Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 115

Θέμα: Aληθεια ή μυθος?

Αρχικά δημιουργήθηκε από edmarios
    Δεν παρεξηγεις που ειπα τι εχω ακουσει και το πηρατε ολοι στην πλακα?? Η αρχικη ερωτηση του thread ιδια δεν ηταν πανω κατω?

(ναι απο 17 χρονων τυπακι στην φαση ερωτησης.Εσυ εχεις για δεδομενα φημες/βλακειες και για να λες οτι εχεις 1000 εισαι μεγαλυτερος και υποτιθεται ξερεις πιο πολλα απο αυτον.)

Για πες μου εσυ που ξερεις τι παιζει... αντε να σε δω τωρα... για πες... Δεν μου απαντησες σε κατι απο αυτα που ρωτησα
    (Δεν ρωτησες κατι.Ειπες 2-3 βλακειες που ακουσες απο καποιον μεγαλυτερο απο εμας.ΚΑΙ?Στην τελικη βγαινεις και λες ο,τι να ναι.Για παραδειγμα λες το 750 που ειναι 100 αλογα μηχανακι.Και απο πανω εχω βαλει τα specs του 750 που λεει για 71 αλογα.)

Σε τι πραγμα δεν παρεξηγεις???
    (Εσυ ειπες να μην παρεξηγηθουμε και οτι δεν αναφερεσαι σε καποιον συγκεκριμενα.Ε δεν παρεξηγω )

Και αν σε πειραζει η υπογραφη μου και δεν σου αρεσει......
    ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΧΕΣΤΗΚ@!!!
    (Εδω τι να σου πω.Τοσο σου κοβει )

Θαυμαστε το.... Το avatar του/της edmarios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282

Ωραια ρε φιλε δεν το προσεξα... ενταξει λαθος μου... μηπως θα με πετροβολησετε κιολας?? και γιατι δεν μπορεις να εξηγησεις με ωραιο τροπο οτι αυτο που εχω ακουσει δεν ισχυει και προσπαθεις να μου δειχτεις??? Ολοι λενε οτι εχουν ακουσει ετσι και εγω ειπα οτι εχω ακουσει χωρις να το υποστηριξω και χωρις να πω οτι το πιστευω... Δηλαδη τωρα τι καταλαβαινεις με το να μιλας ασχημα?? Δεν μπορω να σας καταλαβω ρε παιδια... πραγματικα σας μιλαω δεν μπορω να σας καταλαβω... Και δεν μπορω να εξηγησω στον εαυτο μου γιατι δεχομαι τετοια επιθεση απο παντου... Σε λιγο θα φοβομαστε να μιλησουμε εδω μεσα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    i ousia einai oti me ola ta montela tis kathe koloetairias exoun pethanei polla paidia..
    diladi an to katarameno itan 1 sigekrimeno ti na leei?

ola einai kataramena kai ola agia
    ola ta alla einai asteia..

pantos an to plaisio tou kawasaki antekse tosa atiximata ti na po?

RESPECT:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    αφου δεν υπηρχε πλαισιο ρε...
    :rotflmao: :rotflmao:

Ωραια ρε φιλε δεν το προσεξα... ενταξει λαθος μου... μηπως θα με πετροβολησετε κιολας?? και γιατι δεν μπορεις να εξηγησεις με ωραιο τροπο οτι αυτο που εχω ακουσει δεν ισχυει και προσπαθεις να μου δειχτεις??? Ολοι λενε οτι εχουν ακουσει ετσι και εγω ειπα οτι εχω ακουσει χωρις να το υποστηριξω και χωρις να πω οτι το πιστευω... Δηλαδη τωρα τι καταλαβαινεις με το να μιλας ασχημα?? Δεν μπορω να σας καταλαβω ρε παιδια... πραγματικα σας μιλαω δεν μπορω να σας καταλαβω... Και δεν μπορω να εξηγησω στον εαυτο μου γιατι δεχομαι τετοια επιθεση απο παντου... Σε λιγο θα φοβομαστε να μιλησουμε εδω μεσα...

Απαντησα με αστειακι,εγω,αλλα.......

Τεσπα no harm done που λενε και οι φιλοι μας οι Αμερικανοι.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    αφου δεν υπηρχε πλαισιο ρε...
    nai itan to mixanaki fantasma, ta eksartimata einai ston aera kai pigainoun
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Λοιπόν, για να μην το παίζεις θύμα, ας βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, όσο ΑΦΟΡΑ ΕΜΕΝΑ !!!
    Η απάντηση που σου έδωσα ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΟΒΑΡΗ και πουθενά δεν σε πήρα στην πλάκα !!!

Όσο αφορά το 2ο πόστ μου αυτό που λέει για την υπογραφή σου ότι είναι ούτε για φτύσιμο ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ !!!

Να θυμίσω εδώ λοιπόν το ΤΙ ΕΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ..........
    "Τι διαφορά έχει ένας κουβάς σκ@τ@ από έναν μαύρο ;;; Τον κουβά !!!"

Στην ΥΠΟΓΡΑΦΗ μας υποτίθεται ότι βάζουμε κάτι το οποίο ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ !!!
    Εσένα λοιπόν, που δεν καταλαβαίνεις κιόλας γιατί στην είπαμε, σε εκφράζει αυτό το ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ και ΗΛΙΘΙΟ ανέκδοτο ;;;
    Η απάντηση είναι δικιά σου ..........
    Αν πάλι ήταν "άτυχη" έμπνευση, οι συνέπειες ήταν να τ' ακούσεις από κάποιους .......... συνέπειες δικής σου πράξης και τις συνέπειες των πράξεων μας ΤΙΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ !!!

αυτό που είπε ένας φίλος για ένα rd 350 το άκουσα κι εγώ όταν ήμουν γύρω στα 16...
    καθόμουν σε μια καφετέρια στο χωριό μου, στη διπλανή παρέα κάτι παληκάρια σε μεγαλύερη ηλικία...

σε κάποια φάση σκάει μύτη ένας τυπάς άγνωστος...

οι δίπλα: ''ρε τον βλέπετε αυτόν? αυτός είχε φέρει παλιά ένα rd 350 από την αθήνα με 7 κόκκινους σταυρούς στο ντεπόζιτο, έναν για κάθε παιδί που σκοτώθηκε με αυτό το μηχανάκι...''

από τότε κατάλαβα πως τελικά ψέμματα δε λένε μόνο οι κυνηγοί και οι ψαράδες...
    ''που λέτε παιδιά χτες πυροβολάω μια μπεκάτσα και πέφτοντας καρφώνει με το ράμφος και ένα λαγό, πόσο τυχερός ήμουνα ο τσούστης...?''

''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Λοιπόν, για να μην το παίζεις θύμα, ας βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, όσο ΑΦΟΡΑ ΕΜΕΝΑ !!!
    Η απάντηση που σου έδωσα ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΟΒΑΡΗ και πουθενά δεν σε πήρα στην πλάκα !!!

Όσο αφορά το 2ο πόστ μου αυτό που λέει για την υπογραφή σου ότι είναι ούτε για φτύσιμο ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ !!!

Να θυμίσω εδώ λοιπόν το ΤΙ ΕΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ..........
    "Τι διαφορά έχει ένας κουβάς σκ@τ@ από έναν μαύρο ;;; Τον κουβά !!!"

Στην ΥΠΟΓΡΑΦΗ μας υποτίθεται ότι βάζουμε κάτι το οποίο ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ !!!
    Εσένα λοιπόν, που δεν καταλαβαίνεις κιόλας γιατί στην είπαμε, σε εκφράζει αυτό το ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ και ΗΛΙΘΙΟ ανέκδοτο ;;;
    Η απάντηση είναι δικιά σου ..........
    Αν πάλι ήταν "άτυχη" έμπνευση, οι συνέπειες ήταν να τ' ακούσεις από κάποιους .......... συνέπειες δικής σου πράξης και τις συνέπειες των πράξεων μας ΤΙΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ !!!

Nαι δεν διαφωνω οτι μου απαντησες σοβαρα... Και σε τιμα αυτο σε σχεση με τους αλλους που αμεσως επεσαν να με φανε...

Οσο για την υπογραφη δεν νομιζω οτι ολοι εδω μεσα εχουν βαλει κατι που να τους εκφραζει... μην τρελαθουμε κιολας... Εμενα εκεινη την ωρα αυτο μου ηρθε και αυτο εβαλα... Δηλαδη αν εβαζα για εναν ποντιο η για μια ξανθια θα αλλαζε κατι η παλι την ιδια συμπεριφορα θα ειχα???
    Οχι αμα ειναι να βαλω ρε παιδι μου... :rotflmao:
    Και τελειως ενημερωτικα σε πληροφορω οτι δεν εχω κατι με τους Μαυρους... αντιθετα τους παω κιολας και πολυ... Με αυτους που εχω κολλημα ειναι με τους @λΒ@νους !!!

φίλε edmarios για την υπογραφή δεν έχεις δίκιο...
    εννοείται πως για υπογραφή συνηθίζεται να επιλέγεις κάτι που να σε εκφράζει...

και όταν μιλάμε για μια υπογραφή που προσβάλει μια μερίδα συνανθρώπων μας τότε μάλλον κι εσύ θα καταλαβαίνεις ότι είσαι λάθος (εκτός αν πράγματι είσαι ρατσιστής)....

ωστόσο δεν μπορώ να πω ότι έχεις άδικο για τη συμπεριφορά ορισμένων ...
    μπορεί τον τελευταίο καιρό να μην γράφω συχνά εδώ, αλλά ψιλοπαρακολουθώ το φόρουμ (όσο μπορώ) και μπορώ να πω ότι μου θυμίζει την συμπεριφορά ορισμένων ενοίκων πολυκατοικιών στις πόλεις που σε κοιτάνε στραβά όταν τους λες ''καλημέρα'' , μόνο και μόνο γιατί είσαι αξύριστος...

τεσπά...εγώ τη γνώμη μου είπα και όποιος γουστάρει να στραβώσει ας το κάνει...
    ''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

Και τελειως ενημερωτικα σε πληροφορω οτι δεν εχω κατι με τους Μαυρους... αντιθετα τους παω κιολας και πολυ... Με αυτους που εχω κολλημα ειναι με τους @λΒ@νους !!!

re filarako i ipografi pou eixes(Tora to proseksa pou grapse o arxaios) einai aparadekti kai tha prepe na prosexeis ti grafeis se ena dimosio xoro.
    kai an se enoxloun oi alvanoi pali na prosexeis kai na min to les, edo den einai lesxi xrisi avgi.
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.
    φίλε edmarios για την υπογραφή δεν έχεις δίκιο...
    εννοείται πως για υπογραφή συνηθίζεται να επιλέγεις κάτι που να σε εκφράζει...

και όταν μιλάμε για μια υπογραφή που προσβάλει μια μερίδα συνανθρώπων μας τότε μάλλον κι εσύ θα καταλαβαίνεις ότι είσαι λάθος (εκτός αν πράγματι είσαι ρατσιστής)....

ωστόσο δεν μπορώ να πω ότι έχεις άδικο για τη συμπεριφορά ορισμένων ...
    μπορεί τον τελευταίο καιρό να μην γράφω συχνά εδώ, αλλά ψιλοπαρακολουθώ το φόρουμ (όσο μπορώ) και μπορώ να πω ότι μου θυμίζει την συμπεριφορά ορισμένων ενοίκων πολυκατοικιών στις πόλεις που σε κοιτάνε στραβά όταν τους λες ''καλημέρα'' , μόνο και μόνο γιατί είσαι αξύριστος...

τεσπά...εγώ τη γνώμη μου είπα και όποιος γουστάρει να στραβώσει ας το κάνει...

Ενταξει καταλαβαινω οτι εχω λαθος στο συγκεκριμενο θεμα αλλα θα μπορουσε καποιος να μου πει με ωραιο τροπο : ''Ξερεις κατι? επειδη με την υπογραφη που εχεις βαλει προσβαλλεις καποιους ανθρωπους και δεν ειναι σωστο μεσα σε ενα τετοιο χωρο αλλαξε την γιατι δεν ειναι σωστο να γινετε κατι τετοιο εδω μεσα...'' Ετσι ναι θα το δεχομουν και θα δεχομουν να με κατακρινουν παλι με ωραιο τροπο παντα... Οχι ομως αυτη η συμπεριφορα που εβγαλαν καποιοι εδω μεσα...
    Οσο για την συμπεριφορα τα λογια ειναι περιττα....!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    re filarako i ipografi pou eixes(Tora to proseksa pou grapse o arxaios) einai aparadekti kai tha prepe na prosexeis ti grafeis se ena dimosio xoro.
    kai an se enoxloun oi alvanoi pali na prosexeis kai na min to les, edo den einai lesxi xrisi avgi.

Για πες μου φιλε ακατανομαστε η υπογραφη που εχει ο Aggelos_SV δεν σας πειραζει?? Μονο η δικια μου σας πειραξε?? και αν δεν θυμασαι πια λεω : ''...γ@μω τους @!Β@ν0υ$...''

Αυτο δεν σας πειραξε... Μην κοιτατε να υποστιριζεται τους φιλους σας περισσοτερο... Επειδη δεν εχουμε γνωριστει απο κοντα δεν σημαινει οτι πρεπει να με βλεπετε και να σας βλεπω σαν εχθρους... Εγω ολους εδω μεσα τους βλεπω σαν ΦΙΛΟΥΣ και παντα σε οτι μπορω προσπαθω να βοηθησω και να κατατοπισω οσο τον δυνατον καλυτερα... τωρα αμα δεν λετε να το καταλαβετε προβλημα σας...

Παρεπιπτοντως με τον Aggelos_SV δεν εχω κατι ουτε το ξερω το παιδι... και ουτε εχω κατι μαζι του... Εφοσον αυτη η υπογραφη του αρεσει καλα κανει και βαζει αυτη... Δικο του θεμα...
    Οχι τιποτα αλλο μην θεωρηθω και ρουφιανος.

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από edmarios
    [B]

oute ego exo kati me kanenan, alla an o allos einai ratsistis as to kratisei gia ton eafto tou.

dne prosexo tis ipografes kai tin dikia sou epidi egine thema to eida kai stin <<eipa>>.

pantos den pistevo na diafoneis sto oti ta prosopika mas komplex einai kalo na ta kratame gia mas.

den einai prosopiki epithesi, einai epithesi se kathe ratsisti
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    [B]

oute ego exo kati me kanenan, alla an o allos einai ratsistis as to kratisei gia ton eafto tou.

dne prosexo tis ipografes kai tin dikia sou epidi egine thema to eida kai stin <<eipa>>.

pantos den pistevo na diafoneis sto oti ta prosopika mas komplex einai kalo na ta kratame gia mas.

den einai prosopiki epithesi, einai epithesi se kathe ratsisti

Safws ta proswpika tou koplex o ka8enas na ta krataei gia ton eauto tou... Egv kalo proaireta kai xwris na 8elw na prosvallw kapoion eipa na valw ena anekdoto me vasei oti , oti 8elei o ka8enas vazei stin upografi tou... tespa egw den kratw se kanenan kakia giati 8elw na pistevw oti i8elan na poun auta pou i8ela na akousw apla ta eipan me la8os tropo...

Kales Giortes... Se olous!!!

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    [B]

einai epithesi se kathe ratsisti

Kai mia dieukrinisi... Den eimai ratsistis.. Autos einai alvanos... Exei megali diafora an katseis kai to skefteis...!!!

Kai pali Kales Giortes!!

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 250 Hornet..? Μυθος ή θρυλος?
    από motorfoot στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2006, 15:24
  2. Παντού υπάρχει ένας Μύθος....
    από powerphot στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 27/02/2006, 15:34
  3. Μεγάλος μύθος