Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 102

Θέμα: Αντικατάσταση CBF-600S με CBF-1000S;

Παιδιά οφείλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη για το μπέρδεμα που δημιούργησα. Τα προβλήματα που ανέφερα αφορούν honda 1000 κυβικά αλλλά όχι το καινούργιο. Ζητάω ταπεινά συγγνώμη, πρώτη φορά έκανα τέτοια μ@λ@κία και μάλιστα σε δημόσιο forum. Αναθεματισμένη κούραση.

Αυτά που έλεγα πάντως για το cbr600f εξακολουθώ να υποστηρίχω πλήρως.

Ευχαριστώ, και πάλι συγγνώμη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από katana
    Παιδιά οφείλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη για το μπέρδεμα που δημιούργησα.
    Εντάξει, δεν έγινε και τίποτα το τραγικό ώστε να χρειάζονται συγνώμες, μόνο εμένα αναστάτωσες λίγο, οι άλλοι δεν πρόλαβαν

Όλα καλά, εδώ βρισκόμαστε για να τα συζητάμε εξάλλου

Ξέρει κανείς τι κατανάλωση έχουν τα CBF1000 και Bandit1250; Τι καίει το CBF με 120;

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sirjohnbest
    Oντος μπορει να ειμαι κολημενος με τα ΗONDA και να κανω λαθος στην τιμη ,αλλα βλεπω οτι και εσυ ομως διαβαζεις μονο αυτα που θελεις!Παλι καμια αναφορα στον κινητηρα του CBF 1000 που ειναι αυτος που φοραει το cbr 1000 EINAI KAI TOY BANDIT TO ΙΔΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΓΜΕΝΟΣ???????????Εχεις διαβασει το συγκρητικο τεστ για το ABS της NISSIN που φοραει το cbf μαζι με το συστημα συνδιασμου εμπροσθιου και οπισθιου φρενου?
    Για το μπροστινο φρενο της tokiko που φοραει το bandit, και την ποιοτητα κατασκευης της μηχανης γενικα, τι εχει γραψει ο ιδικος τυπος????? ειναι ιδια με το honda?
    Eγω δεν λεω οτι το bandit ειναι κακο μηχανακι αντιθετος ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ value for money αλλα νομιζω οτι δινοντας 1000 euro ακομα παιρνεις ενα πιο ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΜΕΝΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ οπως ειναι το cbf 1000.

χανω τα καλυτερα τοσο καιρο

το διαμαντι του CBR 1000 βγαζει 150 αλογα και το "διαμαντι" του CBF 100 (και αμα....)
    προτειμω το "διαμαντι του Ζ750s" ... της kawa με μοτερ "αρχαιο" βασισμενο στο αρχαιο ΖΧ9R . δεν βγαζει cool ατακες σαν το "η μηχανη μου εχει μοτερ απο καινουριο cbr1000 " αλλα ειναι περισσοτερο αποτελεσματικο και λιγοτερο ντροπιαστικο 5 λεπτα μετα... "...στο δρομο" που λεμε εμεις οι κοντρακιδες να μη μιλησω και για το μοτερ του bandit 1250 που τρωει cbf1000 με 6ες στο κιβωτιο.... οχι οτι αυτο ειναι το παν σε τεοια μηχανακια αλλα εσυ μιλησες για μοτερ... εγω απαντησα...

Btw μιας και το εθεσες.... οι τριπιστονες δαγκανες (με γλυστρα) ΠΟΤΕ δε θα γινουν τετραπιστονες... αυτα για οσους διαβαζουν τα προσπεκτους και ενθουσιαζονται με τις φανφαρες στη περιγραφη (δε μας ειπες οτι εχει και στανταρ το σταντ ή τα δυνατα φωτα ή καποια αλλη παρομοια βλακεια που γραφουν μεσα τα διαφημιστικα φυλλαδια)

για το συνδιασμο εμπρος-πισω φρενου ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΩ αν βαλουν ποτε και αλλες εταιρειες αυτο το πραμα.... καλα το abs.... αλλα δε μπορω να καταλαβω γιατι ενα μαραφετι να αποφασιζει εαν πρεπει να παταω εμπρος ή πισω φρενο. μα καλα τοσο Μ@@@@ς ειμαι που δε μπορω να αποφασισω μονος μου ? :rotflmao:

Αρχοντά μου προσκυνώ...ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ ΤΡΕΛΛΕΝΟΜΑΙ ΛΕΜΕ...που είσαι μωρε τόσο καιρό...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sirjohnbest
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    χανω τα καλυτερα τοσο καιρο

το διαμαντι του CBR 1000 βγαζει 150 αλογα και το "διαμαντι" του CBF 100 (και αμα....)
    προτειμω το "διαμαντι του Ζ750s" ... της kawa με μοτερ "αρχαιο" βασισμενο στο αρχαιο ΖΧ9R . δεν βγαζει cool ατακες σαν το "η μηχανη μου εχει μοτερ απο καινουριο cbr1000 " αλλα ειναι περισσοτερο αποτελεσματικο και λιγοτερο ντροπιαστικο 5 λεπτα μετα... "...στο δρομο" που λεμε εμεις οι κοντρακιδες να μη μιλησω και για το μοτερ του bandit 1250 που τρωει cbf1000 με 6ες στο κιβωτιο.... οχι οτι αυτο ειναι το παν σε τεοια μηχανακια αλλα εσυ μιλησες για μοτερ... εγω απαντησα...

Btw μιας και το εθεσες.... οι τριπιστονες δαγκανες (με γλυστρα) ΠΟΤΕ δε θα γινουν τετραπιστονες... αυτα για οσους διαβαζουν τα προσπεκτους και ενθουσιαζονται με τις φανφαρες στη περιγραφη (δε μας ειπες οτι εχει και στανταρ το σταντ ή τα δυνατα φωτα ή καποια αλλη παρομοια βλακεια που γραφουν μεσα τα διαφημιστικα φυλλαδια)

για το συνδιασμο εμπρος-πισω φρενου ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΩ αν βαλουν ποτε και αλλες εταιρειες αυτο το πραμα.... καλα το abs.... αλλα δε μπορω να καταλαβω γιατι ενα μαραφετι να αποφασιζει εαν πρεπει να παταω εμπρος ή πισω φρενο. μα καλα τοσο Μ@@@@ς ειμαι που δε μπορω να αποφασισω μονος μου ? :rotflmao:

Εγω φίλε μου θεωρώ πιο ντροπιαστικό να ταΐζω 1250 cc και να παίρνω τα ίδια άλογα με το 1000 ! Για τα Ζ 750 ή Ζ1000 πάλι φίλε μου τι να σου πω εισαι έκτος τόπου και χρόνου εάν το θεωρείς ίδια κατηγορία με το cbf , μήπως , λέω μήπως να το σύγκρινες καλύτερα με το νέο CB 1000? Όσο για τα φρένα και το σύστημα συνδυαζόμενης πέδησης , δεν απευθύνονται ξέρεις , όλα τα μηχανάκια φίλε σε χεραδες σαν και εσένα , υπάρχουν και «μ@@@κες» (σε ευχαριστούμε για τον χαρακτηρισμό όλοι οι κάτοχοι cbf ) που το χρειάζονται .
    ΥΓ1 .Για τον χαρακτηρισμό παντος δεν πειράζει έχω μάθει να συγχωρώ στερημένους ανθρώπους (βλέπε ΑΕΚτζιδες) 15 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πάρα πολλά ,αλλά μπορείτε ΣΙΓΟΥΡΑ και περισσότερα !! ΕΣΥ βρίζεις ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ μια μερίδα ανθρώπων ( ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ)που πάνε να διαβάσουν το post σου!
    ΥΓ 2.Δεν έβαλα στο μήνυμα μου κανένα αστείο φατσακι να γελά (έβαλες όσα περισσότερα μπορούσες) γιατί δεν γελώ ποτέ με τις απόψεις των συνομιλητών μου. Αλλά δεν πειράζει το Γέλιο είναι υγεία και αφού μπορώ να σου το προσφέρω …
    ΥΓ.3 Τις απόψεις σου για τα Honda και ιδικά για το cbf 1000 της έχεις διατυπώσει (δυστυχώς με τον ίδιο τρόπο ) και σε άλλες συζητήσεις . Και εκεί δέχτηκες ( και ορισμένοι άλλοι )της παρατηρήσεις άλλον συνομιλητών . Εγω δεν θα απαξιώσω ούτε θα χλευάσω την μοτοσυκλέτα σου (είναι φανερό τη μηχανή έχεις!!) πολύ περισσότερο δεν θα χαρακτηρίσω τους αναβάτες της γιατί Σέβομαι της Επιλογές τους!!!! Εσένα θα σου πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ συνέχισε στο ίδιο ύφος…. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!

Idi πάρε τη μπουρουχα σου και πήγαινε σε καμία παραλία..

Ζ 750 - Μοναδικές συγκινήσεις με στάση οδήγησης χέζω διαβάζοντας εφημερίδα! ... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αχ μ'αρεσει!

χωστε και αλλα... οτι και να κανετε παλι κουβα honda θα εχετε ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ Ζ1000 ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ Ζ750S ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ..Τ@ΥΛΕΣ ΣΑΣ ΠΑΤΑΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ FREEWIND ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ

BTW ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΠΗΡΕ Η ΑΕΚ...

Talking

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    [B]αχ μ'αρεσει!

χωστε και αλλα... οτι και να κανετε παλι κουβα honda θα εχετε ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ Ζ1000 ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ Ζ750S ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ..Τ@ΥΛΕΣ ΣΑΣ ΠΑΤΑΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ FREEWIND ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ

Μπράβο η απάντηση σου δείχνει για άλλη μια φορά το Επίπεδο σου ( έξυπνες απαντήσεις , και με επιχειρήματα ατράνταχτα !) μας κόλλησες στον τοίχο ρε φίλε ! ! Όσο για το «πρωτάθλημα» της ΑΕΚ , έχω να σου γράψω αυτό : Μόνο στα όνειρα , μόνο στα όνειρα ,μπορώ να σε αγγίζω !!! Άντε αδέρφια και του χρόνου να Ξυπνήσετε και να είστε Πρωταθλητές Ευρώπης!!!!!!!!!! Ααα θα παίξετε και CL του χρόνου ή οι τρίτοι πάνε uefa ? Καλύτερα στο uefa φιλε μου! που την ξέρεται κιόλας την διοργάνωση βρε αδερφε !!! Τι το θέλεις το CL

σοβαρα απανταω μονο σε σοβαρους ανθρωπους...

που λες του χρονου και εσεις μπορειτε να παρετε το CL με 2-3 ενστασουλες

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Ηρεμήστε παιδιά... μην ξεχνάτε ότι το να προσπαθείς να κάνεις τον idi να πει κακή κουβέντα για οποιοδήποτε Κawasaki είναι σαν να προσπαθείς να πείσεις τον τοίχο ότι θα έπρεπε να είναι πόρτα: Γίνεται, αλλά και στις δυο περιπτώσεις χρειάζεσαι μια βαριοπούλα για να κάνεις σωστά τη δουλειά.

:rotflmao: :rotflmao:

Εγώ παν τος κάτι Z750 και 1000 τα τρώω για κολατσιό μαζί με μερέντα όταν ψήνονται για καμιά ψιλή..

Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
    Ηρεμήστε παιδιά... μην ξεχνάτε ότι το να προσπαθείς να κάνεις τον idi να πει κακή κουβέντα για οποιοδήποτε Κawasaki είναι σαν να προσπαθείς να πείσεις τον τοίχο ότι θα έπρεπε να είναι πόρτα: Γίνεται, αλλά και στις δυο περιπτώσεις χρειάζεσαι μια βαριοπούλα για να κάνεις σωστά τη δουλειά.

:rotflmao: :rotflmao:
    Έχεις μεγάλο δίκιο φίλε μου . Και αφού δεν έχω καμία διάθεση να μιλώ με ανθρώπους ,που το μόνο που ξέρουν , είναι να γεμίζουν το μήνυμα τους με φατσάκια που γελούν , ή πρέπει για να κουβεντιάσεις μαζί τους να βαστάς ΒΑΡΙΑ , τότε σταματώ εδώ ….

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    σοβαρα απανταω μονο σε σοβαρους ανθρωπους...

που λες του χρονου και εσεις μπορειτε να παρετε το CL με 2-3 ενστασουλες
    Ξαναδιάβασε τα μηνύματα της σελίδας και « ίσως» μπορέσεις να μάθεις να ξεχωρίζεις τους ΣΟΒΑΡΟΥΣ ανθρώπους . Κρίμα πάντως γιατί εισαι αρκετά μεγάλος (μάλλον) και παντρεμένος , πράγμα που σημαίνει και θα έπρεπε να προσέχεις ΛΙΓΟ τα δημόσια γραπτά σου γιατί δεν ξέρεις φίλε μου ποτέ ποιος θα τα διαβάσει … Ξέρεις μπαίνουν και παιδιά στο internet και στα forum , για ξανασκέψου σε παρακαλώ λίγο αυτά που γράφεις , και τον τρόπο που τα γράφεις…. Άντε Γεια και ΤΕΛΟΣ………………………………………

Αρχικά δημιουργήθηκε από sirjohnbest
    Έχεις μεγάλο δίκιο φίλε μου . Και αφού δεν έχω καμία διάθεση να μιλώ με ανθρώπους ,που το μόνο που ξέρουν , είναι να γεμίζουν το μήνυμα τους με φατσάκια που γελούν , ή πρέπει για να κουβεντιάσεις μαζί τους να βαστάς ΒΑΡΙΑ , τότε σταματώ εδώ ….
    ασε μας ρε φιλε.... εσυ μπηκες και ειπες με υφακι "εχω μηχανη που εχει μοτερ απο cbr1000, και τριΜΠιστονες δαγκανες" και σου απαντησα σε αναλογο υφος

και μετα προσπαθησες να την πεις στη πρωταθλητρια ελλαδας γατι τα βρηκες σκουρα

αμα δε σου αρεσει που ουτε το ενα ουτε το αλλο ειναι αρκετο να ειναι ανωτερο το μηχανακι σου απο τον ανταγωνισμο ... κανε οτι δεν εισαι του επιπεδου μου σαχλαμαρα :rotflmao:

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Cbf 600 με πινακιδα Bix-4xx
    από rvf954 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 04/09/2009, 19:12
  2. Cbf 600s 'h Cbf 1000s ?
    από Panos82gr στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 18/06/2007, 14:45
  3. Νεα μοντέλα Cbf-600s με λευκά φλας.
    από makis206 στο forum Honda CBF's