Σελίδα 6 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 151

Θέμα: ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ

όπου γης Το avatar του/της iosif
    6 εάν περασω με κόκκινο φανάρι-που είναι εγκληματική ενέργεια-πρέπει να τιμωρηθούν όλοι οι οδηγοί που ήταν πίσω μου γιατί με είδαν και δεν με σταμάτησαν? για κάντε το μεταφορά με την αναγκαστικη αποχωρηση των αεκτζηδων στο χαριλάου γιατί ένας πέταγε με στιλό.
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Παλαιό μέλος
    άσχετη ερώτησις: γιατί το "βούλγαρος" είναι βρισιά?
    Η αθηναιοι το λένε ως βρισιά εννοείτε ρε συ πλάκα μας κάνεις τώρα?????Γιατί μας θεωρούν βούλγαρους εμάς τους βορειοελλαδίτες...τώρα θα το μάθεις???Μην τρελαθούμε .....

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ Το avatar του/της SvsGreek

Μπερδευεσαι..

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    άσχετη ερώτησις: γιατί το "βούλγαρος" είναι βρισιά?
    ή το "τούρκος"?

είναι βρισιά να σε πει κάποιος "ιταλό" "ρουμάνο" "εβραίο" "μουσουλμάνο"?

ήρεμη ατμόσφαιρα στο μπασκετ? ναι όπως πέρσι στα ματς παο-οσφπ!
    Στο μπασκετ μιλαω για Θεσσαλονικη, οπως εγραψα. Δεν ξερω τα τις αθηνας.
    Ειναι βρισια γιατι αν σε πω φατσα καρτα αλβανο θα το θεωρησεις κ εσυ βρισια.

Κ για το ματς μεταξυ μας αν πεθαινε κανενας με το στυλο τοτε να δω τι θα ελεγες. Οπως κ αν περνωντας με κοκκινο κ σκοτωνες θα σε λιτσαρανε οι απο πισω στο πολυ ανετο. Τουλαχιστον εγω ανετα θα το εκανα αν κανα παιδακι σκοτωνοταν.

Ο αλλος ο κολλημενος συνεχιζει να ζηταει το λεξικο κ την εκδοση.....Στην ουσια δεν μπαινει ποτέ του.....
    Ο παλιος ειναι αλλιως....

Αρχικά δημιουργήθηκε από paris-3
    Αυτό εννοείταιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΕΛΟΣΣΣ γι αυτό λέω ότι τις βρισιές τις προκαλούν κάποιοι!!!!Δεν βγαίνουν αυθόρμητα!!!!!!!!!!
    ε, βέβαια, πάντα το θύμα φταίει, πήγαινε γυρεύοντας

ο θύτης ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ να κάνει ό,τι έκανε

Και gdevelek για πες μου εσύ που είσαι πανέξυπνο κ λογικό παιδί????

ΟΤΑΝ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΦΩΤΟΦΟΛΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΚΩΤΟΣΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ Ε????????ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΜΕ?????????????ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ??????????????????ΓΙΑ ΠΕΣ????????

έπρεπε να βγάλετε τα καλάσνικοφ

γενικά, οφθαλμόν αντι οφθαλμού, και αυτοδικία

στην εποχή των σπηλαίων βρίσκονται εξάλλου, πολιτισμικά, όσοι κάφροι συμμετέχουν σε τέτοια επεισόδια

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8

Re: Μπερδευεσαι..

Αρχικά δημιουργήθηκε από SvsGreek
    Στην ουσια δεν μπαινει ποτέ του.....

Προσπαθώ αλλα δεν με αφήνεις.

Τελικά θα μου πείς ? Ισα ίσα προλαβαίνω τα βιβλιοπωλεία. :a13:

Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    ε, βέβαια, πάντα το θύμα φταίει, πήγαινε γυρεύοντας

ο θύτης ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ να κάνει ό,τι έκανε

στην εποχή των σπηλαίων βρίσκονται εξάλλου, πολιτισμικά, όσοι κάφροι συμμετέχουν σε τέτοια επεισόδια
    Να κ κατι που συμφωνουμε...αλλα αν θυμασαι καλα σε αυτον τον αγωνα δεν υπηρχε ΚΑΜΙΑ απαντηση απο την αλλη πλευρα. Ευτυχως δλδ.

Αλλα δεν μπορουν ολοι να σκεφτονται με τον ιδιο τροπο, κ καποιοι ισως αντιδρασουν αλλιως. Ευτυχως δεν υπηρχαν θυματα, γιατι σε διαφορετικη περιπτωση δεν θελω να σκεφτομαι τι θα γινοταν.

είμαι πόντιος στο γένος, μακεδόνας στην καταγωγή και μεγαλωμένος σε πειραιώτικα στέκια. 2,5 χρόνια τώρα ξανακατοικώ στην μακεδονία
    και αλβανό να με πεις σκασίλα μου
    δεν θεωρώ ότι είναι βρισιά γιατί δεν θεωρώ ντροπιαστικό να είναι κάποιος αλβανός/ βούλγαρος κλπ. και απορώ πως θεωρείτε βρισιά. αν αποκαλέσω "ελβετό" ή "γάλλο" θα προσβληθεί κάποιος?

η απάντηση του p3 είναι άσχετη. ξαναρωτώ: επικροτειται η συνολική τιμωρία για ατομικό έγκλημα? τρώνε κλήση όλοι όσοι είναι στον ίδιο δρόμο για έναν που πε΄ρασε με κόκκινο? και κάτι ακόμα:

ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟς ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟς ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ (ΣΤΡΙΜΩΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 2500 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΧΟΡΟ 1000 ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ) ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΠΑΡΑΛΥΤΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ???????????

ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΠΟΔΩΝ ΖΩΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΡΗ?

(και εννοείται ότι δεν μιλάω γενικά για τους φιλάθλους/οπαδούς του αρη)

Παλαιό μέλος

στην εποχή των σπηλαίων βρίσκονται εξάλλου, πολιτισμικά, όσοι κάφροι συμμετέχουν σε τέτοια επεισ
    Πας καλά ρε?????Γνωρίζεις ρε ανίδεε ότι δεν έγινε το παραμικρό εκείνη τη μέρα από 20.000 άτομα ΤΟ ΞΕΡΕΙΣΣΣ???????Αμα είσαι άσχετος ρε κ δν γνωρίζεις μη μιλάς......!!!!!!!!
    Πες μου πότε έχει ξαναγίνει αυτό!!!!!(ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ)πότε υπήρξε μόνο φραστική αντίδραση σε
    μοτίβο "χαβαλέ" όταν οι άλλοι πετούσαν φωτοβολίδες στις κερκίδες!!!!!(ή μήπως ούτε να τους βρίζαμε?) ΕΔΩ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΔΝ ΤΑ ΕΚΤΙΜΑΤΕ ΑΥΤΑ.....ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΑ CARTOON ΣΑΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΤΩ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΑ "ΨΙΛΑ"
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΩΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΒΕΙ.........ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕΕ

αν δεν ξέρετε βουλώνετε....

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek

Γιατί προσπαθείς να αποδείξεις οτι δεν είσαι ελέφαντας?
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Tisxesh εχουν οσα γραφεις με το θεμα εδω???

είμαι πόντιος στο γένος, μακεδόνας στην καταγωγή και μεγαλωμένος σε πειραιώτικα στέκια. 2,5 χρόνια τώρα ξανακατοικώ στην μακεδονία
    και αλβανό να με πεις σκασίλα μου
    δεν θεωρώ ότι είναι βρισιά γιατί δεν θεωρώ ντροπιαστικό να είναι κάποιος αλβανός/ βούλγαρος κλπ. και απορώ πως θεωρείτε βρισιά. αν αποκαλέσω "ελβετό" ή "γάλλο" θα προσβληθεί κάποιος?

η απάντηση του p3 είναι άσχετη. ξαναρωτώ: επικροτειται η συνολική τιμωρία για ατομικό έγκλημα? τρώνε κλήση όλοι όσοι είναι στον ίδιο δρόμο για έναν που πε΄ρασε με κόκκινο? και κάτι ακόμα:

ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟς ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟς ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ (ΣΤΡΙΜΩΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 2500 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΧΟΡΟ 1000 ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ) ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΠΑΡΑΛΥΤΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ???????????

ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΠΟΔΩΝ ΖΩΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΡΗ?

(και εννοείται ότι δεν μιλάω γενικά για τους φιλάθλους/οπαδούς του αρη)
    Μπορεις να θεωρεις οτι θες βρισια....οπως κ εγω το ιδιο. Αρα μη σου φαινεται παραξενο.
    Ε τοτε κακως σας εδιωξαν, στο κατω κατω δεν πεθανε κ κανενας!!!!!!!@!$%%@$%
    Για την αστυνομια στο τοτε ματς συμφωνω.
    Αντιδραση? Το οτι γελουσαμε που πεσαν τα καγκελα ηταν απλα επειδη δεν ξεραμε τι ειχε συμβει. Αν ηξερε ενας του Αρη οτι εγινε ενα τετοιο τραγικο ατυχημα θα ηταν διαφορετικα. Αλλα δεν αλλαζει κ τιποτα πλεον σε αυτο το θεμα, δυστυχως.

Παλαιό μέλος
    η απάντηση του p3 είναι άσχετη
    Καθόλου άσχετη ξέρετε καλά όλοι ότι το βούλγαροι δν το λένε τυχαία.....και ναι το θεωρώ αντιεθνικό σύνθημα το βούλγαροι και αυτό είναι!!!!Αν δεν σε ενοχλεί φίλε Μακεδόνα να λένε την πατρίδα σου βουλγαρία και να σκάνε μύτη στη Θεσσαλονίκη με ελληνικές σημαίες συγνώμη τότε............

όχι δεν με ενοχλεί. όπως φανταζομαι δεν σε ενοχλεί να σε πουν "σερβο". με ενοχλεί να με θεωρούν συμπατριώτη του ψωμιάδη. αν με αποκαλέσει κάποιος "συμπατριώτη του ψωμιάδη/ παπαθεμελή/ καρτατζαφέρη" ε ναι αυτό είναι ΒΡΙΣΙΑ

ΥΓ όταν έβγαινε με φορείο τότε ο "άτυχος" μπόλικοι οπαδοί-ζώα φώναζαν ¨ψόφα" το άκουγα με τα αυτιά μου γιατί ήμουν μέσα στους αρειανούς με φίλους

προφανώς θεωρείτε ότι πρέπει να καταδικάσουμε ΟΛΟΥς τους οπαδούς του άρη αφού καταδικάσαμε και τιμωρήσαμε ΟΛΟΥς τους αεκτζηδες για την φωτοβολίδα που πέταγε ΕΝΑΣ

ΥΓ όταν έβγαινε με φορείο τότε ο "άτυχος" μπόλικοι οπαδοί-ζώα φώναζαν ¨ψόφα" το άκουγα με τα αυτιά μου γιατί ήμουν μέσα στους αρειανούς με φίλους

μην προσβάλλεις τα ζώα...

Παλαιό μέλος
    προφανώς θεωρείτε ότι πρέπει να καταδικάσουμε ΟΛΟΥς τους οπαδούς του άρη αφού καταδικάσαμε και τιμωρήσαμε ΟΛΟΥς τους αεκτζηδες για την φωτοβολίδα που πέταγε ΕΝΑΣ
    Δεν τους καταδικάζουμε όλους, αλλά θα έπρεπε οι ίδιοι, αφού ήταν ένας να τον πετάξετε με τις κλωτσιές έξω .....αλλά δεν το κάνετε......τι να πω....όσον γι αυτούς που φώναζαν "ψόφα" "ψόφα" προφανώς δεν ξέραν τι ακριβώς είχε συμβεί....αλλά κ πάλι προσωπικά δεν τους δικαιολογώ με τπτ αλλά κ αυτοί είναι "μέρος" των οπαδών ούτε εδώ πρέπει να τους πάρει όλους η μπάλα...

Δεν τους καταδικάζουμε όλους, αλλά θα έπρεπε οι ίδιοι, αφού ήταν ένας να τον πετάξετε με τις κλωτσιές έξω .....αλλά δεν το κάνετε......τι να πω....όσον γι αυτούς που φώναζαν "ψόφα" "ψόφα" προφανώς δεν ξέραν τι ακριβώς είχε συμβεί....αλλά κ πάλι προσωπικά δεν τους δικαιολογώ με τπτ αλλά κ αυτοί είναι "μέρος" των οπαδών ούτε εδώ πρέπει να τους πάρει όλους η μπάλα...
    ενώ βέβαια "πετάξαν με τις κλωτσές έξω" όσους φώναζαν "ψόφα"...

Παρόμοια θέματα

1. ΠροσοΧη Στουσ Africa-νουσ!!!
    από gixxerpap στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 74
    Τελευταίο μήνυμα: 17/08/2007, 16:54
  2. Διαγραμισεισ Στουσ Δρομουσ Τησ Αθηνασ
    από skambouridis στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2006, 22:55
  3. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΟΦΗ.
    από DUKASII στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 56