Σελίδα 6 από 17 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 249

Θέμα: Bmw F 800 Gs - It's show time

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Ανάκληση σημαίνει ότι η μαμά εταιρία διαπίστωσε ότι κάποιο εξάρτημα είτε είναι ελλατωματικό είτε δε πληρεί προδιαγραφές & θα αντικατασταθεί στους κατά τόπους αντιπροσώπους.
    Δεν σημαίνει ότι θα υπάρχει καθυστέρηση. & αν αυτό το μηχανάκι το γουστάρεις δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να μη το πάρεις (πέρα από τα οικονομικά).
    Θα αφήσει εποχή...
    εχω ένα F650 του 95 και θέλω να το αλλάξω γιατί όπως καταλαβαίνεις πάλιωσε "λίγο"...
    το 800 είναι ότι πρέπει απο κυβισμό και σχεδιασμό ... αλλά απο χρήμα και απο πιότητα κατασκευής λίγο φοβάμαι ...εννοώ ότι διστάζω να ακουμπήσω 10.800 σε ένα μηχανάκι που ο ήχος της μηχανής ακούγετε λίγο "ασυγχρόνιστος" .. τον άκουσα λίγο απο τα videos...και μου φαίνεται οτι δεν δουλεύει "ρολόι" όπως του Varadero για παράδειγμα (βρήκα και εγώ παράδειγμα)
    ...make love ..not work 'tzimakos'

Νέο μέλος Το avatar του/της json
    Aπο το http://www.bmw-motorrad.gr/gr/el/index.html

15 -22 Μαρτίου 2008: Oι νέες μοτοσικλέτες της BMW F800GS και F650GS σας περιμένουν και είναι Unstoppable!

Από το Σάββατο 15 Μαρτίου έως και το Σάββατο 22 Μαρτίου, το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων Μοτοσικλετών BMW σας περιμένει για να σας παρουσιάσει τα νέα unstoppable μοντέλα της BMW.

Ελάτε για να γνωρίσετε από κοντά τη νέα BMW F800GS με 85 ίππους και off road συμπεριφορά που εντυπωσιάζει και τη νέα BMW F650GS με 71 ίππους και νέο, βελτιωμένο δικύλινδρο κινητήρα. Κάντε test ride και μπείτε στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα ταξίδι στο Μόναχο με ξενάγηση στο νέο πρότυπο κέντρο τεχνολογίας BMW Welt και εξοπλισμό αναβάτη BMW Motorrad.

Παλαιό μέλος
    Τα παρουσίασαν και το σαβ/κο εδώ πάνω. 8.700? το μεγάλο, 7150? το μικρό. :smilea:

Αρχικά δημιουργήθηκε από danil0
    ..... σε ένα μηχανάκι που ο ήχος της μηχανής ακούγετε λίγο "ασυγχρόνιστος" .. τον άκουσα λίγο απο τα videos...και μου φαίνεται οτι δεν δουλεύει "ρολόι" όπως του Varadero για παράδειγμα (βρήκα και εγώ παράδειγμα)

απο τα βίντεο, έβγαλες το συμπέρασμα ότι το μηχανάκι είναι "ασυγχρόνιστο"

έλεος, τι άλλο θα διαβάσουμε...:wacko:

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Χθες συναντήθηκα με το μηχανικό στη BMW εδώ στο Ηράκλειο & μου είπε ότι ήδη υπάρχει ανάκληση για το 800GS. Δεν είχαμε όμως χρόνο να πούμε περισσότερα.
    Θα μάθω & θα γράψω
    Κανένα νέο....
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Αρχικά δημιουργήθηκε από danil0
    ο ήχος της μηχανής ακούγετε λίγο "ασυγχρόνιστος" ..
    Διάβασε τα test-rides πιο προσεκτικά....Υπάρχει απάντηση ,γιατί ο κινητήρας ακούγεται όπως ακούγεται...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Διάβασε τα test-rides πιο προσεκτικά....Υπάρχει απάντηση ,γιατί ο κινητήρας ακούγεται όπως ακούγεται...
    ... κάτι παραπάνω ή κάποιο link για εμάς τους ανενημέρωτους;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Aptaliko
    ... κάτι παραπάνω ή κάποιο link για εμάς τους ανενημέρωτους;

Like the rest of the F 800 engine family, the transverse parallel twin works with an even firing order (360° ignition offset) without crank offset on the crankshaft. Because there is one firing cycle for each crankshaft rotation, the sound is deliberately like that of boxer engines which work with an identical firing offset. Most importantly, however, the even firing sequence creates the best conditions for a balance load change with high torque yield.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Like the rest of the F 800 engine family, the transverse parallel twin works with an even firing order (360° ignition offset) without crank offset on the crankshaft. Because there is one firing cycle for each crankshaft rotation, the sound is deliberately like that of boxer engines which work with an identical firing offset. Most importantly, however, the even firing sequence creates the best conditions for a balance load change with high torque yield.
    ...ohh I figured it out ... thanxs a lot

@@ κι άλλο ένα @ Το avatar του/της Konti
    Όλα καλά κι όλα ωραία με το 800GS, σχεδιαστικά και απο τα videos-photos τουλάχιστον γιατί ακόμα δεν το έχω οδηγήσει και δεν το έχω δει απο κοντά!

Αλλά αυτή η εξάτμιση δεν μπορούσε να είναι λίγο διαφορετική! Λίγο πιο κομψή? Ας πούμε σαν αυτή που δείνει extra (βλπτ. πάρα-κάτω photo), αλλά τι λέμε ε?Να τα 800 ευρώ στην akrapovic! Αυτό είναι ίσως το μοναδικό που δεν μου αρέσει, απο τα όσα έχω δεί για την moto μέχρι τώρα!

Μπορεί απο κοντά να μου φανεί διαφορετική! Θα δούμε....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	f800gs1.jpg 
Προβολές:	549 
Μέγεθος:	38,3 KB 
ID:	123571
    ΤΕΛΟΣ

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Konti
    Όλα καλά κι όλα ωραία με το 800GS, σχεδιαστικά και απο τα videos-photos τουλάχιστον γιατί ακόμα δεν το έχω οδηγήσει και δεν το έχω δει απο κοντά!

Αλλά αυτή η εξάτμιση δεν μπορούσε να είναι λίγο διαφορετική! Λίγο πιο κομψή? Ας πούμε σαν αυτή που δείνει extra (βλπτ. πάρα-κάτω photo), αλλά τι λέμε ε?Να τα 800 ευρώ στην akrapovic! Αυτό είναι ίσως το μοναδικό που δεν μου αρέσει, απο τα όσα έχω δεί για την moto μέχρι τώρα!

Μπορεί απο κοντά να μου φανεί διαφορετική! Θα δούμε....
    μια χαρα ειναι κ απο κοντα
    βεβαια εγω παιρνω το...650(ο θεος να το κανει)γιατι χωμα ντεν παω καρντια μου !
    πρωταθλητης Ευρωπης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harrysvr
    Οποιος το καβάλησε μπορεί να μου πει την άποψή του για τη σέλα: είναι πολύ μικρή και όχι για ταξίδια ή μου φαίνεται;;; (υπ`όψιν οτι έχω το 650gs που έχει πολύ άνετη σέλα)
    ΑΕΚ

...εγώ πάντως την έκλεισα...αφού την άκουσα σήμερα να δουλεύει χοχοχο

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Το είδα στο δρόμο σήμερα το πρωί.

Πότε προλαβαίνουνε ΡΠΜ σ'αυτό το νησί που ήρθα να ζήσω και έχουν αγοράσει και κυκλοφορήσει τα μοντέλα πρίν ακόμα παρουσιαστούν, δεν μπορώ να καταλάβω!
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Έχουν ξεκινήσει τα test rides εδώ, Ηράκλειο Κρήτης. Το πήρε βόλτα ένας φίλος.
    Από το λίγο που μιλήσαμε στο τηλ μου είπε ότι του άρεσε αρκετά (έχει το HP2) & ότι είναι κάπως ψηλό. Δεν είπαμε άλλα γιατί ήμουν δουλειά & πνιγόμουν.
    Σύντομα θα πάω να το πάρω & εγώ για βόλτα.

Σελίδα 6 από 17 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Bmw F 800 Gs - Η προϊστορία
    από Anty12 στο forum BMW
    Απαντήσεις: 64
    Τελευταίο μήνυμα: 14/03/2008, 15:09
  2. Bmw F-800 Gs
    από lv1 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 13/09/2006, 00:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ