Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 137

Θέμα: ΜΙΛΑΝΕ ΣΟΒΑΡΑΑΑΑΑ?????( Kevin Schwantz)

IGNORE ALIEN ORDERS Το avatar του/της yannis27
    Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    Ο κάθε πικραμένος θα πάει να δει τον ΠΡΩΗΝ (αν είναι τυχερός) να παραδίδει μαθήματα στο άλλο "χωράφι" και θα καταβάλει 900 γιούργια σε μια εταιρεία τηλεοπτικών παραγωγών για τα παραπάνω..... Μην ξεχάσετε να πάρετε και μαγνητόφωνο μαζί, για να ξανα ακούσετε την διάλεξη μετά, μήπως σας φύγει καμία στροφή.

Με 180 ευρουδάκια πάτε Valelounga (2 ωρίτσες απο Ανκόνα) με την σκηνούλα σας και λυσάτε 2-3 μέρες. Κάνετε και κανένα μαθηματάκι με τους ντόπιους δασκάλους (κουλάδια πάντως δεν είναι) φέρνετε και μια τσαντούλα στο έτερον ήμιση από την Ρώμη (25 χιλιόμετρα) και είσαστε και μάγκες. Και επειδή θα είμαι δίπλα το πάσχα, αν δεν καταφέρω να μπω πίστα τουλάχιστον θα φέρω πληροφορίες.

Δηλαδή ρε παίδες γιατί μπορεί να σου μάθει κάτι ο πρώην? Και αν είναι τόσο μεταδοτικοί οι διάφοροι πρωταθλητές, γιατί χρησιμοποιούν οδηγούς δοκιμών οι ομάδες? Για να μην κουράζουν τα πρωτοπαλίκαρα? Πάντως αν φέρουν Μαραντόνα εγώ θα πάω. Μάθημα κόκας με αποτοξίνωση Κούβα είναι αυτό. Δεν είναι να το χάνεις

Ο καθε πικραμενος αδερφε εχει απολυτο δικαιωμα να κανει οτι του κ@υλωσει...
    αλλος να παει να ακουει σα χαζος εναν απο τους καλυτερους ever...
    κι αλλος να κουβαλαει τσαντουλες με αρωματα και στρινγκ στο ετερον ημιση....
    Περι ορεξεως...κολοκυθοπιτα...
    --ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xristos67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Πιστεύω... ότι τα θέτεις πολύ-πολύ σωστά τα πράγματα. Αυτή ακριβώς που λες είναι η διαφορά μας. Από την στιγμή που εγώ μπαίνω στην πίστα μόνο για μαθήματα CSS και παρεμφερή κι από την στιγμή που το πολύ-πολύ να μπω κάποια στιγμή σε κανά τρακ ντέι που κι αυτό δύσκολο δεν χρειάζομαι όχι τον Σβαντς αλλά κανέναν Σβαντς. Δεν τον απορρίπτω. Απλώς δεν μου χρειάζεται. αντίθετα χρειάζομαι εκείνον όπως και αν τον λένε ο οποίος θα μου πει πέντε πράγματα για το δρόμο και δη τους ελληνικούς καρόδρομους.
    Αυτό είναι το ένα.
    Το δεύτερο είναι το ότι νομίζω πως πληρώνεις πολλά λόγω ονόματος. Γνώμη μου. Δηλαδή τα 900 ευρώ μόνο και μόνο για να σου κάνει μάθημα ο Σβαντς προσωπικά τα βρίσκω πάρα πολλά.
    έτσι το βλέπω το θέμα.
    Nomizo oti den einai akriva sta 900 Euro.
    To CCS einai mathima asfalous odigisis, eno edo prokeite gia sxoleio agonistikis odigisis.

Stin Pista tou motogp Brno plironoume peripou 150 euro/Hmera gia na mpoume kai na odigisoume, kai i timi den sumperilambanei Box sto Paddock (extra 60 euro).
    Stin Ouggaria sto Hungaroring , stin praga sto Most kai stin Croatia Rijeka einai arketa xamiloteres oi times.

Apo tis Serres kai ta Megara ,sigoura einai akrivotera, alla odigas se Pista pagosmiou.
    (Sto Hungaroring plironeis 45 Euro gia odigisi 4x20min)

το CSS δεν ειναι μαθηματα ασφαλους οδηγησης.Μην μπερδευεσαι που ξεκιναει απο το μηδεν.Μαθημα ασφαλους οδηγησης ειναι αυτο που κανουν με τα αυτοκινητα που οδηγας σε βρεγμενο,αναμεσα απο εμποδια,ελεγχομενο γλιστρημα και τετοια.Στο CSS σε μαθαινουν να γνωρισεις τη μηχανη σου και πως να εκμεταλευτεις τις δυνατοτητες της.Οπως και διαφορες τεχνικες οδηγησης.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xristos67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tony otis
    το CSS δεν ειναι μαθηματα ασφαλους οδηγησης.Μην μπερδευεσαι που ξεκιναει απο το μηδεν.Μαθημα ασφαλους οδηγησης ειναι αυτο που κανουν με τα αυτοκινητα που οδηγας σε βρεγμενο,αναμεσα απο εμποδια,ελεγχομενο γλιστρημα και τετοια.Στο CSS σε μαθαινουν να γνωρισεις τη μηχανη σου και πως να εκμεταλευτεις τις δυνατοτητες της.Οπως και διαφορες τεχνικες οδηγησης.

Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης

California Superbike School
    H Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης California Superbike School διδάσκει κατά κύριο λόγo την Τέχνη της Στροφής (The Art of Cornering).
    Το στόχο της σχολής, που είναι η μεταφορά της γνώσης των σωστών μεθόδων και τεχνικών της στροφής, έχουν αναλάβει να φέρουν εις πέρας οι έμπειροι εκπαιδευτές μας, οι οποίοι γνωρίζουν τα συχνά λάθη στο τρόπο που στρίβουν οι αναβάτες και το πως διορθώνονται αυτά.
    Ανακαλύψτε μαζί μας τη Τέχνη της στροφής ( The art of Cornering ).

Basika xrisimopoiisa ton oro epeidi oi idioi onomazoun to sxoleio tous "Sxoli asfalous odigisis" kai oxi "sxoli agonistikis odigisis"

To CCS einai sxoleio asfalis odigisis....oxi giannis giannakis....

ναι ενταξει...εχεις δικιο.απλα ο ορος ασφαλης οδηγηση παραπεμπει αλλου στο μυαλο.Σιγουρα δεν ειναι μαθηματα ανασφαλους οδηγησης

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    ναι

εγω δεν καταλάβα που είναι το απαράδεκτο? ή η εκμετάλευση...??

τι λέμε?

ο ίδιος ο Κ.Schwantz λειτουργεί αυτή τη σχολή χρόνια τώρα....

όσο για το το διδάσκουν και πως κλπ κλπ, μπείτε στο σαιτ του και διαβάστε...

απαράδεκτο?? δλδ έχει κάποιος την ευκαιρεία να κάνει ενα 2μερο σε πίστα με ένα ζωντανό θρύλο των motogp και μας χαλάει???
    +1000000000 ετσι ετσι
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
    Ο καθε πικραμενος αδερφε εχει απολυτο δικαιωμα να κανει οτι του κ@υλωσει...
    αλλος να παει να ακουει σα χαζος εναν απο τους καλυτερους ever...
    κι αλλος να κουβαλαει τσαντουλες με αρωματα και στρινγκ στο ετερον ημιση....
    Περι ορεξεως...κολοκυθοπιτα...
    Γιατί παιδί μου Γιάννη κάθεσαι και χαλιέσαι με τον κάθε πικραμένο

ερε να χα τα φράκα
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Ρε τι ζόρια τραβάτε?
    Αλλος δίνει 1000ρικα σε λουλούδια, και άλλος 500? σε σιτυτουράκια για 2 ωρίτσες.
    Δεν είναι μόνο παγκόσμιος. Είναι και απ΄τις λίγες καρατιμόνες που γέννησε αυτός ο πλανήτης. Προφανώς και δεν απευθύνεται στους χομπίστες που ψάχνουν τον μπούσουλα και μπαίνουν στη πίστα 3 φορες το χρόνο αλλά σε αγωνιζόμενους, για να τσιμπήσουν κανένα δεκατάκι.

Αν είχα Suzuki θα πήγαινα σφαίρα, και ας με έκραζε όλο το moto.gr
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Aαααα καιπουσαι.....

Ζητείται GSXR για διήμερη ανταλλαγή με Tuono κατα τα μέσα Ιούνη..... :a13: :rotflmao:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ρε οξωωωωωωωωωωωωω πουστη απο την παραγκα!!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Ρε οξωωωωωωωωωωωωω πουστη απο την παραγκα!!!!!!!!

τι αυτογνωσια Θεε μου

ακομα εδω εισαι?

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

BAKALISTIC SYSTEMS S.A. Το avatar του/της billgeo
    Αν μου περισευανε >900 ευρω, ισως να πηγενα... αλλα Sutzuki δεν επαιρνα!

Ελπιζω μονο να οσοι πανε να μην την δουμε μετα παγκοσμοιοι και μαζευμε τα GSX-R απο τα χαντακια!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Aαααα καιπουσαι.....

Ζητείται GSXR για διήμερη ανταλλαγή με Tuono κατα τα μέσα Ιούνη..... :a13: :rotflmao:

Nα σου δωσω το δικο μου μπορει να σε κανει και εκπτωση λογω χρωματος... :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Nα σου δωσω το δικο μου μπορει να σε κανει και εκπτωση λογω χρωματος... :rotflmao:
    Με αυτο σιγουρα θα τον αφησουν να μπει τσαμπα

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	image_00043.jpg 
Προβολές:	165 
Μέγεθος:	98,1 KB 
ID:	129737

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

:smilea: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	image_00044.jpg 
Προβολές:	166 
Μέγεθος:	94,3 KB 
ID:	129738

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Kevin Schwantz riding tips
    από Da.Vintage στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 15/08/2007, 14:20
  2. Kevin Schwantz School στην Ελλάδα?
    από road spirit στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2007, 13:13
  3. kevin schwantz school