α ρε ελλαδαρααααααααα...............
πεστε μου, οχι πεστε μου, σε ποιο κρατος του κοσμου θα μπορουσαν ανθρωποι
να κανουν αυτες τις συζητησεις?????????
ολοι θα ελεγαν κακως τους εδειρε, το κρατος θα τους τιμωρησει κτλπ......
keep walking!
α ρε ελλαδαρααααααααα...............
πεστε μου, οχι πεστε μου, σε ποιο κρατος του κοσμου θα μπορουσαν ανθρωποι
να κανουν αυτες τις συζητησεις?????????
ολοι θα ελεγαν κακως τους εδειρε, το κρατος θα τους τιμωρησει κτλπ......
keep walking!
ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.
ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,ΑΝ ΟΧΙ
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Οταν δεν δουλευει τιποτα σε αυτο το κωλοσυστημα.
otan den doulevei tipota diladi arxizoume oloi na to pezoume ntaides.
den paei etsi paidia, as koitaksoume na diorthosoume to kolosistima pou les kathenas monos tou.
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Εχω ενα μπαστουνι του baseball διπλα στο κρεβατι μου γιατι στη γειτονια εχουν ανοιξει πολλα σπιτια.Αν,λεω ΑΝ,μπει καποιος και τον παρω χαμπαρι θα τον κανω να μαζευει δοντια με σπασμενα δαχτυλα.Κι ας καταργω νομους και ανθρωπινα δικαιωματα.Αρχικά δημιουργήθηκε από tsoukas77
Η αυτοδικια κατ'εμε ειναι εγκλημα.Ποιος ειναι αυτος που θα κρινει ποια τιμωρια αξιζει σε καποιον;Αν αντι για γκλοπ,εξ¨ισου τυχαια ειχε περιστροφο,τι θα γινοταν;Θα σκοτωνε 2 ατομα για μια εξατμιση;Ποιος θα ηταν ο εγκληματιας και το τσογλανι τοτε;
Δεν παιρνουμε ολοι απο ενα γκλοπ και να καταργησουμε νομους,δικαστηρια και ανθρωπινα δικαιωματα;
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Εχω ενα μπαστουνι του baseball διπλα στο κρεβατι μου γιατι στη γειτονια εχουν ανοιξει πολλα σπιτια.Αν,λεω ΑΝ,μπει καποιος και τον παρω χαμπαρι θα τον κανω να μαζευει δοντια με σπασμενα δαχτυλα.Κι ας καταργω νομους και ανθρωπινα δικαιωματα.
μπαστουνι baseball διπλα στο κρεβατι!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
re paidia diavasa polla kai diaforetikes apopseis.prwton mynhseis den prokeite na ginoyn giati opws katalavane polloi to paidi den einai enas aplos portierhs!!.![]()
deytero pws tha antidroysate eseis poy lete oti den eprepe na toys kopaneisei an sas klevane to moto sas aksias 10.000 eyrw kai toys vlepate na to fortonoyn se mia kloyva kai kanei ftera?kai to shmatnikotero?na doyleyeis tipota oikodomi gia 30 eyrw merokamato i otidipote alli doyleia poy na ponas na vgaleis to gramatio na ksehrewseis tin kali soy,na dw pws tha antidroysate![]()
telos panton o kathenas opws estrwse as koimhthei![]()
Αυτό λέω τόση ώρα και κανείς δεν το πιάνει...Αρχικά δημιουργήθηκε από valantis 750
.prwton mynhseis den prokeite na ginoyn giati opws katalavane polloi to paidi den einai enas aplos portierhs!!.![]()
![]()
ξερετε τι ειναι να βγαινεις απο το σινεμα να πηγαινεις εκει που εχεις παρκαρει το
αυτοκινητο σου(αξιας 20000ε σε 72δοσεις) και να μη το βρισκεις?
ξερετε ποσες φορες εχω ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ τι θα τους εκανα αν τους επιανα επαυτοφορο?
μερικοι μιλησαν περι νομων και οχι τοσο πολυ ξυλο .........εκεινη την ωρα δεν νομιζω να σκεφτεσαι τιποτα απολα αυτα .....και να το εχεις ψαξει το θεμα και να πεις "εγω θα ενεργησω ετσι " απλα δεν γινεται ..........
οταν πηγαν να μου φανε το μηχανακι και ετυχε να βρισκομαι εκει ,οχι γκλοπ τραβηξα αλλα μαχαιρι 70εκατοστα ........απλα ετυχε να μην γινει κατι γιατι προλαβε και ετρεξε .......ξυπνανε αλλα ενστικτα παιδια ,τι να πω ,αυτος ο γαμημενος ανθρωπινος εγκεφαλος ειναι πραγματικο μυστηριο......
και ο αλλος δεν εμαθε κικμποξ για να περιμενει την ωρα που θα του φανε την εξατμιση........
αρκει μια "στιγμη " για να βρεθεις στην απεναντι οχθη ,αυτη που βλεπουμε μονο στα εργα .....
μετα απ αυτα με φωναξαν να πρωταγωνιστησω ως ο "Τελευταιος Σαμουραι" αλλα με εφαγε ο καριολης ο Τομ Κρουζ κι αυτο επειδη ηξερε αγγλικα καλυτερα![]()
apo ta mathimata koung fou girnouses?Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
μαχαιρι 70εκατοστα .....
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
+ 1170 σε tai και THEOD!
Ξυπνατε και μη λετε ιστοριες για αγριους!
1ον, εχετε την εντυπωση οτι στην αστυνομια δε θα εφαγε μπολικες επιπλεον?![]()
ΧΑ!!! ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ!!!
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΙΟΛΑΣ!
Crs, ολα οπως γνωριζεις εξαρτωνται απο τον ανθρωπο!
Αν εισαι ανθρωπος που νοιαζεσαι, θα σταματησεις αν κουφια η ωρα χτυπησεις καποιον με το αμαξι!
Αν εισαι οξυθυμος και γενικότερα "καπως-κάποιος" θα τον σαπισεις οταν τον δεις να πειραζει κατι δικο σου!
Εχεις τωρα την εντυπωση οτι καποιος δεν μπορει να ειναι ΚΑΙ τα 2 αυτα μαζι?
Δε νομιζω!
Ξερω ΣΙΓΟΥΡΑ εναν που τον ξερεις και θα εκανε-εχει κανει τετοιες κινησεις!![]()
Πολλά, πολλα... και αλλα πολλα που δεν ειναι ο χωρος να αναφερθουν εδω μεσα παραδειγματα εχω και επιτρεψτε μου γι αυτο!
Μυνηση ΔΕΝ θα γινει!
Το μεγιστο που μπορει να του κανουν ειναι καμμια "βεντετα" αλλα και παλι χαμενοι θα βγουν ακομα κι αν ειναι ενας απλος πορτιερης!
Σιγουρα εχει τους ανθρωπους του να καθαρισουν!
Σαφως και υπαρχουν περιπτωσεις που μπορει και να γινουν τα χειροτερα, αλλα μλκς δεν ειναι μιας και ξερει πλεον που τον "παιρνει" και που οχι επειτα απο τοσα χρονια στη δουλεια!
Όπως πολλοι αλλοι...
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΞΑΝΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!
Αν ομως...
ας μην ειναι κανεις απο εμας στη θεση του για να μη χρειαστει να ξανανοιξουμε αυτη τη κουβεντα και εκτεθούμε διαφοροι!
Καληνυχτα σας!
![]()
episis na simpliroso kati pou den katalavainete malon,
den leo ego na min tous deireis alla oxi na tous sakatepseis, rikse mexri na figoun i na pesoun kato, den xreiazete na vgaleis olo sou to komplex pano tous
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
episis na simpliroso kati pou den katalavainete malon,
den leo ego na min tous deireis alla oxi na tous sakatepseis, rikse mexri na figoun i na pesoun kato, den xreiazete na vgaleis olo sou to komplex pano tous
δεν ειναι παντα κομπλεξ φιλε μου!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
apo ta mathimata koung fou girnouses?μαντης εισαι??
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Ξερω ΣΙΓΟΥΡΑ εναν που τον ξερεις και θα εκανε-εχει κανει τετοιες κινησεις!![]()
![]()
![]()
:a13:
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!