Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 138

Θέμα: monster vs kawasaki er-n 650

Ρε αγοράκια δε νομίζετε ότι το παρατραβήξατε το θέμα με την ειρωνία;Οδηγάω χρόνια monster και η μηχανή δεν έχει κάνει κιχ, έχω γνωστούς και φίλους με γιαπωνέζικα και δεν έχω μπει ποτέ σε φόρουμ γιαπωνέζικο για να λέω μ@λ...κίες και να ειρωνεύομαι.ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΕΛΕΟΣ!Kαι μόνο ότι μπαίνετε στον κόπο να έρχεστε στο φόρουμ των ducati και να ειρωνεύεστε δείχνει κόμπλεξ! Άντε πάρτε τα χάρχαλά σας και πάντε αλλού να παίξετε!Εδώ μέσα δεν έχουμε ανάγκη ούτε την επιβεβαίωση για το τι καβαλάμε,ούτε όμως και την ειρωνία.Εσείς μάλλον την έχετε γι'αυτό και τα αβαταρ τα περήφανα κλπ.Κανένας σοβαρός άνθρωπος και οδηγός δε θα έμπαινε στον κόπο να ειρωνεύεται τόση ώρα.Και μια που πρέπει να αναφερθώ και στο θέμα!Μια χαρά είναι το er-n μέχρι να το...στρίψεις λίγο ζόρικα.Μετά αλλάζεις και καμμιά πάνα.Από προσωπική εμπειρία μιλάω και όχι από την εμπειρία της ξαδέρφης της συμπεθέρας της ανηψιάς του μπατζανάκη μου.Άντε γεια!
    "Τα νεκροταφεία είναι γεμάτα από αναντικατάστατους"

Νέο μέλος Το avatar του/της Bongo
    Σε κανεναν δεν μπορεις να πεις τι θα φαει.....θα παρει αυτο που του αρεσει...αυτο που του λεει η καρδια του και ΜΟΝΟ και οχι καποιος που εχει προβλημα με μια συγκεκριμενη μαρκα μηχανης οποιαδιποτε και αν ειναι αυτα....

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vradelos
    Kαι μόνο ότι μπαίνετε στον κόπο να έρχεστε στο φόρουμ των ducati και να ειρωνεύεστε δείχνει κόμπλεξ! Άντε πάρτε τα χάρχαλά σας και πάντε αλλού να παίξετε!Εδώ μέσα δεν έχουμε ανάγκη ούτε την επιβεβαίωση για το τι καβαλάμε,ούτε όμως και την ειρωνία.Εσείς μάλλον την έχετε γι'αυτό και τα αβαταρ τα περήφανα κλπ.Κανένας σοβαρός άνθρωπος και οδηγός δε θα έμπαινε στον κόπο να ειρωνεύεται τόση ώρα.

ΠOY ERXOMAΣΤΕ? ΣΙΓΑ ΜΗ ΠΑΩ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ DUCATI ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΛΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ :rotflmao:

ασε που θα ειναι down o server

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ΠOY ERXOMAΣΤΕ? ΣΙΓΑ ΜΗ ΠΑΩ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ DUCATI ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΛΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ :rotflmao:

Φαντάσου κομπλεξάρα!!!Μπήκες μετά από έναν αιώνα για να ειρωνευτείς...ΕΛΕΟΣ!!!!!
    "Τα νεκροταφεία είναι γεμάτα από αναντικατάστατους"

εγω ειμαι κομπλεξικος ή εσυ που νομιζεις οτι παμε σε φορουμ με ducati ενω εγω προσωπικα δεν ηξερα καν οτι υπαρχει?

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Τώρα δλδ τσακώνονται τα ντουκ με τα καφασάκια
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

ΔΕ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΡΕ

κατευθειαν στις μπουνιες παμε και μετα τα πιστολια κτλ κτλ

monster 900s 2002
    exei kanei 42000km. To teras den to variesai pote. einai diaxroniko kai omorfo. mporei na min exei ta polla aloga alla panta tha apolafseis odigisi. anoigei dromo mono me ton monadiko tou thorivo kai meta erxontai oi strofes . aeropsiktos kinitiras pou den thelei na kserei xiliometra!
    ta frena panta me exoun vgalei asproprosopo.
    zimies: mexri ta 40000km exo allaksei bataria kai diskous simplekti mono kai ta servis tou se eksousiodotimeno. ok ta servis isos einai ligo akrivotera se sxesi me allous kataskevastes alla apo ti stigmi pou doulevei kala den me peirazei.
    kai efoson mporeis na vreis monster metaxeirismeno se kali timi (min se noiazei an exei 20000 h 30000 km giati einai liga gia to teras kalo einai na exei book service) pistevo den tha metanioseis.
    AFTA PISTEVO FILE MOU.
    p.s. to er den to exo dokimasei kai den thelo na se berdepso

ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΩΖΕΙ!
    ΤΟ ER ΤΟ ΕΙΧΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΟ MONSTER.ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΗΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ(ΠΑΠΙ)!!!!ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΑΙΜΑ!ΑΠΛΑ ΤΟ DUCATI ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ!ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ MONSTER!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ducati monster695 8 modified.jpg 
Προβολές:	354 
Μέγεθος:	54,7 KB 
ID:	136676
    MICHAEL

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vradelos
    Kαι μόνο ότι μπαίνετε στον κόπο να έρχεστε στο φόρουμ των ducati και να ειρωνεύεστε δείχνει κόμπλεξ! Άντε πάρτε τα χάρχαλά σας και πάντε αλλού να παίξετε!
    Χαρχάλια ΜΑΣ ή ΣΑΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

Ωχ ! Γι' αυτό μου θόλωσε το μόνιτορ?

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MOTO_B.MICHAEL
    ΤΟ ER ΤΟ ΕΙΧΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΟ MONSTER.ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΗΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ(ΠΑΠΙ)!!!!ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΑΙΜΑ!ΑΠΛΑ ΤΟ DUCATI ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ!ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ MONSTER!!
    Το Μonster γ@μa3Ι!!!!!!
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΩΖΕΙ!
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕLLE!!ΤΩΡΑ ΑΠ΄ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ "ΦΙΣΑΡΜΟΝΙΚΑ"ΤΟ ΕΧΕΙ ΨΗΛΟΣΤΟΥΚΑΡΕΙ!!!
    MICHAEL

ninja 636 !!!!!!!!!!!!!!

Ε??

ΚΑΛΙΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ...

ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΑ DUCATI ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 999 ΕΒΓΑΖΑΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΨΙΜΟ ΚΕΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΤΟΥΣ.ΜΕ ΤΟ 1098 ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥΧΡΗΜΑΤΟΣ ,ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΙΣΤΕΣ.ΔΗΛΑΔΟΙ ΤΑ DUCATI ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΧΡΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟ ΟΔΗΓΟ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ,ΤΟ 1098ς ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΙΛΟΤΟ ΕΚΑΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟ KAWASAKI ZX10R 08.....DHLADH POIA H APORIA MOY: ΑΣ ΠΟΥΜΕ EXΩ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΜΕ ΠΟΛΙ ΚΑΛΑ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΚΑΙ ΦΡΕΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ 24000 ΕΥΡΟ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ 14000 ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΝΑΕΙ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ???

ninja 636 !!!!!!!!!!!!!!
    ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΜΕ KAWASAKI NINJA 636,2004 ΚΑΙ ΤΟ DUCATI 749 HTAN ΠΙΣΩ MOY 1 ΣΤΡΟΦΗ.ΚΑΙ ΤΟ 749 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΑΠΟ ΤΟ 636.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ DUCATI..ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ DUCATI ΘΕΛΕΙ ΧΕΡΙΑ

Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Yamaha XJ6 vs Kawasaki ER-6F
    από theodore_tsi στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2008, 21:29
  2. Ducati 620ie Monster Dark vs Kawasaki Z750
    από DionK στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2006, 15:31
  3. kawasaki er-6f vs honda cbf600s
    από WILDCAT_mmm στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2006, 08:48
  4. Kawasaki er-500
    από milaber στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2004, 11:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •