Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 90

Θέμα: Παιδικά κινητά με πλήκτρα μαμά, μπαμπά

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Λέω επιδή δεν μου βγαίνει ,ειδικά η αυστηρότητα, είναι κάτι που δεν το έχω.
    δλδ απο σοβαρότητα ολα καλά?
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64

Και ξέχασα και το άλλο βασικό που αντιπροσωπεύει ο πατέρας,τη σοφία.
    Ακαλό

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai

Ακαλό

Δε λέω για σένα βρε...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
    Καποιοι εχουν μπερδεψει την *αντιληψη τους για τα πραγματα* με την *επιστημη* και αυτο ειναι επικινδυνο...
    Αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ.
    Παιδια, οσοι εισαστε υπερ του κινητου στα παιδια σας ανοιξτε τα ματια και ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ....
    Νίκος
    Open Horizons

Αρχικά δημιουργήθηκε από nakkip
    Ηρωνεία και αυτό !!!!

Δεν μας είπες όμως πόσα χρόνια πίσω γινόταν αυτό, γιατί σήμερα στο Καρπενήσι, τα περισσότερα παιδιά έχουν και κινητό και λάπτοπ και άλλες πολλές γνώσεις...
    Σήμερα είμαστε στο 2008 σε περίπτωση που το ξέχασες

50-60 χρονια πριν.Και δεν ειπα στο Καρπενησι ειπα στα χωρια του Καρπενησιου.Και πριν 5 χρονια ποσα παιδια ειχανε κινητο?Ειχανε 4χρονα και 5χρονα κινητο?Εχουν τωρα?Ειναι η εξαιρεση στην Αθηνα οχι ο κανονας στο Καρπενησι.....

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ????

Και φυσικα θα ειρωνευτω....20,000 χρονια τωρα μεγαλωνουν οι ανθρωποι παιδια μεσα σε οργανωμενες κοινωνιες,τα κινητα τους ελειπαν.....εχουμε φτασει απο το ενα ακρο στο τελειως αντιθετο.

Υπερπροστατευτικοι γονεις και 5000 θεωριες του πως να αναθρεψεις ΕΝΑ παιδι.....

Ελα να σε παω στην γιαγια μου να σου πει πως μεγαλωσε 10 παιδια σε ενα <<σπιτι>> 3χ3 στον ορεινο Βαλτο.Πως γεννησε ενα βραδυ με -10 και ειχε βαλει ο παππους και την φοραδα μεσα γιατι θα ψοφαγε απο το κρυο εξω.

Η αλλη ακρη συμφωνω....Ουτε αυτο ηταν ιδανικο....Αλλα δεν αποδειχτηκε και κακο....Και στην τελικη ετσι μεγαλωναν τα παιδια στα κατσαβραχα.Πολυ πιο απλα αλλα και ελευθερα.

Δωσε ελευθερια στο παιδι σου και μην το βαζεις απο το τριπακι του κινητου και της <<ασφαλειας>> απο τα 4-5.....ΕΣΥ θα του παρεχεις ασφαλεια οχι το κινητο....Εσυ απλα θα του δωσεις την ανασφαλεια σου και την υπερπροστατευτικοτητα σου...Οπως και ο ιδιος ειπες σε ενα σημειο δεν πρεπει να μεταδιδουμε την ανασφαλεια μας στα παιδια....Εκτος απο αυτα θα του μεταδωσεις και ενα καρο ακτινοβολια που ειναι το πρωτο πραγμα που επρεπε να σκεφτεις.....

Δεν εχω να πω κατι αλλο....Το καρπουζι το εχεις εσυ....Καλη δυναμη

Η παρεξήγηση των λεγομενων μου, σε όλο της το μεγαλείο !!!!

Είπα για κινητό, να το έχει...και εάν το χρειαστεί...να είναι σε θέση να το χρησιμοποιήσει !!!

Δεν είπα πουθενά να το έχει ανοιχτό και να το έχει κρεμασμένο απάνω του...

Απλά να το έχει μαζί του και όταν και άμα έχει ανάγκη τους γονείς του για κάτι, να γνωρίζει να το χρησιμοποιεί...αυτό και τίποτα παραπάνω.
    Οπως και ο ιδιος ειπες σε ενα σημειο δεν πρεπει να μεταδιδουμε την ανασφαλεια μας στα παιδια....
    Εκτος απο αυτα θα του μεταδωσεις και ενα καρο ακτινοβολια που ειναι το πρωτο πραγμα που επρεπε να σκεφτεις....."--

Εάν ξαναδιαβάσεις τις αναφορές μου, σε αυτά που λές παραπάνω, κάνοντας χρήση στα κόμματα (",") όπου έχω βάλει θα βγάλεις τα σωστά συμπεράσματα. Έχεις παρεξηγήσει αυτά που έχω γράψει. Εχω απαντήσει σε όλα τα παραπάνω
    Φιλικα παντα, Νακος

Τα εχω διαβασει αρκετες φορες.Δεν βρισκω καμμια λογικη στο κινητο σε 4χρονο...

Ουτε ως παιχνιδι,ουτε ως μοδα,ουτε ως αναγκη για ασφαλεια στην ανασφαλεια του γονιου.

Εχεις αρκετες σωστες αποψεις πανω σε αλλα θεματα και αλλες που μπορουν να κουβεντιαστουν με επιχειρηματα.

Αλλα πανω στο θεμα κινητο δεν υπαρχει ουτε επιχειρημα ουτε τιποτα που να δικαιολογει την,περαιτερω,εκθεση ενος παιδιου σε ακτινοβολιες οπως επισης και τον πληρη και παραλογο ελεγχο πανω σε ενα παιδι,4 χρονων,που οπως και να το κανουμε δεν ειναι καθολου ανεξαρτητο απο τους γονεις.

Βαζω στοιχημα οτι θα το περνεις 1-2 φορες την μερα τηλεφωνο να δεις τι κανει στον παιδικο σταθμο και αν ειναι καλα

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282

Αλλα πανω στο θεμα κινητο δεν υπαρχει ουτε επιχειρημα ουτε τιποτα που να δικαιολογει την,περαιτερω,εκθεση ενος παιδιου σε ακτινοβολιες οπως επισης και τον πληρη και παραλογο ελεγχο πανω σε ενα παιδι,4 χρονων,που οπως και να το κανουμε δεν ειναι καθολου ανεξαρτητο απο τους γονεις.

Βαζω στοιχημα οτι θα το περνεις 1-2 φορες την μερα τηλεφωνο να δεις τι κανει στον παιδικο σταθμο και αν ειναι καλα [/B]
    Όταν μιλας για έκθεση μιλάς για "συνεχή", στην οποία δεν θα με βρεις αντίθετο.
    Ξαναλέω....να το έχει και εάν υπάρχει λόγος, να γνωρίζει τον τρόπο να καλέσει τους γονείς του...
    Δεν είπα πουθενά οτι θα το παίρνω τηλέφωνο... (αυτό είναι δικό σου)
    Anyway ειναι η αποψή σου και είναι σεβαστή...
    Εσύ στο δικό σου παιδί κάνε όπως κρίνεις καλύτερα.
    Αυτό κάνω και εγώ
    Φιλικα παντα, Νακος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Πάντως δεν νομίζω να αργήσουν (αν δεν υπάρχουν είδη) παιδικοί σταθμοί on line οπότε θα μπορεί όποιος αγχώνεται να βλέπει τι γίνεται στο σταθμό.
    Πάντως κύνδυνοι υπάρχουν και στα σχολικά και στο κολυμβητήριο και στους παιδότοπους και στα θέατρα που τα πάνε οι παιδικοί, και στο φαί που τους δίνουν.
    Ας αφήσουμε τις ιώσεις ,μέχρι και ψείρες υπάρχουν.
    Το λιγότερο είναι η κακοποίηση.
    Δηλαδή κακοποιούνται μεταξύ τους περισσότερο.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Καλα εδω μεσα απο το ενα ακρο στο αλλο θα πηγαινουμε.

Η εναντιοι βλεπουν οτι οταν ο αλλος υποστηριζει το κινητο για το παιδι του, φανταζεται οτι θα το βεντουζαρει στο αυτι του και τελος.

Την γνωμη μου δεν την εκφρασα και φοβαμαι οτι αν το κανω θα διαστρεβλωθει οπως του nakkip.

Θα πω μονο οτι αν το παιδι σου καταλαβαινει ,ναι μπορεις να του το εχεις και αρκει να πατησει μονο το κουμπι του μπαμπα ή της μαμας, ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ .

Τοτε ο μπαμπας ή η μαμα θα εμφανιστει απο το πουθενα και θα δει τι συμβαινει (χωρις να χρειαστει να καταστρεψει πολυτιμα εγκεφαλικα κυταρα το παιδι τους) φτανει να ξερει ο γονιος και το παιδι οτι ειναι μονο σε sos καταστασεις.

Μην μου πειτε οτι αυτο δεν γινεται, οποιος μεγαλωνει σημερα παιδι το ξερει καλα ,ο βαθμος εξυπναδας τους ειναι σε αλλο επιπεδο απ'οτι τριτοκοσμικα μεγαλωσανε γενιεες σαν της παλιοτερες.

Σημ. δεν θα το συνιστουσα ή θα το επαιρνα αλλα αν οι καταστασεις με αναγκαζαν θα το εκανα οπως αναφερω παραπανω.

...σε τρομαξα? Το avatar του/της mpou
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1

Τοτε ο μπαμπας ή η μαμα θα εμφανιστει απο το πουθενα και θα δει τι συμβαινει (χωρις να χρειαστει να καταστρεψει πολυτιμα εγκεφαλικα κυταρα το παιδι τους) φτανει να ξερει ο γονιος και το παιδι οτι ειναι μονο σε sos καταστασεις.
    Μεγαλο το θρεντ, δεν μπορω να το διαβασω. Πιανομαι απο το παραπανω.

Αν το θεμα ειναι η εκπομπη SOS απο τα παιδια προς τους γονεις, υπαρχουν και αλλοι τροποι σηματοδοτησης, εντοπισμου κτλ, χωρις "μεγαλες" συνεπειες στον οργανισμο (Ταξιδευτη +1)

Αλλα πως να το κανουμε, το κινητο μας το εχουν κανει μοδα, ακομα και για τα βρεφη. Και αφου ολοι οι "ενηλικες" εχουν πλεον κινητο, τι μενει να κανουν οι εταιρειες? Δημιουργια αναγκης και σε μικροτερες ηλικιες (να'το πως μεγαλωσε to target group τους). Μετα απο αυτο, δεν ξερω τι αλλο θα σκεφτουν

Κοιτα να δεις που σε 2-3 χρονια αμα πεις πως δεν πηρες κινητο στο παιδι σου θα σε λενε ανευθυνο και μ@λ@κ@....

Δημιουργια αναγκης το εθεσες πολυ σωστα mpou.Μαζι με πολλες αλλες ακομα δημιουργιες του marketing....

<<Τοτε ο μπαμπας ή η μαμα θα εμφανιστει απο το πουθενα και θα δει τι συμβαινει (χωρις να χρειαστει να καταστρεψει πολυτιμα εγκεφαλικα κυταρα το παιδι τους) φτανει να ξερει ο γονιος και το παιδι οτι ειναι μονο σε sos καταστασεις.>>

Ναι βεβαια....Καλο επιχειρημα...Το 1% των περιπτωσεων και αν θα ειναι το παραπανω ιδανικο σεναριο..Οταν το χτυπησουνε για παραδειγμα να παει στην γωνια να παρει τηλεφωνο....Και να παρει τηλεφωνο τι εγινε?Δεν το χτυπησανε?Τι να το πει επιτοπου τι να το πει αμα γυρισει σπιτι....Τι θα αλλαξει?Και σιγα μην ειδε δεδωμενο οτι θα κακοποιηθει ενα 4χρονο παιδι..Και εαν κακοποιηθει θα το σωσει το κινητο..Το συντριπτικο ποσοστο κακοποιησης και βιασμων κτλ γινεται μεσα στο σπιτι και στο ευρυτερο οικογενειακο περιβαλλον.-

Τα παιδια σημερα δεν ειναι πιο εξυπνα απο οτι πριν 20 χρονια....Ειναι πιο εξυπνα μιλωντας τεχνολογικα....Δεν αλλαξε κατι στο DNA των σημερινων παιδιων αλλα μαθαινουν,πχ,να βρισκουν σταθμο στην τηλεοραση οταν η γιαγια δεν ξερει....Ειναι πιο πολυ εκπαιδευμενα και <<πληροφορημενα>> ωστε η οποια <<μοδα>> ειτε λεγεται κινητο ειτε οτιδηποτε να τα επηρρεαζει περισσοτερο..Δεν ειναι παιδεια και εξυπναδα,ειναι εκπαιδευση καταναλωτη...Ειναι βιτσιο της μαμας να μαθει το παιδι να μετραει μεχρι το 10 αγγλικα στα 4 χρονια του....

Επισης δεν ειναι θεμα να μην το κανει σκουλαρικι....Ειναι φυσικα και αυτο μεγαλο μειονεκτημα αλλα επισης ειναι ο ελεγχος,οτιδηποτε και να γινει θα εμφανιστει η μαμα και ο μπαμπας ως αλλοι supermen και εν τελη η μεγαλυτερη ανασφαλεια ενος γονιου,που ειναι το παιδι και τι κανει η οποια ειτε ειναι 4 το παιδι ειτε 64 ενα και το αυτο....

Και στο τελος αφου ο ελεγχος πανω στο παιδι και η υπερπροστατευτικοτητα το κανουν δεσμιο της ανασφαλειας των δικων του θα γινει ενας ωριμος και υπευθυνος πολιτης ικανος να περνει αποφασεις χωρις να χρειαστει τον superman ετσι?

Υπερβαλλω ε?

Η εναντιοι βλεπουν οτι οταν ο αλλος υποστηριζει το κινητο για το παιδι του, φανταζεται οτι θα το βεντουζαρει στο αυτι του και τελος.

Την γνωμη μου δεν την εκφρασα και φοβαμαι οτι αν το κανω θα διαστρεβλωθει οπως του nakkip.

Θα πω μονο οτι αν το παιδι σου καταλαβαινει ,ναι μπορεις να του το εχεις και αρκει να πατησει μονο το κουμπι του μπαμπα ή της μαμας, ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ .

Μην μου πειτε οτι αυτο δεν γινεται, οποιος μεγαλωνει σημερα παιδι το ξερει καλα ,ο βαθμος εξυπναδας τους ειναι σε αλλο επιπεδο απ'οτι τριτοκοσμικα μεγαλωσανε γενιεες σαν της παλιοτερες.
    +1

Φιλικα παντα, Νακος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos

Σημ. δεν θα το συνιστουσα ή θα το επαιρνα αλλα αν οι καταστασεις με αναγκαζαν θα το εκανα οπως αναφερω παραπανω.

Μακάρι η επόμενη γενειά να είναι αυτή που δεν θα έχει βεντουζαρισμένο το κινητό στο αυτί.
    Πώς θα γίνει αυτό δεν ξέρω βέβαια μιας και προσαρμόζουμε την ζωή μας και την δουλειά μας στην χρήση τους.
    Στο γραφείο φωνάζω στους συναδέλφους όταν αντί για το σταθερό χρησιμοποιούνε το κινητό.
    Και να λάβουμε υπ όψιν οτι στο γραφείο δεν έχουμε και καλό σήμα.
    Βαριούνται να πάρουν τηλέφωνο, παίρνουν απο την μνήμη του κινητού.
    Να διδάξουμε στα παιδειά τι?
    Για κάντε μια διαίρεση όπως την κάναμε στο σχολείο χωρίς κομπιουτεράκι.
    Απλά δεν ξέρουμε πλέον να κάνουμε πράξεις χωρίς αυτό.
    Ελπίζω να μην υπάρχει τίμημα που θα χρειαστεί να πληρώσουμε.
    Και φαντάζομαι σε μερικά χρόνια να βγούν τεχνολογίες με ακόμα μικρότερη ισχύ εκπομπής, σε λιγότερο βλαβερές συχνότητες.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282

Ναι βεβαια....Καλο επιχειρημα...

Μαγαζι κινητης τηλεφωνιας εχω και προσπαθω να κανω εισαγωγη σ'αυτο τον τυπο κινητων.

Καλα δεν κανω?

Μαγαζι κινητης τηλεφωνιας εχω και προσπαθω να κανω εισαγωγη σ'αυτο τον τυπο κινητων.

Καλα δεν κανω?

Εγω εχω μαγαζι σταθερης τηλεφωνιας και μας εχετε καταστρεψει

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2008, 18:00
  2. Απαντήσεις: 64
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2007, 22:43
  3. "Μαμά βγήκα με τους φίλους μου.
    από griso850 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 1