Σελίδα 6 από 55 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 814

Θέμα: Εντουράδικο 2ήμερο (3ήμερο) στη Κρήτη

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    Μ' αρέσει που είχες και παράπονο Μάικ!

Ειδες που μαζευόμαστε?
    Έχουμε ακόμα... :wacko:

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Έχουμε ακόμα... :wacko:
    :smilea:

Εχουμε υψόμετρα μπροστά μας...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	800px-psiloritis_versan_ouest.jpg 
Προβολές:	178 
Μέγεθος:	38,3 KB 
ID:	123666

... Το avatar του/της dimzab
    Mike, ωραία ακούγεται το enduroτριήμερο στην Κρήτη, αλλά για πες πως το βλέπεις το πρόγραμμα?

Αναχώρηση πχ Παρασκευή βράδυ απο Πειραιά, μπύρες και χαβαλές όλο το βράδυ στο πλοίο και εντουράδα την άλλη μέρα άυπνοι!!! :hypnotize

Πέρα απο την πλάκα, θέλω να πώ ότι μου φαίνονται λίγες οι τρεις μέρες, αλλά απ΄την άλλη είναι δύσκολο να βρεις άδεια για περισσότερες....

Ποσες μέρες πριν φύγουμε θα πρέπει να κλείσουμε εισιτήρια, γιατί εμένα με βλέπω να αποφασίζω την τελευταία στιγμη...

...Μ' ένα ζευγάρι λασπωμένες μπότες
    σάλταρα πάνω απ' τη χλωμή μου μοίρα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzab
    Mike, ωραία ακούγεται το enduroτριήμερο στην Κρήτη, αλλά για πες πως το βλέπεις το πρόγραμμα?

Αναχώρηση πχ Παρασκευή βράδυ απο Πειραιά, μπύρες και χαβαλές όλο το βράδυ στο πλοίο και εντουράδα την άλλη μέρα άυπνοι!!! :hypnotize

Πέρα απο την πλάκα, θέλω να πώ ότι μου φαίνονται λίγες οι τρεις μέρες, αλλά απ΄την άλλη είναι δύσκολο να βρεις άδεια για περισσότερες....

Ποσες μέρες πριν φύγουμε θα πρέπει να κλείσουμε εισιτήρια, γιατί εμένα με βλέπω να αποφασίζω την τελευταία στιγμη...

Εισιτήρια δε νομίζω ότι χρειάζεται να κλείσετε. Πάντα υπάρχει χώρος εκτός από γιορτές.
    Τώρα όσον αφορά τις μπύρες που λες & τα σχετικά its up to you να τη πέσετε για ύπνο & μπύρες θα πιούμε όσες θέλετε την επομένη. Άγραφα ήρθα & εγώ καρφί από το καράβι.
    Ότι είναι "λίγες" οι τρεις μέρες το δέχομαι, σωστό. Αλλά πολύ δύσκολο για περισσότερες κυρίως γιατί όπως λες πρέπει να παίξει άδεια. Αν καταφέρετε να πάρετε εμείς εδώ κάνουμε & 10ήμερο...
    Είπα 10ήμερο...? Αλήθεια, τι γίνεται με αυτό? Anyway.
    Οι διαδρομές πάντως που έχω στο μυαλό μου είναι γενικά εύκολες. Δεν έχουν δυσκολίες, πέρα από κάποια κομμάτια με πέτρα.
    Οπότε αν καταφέρετε άδεια super! Διαφορετικά & πάλι μια χαρά θα είναι. Θα κοιμηθείτε στο καράβι στο έλα & στο πήγαινε. :wacko:
    Σας περιμένουμε!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Akatanomastos μεσα

ΑΛΛΑ

ουτε μηχανακι υπαρχει
    ουτε εξοπλισμος (εκτος απο κρανος,γαντια, αντε εχω και κατι μποτακια ορειβατικα που τα χω δοκιμασει σε χωμα)

καποιος θα πρεπει να με παρει στην πλατη του:wacko:

υπαρχει βεβαια ενα ντι αρ 650 αλλα πρεπει να πεσει ψηστηρι

εντιτ: που το βρηκες ρε απατεωνα το exc 400 εσυ και το δηλωνεις κιολας?
    (παντως αν εχεις 400αρι θα μου δωσεις το gs650 να ερθω.υποσχομαι να πηγαινω σιγα
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Κι εγώ τόσες μέρες κάνω την κουνέλα αλλά ψήνομαι στη σούβλα, για να δούμε αν θα βρούμε κανα δανεικό εντουράκι μέχρι τότε ή μήπως καταφέρουμε ν'αποκτήσουμε καλύτερα..

Εάν καταφέρω και μόλις, δηλώνω κατευθείαν απλώς το αναφέρω για να μ'έχετε στα υπ'οψιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Κι εγώ τόσες μέρες κάνω την κουνέλα αλλά ψήνομαι στη σούβλα, για να δούμε αν θα βρούμε κανα δανεικό εντουράκι μέχρι τότε ή μήπως καταφέρουμε ν'αποκτήσουμε καλύτερα..

Εάν καταφέρω και μόλις, δηλώνω κατευθείαν απλώς το αναφέρω για να μ'έχετε στα υπ'οψιν

Πάντως ένας φίλος πουλάει ένα dr350s

Πάντως ένας φίλος πουλάει ένα dr350s
    Ναι κάνε μου τέτοια τώρα που είμαι χρεωμένος μέχρι τα μπούνια ! :rotflmao:

Έχω ένα παπάκι που θα σκοτώσω για να πάρω κανά ΧR-250 να τό'χω και για την πόλη, ζαχάρωνα ένα σ'ένα μαγαζί που το δίνει ολίγον ακριβά όμως που παίρνει το παπί σε καλή τιμή, το βασικότερο όμως είναι πως πρέπει να περιμένω κάποιο διάστημα να ξελασπώσω λίγο κι αυτό είναι που με φρενάρει αυτή τη στιγμή, δεν ξέρω δηλαδή αν θα έχω προλάβει μέχρι τότε να τα έχω βάλει όλα σε μια τάξη.

Τα ξέρεις χοντρά χοντρά τα ζόρια μου Μάϊκ, άσ'τα βράστα για την ώρα αλλά αν δω ότι έρχεται εκείνη η ώρα και δεν έχω καταφέρει κάτι το πολύ πολύ να νοικιάσω ένα, βλέποντας και κάνοντας.

Με sleeping bag στο κατάστρωμα, με νανούρισμα το καράβι που σχίζει το Αιγαίο, και με τη ψύχρα του ανέμου, πιστεύω θα είμαστε φίνα, και ξεκούραστοι για το πρωι! :smilea:

Για τα δρομολόγια, κοιτάχτε εδώ.

Νομίζω ότι την ώρα που φαίνεται η Κρήτη βλέπουμε και το βορειότερο άκρο της.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    Νομίζω ότι την ώρα που φαίνεται η Κρήτη βλέπουμε και το βορειότερο άκρο της.
    Αυτό που προωτοφαίνεται όταν φτάνεις στο νησί είναι τα Λευκά Όρη Δυτικά & τα Λασιθιώτικα Βουνά στα ανατολικά. Από τα Λασιθιώτικα θα περάσουμε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzab

δε χρειάζεται να κλείσεις εισητήρια. Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεις ακόμα και τελευταία στιγμή να πας στο πλοίο. trust me

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    δε χρειάζεται να κλείσεις εισητήρια. Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεις ακόμα και τελευταία στιγμή να πας στο πλοίο. trust me
    Βέβαια είναι το ΣΚ πριν τη μεγάλη βδομάδα που θα κατεβαίνουν φοιτητές, αλλά δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Εξάλλου υπάρχει & η ΑΝΕΚ σαν ενναλακτική.

Βέβαια είναι το ΣΚ πριν τη μεγάλη βδομάδα που θα κατεβαίνουν φοιτητές, αλλά δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Εξάλλου υπάρχει & η ΑΝΕΚ σαν ενναλακτική.
    ωχ ναι... κάθοδος φοιτητών, το ξέχασα...

αλλα και πάλι δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα, τόσα χρόνια που ανεβοκατεβαίνω πάντα βρίσκω εισητήριο τελευταία στιγμή

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    ωχ ναι... κάθοδος φοιτητών, το ξέχασα...

αλλα και πάλι δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα, τόσα χρόνια που ανεβοκατεβαίνω πάντα βρίσκω εισητήριο τελευταία στιγμή
    χμμ με μινοαν υπαρχει οντως προβλημα στην μινοαν αλλα για καμπινες.
    αμα πας για καταστρωμα συνηθως βρισκεις, αλλα και για μηχανακι μαλλον θα χεις προβλημα αν το αφησεις τελευταια στιγμη.

με ανεκ λαινες θα βρεις σιγοθρα καταστρωμα, ειναι λιγο τραγωδια βεβαια, αλλα και εκει το μηχανακι ισως εχεις προβλημα χωρου..
    καλητερα ειναι παιδια 2-3 μερες πριν για σιγουρια
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Σελίδα 6 από 55 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 442
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2009, 07:27
  2. Εντουράδικο 3ήμερο στη Κρήτη (18 - 20 Απριλίου 08)
    από MikeG στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 17/04/2008, 18:49
  3. Χωμάτινο 3ήμερο στη Βόρεια Ελλάδα..!!!
    από TOMASKTM στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 705
    Τελευταίο μήνυμα: 10/04/2007, 22:37
  4. αερογραφία σε κράνος στη Κρήτη
    από tam στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2007, 00:17
  5. 1η Συνάντηση για χωμάτινο 3ήμερο στη Βόρεια Ελλάδα
    από MikeG στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2007, 09:45

Κανόνες δημοσιεύσεων