Λοιπόν τα τσίπουρα δίνουν αρκετά χιλιόμετρα τελική
και πολύ καλύτερο κράτημα στη στροφή.
Σπ'ερα σε όλο τον καλό κόσμο και απο το πεζοδρόμιο.
Λοιπόν τα τσίπουρα δίνουν αρκετά χιλιόμετρα τελική
και πολύ καλύτερο κράτημα στη στροφή.
Σπ'ερα σε όλο τον καλό κόσμο και απο το πεζοδρόμιο.
[font=Trebuchet MS][color=dark blue]
Μας γερνάν τα βιώματα …
Γαμώτο…
[/color][/font]
![]()
Έχω μια φίλη που όποτε τρώει μπανάνα τη φτύνει πρώτα. Μυστήρια πράματα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zanzibar
Δεν χρειάζεται να απολογηθείς για τίποτα ρε φίλε…
Αλοίμονο!
Είπαμε μια κουβέντα γίναν 3 αλλά η ουσία που πρέπει να μείνει είναι μία…
Το νου μας!
[/color][/font]
![]()
Με εφερε σαν το ΚΑΚΟ καραδειγμα ρε Ζαν, γι' αυτο αισθανθηκα την αναγκη ...![]()
Έχεις την εντύπωση ότι είμαι εγώ ή αυτός το καλό παράδειγμα…
[/color][/font]
![]()
Έχω μια φίλη που όποτε τρώει μπανάνα τη φτύνει πρώτα. Μυστήρια πράματα...
ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ,ΕΙΧΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ Ο ΖΑΝ,ΒΑΛ ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΟΓΩ ΥΦΟΥΣ..
ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ(ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ),ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ,ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΕΚΕΙ ΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ.
ΠΡΑΓΜΑ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ,ΘΕΤΙΚΟ.
ΟΣΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Σ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ,ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΚΑΚΗ ΤΗΝ ΙΔΕΑ,ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ 2ο,Η 3ο level,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ςΒΡΙΣΚΕ ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΒΑΛ,ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ" ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ,ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΙ ΤΟ ΕΠΙΛΗΨΙΜΟ ΕΧΕΙ..??
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΛΑΜΠ,ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΘΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΚΑΛΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Σ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ,ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ "Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟΝ ΒΑΛΛΕΤΩ.."
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΙΣΠΡΑΤΤΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΖΑΝ ΚΑΙ Ο ΒΑΛ,ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΥΩ ΤΟ ΥΦΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ Μ'ΑΥΤΟ...ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ.
ΑΣ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΟΛΟΙ,ΚΙ ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΦΤΑΣΑΜΕ.
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Νομίζω Θανάση ότι αυτό είναι κατά βάθος και η ουσία...Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
ΙΣΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ
Όπως και άλλοι, έτσι κι εγώ μετά τα μαθήματα του 0300 έζησα μία σημαντική πτώση.
Το αν και κατά πόσο ευθύνονται τα μαθήματα γι'αυτό, θα ήταν ένα καλό θέμα προς συζήτηση πίνοντας όμως καφέ και όχι εδώ μέσα...
Εκείνο που θα πω είναι πως οι πτώσεις όσο καβαλάμε μηχανή θα είναι δυστυχώς πάντα ένα κακό ενδεχόμενο. Το μόνο όμως που κυρίως μπορούμε να κατηγορούμε γι'αυτό είναι η ημιμάθεια μας...
Θάνος..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Thanos_
Νομίζω Θανάση ότι αυτό είναι κατά βάθος και η ουσία...
Όπως και άλλοι, έτσι κι εγώ μετά τα μαθήματα του 0300 έζησα μία σημαντική πτώση.
Το αν και κατά πόσο ευθύνονται τα μαθήματα γι'αυτό, θα ήταν ένα καλό θέμα προς συζήτηση πίνοντας όμως καφέ και όχι εδώ μέσα...
Εκείνο που θα πω είναι πως οι πτώσεις όσο καβαλάμε μηχανή θα είναι δυστυχώς πάντα ένα κακό ενδεχόμενο. Το μόνο όμως που κυρίως μπορούμε να κατηγορούμε γι'αυτό είναι η ημιμάθεια μας...![]()
Συμφωνω και με τους δυο σας.
Μπορει τα "μαθηματα" να σε οδηγησουν και σε καποιες "κακες στιγμες" λογω της αυτοπεπιθησης που αποκτας.
Το θεμα ομως ειναι τελικα πως εμπαιδωνει ο καθενας το μαθημα ...
Μετα την "αυτοπεποιθηση" που απεκτησα, ετυχε και δεν ειχα καποια πτωση. Παντα ομως στο βαθος του μυαλου μου υπαρχει η υποψια οτι πιθανον να εχω καποια και με περισσοτερα απ' οτι πριν. Αυτο το λαμβανω υπ' οψιν μου και φροντιζω να ειμαι παντα (ή σχεδον παντα) κατω απο τα ορια της μηχανης ...
Δεν μπορω ομως να ξεχασω τις αρχες (μετα τα μαθηματα) που οταν βρισκομουνα στην δυσκολη (φρενα του πανικου και παλι δεν χωραγα στην στροφη), μου ερχοταν στο νου οι υποδειξειες και "πεταγα" την μηχανη κατω και εστριβα μια χαρα, ενω μου "λειπανε" και χιλιομετρα ...![]()
που το εχω ντερτι να σε προλάβω μια μέρα να πλύνεις το μηχανάκι μου![]()
Την τραγικότητα του συμβάντος την ζούμε όλοι πιστεύω και αν θες εγω ίσως λιγότερο από κάποιους άλλους αλλα το θέμα δεν είναι αυτό.
Απλά πιστεύω ότι ο Αντώνης (που επαναλαμβάνω ότι το παληκάρι δεν το ξέρω) είπε τα πράγματα λίγο διαφορετικά και όχι ΕΙΡΩΝΙΚΑ, αν θες λίγο ¨¨πονηρά¨¨ για να σας προβληματίσει ίσως.
Για τις συναντήσεις σας εγώ δεν έχω καμία αντίρηση και κανένα πρόβλημα και μπράβο στον ΓΙΑΓΙΑ που δεν τα κρατάει για πάρτυ του και σας τα λέει και εσας, επαναλαμβάνω.
Και εγώ ρωτάω πράγματα άλλους που ξέρουν εκατομύρια πράγματα παραπάνω από εμένα που δεν ξέρω τίποτα, αλλά όταν τους λέω θα μου δείξεις;; σε χαλαρούς ρυθμούς ρε παιδί μου, ξέρεις τι απαντάνε;; ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ!!!
Η ΓΙΑΓΙΑ εκει τα έμαθε και όχι στον δρόμο.
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΟΔΗΓΗΣΗ!!!
Το ξέρω ότι δεν μιλάτε μόνο για γρηγορη οδήγηση αλλά και για άλλα θέματα και πάλι μπράβο.
Και θα διαφωνήσω με τον idi που έχει την άποψη, ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ και τετοια.
ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ (γι αυτο σας την ειπα, γιατι δεν ειστε η παρεα σας, αλλα η παρέα του moto αφού συναντιέστε μέσω ενός post και άρα έρχεται όποιος θέλει) ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ Ή ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ.
Ασχολήθηκα με το όλο θέμα και μόνο για να προσέξουμε λίγο παραπάνω την ασφάλεια μας.
Την καλημερα μου![]()
ΕΙΣΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΗ
Αρχικά δημιουργήθηκε από VAL-MPARIERINO
που το εχω ντερτι να σε προλάβω μια μέρα να πλύνεις το μηχανάκι μου![]()
Την τραγικότητα του συμβάντος την ζούμε όλοι πιστεύω και αν θες εγω ίσως λιγότερο από κάποιους άλλους αλλα το θέμα δεν είναι αυτό.
Απλά πιστεύω ότι ο Αντώνης (που επαναλαμβάνω ότι το παληκάρι δεν το ξέρω) είπε τα πράγματα λίγο διαφορετικά και όχι ΕΙΡΩΝΙΚΑ, αν θες λίγο ¨¨πονηρά¨¨ για να σας προβληματίσει ίσως.
Για τις συναντήσεις σας εγώ δεν έχω καμία αντίρηση και κανένα πρόβλημα και μπράβο στον ΓΙΑΓΙΑ που δεν τα κρατάει για πάρτυ του και σας τα λέει και εσας, επαναλαμβάνω.
Και εγώ ρωτάω πράγματα άλλους που ξέρουν εκατομύρια πράγματα παραπάνω από εμένα που δεν ξέρω τίποτα, αλλά όταν τους λέω θα μου δείξεις;; σε χαλαρούς ρυθμούς ρε παιδί μου, ξέρεις τι απαντάνε;; ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ!!!
Η ΓΙΑΓΙΑ εκει τα έμαθε και όχι στον δρόμο.
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΟΔΗΓΗΣΗ!!!
Το ξέρω ότι δεν μιλάτε μόνο για γρηγορη οδήγηση αλλά και για άλλα θέματα και πάλι μπράβο.
Και θα διαφωνήσω με τον idi που έχει την άποψη, ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ και τετοια.
ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ (γι αυτο σας την ειπα, γιατι δεν ειστε η παρεα σας, αλλα η παρέα του moto αφού συναντιέστε μέσω ενός post και άρα έρχεται όποιος θέλει) ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ Ή ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ.
Ασχολήθηκα με το όλο θέμα και μόνο για να προσέξουμε λίγο παραπάνω την ασφάλεια μας.
Την καλημερα μου![]()
file mou aporo afou den exis idea ti ginete me ton arkoudo pos exis apopsi
afto ine periergo fenomeno ala oxi asini8isto gia tous elines
min mou pis oti sou ipe kapios ti ginete ke katalaves?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ke to olo ma8ima as to poume etsi ginete gia tin asfalia mas
tin opia oloi tin efxomaste se olous
ego vare8ika na apantao se asxetous me to 8ema
sas efxaristoume pou niazeste gia tin asfalia mas
ala ke emis afto kanoume
niazomaste gia tin asfalia mas
den imaste ili8ioi opos 8elete na mas parousiasete
ke na nomizoume diafora trela tou tipou o dromos ine pista i to sovrako ine kapelo:rotflmao:
empasi periptosi mas ta priksate me tin asxetosini sas
ke ka8omaste ke apantame se atoma pou den kseroun ti lene
eleossss
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
file mou aporo afou den exis idea ti ginete me ton arkoudo pos exis apopsi
afto ine periergo fenomeno ala oxi asini8isto gia tous elines
min mou pis oti sou ipe kapios ti ginete ke katalaves?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Και εγώ απορώ που απορείς άρα γιατί να απορούμε.....ρε τι γέλιο που έχεις λέμε......![]()
![]()
![]()
Πάντως γαμώ τα λες.....
----------------------------------------------
A true friend is the one who holds your hand and touches your heart.
ρε να διαβάζεις ξέρεις;;; Ειδες σε ποιον απευθυνθηκα;;; Τι πετάγεσαι σαν πορδή;;;
Το θέμα ξέρεις ποιο είναι ρε μαλάκα άφρο;;;
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΩΝ
Αν περιμένει ο Αρκούδας να μάθεις εσύ ρε μόμολο την γάμησε.
Αιντε μαλακα εισαι και μεγαλύτερος και όλο μαλακίες λες.
ΕΙΣΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΗ
Λεωνιδα μαζεψου δεν ξερεις σε ποιους μιλας και το τι εμπειρια εχουν γενικοτερα δεν ξερεις τιποτα.
Χαλαρωσε λιγακι την γνωμη του λεει ο ανθρωπος δεν σε βαλαμε εδω δικηγορο κανενος!!!!!!
Αν θελησει κατι να πει ο γιωργος ας ερθει να το πει!
Και δεν σε πιεσε κανεις να απαντησεις σε κανεναν ετσι ωστε να δυσανασχετεις κιολας
Όταν πήγα να κάνω τα μαθήματα του 0300 κανείς δεν ζήτησε το βιογραφικό μου.
Κανείς δεν με ρώτησε πόσο καιρό οδηγάω.
Κανείς δεν με ρώτησε αν έχω ψυχολογικά προβλήματα τον τελευταίο καιρό
Αν έχω κοιμηθεί καλά το βράδυ ή αν μπορώ να οδηγήσω τέλος πάντων και άλλα τέτοια συναφή...
Εκτός απ'αυτό, τη μέρα εκείνη έκανε τρελλό καύσωνα! Σε κάθε διάλειμμα έπινα καφέ και δύο μπουκάλια νερό.
Κανείς δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα μαζί μου, αρκεί να είχα το δίπλωμα περισσότερο από 2 χρόνια... Άλλωστε σε αντιμετωπίζουν σαν να μην ξέρεις τίποτα!
Τα γκρουπ που δημιουργήθηκαν σκοπό είχαν μόνο να μοιραστούν οι μαθητές σε ίσα μέρη για να μην είναι όλοι μαζί στην πίστα και να μπορούν να τους παρακολουθήσουν οι εκπαιδευτές.
Όλα αυτά τα λέω για εκείνους που έχουν την εντύπωση ότι στα μαθήματα περνάς από συνέντευξη πριν σε βάλουν στην πίστα, χωρίς αυτό να σημαίνει όμως ότι δεν υπάρχει και ασφάλεια. Και ασθενοφόρο υπήρχε και συνεχής επιτήρηση και γενικά καλή οργάνωση.
Από εκεί και πέρα, κανείς δεν μας έκανε μάθημα αγωνιστικής οδήγησης όπως νομίζουν οι περισσότεροι. Ό,τι ειπώθηκε αφορούσε μόνο στην ασφάλεια και τεκμηριώθηκε με τρόπο που δεν σηκώνει κουβέντα ή αμφιβολίες. Αυτά είναι στοιχειώδη και θα έπρεπε να τα ξέρουν όλοι όσοι οδηγάνε μηχανή ανεξαιρέτως γιατί από μόνος του δεν υπάρχει περίπτωση κανένας να τα μάθει...
Αν τώρα κάποιος μετά απ'αυτό αισθάνεται ότι τα έμαθε όλα και είναι έτοιμος να τους πατήσει όλους, τότε φταίει ο κακός του εαυτός και η βίδα που του λασκάρισε, αλλά όχι τα μαθήματα. Αυτό ισχύει παντού!
Στο θέμα του Γιώργου (ΓΙΑΓΙΑ)...
Η λέξη "μάθημα" καθιερώθηκε κατ'ευφημισμό και δεν έχει καμμία σχέση με αυτά που νομίζετε.
Θεωρώ δεδομένο ότι όποιος πάει σε μία τέτοια συνάντηση ξέρει ήδη να οδηγάει μηχανή, ξέρει ήδη πώς να χρησιμοποιεί το συμπλέκτη και τις ταχύτητες (...), φοράει ήδη το κράνος του και τον απαραίτητο εξοπλισμό και δεν περιμένει από κανέναν Αρκούδο να του το μάθει.
Συμφωνώ ότι σε μία παρέα 20-30 μηχανών άγνωστων μεταξύ τους, ο κίνδυνος είναι αυξημένος, και μόνο σε αυτό έχω ένσταση.
Αν και από την αρχή ήμουν υπέρ της προσπάθειας του Γιώργου, πρέπει να παραδεχτώ με αυτά που διαβάζω και όπως τα συζητάω με άλλους ότι ίσως θα ήταν καλύτερο να μην γίνεται μετά η εξάσκηση με όλο το μπουλούκι στους δημόσιους δρόμους...
Πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερο όλη αυτή η συζήτηση να λειτουργεί σαν ερέθισμα για κάποιον να δηλώσει αμέσως συμμετοχή σε κάποιο από τα μαθήματα που οργανώνονται και να τα κάνει σωστά. Άλλωστε με 150€ τα μαθήματα του 0300 και προσιτά είναι και πολυ ικανοποιητικά για τους περισσότερους, αλλά και μία καλή αρχή...
Θάνος..