Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 80 από 80

Θέμα: Lidl φρεσκα καλούδια!

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked

Re: λοιπόν

Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
    Αγόρασα το πρωί από τα Lidl

Τσαντάκι ρεζερβουάρ:
    Εντυπώσεις από το πρωί μέσα στην πόλη ~10km
    Παρόλο που έχω bagster, κολλάει μια χαρά και δεν κουνιέται, είχε και αέρα σήμερα.
    Είναι μικρό και κάνει για καθημερινό,δεν νομίζω να βολευει στα ταξίδια (κόστος 19,90?)

Αυτό πήρα κι εγώ και μπορώ να πώ ότι είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Είναι ότι πρέπει για να βάλεις μέσα μικρά αλλά σημαντικά πράγματα(έχω βάλει μέσα και το φαρμακείο μηχανής που πάλι από τα lidl το πήρα). Βέβαια οδηγώ SS οπότε είμαι συνηθισμένος στην ιδέα του περιορισμένου χώρου αποσκευών:rotflmao: !
    Σε ότι ταξίδια το έχω πάρει μαζί δέν έβγαλε το παραμικρό πρόβλημα και έχει αρκετές θήκες και λουρί να το κουβαλήσεις σάν τσαντάκι όταν φύγεις από τη μηχανή.

Re: λοιπόν

Αγόρασα το πρωί από τα Lidl

Εργαλειοθήκη 100 τμχ:
    Το καλύτερο από όλα. Εχει μέσα τα πάντα. Κατσαβίδια,καστάνια,κλειδιά,άλλεν....τα πάντα
    Για αυτό πήγα γιατί ήθελα να έχω μια εργαλειοθήκη για τα πάντα
    (κόστος 45?)

Δυστυχώς τα συγκεκριμένα θα είναι για πέταμα τα περισσότερα... μετά απο λίγο καιρό...

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter

Μπα..

Φίλε Zid...

Μια χαρά μέταλο είναι. Ο πατέρας μου έχει μια παρόμια πάνω από 5 χρόνια και είναι σαν την πρωτη μέρα περίπου. Ουτε σκουρια

Εχεις κάποιο παράδειγμα να αναφέρεις και κάποιο επιχειρημα, να ξέρω μην την πατήσω και μου μείνει στο χέρι κανένα αλλεν:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Re: Μπα..

Φίλε Zid...

Μια χαρά μέταλο είναι. Ο πατέρας μου έχει μια παρόμια πάνω από 5 χρόνια και είναι σαν την πρωτη μέρα περίπου. Ουτε σκουρια

Εχεις κάποιο παράδειγμα να αναφέρεις και κάποιο επιχειρημα, να ξέρω μην την πατήσω και μου μείνει στο χέρι κανένα αλλεν:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Γενικά τα φτηνιάρικα εργαλεία σου σπάνε τα @@ρια... και χαλάνε τις βίδες.(και δεν αντέχουν σε βάθος χρόνου...)

Δίνεις κάτι παραπάνω και παίρνεις επώνυμα εργαλεία που δεν χαλάνε ποτέ και σου κάνουν και τη ζωή πιο εύκολη..!!

αρτοποιος 3ης γενιας Το avatar του/της Fournaris

Re: Re: Μπα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Γενικά τα φτηνιάρικα εργαλεία σου σπάνε τα @@ρια... και χαλάνε τις βίδες.(και δεν αντέχουν σε βάθος χρόνου...)

Δίνεις κάτι παραπάνω και παίρνεις επώνυμα εργαλεία που δεν χαλάνε ποτέ και σου κάνουν και τη ζωή πιο εύκολη..!!

Για τα εργαλεια συμφωνω και εγω.

Οσο για το τανκ μπαγκ καλουτσικο ειναι. Και με τα μαγνητακια που φοραει πιανει καλα ακομα και σε υψηλες σχετικα ταχυτητες
    Ο μονος θεος στον οποιο πιστευω ειναι τρεις. Το μυαλο μου , τα μπρατσα μου και τα ποδια μου. Σε κανενα αλλο!

Πετρος

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Παρόμοια θέματα

1. Χαμος.....στα LIDL....!!
    από ireneepi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 87
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2012, 14:09
  2. lidl
    από idi στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2005, 22:26
  3. Αγορά LIDL