Τι εννοεις ΑΦΕΝΤΙΚΟ; Νοιωθω πως κατι δεν κανω καλα ΑΦΕΝΤΙΚΟ. Τι ακριβως κανω που δεν σ αρεσει. Τι παει να πει σκιζεις την ενοτητα ΑΦΕΝΤΙΚΟ;
Τι εννοεις ΑΦΕΝΤΙΚΟ; Νοιωθω πως κατι δεν κανω καλα ΑΦΕΝΤΙΚΟ. Τι ακριβως κανω που δεν σ αρεσει. Τι παει να πει σκιζεις την ενοτητα ΑΦΕΝΤΙΚΟ;
Θελω να πιστευω πως ειναι παρεξηγηση. Δηλαδη οτι εγω δεν καταλαβα τι εννοεις. Με την λεξη ΑΦΕΝΤΙΚΟ, προσπαθω να σου εξηγησω οτι το υφος σου ειναι καπως σαν να ειμαι υπαλληλος της επιχειρισης σου. Μηπως ειμαι και δεν το ξερω; Αν μου εξηγησεις τι εννοεις λεγοντας οτι σκιζω την ενοτητα, μπορει να γινουν τα πραγματα πιο ευκολα στη συζητηση. Εγω νοιωθω ετσι οπως το ζητας οτι σου χαλασα το σοου λεγοντας την αποψη μου, και σε πειραξε ο αναλαφρος τροπος μου.
Τέσπα..... η δική μου άποψη είναι διαφορετικήΑρχικά δημιουργήθηκε από fethry
Φυσικά και έχει εξωτερική πολιτική... με τη μισή Ευρώπη στις πλάτες της...![]()
Δεν είναι θέμα υπερεκτίμησηης δυνατοτήτων των άλλων σε σχέση με τις δικές μας, γιατί οι δικές μας δυνατότητες φτάνουν μέχρι την οργάνωση μιας καλής τελετής έναρξης... ίσως και λήξης...
Τίποτα δεν είναι τέλειο αλλά μην υποτιμούμε του ημέτερους.
![]()
Ας μην αναλισκώμεθα σε αναλύσεις, το ζητούμενο είναι αν χρειαστεί -μακάρι να μην χρειαστει ποτε- να πράξει ο καθένας αυτό που πρέπει . . .
Δεν είμαστε και για τα μπάζα, αλλά θα έπρεπε να έχουμε ένα υψηλότερο επίπεδο σε αρκετούς τομείς...Αρχικά δημιουργήθηκε από T-REX
Τέσπα..... η δική μου άποψη είναι διαφορετική
Τίποτα δεν είναι τέλειο αλλά μην υποτιμούμε του ημέτερους.
![]()
Η χώρα βρίσκεται σε τέτοιο σημείο και έχει το ανθρώπινο δυναμικό που, με καταλληλότερους χειρισμούς, θα μπορούσε να μεγαλουργεί και κατά συνέπεια να έχει πιο ισχυρή και σεβαστή απ'τους άλλους άποψη...
Αλλά αναλωνόμαστε σε εσωτερικές τριβές, σκάνδαλα, μεσημεριανές εκπομπές και κινήσεις εντυπωσιασμού...
if it's stupid and it works, it ain't stupid
ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 72
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
ΕΠΕΙΔΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑ, ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑ 75
To φαινόμενο Έλληνες και Ελλάδα το έχουμε συζητήσει και στο παρελθόν και νομίζω οτι αν ρίξει κάποιος μια ματιά στους οξυρύγχειους πάπυρους του Ρωμαίου συγκλητικού Μενένιου Άπιου , στον φίλο του Ατίλιο Νάβιο, θα βρεί παραπάνω απο όσα χρειάζεται για να βεβαιώσει κάποια πράγματα ώς προς το ποιόν μας. Διαχρονικές απο όσο φαίνεται διαπιστώσεις για το τι εστί Έλληνας σαν ψυχολογογία και άτομο.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
τι κρίμα να τους έχουν διαβάσει τόοοσο λίγοι. Θα είχαμε ακυρώσει πάρα πολλές συζητήσεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
To φαινόμενο Έλληνες και Ελλάδα το έχουμε συζητήσει και στο παρελθόν και νομίζω οτι αν ρίξει κάποιος μια ματιά στους οξυρύγχειους πάπυρους του Ρωμαίου συγκλητικού Μενένιου Άπιου , στον φίλο του Ατίλιο Νάβιο, θα βρεί παραπάνω απο όσα χρειάζεται για να βεβαιώσει κάποια πράγματα ώς προς το ποιόν μας. Διαχρονικές απο όσο φαίνεται διαπιστώσεις για το τι εστί Έλληνας σαν ψυχολογογία και άτομο.
Gandalf
Ειναι πάντως εκπληκτικό το πόσο μοιάζουμε και το πόσο ίδιοι ήταν-ειναι οι πολιτικοί μας.
![]()
Γκανταλφ,, μου κεντρισες το ενδιαφερον.Μπορεις να παραθεσεις λιγο απο το κειμενο που αναφερθηκες; Κατι χαρακτηριστικο. Ευχαριστω εκ των προτερων,
![]()
![]()