Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 83 από 83

Θέμα: οι φοβοι των τουρκων...

Τι εννοεις ΑΦΕΝΤΙΚΟ; Νοιωθω πως κατι δεν κανω καλα ΑΦΕΝΤΙΚΟ. Τι ακριβως κανω που δεν σ αρεσει. Τι παει να πει σκιζεις την ενοτητα ΑΦΕΝΤΙΚΟ;

Θελω να πιστευω πως ειναι παρεξηγηση. Δηλαδη οτι εγω δεν καταλαβα τι εννοεις. Με την λεξη ΑΦΕΝΤΙΚΟ, προσπαθω να σου εξηγησω οτι το υφος σου ειναι καπως σαν να ειμαι υπαλληλος της επιχειρισης σου. Μηπως ειμαι και δεν το ξερω; Αν μου εξηγησεις τι εννοεις λεγοντας οτι σκιζω την ενοτητα, μπορει να γινουν τα πραγματα πιο ευκολα στη συζητηση. Εγω νοιωθω ετσι οπως το ζητας οτι σου χαλασα το σοου λεγοντας την αποψη μου, και σε πειραξε ο αναλαφρος τροπος μου.

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ Το avatar του/της T-REX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fethry
    Φυσικά και έχει εξωτερική πολιτική... με τη μισή Ευρώπη στις πλάτες της...

Δεν είναι θέμα υπερεκτίμησηης δυνατοτήτων των άλλων σε σχέση με τις δικές μας, γιατί οι δικές μας δυνατότητες φτάνουν μέχρι την οργάνωση μιας καλής τελετής έναρξης... ίσως και λήξης...
    Τέσπα..... η δική μου άποψη είναι διαφορετική
    Τίποτα δεν είναι τέλειο αλλά μην υποτιμούμε του ημέτερους.

Ας μην αναλισκώμεθα σε αναλύσεις, το ζητούμενο είναι αν χρειαστεί -μακάρι να μην χρειαστει ποτε- να πράξει ο καθένας αυτό που πρέπει . . .

άσχετο μέλος Το avatar του/της fethry
    Αρχικά δημιουργήθηκε από T-REX
    Τέσπα..... η δική μου άποψη είναι διαφορετική
    Τίποτα δεν είναι τέλειο αλλά μην υποτιμούμε του ημέτερους.
    Δεν είμαστε και για τα μπάζα, αλλά θα έπρεπε να έχουμε ένα υψηλότερο επίπεδο σε αρκετούς τομείς...
    Η χώρα βρίσκεται σε τέτοιο σημείο και έχει το ανθρώπινο δυναμικό που, με καταλληλότερους χειρισμούς, θα μπορούσε να μεγαλουργεί και κατά συνέπεια να έχει πιο ισχυρή και σεβαστή απ'τους άλλους άποψη...

Αλλά αναλωνόμαστε σε εσωτερικές τριβές, σκάνδαλα, μεσημεριανές εκπομπές και κινήσεις εντυπωσιασμού...
    if it's stupid and it works, it ain't stupid

ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 72
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
    ΕΠΕΙΔΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑ, ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑ 75

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    To φαινόμενο Έλληνες και Ελλάδα το έχουμε συζητήσει και στο παρελθόν και νομίζω οτι αν ρίξει κάποιος μια ματιά στους οξυρύγχειους πάπυρους του Ρωμαίου συγκλητικού Μενένιου Άπιου , στον φίλο του Ατίλιο Νάβιο, θα βρεί παραπάνω απο όσα χρειάζεται για να βεβαιώσει κάποια πράγματα ώς προς το ποιόν μας. Διαχρονικές απο όσο φαίνεται διαπιστώσεις για το τι εστί Έλληνας σαν ψυχολογογία και άτομο.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    To φαινόμενο Έλληνες και Ελλάδα το έχουμε συζητήσει και στο παρελθόν και νομίζω οτι αν ρίξει κάποιος μια ματιά στους οξυρύγχειους πάπυρους του Ρωμαίου συγκλητικού Μενένιου Άπιου , στον φίλο του Ατίλιο Νάβιο, θα βρεί παραπάνω απο όσα χρειάζεται για να βεβαιώσει κάποια πράγματα ώς προς το ποιόν μας. Διαχρονικές απο όσο φαίνεται διαπιστώσεις για το τι εστί Έλληνας σαν ψυχολογογία και άτομο.

Gandalf
    τι κρίμα να τους έχουν διαβάσει τόοοσο λίγοι. Θα είχαμε ακυρώσει πάρα πολλές συζητήσεις.
    Ειναι πάντως εκπληκτικό το πόσο μοιάζουμε και το πόσο ίδιοι ήταν-ειναι οι πολιτικοί μας.

Γκανταλφ,, μου κεντρισες το ενδιαφερον. Μπορεις να παραθεσεις λιγο απο το κειμενο που αναφερθηκες; Κατι χαρακτηριστικο. Ευχαριστω εκ των προτερων,

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Παρόμοια θέματα

1. Οι δικαιολογίες των οδηγών
    από kaps στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 24/01/2007, 11:47
  2. Ζήτω οι πυροσβέστες των αιθέρων
    από powerphot στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2006, 10:45
  3. Οι "Κουτακηδες" ,των κουτακηδων, τους κουτακηδες, Ω κουτακηδες!!!
    από gcrook στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2006, 10:13
  4. Οι τύποι των γυναικών...
    από DirtyHarry στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2004, 11:47

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας