Τελικά πριν 1 βδομάδα τοποθέτησα μια Yoshi Tri-oval carbon και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, τόσο από το αισθητικό αποτέλεσμα, όσο και από το ηχητικό. Αγορά και τοποθέτηση μου πήγε 550€ και ο έρωτας με την μηχανή ανανεώθηκε!!![]()
![]()
Τελικά πριν 1 βδομάδα τοποθέτησα μια Yoshi Tri-oval carbon και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, τόσο από το αισθητικό αποτέλεσμα, όσο και από το ηχητικό. Αγορά και τοποθέτηση μου πήγε 550€ και ο έρωτας με την μηχανή ανανεώθηκε!!![]()
![]()
A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART
Ο ηχος ειναι απλα φοβερος αυτο εννοειται!Αρχικά δημιουργήθηκε από F3ntagin
![]()
Τελικα απο που την αγορασες και ποσο καιρο εκανες να την παραλαβεις;
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Την αγόρασα από 1 μαγαζί στην Μιχαλακοπούλου και την παρέλαβα σε 2 μέρες. Θα την είχα και την επόμενη της παραγγελίας μου, αλλά ήταν απόγευμα και είχε φύγει ο γνωστός, ο έτσι, του καταστηματάρχη.![]()
A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART
Καπως ετσι αγορασα κι εγω απο το ιδιο μαγαζι (υποθετω) τις 2 TRS , φαινεται ξεστοκαρουν οχι μονο το SV αλλα και τα αξεσουαρ τους....
Και η φαση ειναι πως σκεφτομουν να τις παρω απο αμερικα και ειχα παει για απλα ενα αυτοκολλητο αλλα σκεφτηκα δεν τον ρωταω αν εχει ενα ζευγαρι tri-oval carbon για sv1000s K4?
Ε, και ειχε!![]()
carbon e??Τελικά πριν 1 βδομάδα τοποθέτησα μια Yoshi Tri-oval carbon
eutyxws giati enas gkeoulas apo edw mesa ebale thn titanioum kai akougetai apesia...
nai nai ekeinos pou prospa8ei na kanei to sv tou san to diko mou kai zhtianeuei ta palia antallaktika mou.... onomata de leme....
Αρχικά δημιουργήθηκε από F3ntagin
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alki_Viades
Καπως ετσι αγορασα κι εγω απο το ιδιο μαγαζι (υποθετω) τις 2 TRS , φαινεται ξεστοκαρουν οχι μονο το SV αλλα και τα αξεσουαρ τους....
Και η φαση ειναι πως σκεφτομουν να τις παρω απο αμερικα και ειχα παει για απλα ενα αυτοκολλητο αλλα σκεφτηκα δεν τον ρωταω αν εχει ενα ζευγαρι tri-oval carbon για sv1000s K4?
Ε, και ειχε!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΌΣΟ για ΄σενα παλιοσαλονικιώτικο σκουλήκι....
![]()
δεν λέω ακόμα τίποτα μέχρι να παραλάβω...
έχε χάρη ...![]()
exei allaksei kaneis laimous i estw kommati tous sto SV tous. 8elw kati san kai ayto sti photo, mono pou yparxoun ta eksis provlimata:
1) an xrhsimopoiisw ta standard kollara apo tis yoshimura pou exw, ayta anagastika 8a boun poly xamila sto teliko me tis analoges epiptwseis apo tous kradasmous symfwna me to mastora(ragismata se teliko i laimous)
2) an xrhsimipoiisw ta marspie tis photo ws baseis, de 8a ksananevei kaneis pisw giati ta podia 8a einai pisw kai psila.
idees kaneis?
![]()
Που μπορώ να βρω ένα σετ yoshimura για το SV1000 μου? Εάν παρεπιπτόντως έχει κανένας κάποιο ελαφρώς μεταχειρισμένο slip-on σετ σε άριστη κατάσταση, επίσης ενδιαφέρομαι. Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη. Μόνο απ τη SUZUKI μπορω να βρω ή κι απ' αλλού; Thanx.
![]()
My SV1OOOS...
SVοεκλογές 2009 - If you SVote for me, I will make your wildest dreams come true!Vote for Pedro
>> Πωλείται άριστο YAMAHA Tenere XTZ 660 '91
Αν θελεις μπορεις να ρωτησεις η στην αντιστοιχη κατηγορια για SV,η στην αντιστοιχη κατηγορια για ανταλλακτικα,η να βαλεις αγγελια ζητησης,η απλα να κανεις και μια ερευνα στις αγγελιες.Αρχικά δημιουργήθηκε από Locksmith
Που μπορώ να βρω ένα σετ yoshimura για το SV1000 μου? Εάν παρεπιπτόντως έχει κανένας κάποιο ελαφρώς μεταχειρισμένο slip-on σετ σε άριστη κατάσταση, επίσης ενδιαφέρομαι. Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη. Μόνο απ τη SUZUKI μπορω να βρω ή κι απ' αλλού; Thanx.
![]()
Τωρα γιατι το ποσταρες εδω δεν εχω καταλαβει....![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Kαλησπέρα εγω ρε παιδια έβαλα gpr πολύ μαπα ήρθε ελατωματική και πήγα και έβαλα laser έχω v strom 650 abs 07. πολύ ωραία η laser και μου δίνει γκάζι στις ψηλές και έχει πολύ πιο ωραίο ήχο.
Συγχαρητήρια φίλε για τα link πολύ καλή δουλειά.
val
Γιατί τίποτα δεν έγινε και που το 'κανα.Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Αν θελεις μπορεις να ρωτησεις η στην αντιστοιχη κατηγορια για SV,η στην αντιστοιχη κατηγορια για ανταλλακτικα,η να βαλεις αγγελια ζητησης,η απλα να κανεις και μια ερευνα στις αγγελιες.
Τωρα γιατι το ποσταρες εδω δεν εχω καταλαβει....![]()
Τώρα γιατί είσαιδεν εχω καταλαβει...
My SV1OOOS...
SVοεκλογές 2009 - If you SVote for me, I will make your wildest dreams come true!Vote for Pedro
>> Πωλείται άριστο YAMAHA Tenere XTZ 660 '91
συνεχίζετε εδώ για να μην χαλάει η δουλειά του τίγκα![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
ισως να μπορεις να παραγγειλεις yoshi απο τον σφακινακη απευθειας....κανε μια ερωτηση.
μετα υπαρχουν ενα σωρο αλλοι εισαγωγεις/εμποροι που φερνουν, ψαξε κανα περιοδικο για αγγελιες...
τελος υπαρχει και ο αβυσσαλεος χωρος του διαδικτυου οπου υπαρχουν πολλλλλααααα....
ετσι για αρχή
κοιτα ΕΔΩ
και κοιτα και εδω για αλλους κατασκευαστες---> ΠΑΤΑ ΜΕ!!!!!
να εχεις υποψιν σου οτι οι εξατμισεις απο TL-S ταιριαζουν και στο sv οποτε ισως αξιζει να ψαξεις το αντιστοιχο φορουμ μπας και υπαρχει καμια αγγελια....
![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Slip ons???? Έχεις αλλάξει λαιμούς????Αρχικά δημιουργήθηκε από Locksmith
![]()
Μάλλον bolt on εννοείς...![]()