Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 90

Θέμα: Ενα μεγαλο...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    ....

Α,και για τους politically correct: ΝΑΙ ΡΕ,ΚΑΝΩ ΣΟΥΖΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ και σε οποιον αρεσει.

:a29:

Συγχαρητήρια.... είμαι βέβαιος ότι η Μικρή Λουλού όταν το διαβάσει θα σου δώσει και τιπ πως να το κάνεις και θεαματικά....

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    αμα αντέχει η τσέπη σου, καρφί δε μας καίγεται
    η τσεπη δεν αντεχει ρε καπ10 300€ φυγανε σημερα για ασφαλεια και τον μ@λακισμενο τον σενσορα,αλλα τι να κανουμε?αδυναμιες ειναι αυτες!

παιδια οποιου ΔΕΝ του σηκωνεται,π.μ. σε μενα και θα την βρουμε την ακρη...

της π0ρνης θα γινει τωρα.

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos
    Μια χαρά σηκώνεται

http://www.youtube.com/watch?v=pPOVa_7DoUk

(φίλος με 955, στην Παρνηθα)
    τσσσ,
    [font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Μπραβο ρε Devilako, ετσι κανουμε οι περισοτεροι που τα μηχανακια τα γουσταρουμε περισοτερο απο απλα μεταφορικα μεσα. Αντε γιατι μας εφαγε η κουλτουρα και ο πολιτισμος εδω μεσα.
    Κανει σουζες το Στρωμα;;; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Νίκος
    Open Horizons

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    παιδια οποιου ΔΕΝ του σηκωνεται,π.μ. σε μενα και θα την βρουμε την ακρη...
    γι αυτό μαρέσεις...

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Καλα, μην φανταστεις και τιποτα τρελα πραγματα.
    ... είπα κι εγώ..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    γι αυτό μαρέσεις...

αγαπη μου.....καλα θα περασουμε....καλα...

πες μου οτι θα ερθεις εδω !!!Αυτο πες μου και ΤΕΛΟΣ!!!
    :rotflmao: :rotflmao:

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    πες μου οτι θα ερθεις...

δλδ αμανέρθω θα με δείξεις πως να το σηκώνω..? Μαθαίνω γλήγορα πάντως..

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    αλλο ενα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον μπατσουλη που με σταματησε για ελεγχο εχθες ενω ημουν με την μια ροδα στον αερα και αρκεστηκε στο "την μαγκια σου παντως την εκανες".

μπατσακο εισαι ξηγημενος!

:a29:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	8686.jpg 
Προβολές:	132 
Μέγεθος:	13,0 KB 
ID:	138765
    πρωταθλητης Ευρωπης

ειμαι στο φαναρι επι της λαμπρακη στον πειραια εξω απο την ευαγγελιστρια (εκκλησια)...

στριβω δεξια στην πυλης και ανοιγω λιγακι την πρωτη...αρχιζει να τσιριζει το λαστιχο,να βγαζει καπνους, κωλιαζει το βαπορι και ψιλοσουζαρει παραλληλα...(εδω να αποποιηθω πασα ευθυνη για το συμβαν μια κι εγω απλως ανοιξα το γκαζι...το μηχανακι εκανε μονο του ολα τα υπολοιπα...:rotflmao: :rotflmao: )

εκεινη ακριβως την στιγμη ενας ζητας μου κανει σημα να σταματησω...
    ε...μεχρι να μαζεψω το queen elizabeth χρειαστηκα καμια 20 αρια μετρα να σταματησω...

ερχεται διπλα...

Μπ. γιατι δεν σταματησες οταν σου εκανα σημα?
    Εγω. αν καταφερνα να σταματησω την ωρα ακριβως που μου εκανες σημα θα ετρεχα στα gp φιλε.
    Μπ. λιωνει στο γελιο,πιανουμε την κουβεντα για το βαπορι(δεν γινεται η παραμικρη αναφορα στο τι εκανα) ,χαιρετιομαστε και φευγω...

που θελω να καταληξω...

ολοι οι εργαζομενοι ανεξαρτητως επαγγελματος ειναι ανθρωποι...οπερ μεθερμηνευομενον... εχουν ψυχολογια,διαθεση,προσωπικοτητα,χαρακτηρα.

δεν ειναι δηλαδη ρομποτ που απλως κανουν την δουλεια για την οποια εχουν προγραμματιστει πραγμα που σημαινει οτι δεν την κανουν παντα και ανεξαρτητως συνθηκων με τον ιδιο τροπο...

επι παραδειγματι...πατε σε μια εφορια για μια εναρξη...κι εχετε ολο το ενα εκατομυριο εγγραφα που χρειαζονται για να την κανετε πλην ενος...και ο υπαλληλος για να μην ταλαιπωρηθειτε κανει τα στραβα ματια και σας εξυπηρετει...καποιος αλλος δεν το κανει...ο πρωτος για τον ελληνα ειναι ωραιος, ο δευτερος μαλακας...παροτι ο λαθος ειναι αυτος που δεν εχει τα απαραιτητα...

για τους αγγλους ο πρωτος ειναι παρανομος και ο δευτερος σωστος επαγγελματιας...

εγω ζω στην ελλαδα κι εχω μαθει σε αυτου του ειδους την συμπεριφορα και ως ελληνας την γουσταρω...γι αυτο κι εξακολουθω να παραμενω εδω παρολα τα κακως κειμενα...

διοτι μπορει να ξεκινησω για την δουλεια μου μια μερα με σκατενια διαθεση και ενα τυχαιο γεγονος της καθημερινοτητας μου να εξελιχθει σε μια καινουρια εμπειρια και ισως και φιλια η γκομενοκατασταση η και γω δεν ξερω τι...

ιντριγκα κυριες και κυριοι με λιγα λογια καθε μερα που περναει στην ελλαδα...ξεκινας την μερα σου και το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν ξερεις την καταληξη της...

γι αυτο λοιπον δηλωνω λατρης της και θα ζησω σε αυτη με ολα τα στραβα και τα καλα της μεχρι να δω τα ραδικια αναποδα...

καποιοι απο σας,γι αυτη μου την αντιληψη,θα με χαρακτηρισουν μαλακα,αλλοι καραγκιοζη,αλλοι αδιαφορο,αλλοι μη σκεπτομενο...καποιοι ομως απο σας θα με κερασουν μπυρες...

εσας θελω...

αντε εις υγειαν...

frankly my dear, i dont give a damn...

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    ...καποιοι ομως απο σας θα με κερασουν μπυρες...
    και γιατί να σε κεράσουμε;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ειμαι στο φαναρι επι της λαμπρακη στον πειραια εξω απο την ευαγγελιστρια (εκκλησια)...

στριβω δεξια στην πυλης και ανοιγω λιγακι την πρωτη...αρχιζει να τσιριζει το λαστιχο,να βγαζει καπνους, κωλιαζει το βαπορι και ψιλοσουζαρει παραλληλα...(εδω να αποποιηθω πασα ευθυνη για το συμβαν μια κι εγω απλως ανοιξα το γκαζι...το μηχανακι εκανε μονο του ολα τα υπολοιπα...:rotflmao: :rotflmao: )

εκεινη ακριβως την στιγμη ενας ζητας μου κανει σημα να σταματησω...
    ε...μεχρι να μαζεψω το queen elizabeth χρειαστηκα καμια 20 αρια μετρα να σταματησω...

ερχεται διπλα...

Μπ. γιατι δεν σταματησες οταν σου εκανα σημα?
    Εγω. αν καταφερνα να σταματησω την ωρα ακριβως που μου εκανες σημα θα ετρεχα στα gp φιλε.
    Μπ. λιωνει στο γελιο,πιανουμε την κουβεντα για το βαπορι(δεν γινεται η παραμικρη αναφορα στο τι εκανα) ,χαιρετιομαστε και φευγω...

που θελω να καταληξω...

ολοι οι εργαζομενοι ανεξαρτητως επαγγελματος ειναι ανθρωποι...οπερ μεθερμηνευομενον... εχουν ψυχολογια,διαθεση,προσωπικοτητα,χαρακτηρα.

δεν ειναι δηλαδη ρομποτ που απλως κανουν την δουλεια για την οποια εχουν προγραμματιστει πραγμα που σημαινει οτι δεν την κανουν παντα και ανεξαρτητως συνθηκων με τον ιδιο τροπο...

επι παραδειγματι...πατε σε μια εφορια για μια εναρξη...κι εχετε ολο το ενα εκατομυριο εγγραφα που χρειαζονται για να την κανετε πλην ενος...και ο υπαλληλος για να μην ταλαιπωρηθειτε κανει τα στραβα ματια και σας εξυπηρετει...καποιος αλλος δεν το κανει...ο πρωτος για τον ελληνα ειναι ωραιος, ο δευτερος μαλακας...παροτι ο λαθος ειναι αυτος που δεν εχει τα απαραιτητα...

για τους αγγλους ο πρωτος ειναι παρανομος και ο δευτερος σωστος επαγγελματιας...

εγω ζω στην ελλαδα κι εχω μαθει σε αυτου του ειδους την συμπεριφορα και ως ελληνας την γουσταρω...γι αυτο κι εξακολουθω να παραμενω εδω παρολα τα κακως κειμενα...

διοτι μπορει να ξεκινησω για την δουλεια μου μια μερα με σκατενια διαθεση και ενα τυχαιο γεγονος της καθημερινοτητας μου να εξελιχθει σε μια καινουρια εμπειρια και ισως και φιλια η γκομενοκατασταση η και γω δεν ξερω τι...

ιντριγκα κυριες και κυριοι με λιγα λογια καθε μερα που περναει στην ελλαδα...ξεκινας την μερα σου και το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν ξερεις την καταληξη της...

γι αυτο λοιπον δηλωνω λατρης της και θα ζησω σε αυτη με ολα τα στραβα και τα καλα της μεχρι να δω τα ραδικια αναποδα...

καποιοι απο σας,γι αυτη μου την αντιληψη,θα με χαρακτηρισουν μαλακα,αλλοι καραγκιοζη,αλλοι αδιαφορο,αλλοι μη σκεπτομενο...καποιοι ομως απο σας θα με κερασουν μπυρες...

εσας θελω...

αντε εις υγειαν...

Συμφωνώ στα περισσότερα.....

Πρόσφατα πήγαινα Θάσο οδικώς.... και στα τελευταία διόδια πετάω ατάκα (αστειευόμενος)στο 50χρονο εργαζόμενο των διοδίων...

Ρε μάστορα του λέω ολη μέρα πληρώνω διόδια .... τι θα γίνει θα φτάσω ποτε Θάσο???

Ο τύπος βάζει τα γέλια... και μου λέει πέρνα πέρνα ....

Χαίρομαι που μένω Ελλάδα... με όλα τα στραβά της ....

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

και γιατί να σε κεράσουμε;
    ελα μου ντεΣ...
    frankly my dear, i dont give a damn...

αρχιζει να τσιριζει το λαστιχο,να βγαζει καπνους, κωλιαζει το βαπορι και ψιλοσουζαρει παραλληλα...

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    @ reinmeister

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Συγχαρητήρια.... είμαι βέβαιος ότι η Μικρή Λουλού όταν το διαβάσει θα σου δώσει και τιπ πως να το κάνεις και θεαματικά....

τ'αμπελι θελει αμπελουργους
    και το καραβι ναυτες....
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Παρόμοια θέματα

1. Ενα μεγαλο ευχαριστω :
    από hornet στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2005, 06:45
  2. Ένα μεγάλο μπράβο στους π@π@ρες