Σελίδα 6 από 13 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 190

Θέμα: Εχουν σαλτάρει όλοι και όλες;

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Μα γιατί να μπλέξει; Και μάλιστα για το υπόλοιπο της ζωής του!! Αφού δε φταίει ο οδηγός, αλλά φταίει ο πεζός! Τι θα τον μπλέξει; Που θα εμπλακεί; Διευκρίνισέ το και θα σου απαντήσω μετά, σ' αυτό που με ρώτησες.

Κύριε συμφωρουμήτη,

παρακαλώ καταλάβετε ότι ένα ατύχμα με πολύ σοβαρές συνέπειες γα τον πεζό όπου καμία ευθύνη δεν φέρει ο οδηγός, μπορεί να οδηγήσουν τον άμοιρο οδηγό οχήματος σε πολύ μεγάλους δικαστικούς αγώνες! Και όλο αυτό λόγω ενός απερίσκετπου πεζού, τον οποίο ο άμοιρος οδηγός δεν κατάφερε να αποφύγει!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Μόλις απαντήσεις σ' αυτό που σε ρώτησα!

Μόνο σας παρακαλώ κύριε συμφωρουμήτη να μιλάτε με ένα τόνο πιο πρέπον σε μια δεσποινίδα!!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Κύριε συμφωρουμήτη,

παρακαλώ καταλάβετε ότι ένα ατύχμα με πολύ σοβαρές συνέπειες γα τον πεζό όπου καμία ευθύνη δεν φέρει ο οδηγός, μπορεί να οδηγήσουν τον άμοιρο οδηγό οχήματος σε πολύ μεγάλους δικαστικούς αγώνες! Και όλο αυτό λόγω ενός απερίσκετπου πεζού, τον οποίο ο άμοιρος οδηγός δεν κατάφερε να αποφύγει!!!!

Πάρα πολύ ωραία! Αυτό τι ακριβώς υποδηλώνει; Πως επειδή θεωρείται αθώος, τον τραβάνε στα δικαστήρια ή πως επειδή τραυμάτισε ή σκότωσε πεζό, η πολιτεία τον θεωρεί αυτομάτως υπαίτιο;

Παλαιό μέλος
    Μόνο σας παρακαλώ κύριε συμφωρουμήτη να μιλάτε με ένα τόνο πιο πρέπον σε μια δεσποινίδα!!!

Ώστε το "κυρία" έφταιγε; Συγγνώμη λοιπόν.

Κοίτα δεν ξέρω τι απάντηση έλαβες (αν ακολούθησες τις οδηγίες μου <---που δεν τις ακολούθησες! Οικόπεδο σου είπα, όχι μαντρί), αλλά διάβασε λίγο τις πρώτες απαντήσεις σου (τη συνεισφορά σου στο θέμα) και έλα μετά να πεις αν υποτιμάς κάποιον ή όχι!
    ακου φιλαρακι...εδω στην Αθηνα....αν εχεις κατεβει ποτε βεβαια γιατι ειναι επικυνδινα εκει εξω στους δρομους,δεν εχουμε ουτε οικοπεδα ουτε μαντρια αρα ουτε μαντροσκυλα.....ενα απεραντο τσιμεντο ειναι...η συνησφορα μου στην αρχη οντως δεν ηταν η πρεπουσα,αλλα μολις με εβαλες στην θεση μου,σου απαντησα ακριβως ποια ειναι η κατασταση πανω στο θεμα που συζηταμε....βεβαια με λιγο αγαρμπη μορφη,αλλα τα γραφομενα σου με εκαναν να γραψω ετσι.....

Το θεμα μας τωρα ειναι αν εχει οντως παντα δικιο η οχι πεζος...στην αρχη ελεγες ΝΑΙ.....μετα εγραψες οχι απολυτα....αρα εγω αποχωρω απο αυτην την συζητηση περιμενοντας με αγωνια τα αναπαντητα ερωτηματα που σου εθεσαν.....

ο Βουδας παντα μαζι σας....

Πάρα πολύ ωραία! Αυτό τι ακριβώς υποδηλώνει; Πως επειδή θεωρείται αθώος, τον τραβάνε στα δικαστήρια ή πως επειδή τραυμάτισε ή σκότωσε πεζό, η πολιτεία τον θεωρεί αυτομάτως υπαίτιο;

Αυτό κύριε συμφωρουμητη σημαίνει ότι θα πρέπει να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβει στο συγκεκριμένο ατύχημα! Διότι άν τον θεωρούσαν ένοχο από την αρχή απλά θα του ανακοίνωναν μια ποινή! Στην προκειμένη περίπτωση ΄μως θα πρέπει μέσω της δικαιοσήνης να αποδείξει την μη υπαιτιότητα του! Κάτι το οποίο καθορίζεται από πάρα πολλούς παράγοντες!

Όλοι αυτοί οι παράγοντες όμως, διευκρινίζονται λεπτομερώς μέσα στον ΚΟΚ όπου ανατρέχει η δικαιοσήνη με βάση τις μαρτυριες και την περιγραφή του συμβάντος για να διαπιστώσει την υπειτιότητα ή όχι!

Παλαιό μέλος
    Το "υπόλοιπο της ζωής του" δε δικαιολογείται στην απάντησή σου!

Αυτό που λέω είναι, πως όταν δεν έχεις κάνει το παν, για να μην τραυματίσεις έναν πεζό, είσαι ένοχος! Αν είχες κάνει το παν!!!, δε θα τον τραυμάτιζες! Γι' αυτό, πρέπει στο δικαστήριο να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας (νομίζω πως εσύ το είπες αυτό)! Γιατί από τη στιγμή που υπάρχει πεζός που τραυματίστηκε, το δικαστήριο αυτομάτως θεωρεί πως έχεις μερίδιο ευθύνης, διότι δεν έκανες το παν!!!

Το "υπόλοιπο της ζωής του" δε δικαιολογείται στην απάντησή σου!

Αυτό που λέω είναι, πως όταν δεν έχεις κάνει το παν, για να μην τραυματίσεις έναν πεζό, είσαι ένοχος! Αν είχες κάνει το παν!!!, δε θα τον τραυμάτιζες! Γι' αυτό, πρέπει στο δικαστήριο να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας (νομίζω πως εσύ το είπες αυτό)! Γιατί από τη στιγμή που υπάρχει πεζός που τραυματίστηκε, το δικαστήριο αυτομάτως θεωρεί πως έχεις μερίδιο ευθύνης, διότι δεν έκανες το παν!!!

κύριε συμφωρουμήτη,

Να σας απαντήσω λοιπόν ότι αν ο κάθε οδηγός ήταν Θεος τότε κάνοντας τα πάντα για να αποφύγει έναν πεζόραγματικά δεν θα τον τραυμάτιζε! Αλλά επειδή υπάρχει σε μας τους ανθρώπυς η παράμετρος φύσική, παρέα με τους νόμους της, όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι εφικτό σε κάθε περίπτωση να σώζεται ο πεζός! Επίσεις στην περίπτωση που χτυπήσει ο οδηγός και όχι ο πεζός, εκεί νομ΄ζω ότι είπατε ότι φταίει ο πεζός! Τελικά θα μας προσδιορίσετε αν φταίει ο πεζός σε κάποια περίπτωση? Όπως θα θέλαμε να μας τεκμηριόσετε και το γιατι δεν φταίει ποτέ ο πεζός στην περίπτωση που τραυματιστεί ο ίδιος!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ακου φιλαρακι...εδω στην Αθηνα....αν εχεις κατεβει ποτε βεβαια γιατι ειναι επικυνδινα εκει εξω στους δρομους,δεν εχουμε ουτε οικοπεδα ουτε μαντρια αρα ουτε μαντροσκυλα.....ενα απεραντο τσιμεντο ειναι...η συνησφορα μου στην αρχη οντως δεν ηταν η πρεπουσα,αλλα μολις με εβαλες στην θεση μου,σου απαντησα ακριβως ποια ειναι η κατασταση πανω στο θεμα που συζηταμε....βεβαια με λιγο αγαρμπη μορφη,αλλα τα γραφομενα σου με εκαναν να γραψω ετσι.....

Το θεμα μας τωρα ειναι αν εχει οντως παντα δικιο η οχι πεζος...στην αρχη ελεγες ΝΑΙ.....μετα εγραψες οχι απολυτα....αρα εγω αποχωρω απο αυτην την συζητηση περιμενοντας με αγωνια τα αναπαντητα ερωτηματα που σου εθεσαν.....

ο Βουδας παντα μαζι σας....
    Όταν μου μιλάνε με ειλικρίνεια, δε μπορώ παρά να συμπεριφερθώ ανάλογα. Στην ειρωνία με το Βούδα, θα ρωτήσω μόνο: Δεν είναι τουλάχιστον περίεργο, να μην πιστεύεις στην ύπαρξη του Θεού, αλλά να πιστέυεις σ' αυτήν του διαβόλου, την οποία κανένας δε διανοήθηκε ποτέ να αμφισβητήσει; Δε σου κάνει εντύπωση;

Παλαιό μέλος
    κύριε συμφωρουμήτη,

Να σας απαντήσω λοιπόν ότι αν ο κάθε οδηγός ήταν Θεος τότε κάνοντας τα πάντα για να αποφύγει έναν πεζόραγματικά δεν θα τον τραυμάτιζε! Αλλά επειδή υπάρχει σε μας τους ανθρώπυς η παράμετρος φύσική, παρέα με τους νόμους της, όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι εφικτό σε κάθε περίπτωση να σώζεται ο πεζός! Επίσεις στην περίπτωση που χτυπήσει ο οδηγός και όχι ο πεζός, εκεί νομ΄ζω ότι είπατε ότι φταίει ο πεζός! Τελικά θα μας προσδιορίσετε αν φταίει ο πεζός σε κάποια περίπτωση? Όπως θα θέλαμε να μας τεκμηριόσετε και το γιατι δεν φταίει ποτέ ο πεζός στην περίπτωση που τραυματιστεί ο ίδιος!

Δε χρειάζεται, να έχεις κάποιου είδους υπερφυσικές δυνάμεις, για να μη χτυπήσεις έναν πεζό. Απλώς δεν το χτυπάς! Πηγαίνεις με τέτοια ταχύτητα, του δίνεις παντού προτεραιότητα, σέβεσαι το δικαίωμά του να περπατά και απλώς δεν το χτυπάς! Οι νόμοι της φυσικής το λένε ξεκάθαρα!
    Δεν είπα πουθενά πως ο πεζός είναι πάντα αθώος. Ίσως να έχει συνυπαιτιότητα! Αλλά αυτό ακριβώς έχει! Συν-!!! Επειδή υπαιτιότητα ή συνυπαιτιότητα έχει πάντα ο οδηγός!

Όταν μου μιλάνε με ειλικρίνεια, δε μπορώ παρά να συμπεριφερθώ ανάλογα. Στην ειρωνία με το Βούδα, θα ρωτήσω μόνο: Δεν είναι τουλάχιστον περίεργο, να μην πιστεύεις στην ύπαρξη του Θεού, αλλά να πιστέυεις σ' αυτήν του διαβόλου, την οποία κανένας δε διανοήθηκε ποτέ να αμφισβητήσει; Δε σου κάνει εντύπωση;
    ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΑΝΕ.....

υ.γ.ο καθενας εχει τον θεο του...Χριστος,Αλλαχ,Βουδας,Εωσφορος κλπ για τον καθενα ειναι ο θεος που πιστευει....αλλοι δεν πιστευουν σε τιποτα...εγω μπορει να πιστευω στον Βουδα....ευχη σας εδωσα...αλλα αυτο ειναι οφφ τοπικ

Γιατί σου φαίνεται περίεργο;

Κι όμως, πάντα έχουν δίκιο!!! Πάρτε το απόφαση. Και μην αναφέρεστε στους πεζούς σα να είναι μια άλλη κάστα, μοχθηρή, που θέλουν το κακό σας! Κι εσείς, όταν πηγαίνετε στην τουαλέττα, πεζοί είστε! Άσχετο που, αν μπορούσαν ορισμένοι, θα πήγαιναν με τη ZZZZZRXRRRRRR 5800 cc RRRRRRRR τους.

Κι όμως αγαπητέ κυριε συμφωρουμήτη αυτά είναι τα λόγια σας!!!

Επίσεις να σας πω πως φίλος χτύπησε πεζό, ή μάλλον τον χτύπησε η μηχανή την ώρα που έπεφτε καθώς ο οδηγός είχε πλακωθεί στα φρένα και κατέληξε στους θάμνους. Ο πεζός χτύπησε στο πόδι. Σας πληρωφορώ λοιπόν ότι το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον πεζό με πλήρη υπατιότητα και όχι συν-υπαιτιότητα και αποζημιόθηκε ο οδηγός της μηχανής, ο οποίος λόγωτων θάμνων και των προστατευτικων που φορούσε δεν είχε χτυπήσει.

άρα σας βεβαιώ πως ο πεζός έχει και πλήρη υπαιτιότητα εκεί που πραγματά συμβαίνει! Υπάρχουν νόμοι και κανόνες συμπεριφοράς όσον αφορά τους δρόμους και τα πεζοδρόμια κύριε συμφωουμήτη!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΑΝΕ.....

υ.γ.ο καθενας εχει τον θεο του...Χριστος,Αλλαχ,Βουδας,Εωσφορος κλπ για τον καθενα ειναι ο θεος που πιστευει....αλλοι δεν πιστευουν σε τιποτα...εγω μπορει να πιστευω στον Βουδα....ευχη σας εδωσα...αλλα αυτο ειναι οφφ τοπικ
    Θεωρώ πως απαντώ μέχρι τώρα σε όσο περισσότερα ερωτήματα μπορώ. Δεν ξέρω αν μου διέφυγε κάποιο!

Το θέμα του Βούδα, το θεώρησα ειρωνία και όντως είναι εκτός θέματος. Πάντως επειδή θεώρησα πως απευθύνονταν σε μένα, θεώρησα πρέπον να απαντήσω, ώστε να μην κατηγορηθώ γι' αυτό που με κατηγορείς!

Παλαιό μέλος
    Κι όμως αγαπητέ κυριε συμφωρουμήτη αυτά είναι τα λόγια σας!!!

Επίσεις να σας πω πως φίλος χτύπησε πεζό, ή μάλλον τον χτύπησε η μηχανή την ώρα που έπεφτε καθώς ο οδηγός είχε πλακωθεί στα φρένα και κατέληξε στους θάμνους. Ο πεζός χτύπησε στο πόδι. Σας πληρωφορώ λοιπόν ότι το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον πεζό με πλήρη υπατιότητα και όχι συν-υπαιτιότητα και αποζημιόθηκε ο οδηγός της μηχανής, ο οποίος λόγωτων θάμνων και των προστατευτικων που φορούσε δεν είχε χτυπήσει.

άρα σας βεβαιώ πως ο πεζός έχει και πλήρη υπαιτιότητα εκεί που πραγματά συμβαίνει! Υπάρχουν νόμοι και κανόνες συμπεριφοράς όσον αφορά τους δρόμους και τα πεζοδρόμια κύριε συμφωουμήτη!

Δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω, αλλά θα το κάνω. Καταρχήν, αν το παραπάνω περιστατικό είναι όντως αλήθεια, γιατί δεν αναφέρθηκε εξαρχής; Ακόμη κι αν καταλογίστηκε πλήρης ευθύνη στον πεζό, ο τραυματισμός του πρέπει να ήταν μια γρατζουνιά!

Και γιατί τα χαλάς στο τέλος; Τι απέγινε το "αγαπητέ";

Δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω, αλλά θα το κάνω. Καταρχήν, αν το παραπάνω περιστατικό είναι όντως αλήθεια, γιατί δεν αναφέρθηκε εξαρχής; Ακόμη κι αν καταλογίστηκε πλήρης ευθύνη στον πεζό, ο τραυματισμός του πρέπει να ήταν μια γρατζουνιά!

Και γιατί τα χαλάς στο τέλος; Τι απέγινε το "αγαπητέ";

Σας πληροφορώ λοιπόν ΑΓΑΠΗΤΕ κύριε συμφωρουμήτη ότι το περιστατικό είναι πραγματικό και εκδικάστικε πέρσι! Ο τραυματισμός του είχε σαν αποτέλεσμα να μείνει στο νοσοκομείο κάποιες μέρες και επίσεις να έχει ναρθηκα κατά την αποχώρησή του! Δεν αναφέρθεικε στην αρχή γιατί δεν είναι τα περιστατικά αυτά που δικαιώνουν αλλά το δικαστήριο με τους κανόνες και τους νόμους του!

Κύριε συμφωρουμήτη ειληκρινά πιστεύετε ότι ο πεζός έχει πάντα δίκιο? Θα ήθελα μια ειληκρινή απάντηση επάνω σ΄αυτό χωρίς υπεκφιγές!

Σελίδα 6 από 13 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF