:rotflmao: mats, ωραιο αυτο με τον Βοριδη!:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
:rotflmao: mats, ωραιο αυτο με τον Βοριδη!:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
επειδη μαλλον δε καταλαβες δε κανω πλεον πολιτικες συζητησεις μεσα στο φορουμ με ανωνυμους ξερολες και ψυχολογους(δε μιλαω επι πρωσοπικου αλλα γενικα) αν καιγεσε τοσο να κανεις πολιτικη συζητηση μαζι μου θα πρεπει να με βρεις απο κοντα να πιουμε μπυρες/καφεδες δε ξερω και να τα πουμε οχι απο εδω μεσα ανωνυμα και απο μακρυα και εκ του ασφαλους μεγαλα λογιαΑρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
ΥΓ Κλειστε τις τηλεορασεις,το ιντερνετ και τα ραδιοφωνα.Μην διαβαζετε εφημεριδες.Μην αγχωνεστε...Το συστημα δεν αλλαζει...Αυτη ειναι η λυση....
![]()
και πουσαι φιλε μπηκες σε ενα μοτοσυκλετιστικο σαιτ να μας μιλας για πολιτικα(μονο) δε μου αρεσει καθολου για αυτο(προβλημα μου ) μην ασχολησε με μενα σε παρακαλω μιας και εγω ειμαι εκτος του ταρκετ γκρουπ σου (πολιτικα) πλεων
ευχαριστω προκαταβολικα και ελπιζω να αλλαξεις τροπαριο να μιλας για το ζητουμενο του φορουμ(μοτοσυκλετες) η τελος παντων για γενικες κουβεντες που ομως ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΕ ΚΑΥΓΑ ΠΟΤΕ ωστε να μπορεσουμε να ανταλλαξουμε αποψεις μεταξυ μας η καλυτερα απο κοντα σε καποια συγκεντρωση
να σαι καλα
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
δε γουσταρω που μου περνανε τον τσιπρα και την καθε τσουπρα για προτοπορεια δε γουσταρω κανεναν ειμαι μισανθρωπος με τα δημοσια πρωσοπα τελος.
Αφου μιλας για πολιτικα.....
Τελος παντων αν ειχες ξεκαθαρισει οτι δεν μιλας για πολιτικα στο φορουμ συγκεκριμενα δεν θα σου μιλαγα...
Ειπα εγω κανα μεγαλο λογο και τιποτα τοσο σοβαρο ωστε να πρεπει να τα πουμε απο κοντα??Σιγα τις σοβαρες κουβεντες.....Ελεος....Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
αν καιγεσε τοσο να κανεις πολιτικη συζητηση μαζι μου θα πρεπει να με βρεις απο κοντα να πιουμε μπυρες/καφεδες δε ξερω και να τα πουμε οχι απο εδω μεσα ανωνυμα και απο μακρυα και εκ του ασφαλους μεγαλα λογια
Μιλαω (μονο) για πολιτικαΑρχικά δημιουργήθηκε από EVI
και πουσαι φιλε μπηκες σε ενα μοτοσυκλετιστικο σαιτ να μας μιλας για πολιτικα(μονο) δε μου αρεσει καθολου για αυτο(προβλημα μου )
Καπου τα μπερδεψες...
Ok no problem αν και λυπαμαι που το βλεπεις ετσι....Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
μην ασχολησε με μενα σε παρακαλω μιας και εγω ειμαι εκτος του ταρκετ γκρουπ σου (πολιτικα) πλεον
Να σαι καλα και εσυ![]()
το ξερω εχεις δικιο για αυτο στο εξηγησα γιατι το εγραψα πολυ αοριστα και εδωσα την εντυπωση που σωστα ελαβες οτι γενικα δεν θελω να κουβεντιαζω για τιποτα ποτε για αυτο και το ειπα μετα αναλυτικαΑρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Αφου μιλας για πολιτικα.....
Τελος παντων αν ειχες ξεκαθαρισει οτι δεν μιλας για πολιτικα στο φορουμ συγκεκριμενα δεν θα σου μιλαγα...
μην παρεξηγεις απλως εδω μεσα εχουν γινει τρελοι καυγαδες και απρεξηγησεις για αυτα τα θεματα για αυτο και ειμαι τοσο αρνητικη
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
να ανταλλαξουμε αποψεις μεταξυ μας η καλυτερα απο κοντα σε καποια συγκεντρωση
Αυτο ειναι ενα απο τα υπ'οψιν μου...Παντα λεω να ερθω μια Δευτερα στο Δελεαρ και παντα το θυμαμαι Τριτη :rotflmao:
πεστα ρε βεστρομα.
τι εχουν παθει οι ελληνες με τον ..αλακα. εγω ξερω οτι αν παρω τρελοχαρτο στον στρατο δεν θα μπορω να ανοιξω ουτε περιπτερο. κ να μην πουμε για τα παρτυ με κοκες κ παρτουζες στα γιωτ. αυτος πως τα καταφερε να κανει πολιτικη.
ειμαστε καημενοι δυστυχως.
το να κατακρινεις τους παντες , σημερα το λεμε σατυρα.
Πρεπει να γινεις καλιτεχνης harpoon, και να τους κοροιδευεις μες στα μουτρα τους για να σε εκτιμησουν.![]()
![]()