Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 86 από 86

Θέμα: ΝΑ ΠΑΡΩ Duke?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    Γιατι δεν κάνετε το εξής απλό :πάρτε ενα δουκα, και ενα ΧΤΧ και τις κοπέλες σας και παντε (τασος φιλοτιμο παληκάρι) μέχρι χαλκίδα τσιτες να δουμε ποιος πήγε απροβληματιστα, ξεκουραστα, πρωτος/τελευταιος και με τι κοστος....

απλό δεν ειναι?

Re: :

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    αμα οδηγαγε εκεινη, λογικά θα το κράταγε ψηλές στροφές ε?

Ξερεις τι ειναι σαν την ερώτηση μετα απο σεξ : Πως ημουνα? Ημουν Καλός? Ναι, ναι με λοξή ματια στο ιππερπέραν

Σε κουρασε το ΚΤΜ? Οχι, οχι με λοξή ματια στο ιππερπέραν :rotflmao: :rotflmao:

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    ΑΧ ΜΩΡΕ ΜΩΡΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΦΑΣΗ??

τελικα για τις ζημιες του χτ??Φταιει το κτμ???

Τέλος για να λέμε τα πράγματα πέρα από την διάθεση πλάκας . Τα ΚΤΜ είναι δυνατά εργαλεία που απαιτούν σωστά σέρβις και τήρηση κάποιων χρονοδιαγραμμάτων συντήρησης. Τα ΧΤΧ είναι εργαλεία που σαφώς ως προς τη δύναμη του ΚΤΜ δεν συγκρίνονται . Ωστόσο και αυτά παιτούν την σωστή συντήρηση ωστόσο είναι ποιό αξιόπιστα σε σχέση κινητήρα . Για να πω και την κρυφή μου επιθυμία έχω κοζάρει το Aprilia shiver 750. Ομως επειδή είναι ιταλικό και όσα χρόνια καβαλάω μηχανή ακούω από διάφορους για ασθένειες στα ηλεκτρονικά - ηλεκτρικά δεν το αποφασίζω . Τουλάχιστον από προσωπική εμπειρία φίλος που είχε το Aprilia scarabeo 500 κάθε τόσο και λίγο τα ηλεκτρονικά του τον άφηναν καταμεσής του δρόμου . Τώρα το ένα είναι street το άλλο scooter. Μπορεί να έχουν διαφορά ως προς τα βασικά ηλεκτρονικά τους μέρη αφού τα βγάζει μια εταιρεία ;Τέλος για να το καταλάβουν κάποιοι 1965-2008 = 43 και δεν έχω κόλλημα πως έχω το ΤΟΠ εργαλείο προς θεού .....Εχω δει επαναλαμβάνω ωραία εργαλεία και γρήγορα αλλά προς το παρόν αυτό με ικανοποιεί απόλυτα για τις διαδρομές μου από το σπίτι δουλεία και τανάπαλιν ακόμα και εκδρομές δικάβαλες Αράχωβα Βυτίνα Αχαία κ.ο.κ

Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
    dez βιάζεσαι να βγάζεις συμπεράσματα . Διάβασε το ποστ από την αρχή να δεις ποιός έδωσε αυτή την ιδέα περί σαλονιού , σπιτιού συζύγου και μετά μας λες.
    ελα τωρα που δεν καταλαβες

...δεν θα ξεπαραδιάζετε στα συνεργεία για αλλαγές στροφάλου , για ρεκτιφιέ κάθε τόσο και λίγο ούτε θα του κόβετε η αλυσίδα και στο τσακ θα γλυτώνει τα κατάγματα ... δεν θα έχει σπρώξει το DUKE από Μαλακάσα μέχρι Ομόνοια και ούτε θα το παίζει εξερευνητής στα βουνά και στα λαγκάδια για να βρει το δρόμο επιστροφής για το σπιτάκι του ... και δεν τα ξόδεψε τα λεφτά στο να πληρώνει τα νοσοκομεία και τους φυσικοθεραπευτές για τους κάλους που έβγαλαν τα χέρια του από το συνεχές φτιάξε λύσε στο ΚΤΜ ...Το ίδιο στοίχημα δεν θα το έβαζα για το DUKE καθότι είναι τρομερό ρίσκο ακόαμ και στον 1 μήνα

mourgakos: πως γινεται και οι πρωτοι 5 "κατιμαδες" που μου ρχονται στο μυαλο ειναι 30+ (μη σου πω και 35+) κι ειναι κι ολοι τους μελη στο forum?

Ελα ντε dez....Τι παράξενο εεεεεε;;

Και για του λόγου το αληθές

quote:
    --------------------------------------------------------------------------------
    Να ράψεις και τις φόδρες στις τσέπες σου διότι από το πολύ βγάλε βγάλε το μαρούλι θα σου σκιστούν . Πάρε ένα ΧΤΧ και όλα θα σου πάνε χαρούμενα .
    --------------------------------------------------------------------------------

PARE ENA XTX NA DEIS GIA POTE THA KATHESE SPITI ME TH GYNAIKA ANTI NA PHGAINEIS BOLTES MAZI THS.
    KALYTERA NA PAIZEI TABLI LEME..

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    ποσο χαρα θα πηρες οταν σου σπασε η αλυσιδα φανταζομαι ρε καπς..

αντε και εις ανωτερα..γραφε ομως γραφε κατι θα μεινει.

οταν η ερωτηση ειναι αν να παρει καποιος ντουκ.....η απαντηση ειναι απο ατομο το οποιο λεει με ειρωνια για τσεπες φοδρες και λοιπες αερολογιες...η απαντηση σε αυτον θα ειναι αναλογη και στο ιδιο ειρωνικο υφακι.

τεσπα μη το κουραζουμε αλλο σου πα και αλλου πλακιτσα κανω σε αυτα που γραφεις γιατι δεν ειναι και σοβαρα απο τι καταλαβα ...

Και για του λόγου το αληθές

quote:
    Να ράψεις και τις φόδρες στις τσέπες σου διότι από το πολύ βγάλε βγάλε το μαρούλι θα σου σκιστούν . Πάρε ένα ΧΤΧ και όλα θα σου πάνε χαρούμενα .

PARE ENA XTX NA DEIS GIA POTE THA KATHESE SPITI ME TH GYNAIKA ANTI NA PHGAINEIS BOLTES MAZI THS.
    KALYTERA NA PAIZEI TABLI LEME..
    Πέστα βρε kaps γιατί δεν μας πιστεύουν εμάς τους σαραντατριάρηδες
    Να πω κι εγώ τη ταπεινή μου γνώμη?
    Έχω το ΧΤ του 2002 και καραγουστάρω, το έκανα και μοτάρντ και όλα οκ. Μου αρέσουν πολύ τα ΚΤΜ και θα γούσταρα πολύ να χτύπαγα ένα, αλλά.... ο κανόνας είναι ότι χαλάνε ή ζητάνε περισσότερα από ένα τζαπάνι.
    Φιλικά πάντα.

Ελεος ....μην το πάμε πάλι από την αρχή..εντάξει ΚΤΜ και ξερό ψωμί..
    Notakos600 θα μάθουν κάποτε ...τα παθήματα ενίοτε αργούν να γίνουν μαθήματα .

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    Πέστα βρε kaps γιατί δεν μας πιστεύουν εμάς τους σαραντατριάρηδες
    Να πω κι εγώ τη ταπεινή μου γνώμη?
    Έχω το ΧΤ του 2002 και καραγουστάρω, το έκανα και μοτάρντ και όλα οκ. Μου αρέσουν πολύ τα ΚΤΜ και θα γούσταρα πολύ να χτύπαγα ένα, αλλά.... ο κανόνας είναι ότι χαλάνε ή ζητάνε περισσότερα από ένα τζαπάνι.
    Φιλικά πάντα.

πιστευω ΚΑΘΑΡΑ πως αν εισαι ενταξει με τα σερβις σου δεν θα σου βγαλουν προβληματα (μεγαλα τουλαχιστον)..
    σιγουρο απαιτουν συχνοτερα και πιο ακριβα σερβις αλλα προσφερουν κ περισσοτερα..
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Παρόμοια θέματα

1. Τι να παρω;
    από adam_tsouk στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2007, 19:43
  2. Τι μηχανη να παρω ?
    από crs-k στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2004, 16:54
  3. Τι ΜηΧανη Να Παρω?
    από nimbus στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2004, 02:02
  4. να πάρω bmw f650?
    από enfield στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 18/06/2004, 17:02
  5. Αγορά 250 - Τι να πάρω ρε παιδιά?
    από johnpan στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2004, 19:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ