και το GSR εχει αρκετη απο δ'αυτην (αν δεν παινεψεις το σπιτι σου λενε...[i]Αρχικά δημιουργήθηκε από mpairas
τι σου ειναι η φωτογενεια ομως εεεε![]()
![]()
[/B]
)
Mπραβο ρε παιδες! Με υγεια και παντα τετοια!![]()
και το GSR εχει αρκετη απο δ'αυτην (αν δεν παινεψεις το σπιτι σου λενε...[i]Αρχικά δημιουργήθηκε από mpairas
τι σου ειναι η φωτογενεια ομως εεεε![]()
![]()
[/B]
)
Mπραβο ρε παιδες! Με υγεια και παντα τετοια!![]()
~~Νέο forum για Suzuki - GSR600~~
Μας ρωτάνε : «Ποιος ανακάλυψε τον ηλεκτρισμό ;» , «Ποιος μίλησε πρώτος για άτομα ;» , «Ποιος υπολόγισε πρώτος τη διάμετρο της Γής ;» , «Ποιος ανακάλυψε πρώτος ότι η Γή στρέφεται γύρω από τον Ήλιο ;» και απαντάμε «Οι Έλληνες !» .
Λάθος ! Όλα αυτά τα ανακάλυψαν ο Θαλής , ο Δημόκριτος , ο Πτολεμαίος , ο Αρίσταρχος . Μεταξύ αυτών και του μέσου Έλληνα υπάρχει τόση απόσταση όσο μεταξύ του μέσου Έλληνα και ενός χιμπατζή...
..το gsr τα καταφερε περιφημα στους κακοτραχηλους δρομους του βουνου και στις λασπουριες παρεα με τα ονοφια!
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Μπραβο ρε Σωτηρη,καλη η ιδεα για το τριημερο.
Αργυρη γι`αυτο δεν φανηκες απο τα μερη μας εεε?
Η αληθεια ειναι οτι ζηλεψα λιγακι αλλα τι να κανεις...οικογενεικες υποχρεωσεις.
βλεπετε ο γιοκας μου ειναι μολις 11μηνων και ηταν οι πρωτες του αποκριες. Τον εντυσα λοιπον σεριφη ... και δεν ηθελα να το χασω με τιποτα!
μπραβο ρε μαγκιες παντα τετοια!![]()
και στην επομενη θα ειμαι μεσα![]()
Χωμα και βουνο μου πηραν το μυαλο!:a24::a39:
Ο Χρηστος ειναι καλος οδηγος οπως τον ειδα που γυρισαμε μια φορα παρεα την "ΤΤ-Σιθωνία"Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
..το gsr τα καταφερε περιφημα στους κακοτραχηλους δρομους του βουνου και στις λασπουριες παρεα με τα ονοφια!![]()
Πραγματι τα ονόφια ειναι φοβερη φαση και δεν αποκλειω τιποτα για το (μακρινο) μελλον![]()
~~Νέο forum για Suzuki - GSR600~~
Μας ρωτάνε : «Ποιος ανακάλυψε τον ηλεκτρισμό ;» , «Ποιος μίλησε πρώτος για άτομα ;» , «Ποιος υπολόγισε πρώτος τη διάμετρο της Γής ;» , «Ποιος ανακάλυψε πρώτος ότι η Γή στρέφεται γύρω από τον Ήλιο ;» και απαντάμε «Οι Έλληνες !» .
Λάθος ! Όλα αυτά τα ανακάλυψαν ο Θαλής , ο Δημόκριτος , ο Πτολεμαίος , ο Αρίσταρχος . Μεταξύ αυτών και του μέσου Έλληνα υπάρχει τόση απόσταση όσο μεταξύ του μέσου Έλληνα και ενός χιμπατζή...
Ωραία φάση παίδες, πάντα τέτοια!!!![]()
...Μ' ένα ζευγάρι λασπωμένες μπότες
σάλταρα πάνω απ' τη χλωμή μου μοίρα...
Βολτιτσες να κανονιζουμε και ολα τα μοτο καλα ειναι...(βεβαια ενα μοτο που δεν σε περιοριζει και πας οπου θελεις ακομα καλυτερο...)και μιας και μιλαμε για συνατησεις-βολτες Σωτηρη(ταχυδρομε) 29-30/3 λεμε με τον γνωστο υποπτο ΤΟΜΑΣΚΤΜ να ερθουμε προς τα μερη σου και να πραγματοποιησουμε ενα οφθαλμολουτρο ξερεις...στο σαλονι μοτοσικλετας. η συμμετοχη σου (εκτος εαν εχεις δουλεια) κρινεται απαραιτητη
κοστος συμμετοχης 50 ευρω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ADVENTURAZ
Μπραβο ρε Σωτηρη,καλη η ιδεα για το τριημερο.
Αργυρη γι`αυτο δεν φανηκες απο τα μερη μας εεε?
Η αληθεια ειναι οτι ζηλεψα λιγακι αλλα τι να κανεις...οικογενεικες υποχρεωσεις.
βλεπετε ο γιοκας μου ειναι μολις 11μηνων και ηταν οι πρωτες του αποκριες. Τον εντυσα λοιπον σεριφη ... και δεν ηθελα να το χασω με τιποτα!
μπραβο ρε μαγκιες παντα τετοια!![]()
και στην επομενη θα ειμαι μεσα![]()
Να σου ζησει φιλε,
του χρονου ντυσε τον μηχανοβιο και μαθε του σιγα σιγα τι εστι βολτα με το motorion (εστω ενα mini bike)![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mpairas
(εστω ενα mini bike)![]()
![]()
[/B]
Αυτο ειναι σιγουρα στα σκαρια(κι ας γκρινιαζει η γυναικα μου)!
Αληθεια απο τα τρια μπορω να τον ξεκινησω?![]()
Σ`ευχαριστω φιλε μου για τα καλα σου λογια!!![]()
Και στα δικα σας οι ελευθεροι![]()
Χωμα και βουνο μου πηραν το μυαλο!:a24::a39:
στις 29 μπορω μονο γιατι στις 30 εχει το τρελραιντ...Αρχικά δημιουργήθηκε από mpairas
Βολτιτσες να κανονιζουμε και ολα τα μοτο καλα ειναι...(βεβαια ενα μοτο που δεν σε περιοριζει και πας οπου θελεις ακομα καλυτερο...)και μιας και μιλαμε για συνατησεις-βολτες Σωτηρη(ταχυδρομε) 29-30/3 λεμε με τον γνωστο υποπτο ΤΟΜΑΣΚΤΜ να ερθουμε προς τα μερη σου και να πραγματοποιησουμε ενα οφθαλμολουτρο ξερεις...στο σαλονι μοτοσικλετας. η συμμετοχη σου (εκτος εαν εχεις δουλεια) κρινεται απαραιτητη
κοστος συμμετοχης 50 ευρω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]