω, και προσπαθώ να μπώ στο κλίμα της ζωντανής κι εκτός πληκτρολογίου παρέας. Άλλωστε, οι βόλτες ΔΕΝ γίνονται πίσω απ' το πληκτρολόγιο, ούτε στις καφεσυναντήσεις.

Η "κυρία", που πολλάκις στις συναντήσεις έχω μαζί μου, εδώ και 29 χρόνια είναι η γυναίκα μου. Ο λόγος που έρχεται μαζί είναι διότι κι αυτή αγαπά το δίτροχο όπως κι εγώ, κάνει μαζί μου πολλά τουριστικά χιλιόμετρα κάθε χρόνο εδώ και αρκετά χρόνια, και ίσως, (λέω ίσως...) να έχει διανύσει μέχρι σήμερα πολύ περισσότερα χλμ πάνω σε μηχανή απ' όσα διανύουν κάποιοι "μηχανόβιοι"...

Σέβομαι τη θέση σου ως μόντ, θέλω να πιστεύω όμως οτι στη συζήτηση αυτή ΔΕΝ εκφράζεσαι και δέν με αποπέμπεις (τούς εκπροσωπείς όλους ρε σύ Λεωνίδα και με διώχνεις; ) υπο την ιδιότητά σου του μόντ, αλλά σάν μοτοσυκλετιστής που βρέθηκες απέναντί μου σέ κάποια συνάντηση και που, από κάποια ενέργειά μου (σίγουρα ΟΧΙ ΣΚΟΠΙΜΗ και ΧΩΡΙΣ καμμία διάθεση αυτοπροβολής απο μέρους μου) θεώρησες οτι έπρεπε να παρεξηγηθείς. Άλλωστε ΚΑΙ γιαυτό υπάρχουν οι συζητήσεις, για να λύνεται η όποια παρεξήγηση, εφόσον βέβαια υπάρχει τέτοια διάθεση κι απο την πλευρά σου.

Περιμένω τις θέσεις και τών υπολοίπων της παρέας. Πρός το παρόν, και μέχρι να υπάρξει αλλαγή "κλίματος" απο μέρους σου, ή να εκδηλωθεί απο άλλους αρνητική αντίδραση στούς ισχυρισμούς σου και τις θέσεις σου, αγαπητέ Λεωνίδα, δηλώνω οτι, παρά τη θέλησή μου, θα αναστείλω την συμμετοχή μου στις συναντήσεις της Δευτέρας, ΕΦΟΣΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΡΗΤΑ κι εξ ονόματος όλων ΟΤΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΛΟΥΣ.

[Σοβαρότης end:\]

Τί έγινε τώρα, σέ σάϊτ μοτοσυκλέτας βρίσκομαι! Συζητάμε για το ποιός θα διώξει τον άλλο;

Πλέον αυτών, ουδέν άλλο έχω...
    Πολλά, Καλά κι Ευχάριστα Χιλιόμετρα. Γρηγόρης Νάκος.

με αλλο τροπο ομως.
    a!! esi ise den se gnorisa...:rotflmao: :rotflmao:

kala ise pos ta pernas?

Παραθέτω και πάλι αυτούσια την απάντησή μου.

Πλέον αυτών, ουδέν άλλο έχω...
    filaraki na min leme ta idia

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Κακως ασχολησε Greg...

Ειναι καποια πραγματα που φαινονται φως φαναρι,δεν χρειαζεται να πεισεις κανεναν
    απο αυτους που διαβαζουν...

και εχεις π.Μ. (προ Μεσημβριας)
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Κακως ασχολησε Greg...

Ειναι καποια πραγματα που φαινονται φως φαναρι,δεν χρειαζεται να πεισεις κανεναν
    απο αυτους που διαβαζουν...

και εχεις π.Μ. (προ Μεσημβριας)
    file mou ke ego ama diavaza mono to idio me esena 8a elega
    an isouna omos o operater pou efages tis karpazes apo ton enlogo kirio i antimetopizes tin asximi iperoptiki simperifora tou den 8a eleges ta idia

ke eftixos den ton ida na to kani (afto me tis karpazes enoo) mou to perigrapsane oloi i aloi
    ke milame gia ton operater ena atomo eves8ito ke poli sinestalmeno pou mono tetia simperifora den tou armozi

ke eftixos pou den ton ida giati 8a imoun se kana kratitirio xristougeniatika

ta ipolipa ine triferes malakioules...

με αλλο τροπο ομως.
    diladi? gia analise to ifaki afto?
    mas kinis tin periergia.....:rotflmao: :rotflmao:

an isouna omos o operater pou efages tis karpazes apo ton enlogo kirio.........

ta ipolipa ine triferes malakioules...
    Σωστα μεχρι εδω.
    Τωρα εξηγησες....και καταλαβαμε κ οι υπολοιποι.

Ο operator τι εχει να πει?
    Κ ξαναρωτω: οι παρεβρισκομενοι στο θεμα γιατι δεν λενε κατι?

Τι έγινε πάλι ρε παιδιά

Καρπαζές διαβάζω

Κρατητήρια διαβάζω

Τον afrotwin διαβάζω και βγάζω τα μάτια μου...

Αμάν πιά κουλάρετε ρε σεις Χριστούγεννα είναι.

Σωστα μεχρι εδω.
    Τωρα εξηγησες....και καταλαβαμε κ οι υπολοιποι.

Ο operator τι εχει να πει?
    Κ ξαναρωτω: οι παρεβρισκομενοι στο θεμα γιατι δεν λενε κατι?
    giati ine para poli kala pedia ke poli egkratis tipi ke den 8eloun oksinsi tou 8ematos
    ke meriki ine toso kaloi pou kiriolektika eno den ton pane ton papou ton anexonte ipomonetika ke ego prosopika den exo kanena provlima me ilikies min kolisoume sto papou

pistevo oti me ka8e an8ropo pou exis kati kino i na pis dio kouventes apo psixi ke na katalavete ti lete metaksi sas ine arketo den xriazete kan na simfonite

o kirios omos den sizitai ine ton diloseon me stomfo ke ifos na fame apo kamia pentaimeri oloi

ke pera apo afto to idiori8mo pou anexomaste

ekane ke xironomies se ena atomo pou ligo gnorizo ke poli simpa8o ke oxi mono ego poli mesa sto forum

apla ego os pio 8rasopoustas to katadiknio ke to katadikazo pes oti tin exo di ipostiriktis ton adinaton ke oti alo sou katevi

o kirios tou dilono ego oti ine anepi8imitos apo polous den 8a tou to pi kanis ego anelava ton asximo rolo

ke kalo ine na katsi na skefti tin simperifora tou ke otan katalavi ti leme na er8i ke pali stin parea mas giati emis mpori na imaste komataki malakes ala toso poli den imaste

ke ego exo aporif8i prin kataksio8o:rotflmao:
    ke meriki aloi

iparxoun atoma me poli kali psixi poli sinestalmenoi me terastia ipomoni i pou diliazoun esto na anafer8oun sto zitima ego oxi tipota apo afta ke gia afto to leo

esi omos giati to pezis ipostiriktis tou di8en adinatou eno den kseris peri tinos prokite

mpas ise tipota kolitos ke pareksigese?

kati periergo simveni me esena
    gia pe?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gousgoun_69
    Τι έγινε πάλι ρε παιδιά

Καρπαζές διαβάζω

Κρατητήρια διαβάζω

Τον afrotwin διαβάζω και βγάζω τα μάτια μου...

Αμάν πιά κουλάρετε ρε σεις Χριστούγεννα είναι.
    kala esi ama er8i kapios asxetos apo to iperperan ke sou pi tou tipou 8a sisti8oume alios katse kala ke kane ton osio patapio logo xristougenon

ego mpori na 8elo na ksana do ta pedia stin filaki...
    :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. doro gia ton hornet
    από afrotwin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2004, 13:17
  2. gia ton filo mou ton duca
    από afrotwin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2004, 10:38