Σελίδα 6 από 67 ΠρώτοΠρώτο 12345678910111656 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 1001

Θέμα: Eνας χωρος συζήτησης για το Hard Enduro !!!!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    se monopati me KROKALES TRELES pws pame...kathomaste mprosta gai na exei baros o mprostinos h pisw pisw opws se apanwta kofta samarakia???? kai an einai anhfora????
    Κανονικα στις κροκαλες παμε μονο ορθιοι η μισοορθιοι, φερνοντας το σωμα προς τα πισω στις ευθειες ωστε να ελαφρωνουμε λιγο το μπροστινο ωστε να περναει τα βαρβατα αγκωναρια που θελουν να στειλουν το μπροστινο μας δεξια --αριστερα με σκοπο την πτωση η την κοποση των χεριων απο τα συνεχη τερματισματα στην μπροστινη αναρτηση.......

Κατα τα αλλα οταν η φυσικη κατασταση ειναι για 10 καλαμακια οπως η δικια μου , Εγω προσωπικα φορτωνω το μπροστινο στις στροφες, η καθομαι περιπου στο μισο της σελας, με τις οποιες συνεπειες καθως αμα καθομαι πισω ελαφρωνει υπερβολικα το μπροστινο που συχρονος με το στυψιμο του γκαζιου πιανει μονο αερα δηλ με λιγα λογια λαθος τροπος....

Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    Γενικά προσπαθείς να αποφορτίσεις το μπροστινό.
    Δεν βλέπω το λόγο να έχεις βάρος μπροστά ίσα ίσα το αντίθετο.
    Για σκέψου να είσαι σε κροκάλα με 15-16 πίεση και να ρίχνεις και το βάρος σου μπροστά !!

Αυτά στα λέω απο δική μου εμπειρια και δεν προσπαθώ να κάνω το φωστήρα
    Μαριε κανεις δεν κανει τον φωστηρα...... Κουβεντουλα κανουμε και αποψεις ανταλασουμε.... !!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Τα 2μ ειναι υπερβολικα ενταξει......
    Κατα τα αλλα ..... Tουλαχιστον εγω χρησιμοποιω 2 τροπους.....

α) Σηκωμα της μοτο με στοχο να καθισει στην κορυφη περιπου του εμποδιου με το καρτερ....

Πατημα καλο οπου μπορουμε στο αναχωμα ...Κοντραρω με την περιοχη της λεκανης το τιμονι και σπρωχνω οσο μπορω το τιμονι κρατωντας συχρονος σταθερο το γκαζι σε οχι πολυ υψηλες στροφες....

β) Αμα σου την δωσει και δεν ανεβαινει του τραβας μια αμπραγιαρισια σπρωχνοντας συνχρονος ,να σηκωθει να παει μονο του πανω , και ανεβαινεις και μαζευεις το μηχανακι με την ησυχια σου... Εδω προσεχουμε και τα καπακια......

γ) μαζι με το α) Λες του συντροφου σου που σε βλεπει γελωντας να πασχιζεις ,να παρατησει της μ@λ@κιες και να παει να πιασει τον μπροστινο τροχο να τραβηξει λιγο και αυτος να βοηθηση την κατασταση....

egw thn olh empneysh gia ayto thn antlhsa apo artho toy karetsoy...poy to ypsos isws kai na htan toso yperboliko...sthn prwth periptwsh milas gia anaxwma poy shmainei oti kapoy exeis pathma. egw anaferomai se teleiws kathetes periptwseis...opoy xwris ton syntrofo poy gelaei de to pernaw me tipota(kai den mporw na perasw tipota oyte me bohtheia alla oyte kai monos kati to opoio einai panw apo to ipsos tou stithous mou.)emeis kanoyme to eksis.kollame th roda sto empodio. o enas panw sto toixo o allos katw. anoigeis gkazi o apo katw kai trabaei to timoni na shkwthei to mprostino. o apo panw tote pianei to timoni kai tote o enas sprwxnei kai o allos trabaei.kai etsi h mhxani sernamenh anebainei. pithanotites apotyxias ipsiles... gia ayto rwtaw an paizei kati pio eykolo...

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    ........................
    Υπάρχει και soft enduro; Είναι σαν αυτό που λέει ο παντατέτοιας βατός χωματόδρομος;
    ΔΕΝ ειπα ποτέ οτι κανω εντουρο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    (μπερδεύεσαι)

Του "παντατέτοια" είναι βόλτες σε σκονισμένη άσφαλτο !!!!

Τον κακο σου τον καιρο εσυ !!!

:rotflmao:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

egw thn olh empneysh gia ayto thn antlhsa apo artho toy karetsoy...poy to ypsos isws kai na htan toso yperboliko...sthn prwth periptwsh milas gia anaxwma poy shmainei oti kapoy exeis pathma. egw anaferomai se teleiws kathetes periptwseis...opoy xwris ton syntrofo poy gelaei de to pernaw me tipota(kai den mporw na perasw tipota oyte me bohtheia alla oyte kai monos kati to opoio einai panw apo to ipsos tou stithous mou.)emeis kanoyme to eksis.kollame th roda sto empodio. o enas panw sto toixo o allos katw. anoigeis gkazi o apo katw kai trabaei to timoni na shkwthei to mprostino. o apo panw tote pianei to timoni kai tote o enas sprwxnei kai o allos trabaei.kai etsi h mhxani sernamenh anebainei. pithanotites apotyxias ipsiles... gia ayto rwtaw an paizei kati pio eykolo...
    Σε τοσο υψηλο αποτομο εμποδιο απο την ριζα του,δεν μπορω να φανταστω και εγω κατι διαφορετικο απο αυτο που λες και εσυ.....

Εκτος...

Με φορα ισως αλλα με ραμποειδες γλυκο πατημα στην αρχη του εμποδιου οπως μου εχει τυχει, γινετε με υψηλη ταχυτητα και οταν στο τελειωμα του εμποδιου βγηκαμε με το μηχανακι εντελως καθετα στον αερα στην κορυφη του εμποδιου, ελαφρυ σπρωξιμο του τιμονιου προς τα εμπρος να ισιωσει το μηχανακι στην κορυφη......

Τις περισοοτερες φορες επιασε....

Υπηρχαν ομως και καποιες που εφυγα ευθεια παλι κατω σαν το συκο.....

Σε τοσο υψηλο αποτομο εμποδιο απο την ριζα του,δεν μπορω να φανταστω και εγω κατι διαφορετικο απο αυτο που λες και εσυ.....

Εκτος...

Με φορα ισως αλλα με ραμποειδες γλυκο πατημα στην αρχη του εμποδιου οπως μου εχει τυχει, γινετε με υψηλη ταχυτητα και οταν στο τελειωμα του εμποδιου βγηκαμε με το μηχανακι εντελως καθετα στον αερα στην κορυφη του εμποδιου, ελαφρυ σπρωξιμο του τιμονιου προς τα εμπρος να ισιωσει το μηχανακι στην κορυφη......

Τις περισοοτερες φορες επιασε....

Υπηρχαν ομως και καποιες που εφυγα ευθεια παλι κατω σαν το συκο.....

me rampoyla katw to exw kanei kai egw...exw skasei sa syko OLES tis fores katw...i estw prolabe na pathsei o mprosta kai apla eskasa katw sa skat@ula

me rampoyla katw to exw kanei kai egw...exw skasei sa syko OLES tis fores katw...i estw prolabe na pathsei o mprosta kai apla eskasa katw sa skat@ula
    Μην δινεις γκαζι στο τελειωμα του εμποδιου και αστο στο αερα με την φορα του....

Μετα σπρωξε μονο το τιμονι ελαφρως μπροστα να ερθει στα ισα του....

Μολις αισθανεσε οτι προσγειωνεσε εστω και περιπου ευθεια .... Τερμα γκαζι !!!

Re: Re: Re: Re: Eνας χωρος συζήτησης για το Hard Enduro !!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Τελευταία φορά που καβάλησα 4Τ ήταν όταν κάναμε με τον Stou (και άλλους) την διαδρομή του τελευταίου αγώνα στην Μάνδρα.

- το CRF έχει σημαντικά περισσότερες χαμηλές και πιο άμεση απόκριση, γεγονός που σε εμποδίζει να ανοίξεις το γκάζι νωρίς στην έξοδο. Το 300 είναι καλύτερο και από τα 2 στην έξοδο. Το ΚΤΜ μάλλον είναι πιο δυνατο ψηλά (ή έστω πιο εύστροφο).

Εν τέλει, τα 4Τ είναι πιο ξεκούραστα όταν οδηγάς στα 8/10 (των δυνατοτήτων σου-ΟΧΙ της μοτό).

Το ξέρω άλλα ρώτησε....

Ελπίζω να σας μπέρδεψα
    Κατσε τωρα βρε Σωτηρη για να καταλαβω κατι.....

Στην ειδικη που ημασταν στην μαντρα σαφως και ενα wrf θα ηταν καλλυτερο στις χαμηλες απο την αποψη οτι δεν εχει αυτο που λεμε "παει με μετρημενες πιστονιες" και οι χαμηλες του ειναι αρκετα γεματες ( γρηγορες) ...

Στο ξεκινημα ομως της γλιστερης αποτομης ανηφορας... Η της σαθρης πλαγιας εκει που μετρας στα ποσα δεκατα του χιλιοστου ανοιγεις το γκαζι για να μην δεις το μηχανακι σου να γκρεμιζετε χανοντας προσφυση ο πισω τροχος.... Το CRF θα ηταν καλλυτερο απο το κτμ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
    τοκ τοκ !!!
    οι χωματεροι εδω ειναι ?

οταν μεγαλωσω θα γινω εντουρας

http://www.youtube.com/watch?v=yAnEXNxVikg
    Dodok...... Ωραια βιντεακια.......

Λες να ψηθει καποια στιγμη κοινη συναντηση βορειων --νοτιων με αφορμη και γυρο του αγωνα εντουρο στην Λαμια καμμια δυο εβδομαδες μετα τον αγωνα με φρεσκια την σημανση ????

Λεω εγω τωρα.....

Re: Re: Re: Re: Re: Eνας χωρος συζήτησης για το Hard Enduro !!!!

Κατσε τωρα βρε Σωτηρη για να καταλαβω κατι.....

Στην ειδικη που ημασταν στην μαντρα σαφως και ενα wrf θα ηταν καλλυτερο στις χαμηλες απο την αποψη οτι δεν εχει αυτο που λεμε "παει με μετρημενες πιστονιες" και οι χαμηλες του ειναι αρκετα γεματες ( γρηγορες) ...

Στο ξεκινημα ομως της γλιστερης αποτομης ανηφορας... Η της σαθρης πλαγιας εκει που μετρας στα ποσα δεκατα του χιλιοστου ανοιγεις το γκαζι για να μην δεις το μηχανακι σου να γκρεμιζετε χανοντας προσφυση ο πισω τροχος.... Το CRF θα ηταν καλλυτερο απο το κτμ???

Μα... όχι, αυτό εννοώ και έχει φανεί και σε άλλες βόλτες που το 300 ανέβαινε ευκολότερα από τα 4Τ.
    Δεν το ανέφερα καθαρά αλλά και το δικό σου αρπάζει περισσότερο από το 300 (έστω το δικό μου που ακόμα θέλει ψάξιμο στο jetting) απλώς δεν έχει τόσο 'γεμάτη' πιστονιά όπως το CRF , και είναι κάπου ανάμεσα. Εμένα και στην Μάνδρα (όπου ναι μεν χωράφι αλλά δεν είχε καμμιά τρελλή πρόσφυση) μου φάνηκε ότι τα 4Τ μειονεκτούσαν σε σχέση με το δικό μου.

You BETA believe...

Να ρωτήσω κάτι και εγώ , στο wrf έχει κάτω από τo πηρούνι και στο πίσω αμορτισέρ ένα soft και ένα hard , τα συγκεκριμένα τα έχω στο hard αλλά δεν είδα διαφορά από το soft που το είχε ο προκάτοχος μιας και το μηχανάκι το πήρα μεταχειρισμένο ... Μπορεί κανείς να δώσει καμιά εξήγηση περι αυτού ...

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Dodok...... Ωραια βιντεακια.......

Λες να ψηθει καποια στιγμη κοινη συναντηση βορειων --νοτιων με αφορμη και γυρο του αγωνα εντουρο στην Λαμια καμμια δυο εβδομαδες μετα τον αγωνα με φρεσκια την σημανση ????

Λεω εγω τωρα.....

Μεσα με τα χίλια ειμαι......

τωρα που θα με χωρισει και η γυναικα (επιτελους) αφου απουσιαζω καθε σ/κ και αργία :rotflmao: ειμαι στην διαθεση σας ....!
    Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eνας χωρος συζήτησης για το Hard Enduro !!!!

απλώς δεν έχει τόσο 'γεμάτη' πιστονιά όπως το CRF
    Τί ήθελες και το έλεγες?

Του γ@μισες την ψυχολογία του STOYBI

Απο χθές το βράδυ έχει να γράψει.

Ρε Κώστα μην τα παίρνεις και εσύ της μετρητής. Ενα αστείο έκανε ο dirtbird .:wacko:

:rotflmao:
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eνας χωρος συζήτησης για το Hard Enduro !!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    Τί ήθελες και το έλεγες?

Του γ@μισες την ψυχολογία του STOYBI

Απο χθές το βράδυ έχει να γράψει.

Mπααα, δεν είναι αυτό.

Απλώς έχει ξεχάσει το thread.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

You BETA believe...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eνας χωρος συζήτησης για το Hard Enduro !!!!

Απλώς έχει ξεχάσει το thread....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 6 από 67 ΠρώτοΠρώτο 12345678910111656 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ Enduro ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ
    από taxydromos στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 95
    Τελευταίο μήνυμα: 13/09/2010, 12:12
  2. South Trails Enduro Club (Poll για το logo)
    από MikeG στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2010, 18:06
  3. ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ Enduro 690
    από git στο forum KTM
    Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2009, 19:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας