Για Κορίνθου το κόβω...
Σμύρνης.
Κορίνθου ή Αγ. Νικολάου δεν υπήρχε περίπτωση να τη γλιτώσω.
Ε, Αγ. Νικολάου ή Κορίνθου 21:00 γίνεται χαμός. Δεν υπήρχε περίπτωση να εμφανιστώ από το πουθενά κουβάρι περνώντας κάθετα το δρόμο από τη μια μεριά στην άλλη και να μη στουκάρω σε κάποιον περαστικό ή κάποιος περαστικός να μη περάσει από πάνω μου. Ακόμα και εκεί που έγινε (5 δρόμους και λέγεται έτσι γιατί έχουν κοινό σημείο 5 δρόμοι με φανάρια όπου παρεπιμπτόντως πλακώνονται όλοι για να προλάβουν) είναι κωλοφαρδία που δε συνέβη αυτό.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
γιατί?
Respect τί να πω;Θέλεις να κάνουμε κανένα club;Να λέγεται "Καλή Χρονιά Club" ξέρω γω.Άντε γρήγορα περαστικά στο V-Strom αφού κατάλαβα ότι εσύ ευτυχώς δεν έπαθες τίποτα.Μακάρι να είναι κ αυτό υπόλοιπο του 2007![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
oops τωρα το ειδα τι να πω μαλλον την εκφραση του νιτσε 'οτι δε σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο' (μακρια απο μας) κρατα μονο την εμπειρια και ξεχνα οτι σε χαλαει
υ.γ:χωρις boxer και δε γρατζουνιστικαν τα πλαστικα! παω την δευτερα πρωι πρωι να παρω και εγω ενα
![]()
όποιος εις την ορθήν του γνώμην περί οποιουδήποτε αντικειμένου προσθέσει την διαφοράν, η οποία το διακρίνει από όλα τα άλλα, αυτός θα έχει αποκτήσει την γνώσιν αυτού, ενώ προηγουμένως δεν είχε παρά απλώς μία γνώμη..
Περαστικά Respect και respect στο Βασίλη για τα ανταλλακτικά που σου δώρισε![]()
Όσον αφορά το κράνος, ακόμη και αν δεν φαίνεται χτυπημένο, δεν θα πρέπει να γίνει ένα τσεκάρισμα για προβλήματα στο εσωτερικό του? Ήταν δυνατή η στούκα στον τενεκέ? Μήπως δεν ισχύουν αυτά και λέω παπαριές?![]()
Νομίζω όμως πως εδώ στο forum το είχα διαβάσει αυτό για το κράνος...
Πάντως, όντως φτηνά τη γλίτωσες και από θέμα υγείας (αγρατζούνιστος) αλλά και από θέμα χρημάτων![]()
Πάντα όρθιος εύχομαι![]()
Ευχαριστώ Βασίλη!Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
Περαστικά Respect και respect στο Βασίλη για τα ανταλλακτικά που σου δώρισε![]()
Όσον αφορά το κράνος, ακόμη και αν δεν φαίνεται χτυπημένο, δεν θα πρέπει να γίνει ένα τσεκάρισμα για προβλήματα στο εσωτερικό του? Ήταν δυνατή η στούκα στον τενεκέ? Μήπως δεν ισχύουν αυτά και λέω παπαριές?![]()
Νομίζω όμως πως εδώ στο forum το είχα διαβάσει αυτό για το κράνος...
Πάντως, όντως φτηνά τη γλίτωσες και από θέμα υγείας (αγρατζούνιστος) αλλά και από θέμα χρημάτων![]()
Πάντα όρθιος εύχομαι![]()
Φθηνά δε θα πει τίποτα!!
Κάπου το έχω διαβάσει και εγώ αυτό για το κράνος εδώ μέσα. Νομίζω το γράφει και στα χαρτιά του. Όμως το κοίταξα πάρα πολύ προσεκτικά και δεν έχει το παραμικρό μέσα - έξω. Καλού κακού όμως ίσως να πρέπει να ρωτήσω και κάποιον πιο ειδικό. Θα ρίξω και μια ματιά στο forum μπας και έχει αναφερθεί τίποτα.
Περαστικά και απο μένα φίλε! Όντως φάνηκες τυχερός, αλλά αυτά όπως και να το κάνουμε συμβαίνουν!!
Περισσότερη προσοχή ιδιαίτερα σε πολυσύχναστους δρόμους, διασταυρώσεις, φανάρια κ.τ.λ! Προσωπικά αυτά φοβάμε περισσότερο!!
Πάντως μπράβο σου που φορούσες εξοπλισμό!!!Εύχομαι πάντα όρθιος
![]()
![]()
Chris
δεν πειραζει ρε φιλε!εγω οποτε πεφτω και ας εχω σωματικες βλαβες το διασκεδαζω!!!ετσι ειμαι τι να κανω!!!!τωρα οσο για τον εξοπλισμο καλα εκανες και το φοραγες και θα τον φορας παντου απο εδω και περα....αλλα επειδη παντου ακουω για εξοπλισμο κτλ.να πω πως και ο sotpag φοραγε εξοπλισμο αλλα ειδεςε τι εγινε!!!οποτε παιζει και λιγο αυτο που λεμε "κι αν σου κατσει''.
σε καμια περιπτωση ομως δεν λεω οτι κακος φοραμε εξοπλισμο ή οτι δεν χρειαζεται!!!!
απλα παιζει και λιγο η τυχη!
ρε τωρα που το θυμηθηκα!!!αυτο εγινε οταν εφευγες απο λαμπρινη ή πριν?
αν εγινε μετα καταλαβα πως εγινε και γιατι!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
Μπααα.. 200m πριν φτάσω!!Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
δεν πειραζει ρε φιλε!εγω οποτε πεφτω και ας εχω σωματικες βλαβες το διασκεδαζω!!!ετσι ειμαι τι να κανω!!!!τωρα οσο για τον εξοπλισμο καλα εκανες και το φοραγες και θα τον φορας παντου απο εδω και περα....αλλα επειδη παντου ακουω για εξοπλισμο κτλ.να πω πως και ο sotpag φοραγε εξοπλισμο αλλα ειδεςε τι εγινε!!!οποτε παιζει και λιγο αυτο που λεμε "κι αν σου κατσει''.
σε καμια περιπτωση ομως δεν λεω οτι κακος φοραμε εξοπλισμο ή οτι δεν χρειαζεται!!!!
απλα παιζει και λιγο η τυχη!
ρε τωρα που το θυμηθηκα!!!αυτο εγινε οταν εφευγες απο λαμπρινη ή πριν?
αν εγινε μετα καταλαβα πως εγινε και γιατι!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλλά δε μάσησα!!! Αφού είδα πως είμαι ζωντανός χωρίς γρατζουνιά και εγώ και η μοτοσικλέτα πήγα με το Γιάννη και ρουφήξαμε μερικές!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο sotpag ίσως να είχε πάθει πολύ χειρότερα πράγματα αν δε φόραγε τίποτα. Και εσύ έχεις πέσει στο Γαλαξίδι. Για φαντάσου..
Εγώ έπεσα με 80-90km και δε κατάλαβα τίποτα. Τυχερός ήμουν!! Δεν έπεται πως αν φοράς θα τη καθαρίσεις κιόλας! Αν δε φοράς εξοπλισμό όμως..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Μπααα.. 200m πριν φτάσω!!
![]()
![]()
Αλλά δε μάσησα!!! Αφού είδα πως είμαι ζωντανός χωρίς γρατζουνιά και εγώ και η μοτοσικλέτα πήγα με το Γιάννη και ρουφήξαμε μερικές!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο sotpag ίσως να είχε πάθει πολύ χειρότερα πράγματα αν δε φόραγε τίποτα. Και εσύ έχεις πέσει στο Γαλαξίδι. Για φαντάσου..
Εγώ έπεσα με 80-90km και δε κατάλαβα τίποτα. Τυχερός ήμουν!! Δεν έπεται πως αν φοράς θα τη καθαρίσεις κιόλας! Αν δε φοράς εξοπλισμό όμως..
ρε αυτο να λεγετε,οτι πρεπει να φοραμε εξοπλισμο......(το ηξερα πως θα ακουγοταν λιγο καπως αυτο) απλα παιζει και ο παραγοντας τυχη.....εγω στο γαλαξιδι την πρωτη φορα που επεσα,εφυγα με περιπου 80 και εσπασα κλειδα το χερι ραματα τα γονατα χαλια και ολα αυτα επειδη φοραγα τζιν,την δευτερη φορα εφυγα με 140 και δεν επαθα απολυτως τιποτα......απλα ειπα οτι παιζει και η τυχη...γιατι στην δευτερη περιπτωση του γαλαξιδιου αν δεν ειχα τυχη (και ας φοραγα δερματινα) θα ερχοταν το λιμενικο!!!!Αν δεν ηταν το μαντρακι να με σταματησει......απλα το ξαναλεω οτι μιλησα για την τυχη!!!!
απλως εκανα λαθος που το εβαλα σε αυτο το ποστ...
αν το εγραφα αλλου ισως να μην ακουγοταν ετσι......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
ρε αυτο να λεγετε,οτι πρεπει να φοραμε εξοπλισμο......(το ηξερα πως θα ακουγοταν λιγο καπως αυτο) απλα παιζει και ο παραγοντας τυχη.....εγω στο γαλαξιδι την πρωτη φορα που επεσα,εφυγα με περιπου 80 και εσπασα κλειδα το χερι ραματα τα γονατα χαλια και ολα αυτα επειδη φοραγα τζιν,την δευτερη φορα εφυγα με 140 και δεν επαθα απολυτως τιποτα......απλα ειπα οτι παιζει και η τυχη...γιατι στην δευτερη περιπτωση του γαλαξιδιου αν δεν ειχα τυχη (και ας φοραγα δερματινα) θα ερχοταν το λιμενικο!!!!Αν δεν ηταν το μαντρακι να με σταματησει......απλα το ξαναλεω οτι μιλησα για την τυχη!!!!
απλως εκανα λαθος που το εβαλα σε αυτο το ποστ...
αν το εγραφα αλλου ισως να μην ακουγοταν ετσι......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εσύ καλύτερα κοίτα λίγο το καρμικό σου με το γαλαξείδι...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
.....you may say i'm a dreamer......
....but i'm not the only one....
....i hope some day you'll join us...
....and the world will live as one....
Αρχικά δημιουργήθηκε από melenia
εσύ καλύτερα κοίτα λίγο το καρμικό σου με το γαλαξείδι...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δεν πεφτουμε οπου και οπου........
οταν θα χτισω στα οικοπεδακια μου ομως θα θελεις να ερχεσαι ετσι?![]()
![]()
:a19: στον respect!!!!!
τυχαιρός μέσα στην ατυχία σου!
Μακριά απ' όλους μας αυτα......!!!!
![]()
CALCULATOR ISLAND