Α μάλιστα τώρα κατάλαβα![]()
ξεκατινιαζοσασταν εκεί και επειδή έκλεισε ξεκατινιάζεστε εδώ![]()
Κατίνες:rotflmao:
:rotflmao:
Λαμπίρη και Τατιάνα κι έτσι:rotflmao:
Α μάλιστα τώρα κατάλαβα![]()
ξεκατινιαζοσασταν εκεί και επειδή έκλεισε ξεκατινιάζεστε εδώ![]()
Κατίνες:rotflmao:
Λαμπίρη και Τατιάνα κι έτσι:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ALX GS 11½
.........................
συγνώμη από τα παιδιά του moto.gr για την παρεμβολή μου σε ένα θέμα που καταλαβαίνω πως δεν τους αφορά.
........................
Καμμια αναγκη "συγνωμης" να μην αισθανεσαι φιλε ALX GS 11½ ...
Η φιλοξενια φιλων μοτοσυκλετιστων απο αλλα fora ΔΕΝ ειναι κατι που μας κουραζει, ακομα κι οταν δεν μας αφορα το θεμα. :smilea:
ακόμα κι όταν δε μας αφορά άμεσα το θέμα θα προσέθετα μια και ότι συμβαίνει στο χώρο των δύο τροχών μας αφορά λιγο πολύΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
.... ακομα κι οταν δεν μας αφορα το θεμα. :smilea:
![]()
Καλό ε; :wacko:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από ALX GS 11½
Αυτά παθαίνει κανείς όταν ανέχεται κάποιους που βλέπει τι σόϊ άτομα είναι από την αρχή.
Και μιλάω για κάποιους εντελώς άσχετους με το θέμα μοτοσυκλέτα,κάποιες κατίνες ετών 42 και κάποιους που λένε πως πίνουν νερό στο όνομα του Che. (Τα ίδια φαντάζομαι έκανε κι ο Che και παραδειγματίστηκε το άτομο)![]()
Είπε ο Γάιδαρος τον Πετινό ΚΕΦΑΛΑ.![]()
Ας αφήνατε και δεν σβήνατε τα πόστ που δεν σας βόλευαν και το mybike ανοιχτό δεν θα ύπήρχε λόγος να βρούμε βήμα εδώ.
Υπάρχουν πάρα πολλά μέλη του mybike κι εδώ που το σαβ/κο που δήθεν κλείσατε για συντήρηση :rotflmao: δεν ξέρανε τι γινόταν και γιατί αποκλειστήκαν.
Και θα συμφωνήσω με τον Φιωτάκη.
Μάκης
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Καλό ε; :wacko: [/B]
ΟΧΙ![]()
:rotflmao::rotflmao:
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Όταν ο Ladau είπε αυτά τα λάθος πράγματα:
"Όποιος δεν γουστάρει τα κουβαδάκια του και σε άλλη παραλία"
Δεν περίμενε ότι θα χτιζότανε ένα καινούριο forum μέσα σε μία νύχτα.
Νόμιζε ότι μιλούσε εκ του ασφαλούς.
Άμα δεν είχε χτιστεί αυτό το καινούριο forum, θα καθόμασταν τώρα να παρακαλάμε να μην μας σβήνονται posts,θέματα κτλ.
Και χωρίς προειδοποίηση μάλιστα.
Να καθόμαστε να ψαχνόμαστε μετά.
Που πήγανε οι φωτογραφίες με τα κλασσικά αυτοκίνητα που postαρα στο θέμα Design Bikes?Spam ήτανε αυτό?Η μήπως εκτός θέματος γιατί είναι ένα forum με μηχανές και όχι με αυτοκίνητα του 35.
Μήπως τυχαίνει επίσης οι 3 φωτογραφίες που ανέβασα να είναι και κάποιος κόπος? Ένα μικρό μου πάθος που υποβιβάστηκε?
Προφανώς κάποιος συντονιστής, απλά δεν ενδιαφέρεται τι έχει να πει ο Nikker και του διαγράφει το post του. Προφανώς σκέφτεται..."This is the FUCKING internet, φεύγεις εσύ έρχονται άλλοι 10, δεν είσαι μέλος, είσαι μυρμήγκι".Κουβαδάκι...παραλία...
Μέχρι και Κυριακή βράδυ, ήμασταν διατεθιμένοι να επιστρέψουμε αλλά τα πράγματα χειρότερα δεν μπορούσανε να γίνουνε.
Και γιατί τέτοιο θέμα με τον Fioki? Μιλάτε για τον Fioki αποκλειστικά.
Ο Monte,ο Apostat, DeusXT, Veligekas, Spypetr...έχει ο καθένας τα δικά του πράγματα να σας πει.
Εγώ βλέπω ένα forum, που αποφάσισε να κάνει μία στροφή και να γυρίσει την πλάτη στα μέλη του.
Αλλάξε απότομα πρόσωπο, χωρίς να δείξει το παραμικρό ενδιαφέρον για τα μέλη του.
Και καλά εγώ και άλλοι που φάγαμε ban.
Οι υπόλοιποι δεν νιώθουνε ότι φύγανε, νιώθουνε ότι τους διώξατε.
Εσείς...τον χαβά σας να μιλάτε για τον Fioki.
Το γεγονός ότι 160 άτομα εξαφανιστήκανε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, δεν σας λέει τίποτα.160 εκ των οποίων τα 70 ήτανε στο mybike απο την γέννηση του με 10.000posts ο καθένας... (O Ladau να έχει καμμιά 600άρα?).
Έπρεπε να τα σκατώσετε πάρα πολύ για να το καταφέρετε κάτι τέτοιο.Και προσπαθήσατε πολύ αλλά εντάξει...τα καταφέρατε.
Η περίπτωση αυτή, δεν είναι θέμα κρίσης.(Εγώ το βλέπω έτσι, εσύ το βλέπεις αλλιώς).
Ξέχασε τελείως τον Fiotaki και κοίτα λίγο γενικότερα.
Κρίμα μεγάλο πάντως.
Η όλη φάση που γίνεται στο moto.gr. Δεν είναι θέμα διαφήμισης. Μπορείς να καταλάβεις πόσο πικραμένοι είναι ορισμένοι.(Περίμενες αλλιώς απο τον Spypetr?).
Μιλώντας για διαφήμιση, θα ήτανε ενδιαφέρον άμα οι μελλοντικοί myBikers είχανε πρόσβαση στο θέμα που άνοιξε Κυριακή βράδυ. Χωρίς να ξέρω τι παίζει...είμαι σίγουρος απο τώρα ότι όλο και σε κάποιο κάδο ανακύκλωσης θα βρίσκεται.
Δεν ξέρω τι φήμη έχω σαν spammer πάντως ALX, και τα γραφόμενα σου μου αρέσανε και την κρίση σου εμπιστευόμουνα σαν συντονιστή.Τελευταία..δεν ξέρω τι συνέβει. Μάλλον έπρεπε να είχαμε φέρει εξορκιστή στο myBike.
Απορία...Τι κάνανε αυτοί?
Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!
Καλησπέρα !![]()
Νομίζω πως το θέμα αυτό πρέπει να πάει στις διαμάχες!
καλωςήρθατε όλοι στο καλύτερο forum για διαμάχες, σοφή επιλογή απλα ας μεταφερθεί και στη σωστη κατηγορία όπως είπε και ο φίλος απο επάνω![]()
To θεωρω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ προσωπικες κουβεντες μεσω msn,email,pm κτλ να βγαινουν στην φορα...
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
+5000Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
To θεωρω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ προσωπικες κουβεντες μεσω msn,email,pm κτλ να βγαινουν στην φορα...
ontos
aftos pou ekane copy paste theorei oti exei kaliteri simperifora apo aftous pou katigorei?
file ontos aparadektos..
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Α ρε Ζαχοπουλος που μας χρειαζεται...
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
ΓΜΤ ! &*%**%* συμφωνώ απόλυτα!Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Α ρε Ζαχοπουλος που μας χρειαζεται...
+1000
''surf in USA''........Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
"Όποιος δεν γουστάρει τα κουβαδάκια του και σε άλλη παραλία"
![]()
το κακο σε αυτη την περιπτωση ειναι οτι δεν γινεται να γινουν "επεισοδια"...........ξερετε.......φωτοβολιδες ,μπινελικι στον "προεδρο",σκαρφαλωμα στα καγκελα και διαφορα αλλα ωραια .........ξενερωμα
.......
δεν υπαρχουν και τιποτα γραφεια φορουμ ,να γινει καμια μαζωξη περιεργη ,κανεννα "πεσιμο" δλδ......![]()
Αφού γίναμε που γίναμε ρόμπες κι εδώ,ποστάρω αυτό που πόσταρα και στο mybike για να μην αφήσω να διαιωνίζονται εντυπώσεις.
[ι]Όπου παραφέρθηκα χρησιμοποιώντας εκφράσεις και λόγια που ενόχλησαν,όποιοι κι αν ήταν οι αποδέκτες, τα παίρνω πίσω και ζητάω συγνώμη γιατί ήταν πάνω σε μεγάλη ψυχολογική φόρτιση και φυσικά δεν τα εννοούσα.
Τα λόγια πάνω στα νεύρα είναι άσχημα αλλά τις περισσότερες φορές το μετανιώνουμε που τα είπαμε.
Μου ήρθαν στο μυαλό εικόνες από τότε που είμασταν παιδιά.Κάπως έτσι κάναμε και τότε (αν το θυμάται κανείς)
-...εμένα ο μπαμπάς μου έχει καλύτερο αυτοκίνητο....
-...ναι αλλά εμένα είναι αστυνομικός και θα τον βάλει φυλακή τον δικό σου μπαμπά....
Οι περισσότεροι που μπλέξαμε σε αυτήν την διαμάχη είμαστε μεγάλοι άνθρωποι και δη οικογενειάρχες. Άνθρωποι που είμαστε πολλά χρόνια πάνω στην μοτοσυκλέτα και αυτή ήταν που μας ένωσε.
Κανείς δεν θα πρέπει να πιστεύει πως επειδή είμαστε μοτοσυκλετιστές και πάμε τις βόλτες μας και και και... ότι θα γίνουμε και κολλητάρια μεταξύ μας όλοι.
Η φιλία θέλει χημεία.Αν η χημεία δεν κολλάει θα παραμείνουμε απλά ιντερνετικοί φίλοι και συνμοτοσυκλετιστές.Αν κολλάει θα γίνουμε φιλαράκια.
Κι όταν θα παίζουν βόλτες θα χωράνε όλοι,αρκεί να μην έχουμε φτάσει σε σημεία να μην θέλει να δει ο ένας τον άλλον για κάποιες κουβέντες που εξ απολύσαμε πίσω από μια οθόνη. Δυστυχώς συμβαίνουν κι αυτά αλλά πιστεύω για σοβαρότερα πράγματα από τα δικά μας.
[/I]
Αυτά από το μέλος ALX.
Δεν έχει σημασία τι μοτοσυκλέτα οδηγείς αλλά....ΠΩΣ την οδηγείς!