Γι αυτο λεω κανω επιστροφη στη φυση αλλα οσο και να προσπαθω στο κηπο δεν τοχω !!Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
τιφο, απ'οταν εδωσες την αφρικα και πηρες το μαμουθ σα να μαλακωσες...![]()
![]()
![]()
Γι αυτο λεω κανω επιστροφη στη φυση αλλα οσο και να προσπαθω στο κηπο δεν τοχω !!Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
τιφο, απ'οταν εδωσες την αφρικα και πηρες το μαμουθ σα να μαλακωσες...![]()
![]()
![]()
Φίλε Operater σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες που ήρθαν στο σταθμό μας και μετά από μια πιο προσεκτική εξέταση των στοιχειών του DVD θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες και θα σου προτείνω να ακολουθήσεις την ασφαλτινη διαδρομή για να το ευχαριστηθείς και εσύ και ο +οδηγός σου.
Όσο για το χωματακι, εδώ είμαστε να κανονίσουμε πιο χαλαρά και όχι χειμώνα. Ο χειμώνας στο βουνό κρύβει εκπλήξεις που σχεδόν ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις .
Αν παρ’ όλα αυτά το θες τόσο πολύ , πέραν των βασικών που πρέπει να έχεις μαζί σου (σαμπρέλες , κλειδιά , ταινίες , σοκολατίτσα κτλ) , να είσαι και ψυχολογικά έτοιμος για 99% πτώση με ότι συνεπάγετε αυτό.
Φιλικά Χρήστος
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Eυχαριστώ Χρήστο..Θα κοιτάξω να ακολουθήσω την συμβουλή σας, που ειναι και το πιο φρόνιμο. Ευχαριστώ!Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
.....
Φιλικά Χρήστος
![]()
Α! και δεν παρεξηγήθηκα ούτε μια στιγμή!![]()
αμα ειναι να πέσεις...
παρε τηλ. να 'ρθω να πεσω δίπλα...
ρε να μη μπορώ με τίποτα την κυριακη...![]()
Έτσι σε θέλω κι εγώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από mpou
Ετσι σε θελω!
Ουφ, μου εφυγε ενα αγχος.![]()
Πάρε ναυτικές φωτοβολίδες μαζί σου....![]()
![]()
You BETA believe...
εγώ πάντως δεν ειπα τίποτα![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Εγω ομως θα πω!![]()
Ρε π@π@ρ@ ταχυδρομοπουλε, εσυ εχεις αγορασει οικοπεδα σε ολα τα Ελληνικα βουνα τοσα χρονια και εχεις και καταλληλο μοτορι να σε βγαλει περα στα δυσκολα.![]()
Τωρα τι σχεση εχει ενα ημι-πολεμικο ΚΤΜ με εμπειρο αναβατη με ενα καραασφαλτινο Πηγασακι με αναβατΕς με μηδενικη εμπειρια εντος και εκτος ασφαλτου δεν καταλαβαινω.
Και αντε, αμα ηταν ανοιξη και ο καιρος πλεον στεγνος να το καταλαβω μια χαρα! Εξαλλου θα μπουμε στο χωμα, θα πεσουμε, θα γελασουμε, θα σηκωθουμε και παλι ξανα.
Ομως τωρα που αγριεψε παλι ο καιρος και τα βουνα ειναι τιγκα στο χιονι, ΤΙ θα κανετε αμα βρειτε παγωμενη λασπη η/και παγο στα ανηλιαγα;
Ετσι δεν την πατησα και εγω στην Ορεινη Κορινθια; Για χαλαρη εντουραδα πηγαιναμε, στην Αλασκα βρεθηκαμε!![]()
![]()
Και πιστεψτε με: το Πηγασακι στον παγο Δ Ε Ν παει!!!![]()
Και κατι ακομα: ρε συ Φωτη, θα γινω γραφικος, αλλα γιατι ρε μανουλα μου βιαζεσαι τοσο πολυ; Θες να τα κανεις ΟΛΑ Τ Ω Ρ Α! Γιατι τετοια λυσσα ρε συ;
Μου δινεις την εντυπωση παιδιου που βρηκε καινουργιο παιχνιδακι και εχει τρελλαθει.
Χαλαρωσε και απολαυσε το... Κανε τα χιλιομετρα σου οπου και οσο μπορεις, πανε σε εκδρομες, μαθε τη μηχανη σου... Χρονο εχεις μπροστα σου απειρο να κανεις οτι αγαπας!
Α! Και παψε να ζητας συγνωμη συνεχεια! (γ@μω το Emo μου μεσα γ@μω!)![]()
ΥΓ. Σωτο, την Κυριακη πρεπει να ειμαι Αρκαδια για οικογενειακο θεμα, αλλα δεν θα κατσω ολη μερα. Τι ωρα θα εισαστε Λουτρακι; Αμα ειναι θα ερθω να σας βρω εκει. (εννοειται ασφαλτινα)
Νίκος
Open Horizons
Φώτη επειδη ο Νικος ειναι στην ιδια ακριβως οδηγικη φαση σε χωμα με σενα και ασφαλτινα πολυ πιο περπατημενος εννοειται λαβε σοβαρα υποψιν το παθημα-μαθημα του!Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Ετσι δεν την πατησα και εγω στην Ορεινη Κορινθια; Για χαλαρη εντουραδα πηγαιναμε, στην Αλασκα βρεθηκαμε!![]()
![]()
φιλιά απο μένα!
ευκαιρίες πολλές αγορια μου... μην βιαζεστε.. και προς θεου οι γυναικες μας δεν μας φταινε σε τιποτα ετσι;
θα παμε ολοι μαζι δικαβαλοι οταν ερθει η ωρα!
Εγώ πάντως θα προτιμούσα να πηγαίνατε τώρα.......![]()
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
τι κακός ανθρωπΑςΑρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Εγώ πάντως θα προτιμούσα να πηγαίνατε τώρα.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Ευχαριστώ ειλικρινά για το ενδιαφέρον σας!![]()
Θα κάνω την ασφάλτινη την κυριακή που βγάζει Περαχώρα. (you know Ψαθα Πίσια κτλ κτλ)
Ε να κάνω μια επανάληψη στο δρόμο που χάραξε ο κύριος Χρήστο μας!![]()
Η αλήθεια είναι (public confence ενα πράμα) ότι έχω ενθουσιαστεί με τη μηχανή. \
Αλλά πιστέψτε με, δεν είναι μόνο ενθουσιασμός!![]()
Τέσπα, 10 το πρωινό της Κυριακής στο Περίπτερο!![]()
ΥΓ:![]()
Με πολύ μεγάλη πιθανότητα... κι εγώ μέσα....
Ασφάλτινη...
![]()
Ακόμα δεν ξέρω. Θα εξαρτηθεί από ένα και μόνο ένα πράγμα. Αν θα μας βάλουν το μισθό σήμερα. Αν ναι ακολουθώ. ΑΝ όχι... άλλη φορά.![]()
Στις ποσες (κατα μεσο ορο) σε βρισκουν? :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Έτσι σε θέλω κι εγώ.
Πάρε ναυτικές φωτοβολίδες μαζί σου....![]()
![]()