:a19:
Vestromas...
Θα σου αντιπροτείνω να διαβάσεις το "Illuminati" Που είναι και το αρχικό βιβλίο που "ενέπνευσε" τον Λιακόπουλο και τις όποιες θεωρίες έχει στα βιβλία που αναφέρεις.
Επίσης ενα καλό σενάριο συνομωσιολογιών αλλά με δόσεις αλήθειας , είναι ο Σιωνισμός και οι 12 νόμοι/δωδεκάλογος/κανόνες του. Επίσης μια καλή πηγή για τα βιβλία του ανωτέρου κυρίου.
Τι θέλω να πώ με αυτά;
Οτι συνομωσίες περί Μασόνων , τεκτόνων , Σιωνισμού, πεφωτισμένων (βλ. Illuminati), και οτι άλλο μπορείς να φανταστείς , υπήρξαν και παλαιότερα και έχουν αποδωθεί με τρόπο πολύ καλύτερο και συνάμα με κάποιες δόσεις αληθοφάνειας. Αν λοιπόν θες να βασανιστείς με αυτά (γιατί περί βασανισμού πρόκειται , ειδικά αν πιστεύει κάποιος οτι ο απαγορευμένος καρπός της γνώσης θα βγεί mainstream)... αν λοιπόν θες να βασανιστείς με αυτά, τότε καλύτερα να προτιμήσεις τα παραπάνω , που θα τα βρείς και δωρεάν στο web και δεν θα σου ζητάνε να σηκωθείς καν απο την καρέκλα σου.
Οι συνομωσιολογίες, είναι το χαρακτηριστικό της Ελληνικής φυλής απο τα αρχαία χρόνια, κυρίως για να καλύπτουν πράγματα και αιτίες/αφορμές κακών που μας πλήττουν και να τις αποδίδουν σε ενα ισχυρό ή ακόμα και μεταφυσικό κακό (βλ. εξωγήινους και γοργόνες του Λιακό). Ο εγκέφαλος εντωμεταξύ του ανθρώπου είναι έτσι πλασμένος που πολύ δύσκολα θα αποδεχτεί την αλήθεια και την πραγματικότητα όσον αφορά τα πεπραγμένα του στην ιστορία, σε σύγκριση με την εκδοχή ενός "μπαμπούλα" που ευθύνεται για όλα και για τα πάντα.
Αν πάντως πραγματικά θες να έχεις μια καλή εκδοχή Ιστορίας, και οχι μυθολογίας και συνομωσιολογίας, νομίζω οτι υπάρχουν αρκετά καλά και έγκυρα βιβλία έξω, για να έχεις κάποια δείγματα. Ίσως να είναι λίγο πιο βαρετά , καθώς δέν λένε για Ιπτάμενους δίσκους, Βρύλ και Κοίλη Γή, αλλά περιέχουν δεδομένα και αποδείξεις που ουδείς αμφισβητεί.
Μια αρχική πρόταση εκ μέρους μου, είναι το Ξενοκρατεία , Μισελληνισμός και Υποτέλεια του Ι.Ξενάκη απο εκδόσεις Στάχυ, έτσι απλά για να έχεις μια εικόνα που αξίζει κάτι παραπάνω και αφορά τον Ελληνισμό και οχι τον Ελλην-αρ-ισμό.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Τα βιβλια που μου προτινεις Gantalf, τα εχω διαβασει ολα. Επιμενω στα συγγεκριμενα που σου ειπα. Τωρα αν εισαι τοσο προκατειλημενος με τον Λιακο, δεν θα τσακωθουμε κιολας. Εγω τα πιστευω ολα αυτα τα Λιακοπουλεικα και συνεχιζω να τον διαβαζω. Εμενα ο Λιακο μου εμπνεει εμπιστοσυνη. Ο καιρος γαρ εγγυς. Παει και τελειωσε. Αν θελετε τον λαμβανετε υπ οψιν αν οχι, μαγκια σας.![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Τα βιβλια που μου προτινεις Gantalf, τα εχω διαβασει ολα. Επιμενω στα συγγεκριμενα που σου ειπα. Τωρα αν εισαι τοσο προκατειλημενος με τον Λιακο, δεν θα τσακωθουμε κιολας. Εγω τα πιστευω ολα αυτα τα Λιακοπουλεικα και συνεχιζω να τον διαβαζω. Εμενα ο Λιακο μου εμπνεει εμπιστοσυνη. Ο καιρος γαρ εγγυς. Παει και τελειωσε. Αν θελετε τον λαμβανετε υπ οψιν αν οχι, μαγκια σας.![]()
![]()
Αντε και τον λαβαμε υπ οψιν τι θα αλλαξει αφου ολα θα χαθουν και θα παμε ακλαφτοι.Ελπιδα καμια.Τουλαχιστον ο Χριστιανισμος σου δινει ενα περιθωριο σωτηριας![]()
Εμενα γιατι μου αρεσει πιο πολυ η εκδοχη του ισλαμ με τις παρθενες και το ρυζομελο![]()
γιατι εισαι πινάλαςΑρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Εμενα γιατι μου αρεσει πιο πολυ η εκδοχη του ισλαμ με τις παρθενες και το ρυζομελο![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
και μην ξεχνας οτι εκεί (στο ισλαμ)ειναι που εχουν την κολαση με τα καζάνια που βράζουν αν δεν ανατιναχτείς σε καποιον ουρανοξυστη![]()
ενω σε μας εχει πόρνες,άσωτους,κοιλιόδουλους, ποτες, ξενύχτιδες, χασικλήδες και αλλα καλά παιδιά![]()
madox, δεν εχεις δικιο. Αν παρατηρησεις καλυτερα, οχι μονο ελπιδα δινει ο Λιακο, αλλα και τα κλειδια για τον πλανητη φυλακη, που ζουμε δινει. Εμεις δεν θελουμε να τα παρουμε και να ξεκλειδωσουμε την φυλακη μας.![]()
![]()
ναι καλα, κατσε να παιξει ο γιγαντιαιος επιταχυντης στο CERN το καλοκαιρι κι οταν τους ξεφυγει καμια μαυρη τρυπα και ρουφηξει ολο το συμπαν τα λεμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Προσωπικα το μονο που θεωρω αμεση απειλη για το ανθρωπινο ειδος, ειναι η καταστροφη του περιβαλλοντος....
Ολα τα αλλα ειναι πεη κυανα σε ροδινους φακελους.
![]()
![]()
![]()
ευτυχως καποιοι προσπαθουν να μας σωσουν
vestromas... προκατειλημένος δεν είμαι... απλά ενημερωμένος και έχω μια προσωπική κρίση. Σαφώς και είναι δικαίωμα του καθενός να διαβάζει οτι θέλει και να πιστεύει οτι θέλει. Το τι είναι αλήθεια όμως, ούτε συζήτηση χωράει , ούτε υποκειμενικές πεποιθήσεις.
Ερώτηση... έχεις διαβάσει και το τελευταίο βιβλίο που σου γράφω και επιμένεις στα "συνομωσιολογικά";... απο απλό ενδιαφέρον ρωτώ , χωρίς ίχνος αιχμής.
Για το θέμα τώρα με το CERN... όντως υπάρχει μια απειροελάχιστη πιθανότητα να γίνει κάποιο λάθος με απρόβλεπτες συνέπειες... επειδή όμως ούτε κβαντικός επιστήμονας είμαι , ούτε τέτοιες γνώσεις κατέχω, δεν μπορώ να έχω άποψη επι αυτού. Διαβάζω κάποια πράγματα για έρευνα της αρχικής δομής και αιτίας Δημιουργίας, αλλά μέχρι εκεί. Για αυτό και αποφεύγω να υιοθετήσω δυσοίωνες ή αισιόδοξες προβλέψεις.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Το τελευταιο βιβλιο που αναφερεις Gantalf δεν το εχω διαβασει. Θα το διαβασω ομως, και θα επανελθω.![]()
![]()
ε οχι κ ξενυχτηδες ρε θειοΑρχικά δημιουργήθηκε από tai
γιατι εισαι πινάλας
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
και μην ξεχνας οτι εκεί (στο ισλαμ)ειναι που εχουν την κολαση με τα καζάνια που βράζουν αν δεν ανατιναχτείς σε καποιον ουρανοξυστη![]()
ενω σε μας εχει πόρνες,άσωτους,κοιλιόδουλους, ποτες, ξενύχτιδες, χασικλήδες και αλλα καλά παιδιά![]()
το παρατραβας..
Από ΚαθημερινήΑρχικά δημιουργήθηκε από dez
ναι καλα, κατσε να παιξει ο γιγαντιαιος επιταχυντης στο CERN το καλοκαιρι κι οταν τους ξεφυγει καμια μαυρη τρυπα και ρουφηξει ολο το συμπαν τα λεμε...![]()
![]()
ευτυχως καποιοι προσπαθουν να μας σωσουν
«Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Γουάγκνερ κατέθεσε μήνυση. Το έκανε το 1999 και το 2000 για να αποτρέψει τη λειτουργία από το Εθνικό Εργαστήριο Μπρουκχέιβεν του σχετικιστικού επιταχυντή βαρέων ιόντων. Ο επιταχυντής λειτουργεί από το 2000 χωρίς κανένα πρόβλημα.
Οι θεωρίες συνωμοσίας έχουν μακρά ιστορία στον τομέα της Φυσικής. Στα εργαστήρια του Λος Αλαμος, για παράδειγμα, πριν από τη δοκιμή της πρώτης πυρηνικής βόμβας, υπήρχε φόβος ότι η έκρηξη θα έβαζε φωτιά στην ατμόσφαιρα.»
![]()
![]()
«μπορεί το LHC να δημιουργήσει δράκους που θα μας κατασπαράξουν όλους».
Κραταω την τελευταία φράση του άρθρου σαν πιο πιθανή![]()
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Mη μασάτε ρε !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
![]()
«μπορεί το LHC να δημιουργήσει δράκους που θα μας κατασπαράξουν όλους».
Κραταω την τελευταία φράση του άρθρου σαν πιο πιθανή![]()
![]()
![]()
Το Ελληνικό DNA είναι πανταχού παρών. Στο Κ της προηγούμενης Κυριακής είχε συνέντευξη 4 εκ των 25 Ελλήνων που εργάζονται στο CERN.
Γιατί νομίζετε δεν ανησυχεί ο Λιακό; :rotflmao::rotflmao:
Εσυ μη κοροϊδεύεις, εχω χεστει λεμε :a47:Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Mη μασάτε ρε !!!![]()
Το Ελληνικό DNA είναι πανταχού παρών. Στο Κ της προηγούμενης Κυριακής είχε συνέντευξη 4 εκ των 25 Ελλήνων που εργάζονται στο CERN.
Γιατί νομίζετε δεν ανησυχεί ο Λιακό; :rotflmao::rotflmao:
Κι αν είναι απ’ αυτούς που πετανε τι κάνουμε![]()
Περα απ’ την πλακα πρεπει να είναι πολύ περισσότεροι από 25 στο CERN
Ίσως αυτοι να είναι μόνο για τον επιταχυντή, αλλα στο CERN γίνονται πολλα περισσότερα καθημερινά θαυματα
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!