tora to ida re nikolaki :P
tora to ida re nikolaki :P
Opios leei psemata...ton proto xrono xerete
ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
http://www.wingsforlife.com
LOL pou pigane i xordesou ? :P exo ama sou lipoune mou perisevi mia
http://www.youtube.com/watch?v=PM58tJ_7Jms
Opios leei psemata...ton proto xrono xerete
Συμφωνω και γω με το φιλο.....πολυ καλη ιδεα...και ισως ο μονος τροπος για να μην υπαρχει κανενα κολιμα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από transporter
Ειμαι αρκετα νέος εδω, αλλά παρακολουθώ εδω και χρονια τα γραφόμενα σε αυτο και άλλα μοτο-φορουμ.
Τελικα καταλήγω στο συμπερασμα οτι το ΜΟΤΟ.γρ ειναι ενας χώρος που θα αρκούσε να εκφρασει τη μοτοσυκλετιστική κοινότητα και οι άλλες, αξιεπαινες κατα τα άλα, προσπαθειες μάλλον λειτουργουν συμπληρωματικά χωρις ουσιστικά να "κανουν τη διαφορα"
Επιτρεψτε μου να προτεινω τα ακόλουθα
α) Τοποθέτηση πληκτρου "Donate" όπου όποιος θέλει να μπορει να στειλει ενα μικρό ποσο.
Εστω και 5 ευρω απο το 25% των εγγεγραμενων μελών θα αρκουσε να βοηθησει σε επιλυση πολλών προβλημάτων.
β) Αντιγραφή ξένης εμπειρίας
Δημιουργία "Φωτοθήκης" όπου με συνδρομή όσοι θέλουν θα δημιουργούν τις προσωπικές συλλογές τους απο φωτο που έχουν απο ταξειδια η άλλες μοτο-δραστηριότητες.
Δημιουργόντας μια θεματική συλλογή για το μοτοσικλετισμό και τη μοτοσικλέτα, απο τους ίδιους τους μοτοσυκλετιστές.
Τη λυση αυτή την χρησιμοποιεί ο ιδρυτης του γνωστου ADVrider λειτουργόντας παράλληλα και το smugmug.com. Aυτό δε, είναι ανοικτο σε όλους ανεξάρτητα αν είναι στο ADVrider η οχι.
Κατι σαν Picassa Web, imageshack κλπ
Θα βοηθούσε και στην αποσυμφόρηση του όγκου σε οπτικο υλικό που φωρτωνεται στο MOTO.γρ με τη αναρτηση/upload ενός link αντι πραγματικής φωτό.
Θα προσεφερε και υπηρεσία στους χρήστες εδω.
Το κόστος δημιουργίας δεν ειναι καθόλου μεγάλο, μιάς και κάλλιστα μπορει να χρησιμοποιηθεί
ανοικτό λογισμικό το οποιο μάλιστα συνεργαζεται, ειναι συμβατό με το λογισμικο του φόρουμ εδω.
Αυτά, πιστευω να βοήθησα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()