Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 118

Θέμα: ΕΜΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Ιδιωτικός υπάλληλος αλλά τώρα σταμάτησα γιατί πάω φαντάρος.Για να σου απαντήσω.Όχι δεν θέλω να γίνω δημόσιος υπάλληλος γιατί δεν έχει λεφτά και για κανέναν άλλον λόγο,είναι επιλογή μου και δεν θα γκρινιάζω κάθε φορά που οι Δ.Υ θα έχουνε αργία
    και καλά κάνεις αλλά οι περισσότεροι δεν τα έχουν με τους δημόσιους υπάλληλους γιατί θα θελαν να είναι και αυτοι αλλά γιατι τους πληρώνουμε για να κάθονται (όχι όλοι προς θεού υπάρχουν και εργατικοί, αλλά η μεγάλη πλειοψηφία έτσι είναι!!!!) και αφού τους πληρώνουμε λογικό είναι να τσιτώνουμε όταν τους βλέπουμε να κάθονται όλη μέρα!!!!!!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Κανένας όμως δεν μίλησε για την γαμο-ισότητα των Ελλήνων πολιτών που ορίζει σαφέστατα το συνταγμα και που όπως φαίνεται οι δημ. υπάλληλοι είναι λιγάκι πιο ίσοι από εμάς τους υπόλοιπους....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Η εξισωση πρεπει να γινει προς τα πανω οχι προς τα κατω.

Και η μεγαλη πλειοψηφια των δημοσιων και ειδικα του ευρυτερου δημοσιου δουλευει η μειοψηφια δεν δουλευει και απο εκει βγαινει το ονομα...

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Από εδώ το φέρατε, από εκεί το φέρατε πάλι στους θεσμούς καταλήξαμε.

Η αλλαγή μπορεί να γίνει μόνο μέσω της πολιτικής. Αυτή είναι που δημιούργησε το πρόβλημα, αυτή είναι που μπορεί να το λύσει. Εμείς όμως είμαστε αυτοί που πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε κοτούλες ώστε να πάρουν το κατάλληλο μήνυμα και οι θεσμικοί.
    Πάντα όρθιοι

Φιλε δυστυχως το μυνημα δεν το περνουν.Η κατακορυφη πτωση του δικομματισμου ερμηνευθηκε απο την κυβερνηση ως αναγκη για καινουργιο εκλογικο νομο και ακομα πιο πολλες εδρες μπονους στο πρωτο κομμα.

Η μονη μας ελπιδα πλεον ειναι να βγουνε αυτα,ή ακομα χειροτερα για αυτους, αποτελεσματα στις εκλογες (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-ΣΥΝ-ΛΑΟΣ)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	868518_b.jpg 
Προβολές:	141 
Μέγεθος:	11,4 KB 
ID:	119042

Για το θέμα του thread, πιστεύω δικαιολογείται η επιλογή των υπαλλήλων, εξαιτίας της πολιτικής παράδοσης των κατοίκων του νησιού και τών σχέσεων που διατηρούν με την εκκλησία. Θα έλεγα πως το ζητούμενο για τους υπαλλήλους (συνδικαλιστές??) είναι να προβληθεί η άποψη και η στάση αυτή απέναντι στην εκκλησία και ζητήματα που τρέχουν επί του παρόντος, παρά το κέρδος μίας αργίας.

Όσο για το αν οι δημόσιοι υπάλληλοι κοπροσκυλιάζουν, είναι άλλη μία γενίκευση. Φυσικά κάποιοι δουλεύουν, αλλιώς η δημόσια διοίκηση θα είχε καταρρεύσει, ενώ προφανώς κάποιοι δεν δουλεύουν, γι' αυτό και (η δημόσια διοίκηση) έχει τα χάλια που έχει. Προσωπικά πιστεύω ότι ένας δημόσιος υπάλληλος εργάζεται για τρεις, ανάλογα πάντα με την υπηρεσία και το κύρος της θέσης την οποία κατέχει, ωστόσο όλοι έχουμε να θυμηθούμε κάποιες φορές κατά τις οποίες έχουμε εξυπηρετηθεί από δημόσιο υπάλληλο με ανέλπιστα (θετικά) αποτελέσματα.
    Μικρό κορίτσι με τα βήματα χαμένα
    Τυχαία γόνατα ξεκούρασαν τα οστά μου
    Μα πάντα θα 'ρχομαι από τ' άπειρο σε σένα
    Με το χαμόγελό σου στη ματιά μου...

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Βλέπω κάποιους να κράζουν τους δημοσίους υπαλλήλους γιατί και οι ίδιοι θα θέλανε να είναι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά δεν μπορούνε.Κύριοι τί να σας πω.Παραδεχτείτε το τουλάχιστον ότι αν μπορούσατε και αύριο θα γινόσασταν δημόσιοι υπάλληλοι.Σε όλους φταίνε οι δημόσιοι υπάλληλοι.Το ότι δουλεύετε 12ωρο και 6 μέρες την βδομάδα ποιός το κατάφερε;Εσείς οι ίδιοι.Από την στιγμή που έχει καθιερωθεί η 5μερη 8ωρη απασχόληση από τον νόμο ο δημόσιος υπάλληλος είναι σωστός και εσείς οι λάθος.Σηκωθείτε από τον καναπέ και το πληκτρολόγιο και κάντε αγώνα αλλά τί αγώνα να κάνετε;Φοβάστε μήπως χάσετε την δουλειά σας όσο και αν την κατακρίνετε οπότε φαύλος κύκλος είναι

Aκριβως φιλε το πετυχες ...δουλευα πιο πριν και δεν μπορουσα ν απαντησω.

μαλλον θα ειμαι δυστυχισμενος ιδιωτικος υπαλληλος που κανει κατι που δεν του αρεσει
    και χτυπαει 12ωρα. (ελαχιστες φορες μαλλον ειμαι τυχερος)

Εχεις σκεφτει οτι στον ιδιωτικο τομεα Αν εισαι καλος...κανεις αυτο που πραγματικα σπουδασες?

Κοιτα να δεις...
    οσοι στην σχολη μου ειχαν ονειρο να πιασουν τον "Παπα απ τα ρασα στο Δημοσιο"
    δεν ηταν και πολυ καλοι σ αυτο που σπουδασαν.(οχι οτι θεωρω τον ευατο μου καλο απλα
    μ αρεσει το αντικειμενο...μοιραια γινεσαι καλος ...)

Το κακο με τον Δημοσιο τομεα ειναι οτι γινεσαι ενα με το πατωμα και δεν εχεις προοπτικη
    να κανεις κατι μονος σου στην ζωη σου...αποψη μου βεβαια...

Φυσικα ετσι το βλεπω εγω,που ακουω γκρινιες απο πολλους ...δεν μ αρεσει η δουλεια μου
    αλλαξε την ρε μεγαλε...Αχ και να μουν στο δημοσιο(εκει πεφτει και σφαλιαρα
    καμια φορα)

Αν μου πεις--οχι εσυ-οτι "το 1000αρικο να παιρνω μα γυριζω σπιτι να πινω μπαφους και να παιζω pro"

τοτε σου λεω χαρισμα σου η δουλεια και οτι με την παραμικρη δυσκολια
    θα τα βρεις πολυ μπαστουνια στην ζωη σου.

...οποιος ευκολα ανεβαινει,ευκολα και κατεβαινει...λεγαν οι αρχαιοι ημων προγονοι...

λες να ειχαν αδικο???
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

τα πα και πριν

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	gamo.jpg 
Προβολές:	126 
Μέγεθος:	16,9 KB 
ID:	119046

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Επειδη ακουστηκαν πολλα να πω και γω την π@παρια μου (μπορω!):rotflmao:

το συστημα δεν μπορει να αλλαξει. ειναι,ηταν και θα ειναι καθαρα πελατειακο. που σημαινει διοριζουν οι πολιτικοι ατομα σε σιγουρη δουλεια και αποκατασταση και αντιστοιχα αυτοι τους ψηφιζουν για να ανταποδωσουν την "χαρη". καθαρο αλισβερισι. Δουναι και λαβειν κ.λ.π.

Το γεγονος οτι οι ιδιωτικες δουλειες εχουν γινει χαλια το ξερουμε (και νομιζω) οτι το παραδεχομαστε ολοι. Αθλια ωραρια, αισχρη αντιμετωπιση και οι μισθοι οχι καλυτεροι απο αυτων των δημοσιων υπαλληλων.

πας να δουλεψεις και οτι και να εχεις τελειωσει σου δινουν το βασικο και να εισαι και ευχαριστημενος (μονο αν εχεις καλη προϋπηρεσια αλλαζει κατι).

το χιλιαρικο λοιπον για καποιον χωρις εμπειρια στον ιδιωτικο τομεα αποτελει ονειρο "θερινης νυκτος" ενω αντιστοιχα μολις πρωτοπροσλαμβανεσαι στον δημοσιο τομεα χτυπας ενα 900ρακι ετσι χαλαρα.

δεν αναφερω το ποσο και το αν ειναι καλυτερες οι συνθηκες αναμεσα σε ιδιωτικο και δημοσιο νομιζω ομως οτι να εχεις καποιον πανω απο το κεφαλι σου ολη μερα και ο φοβος οτι μπορει αυτος καποια μερα να σου πει αντιο.ετσι γιατι του κοστιζεις πολλα ή γιατι βρηκε τον πιτσιρικα που θα του βγαζει την ιδια και περισσοτερη δουλεια με 800€ και οχι με 1200€ που παιρνεις εσυ.

ειχα την τυχη ή την ατυχια να ειμαι με δυο δεκαμηνες συμβασεις στον ΟΑΕΔ της περιοχης μου. Η ειδικοτητα μου? Εβγαζα καρτες ανεργιας. Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσοι 40αρηδες και 50αρηδες ηταν απολυμενοι και πιασμενοι απο τα μαλλια για να βγαλουν τις δοσεις κ.λ.π. ποσοι εποχικοι υπαλληλοι υπαρχουν που τους απολυουν οι επιχειρησεις τους μηνες που δεν τους χρειαζονται (μπαινουν ταμειο ανεργιας και συνεχιζουν ξανα απο την ιδια επιχειρηση με προσληψη).

ειναι νομιζω λογικο να επιζητας κατι πιο μονιμο οπως ειναι το δημοσιο.
    Σταθερος μισθος αλλα βρεξει χιονισει τον εχεις.
    Στα @@ σου αν θα δουλεψεις και ποσο.
    Δεν υπαρχει φοβος απολυσης.
    Απεριοριστες και νομιμες εισφορες απο επιδοματα κ.λ.π. (οχι σαν κατι λαμογια που κοιτανε να σου φανε τα ενσημα στον ιδιωτικο)

και φυσικα το ωραριο.καθαρα 8ωρο και πολλες φορες 7ωρο και λιγοτερο.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΙΔΑΝΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ??

γιατι λοιπον να μην την αναζητουν πολλοι (και μεσα σ'αυτους και εγω.δεν το κρυβω)

και μην πεταχτει κανεις να πει για δημιουργικοτητα και αναπτυξη του μυαλου και μοιραια βαλτωση του πνευματος και λοιπες π!πες.

πολλοι δημοσιοι που εχουν μερακι εχουν 2ες δουλειες με ενδιαφερον και κανουν ομορφα πραγματα.
    και ξερετε κατι? Αν εχεις λυσει το βιοποριστικο σου προβλημα και εχεις (βρεξει χιονισει) να πληρωσεις το φαγητο,το νοικι και τις δοσεις σου κανεις πολυ καλυτερα αυτο που ασχολεισαι γιατι το γουσταρεις και σου αρεσει πραγματικα.

ειναι μεγαλη δουλεια να κανεις το hobby σου επαγγελμα. και εχοντας ηδη μια δουλεια που σου εξασφαλιζει τα προς το ζην,κανεις "παπαδες" στην δευτερη δουλεια σου (ειτε ειναι αποκλειστικα δικη σου ειτε δουλευεις σε καποιον αλλον)

Sorry για το μεγαλο ποστ αλλα αυτα τα θεματα θελουν πολυ κουβεντα και απο εδω δεν γινετε δουλεια...:rotflmao:

η γνωμη μου και μονο.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Καποιοι γεννηθηκαν υπαλληλοι και καποιοι αφεντικα. :a5:

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    το συστημα δεν μπορει να αλλαξει. ειναι,ηταν και θα ειναι καθαρα πελατειακο. που σημαινει διοριζουν οι πολιτικοι ατομα σε σιγουρη δουλεια και αποκατασταση και αντιστοιχα αυτοι τους ψηφιζουν για να ανταποδωσουν την "χαρη". καθαρο αλισβερισι. Δουναι και λαβειν κ.λ.π.

Εκλογες εχουμε....Να το αλλαξουμε.....Μην ειστε τοσο απαισιοδοξοι....μακαρι να βγουνε οι τωρινες δημοσκοπησεις στην καλπη,θα γελασει και ο καθε πικραμενος

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Aκριβως φιλε το πετυχες ...δουλευα πιο πριν και δεν μπορουσα ν απαντησω.

μαλλον θα ειμαι δυστυχισμενος ιδιωτικος υπαλληλος που κανει κατι που δεν του αρεσει
    και χτυπαει 12ωρα. (ελαχιστες φορες μαλλον ειμαι τυχερος)
    Ένα από τα υπέρ του ιδιωτικού τομέα είναι η προοπτικές εξέλιξης και πολύ καλά κάνεις και είσαι στον ιδιωτικό τομέα,μαγκιά σου

Εχεις σκεφτει οτι στον ιδιωτικο τομεα Αν εισαι καλος...κανεις αυτο που πραγματικα σπουδασες?
    Δεν διαφωνώ μαζί σου

Κοιτα να δεις...
    οσοι στην σχολη μου ειχαν ονειρο να πιασουν τον "Παπα απ τα ρασα στο Δημοσιο"
    δεν ηταν και πολυ καλοι σ αυτο που σπουδασαν.(οχι οτι θεωρω τον ευατο μου καλο απλα
    μ αρεσει το αντικειμενο...μοιραια γινεσαι καλος ...)
    Έχεις σκεφτεί όμως πως μπορεί να υπάρχουν και άνθρωποι που τελειώνοντας την σχολή τους δεν είχαν το περιθώριο να μείνουν χωρίς δουλειά και δεν μπορούσαν να πειραματίζονται μέχρι να βρούνε αυτό που θέλουν και έτυχε να δώσουν εξετάσεις και να μπήκαν στο δημόσιο;

Το κακο με τον Δημοσιο τομεα ειναι οτι γινεσαι ενα με το πατωμα και δεν εχεις προοπτικη
    να κανεις κατι μονος σου στην ζωη σου...αποψη μου βεβαια...Πολύ σωστά,το είπα και παραπάνω,δημόσιο=0 εξέλιξη

Φυσικα ετσι το βλεπω εγω,που ακουω γκρινιες απο πολλους ...δεν μ αρεσει η δουλεια μου
    αλλαξε την ρε μεγαλε...Αχ και να μουν στο δημοσιο(εκει πεφτει και σφαλιαρα
    καμια φορα) Ακριβώς αυτό που λέω κι εγώ για μία ακόμα φορά.Πρέπει να καταλάβετε πως όποιος είναι σωστός στην δουλειά του στον ιδιωτικό τομέα μπορεί να βγάζει σε 3 μήνες αυτά που βγάζει ο δημόσιος σε έναν χρόνο ενώ ο δημόσιος όσο καλός και να είναι θα παίρνει πάντα τα ίδια

Αν μου πεις--οχι εσυ-οτι "το 1000αρικο να παιρνω μα γυριζω σπιτι να πινω μπαφους και να παιζω pro"

τοτε σου λεω χαρισμα σου η δουλεια και οτι με την παραμικρη δυσκολια
    θα τα βρεις πολυ μπαστουνια στην ζωη σου.

...οποιος ευκολα ανεβαινει,ευκολα και κατεβαινει...λεγαν οι αρχαιοι ημων προγονοι...

λες να ειχαν αδικο???
    Λέμε ακριβώς τα ίδια τελικα

Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Κανένας όμως δεν μίλησε για την γαμο-ισότητα των Ελλήνων πολιτών που ορίζει σαφέστατα το συνταγμα και που όπως φαίνεται οι δημ. υπάλληλοι είναι λιγάκι πιο ίσοι από εμάς τους υπόλοιπους....

Επαναλαμβάνω,οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι εκεί που πρέπει να είναι,όπως ορίζουν οι νόμοι και οι διεθνείς εργασιακές σχέσεις.Το μπάχαλο γίνεται στον ιδιωτικό τομέα εκεί που ο καθένας κάνει ό,τι θέλει και για να εξισοροπήσεις την κατάσταση δεν θα πρέπει να κατεβάσεις τον Δ.Υ στα επίπεδα δικαιωμάτων του ιδιωτικού υπαλλήλου αλλά το αντίθετο,δηλαδή δεν θα πρέπει να εύχεσαι να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα (από άλλη διαμάχη αυτό:rotflmao: )
    Fortis Fortuna Adiuvat

Ευχεσαι να πεθανει ο γειτονας να του παρεις την κατσικα

Α και κατι αλλο project....

Λες οτι για να βγαλεις στο ιδιωτικο τομεα τα λεφτα που βγαζει ο δημοσιος λες σε εναν χρονο μπορει να δουλευεις 3 μηνες....

Ναι αλλα ποσσες ωρες?Με τι ποιοτητα ζωης?

Οκ θα παρεις Καγιεν....Θα παρεις και ενα μεγαλο σπιτι.....Θα παθεις εμφραγμα πριν πας 50 και θα γυρνας σπιτι στις 10 το βραδυ απο τις 7 το πρωι...

Οι ανθρωποι δεν ειμαστε εδω για να δουλευουμε 12-15 ωρες την μερα.

Δεν λεω οτι ειναι κακη η δουλεια ουτε οτι αν χρειαστει να κατσεις και 10 και 12 ωρες και 24 ρε αδερφε.....

Αλλα να δουλευεις για να ζεις.

Οχι να ζεις για να δουλευεις....

Ειμαι Δημόσιος Υπάλληλος...βαράτε αλύπητα

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΖΕΣΤΗ ΕΣΕΙΣ - ΜΠΥΡΑ ΕΜΕΙΣ
    από Stabak στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2007, 16:51
  2. Απαντήσεις: 210
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2006, 20:05
  3. ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ