Διαβαστε και τα δυο και κρινετε μονοι σας.![]()
![]()
Τα γραπτα σου αξιοσεβαστα (συνηθως)Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
άρα μάλλον έβγαλε καλλίτερο το στρώμα...
δλδ το στρώμα...
που είχε βγάλει καλλίτερο το χονδα....αλλα δεν σε τιμαει να βασιζεις την επιχειρηματολογια σου πανω σε συγκεκριμενα γραπτα σε αυτο το θρεντ..ιφ γιου κατς μαι ντριφτ.
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
συνήθως...?Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Τα γραπτα σου αξιοσεβαστα (συνηθως) .......![]()
πάλι καλά...
και ΝΑΙ ο Tpap ανακαλύπτει το emoticon!.......Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
συνήθως...?![]()
πάλι καλά...
:rotflmao:
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Ψιτ ... παππου καρφωνεσαι:rotflmao: .Θα ρωτανε τωρα τι ειναι μοτοτεχνικη.Ηταν οντως αλλο περιοδικο.Τωρα στα περιοδικα εχει 60% διαφημισεις και κανα αρθρο αβανταδορικο.Κατι σαν την τηλεοραση καταντησαν.Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Μετά την ΜοτοΤεχνική τέλος....
Πρόσφατα σταμάτησα να αγοράζω Ελληνικα περιοδικά, εχω τεράστιες στίβες αφού τα αγόραζα όλα από την δεκαετία του 80...νομίζω οτι κάτι λέει αυτό.![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Κατσε να τους βαλουμε στην πριζα! (τους νεοτερους),Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Ψιτ ...:rotflmao: .Θα ρωτανε τωρα τι ειναι μοτοτεχνικη.Ηταν οντως αλλο περιοδικο.![]()
και να θυμηθουμε την "εισβολη" του ξενου τυπου με ελληνικη μορφη,
αλλα οχι αισθητικη (μαλλον ο λογος της αποτυχιας),πισω στα 'ειτις...
![]()
black sheep