Σελίδα 6 από 24 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 357

Θέμα: Εντυπώσεις από το νέο Transalp 700 (το οδήγησα...)

Αρχικά δημιουργήθηκε από kastpan
    καντο και δεν πας ποτε σε αλλη εταιρία ...θυμισουτο αυτο που σου λέω,ίσως έχεις καταλάβει οτι δεν ειμαι άσχετος με την moto...
    οκ, θα το έχω υπόψη μου εκεί γύρω στο Δεκέμβριο...

Θα κοιτάξω να βρω τρόπο να δωσω 8500 χιλιάρικα και να χάσω 255 cc και 50 άλογα σε σύγκριση με τα τωρινά, αλλά θα αξίζει τον κόπο

( :a5: )
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Εκνευριστικο μελος Το avatar του/της Band(age)it
    και τι παρουσιάζει η ducati τώρα?Τα ΞΗΡΟΚΑΜΠΑΝΑ τα είχε η HONDA με τα NSR..πεσμου πόσες moto βγάζει η ducati το χρόνο?πουλιωνται όλες όσες βγάζει???γιατι όχι??δεν ειναι η τιμή παντως ..
    sorry για το άσχετος...

28,704 bikes were sold in the first six months compared to 22,873 in 2007, an increase of 25.5%.

Πηγη http://www.ducati.com/company/invest...3CFFIKFUIHSIV1

Η εδρα της Ducati στην Ιταλια απασχολει 1150 υπαλληλους .
    Πες μου αλλη εταιρεια τοσο μικρη που απο τα ορια της χρεωκοπιας πριν 3 χρονια εχει φτασει στο σημερινο σημειο . Η Honda επαναπαυεται στις δαφνες των προηγουμενων μοντελων της υπο μια εννοια χωρις να τολμαει και αυτο της στοιχιζει .

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Hλια, αυτος ειναι χειροτερος και απο εμενα. Θελει να σε βαλει να πουλησεις τον τιγρη, να παρεις την τραγωδια το τρανσαλπ.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ρε νομιζα οτι δεν υπάρχει χειρότερος απο σένα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

φευγω διακοπες αυριο. Θα σας τον αφησω για να κρατηθουν οι ισοροπιες στο φορουμ.
    Να μου τον προσεχετε. Μην τον προγγιξετε, εχει να δωσει πολλα στο Ιαπωνικο στρατοπεδο.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σοβαρά τώρα, φίλε Kastpan.

Εσύ είχες το παλιο ΤΑ, δοκίμασες το καινούριο, σου άρεσε και το πήρες. Μεγειά σου και καλορίζικο και σου έυχομαι ειλικρινα να το χαρείς όσο πιο πολύ μπορείς.

Αλλά δεν έχει νόημα να προσπαθείς να μας πείσεις οτι είναι το τελειότερο μηχανάκι που κυκλοφορεί τώρα, γιατί απλά δεν είναι. Δεν ξέρω τι ήταν η Honda παλιά, αλλά τώρα έχει επαναπαυθεί στις δάφνες τις και σε λίγο θα βλεπει τις άλλες εταιρίες με το κυάλι

Πάντα όρθιος
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Εκνευριστικο μελος Το avatar του/της Band(age)it
    δεσμοδρομικο τι εννοείς το συστημα μεταβλητού χρονισμού??
    Δεσμοδρομικο ειναι το συστημα κινησης των βαλβιδων χωρις ελατηρια (δηλαδη τα ελατηρια που υπαρχουν εξυπηρετουν διαφορετικο σκοπο απο οτι στις συμβατικες μοτοσυκλετες ) .
    Ειναι ο λογος που η Ducati του Stoner μπορει να ανεβασει υψηλοτερες στροφες ακομη και απο τις πνευματικες βαλβιδες των Ιαπωνων και στις ευθειες κερναει τσαγακι .
    Αυτο σε καθημερινη συμβιωση φυσικα σημαινει πολυ ακριβοτερα σερβις αλλα εδω μιλαμε για μια τεχνολογια 20ετιας ( !!! ) που εξελισσεται συνεχως .

ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ αποτέλεσμα είναι αυτά που δεν μπορεις να καταλάβεις η δεν μπορείς να παραδεχθείς..Σοβαρή εταιρία δεν είναι αυτη που αφήνει υπαλλήλους απολυμένους,είναι αυτή που προσπαθεί να βγάλει μια moto στην αγορά για να χτυπήσει το νούμερο 1 στον κόσμο δηλαδή την HONDA.Επειδή δεν το καταφέρνει......ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ.....αυτά σκέψου τα....έχουν άμεση σχέση με ωριμότητα και με τεχνολογία...
    Perimenei to neo V4 tis HONDA.....

Εννοείς το μεταβλητό συστημα χρονισμού.Μιλαμε για την δική moy transalp και την δική σου ducati όμως....

Eιπαμε. Ενα λαθος εκανε η Χοντα. Το καινουριο τρανσαλπ. Μη την αδικεις και το κανεις βιτρινα της. Ουτε αυτη δεν το θελει.

Cpt. Haddock......και εγώ ευχομαι να έχετε καλά ταξίδια και καλές διακοπές.....η HONDA είναι νούμερο 1 και όχι τυχαία..Είναι η μόνη εταιρία που την πολεμάνε όλοι και αυτή κανέναν..

vestroma καλές διακοπές και του χρόνου με HONDA!!!!

Απαντηση για τις συντεταγμένες θέλω.....ουτε οι εταιρίες δεν απαντούν...

απο που ήσαστε???Εγω απο πάτρα...διακοπές που???

Μην το κανεις τοσο συγκινητικο το θεμα ρε φιλε Kastpan. Την εκανες την χοντα να φαινετε σαν το κοριτσακι με τα σπιρτα.
    Εισαι ωραιος ομως ρε μπαγασα. Εμενα με κοροιδευουν και με λενε Σφακιανακη και σενα θα σε φωναζουν Σαρακκακη

Να σαι καλα ρε Kastpan, καλες διακοπες να εχεις.

Σελίδα 6 από 24 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κάντε λοιπόν το καλύτερο δώρο στον εαυτό σας για το Νέο Έτος !!!! κόψτε το !!!
    από nktR στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 27/12/2007, 16:21
  2. το νεο video για το HONDA ACCORD
    από alex-vstrom στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2007, 13:22
  3. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2006, 22:23
  4. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2006, 21:51
  5. Εντυπώσεις απο το VTR 1000 Firestorm