Φίλε έτσι είναι καλύτερα εεεε.......δεν κουράζονται και τα ματάκια σου...:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrouliasp
Άκη, γράφε με μικρά γιατί τα κεφαλαία κουράζουν...(εκτώς πια και αν λες τόσο σημαντικά πράγματα...που δεν το νομίζω...)
Φίλε έτσι είναι καλύτερα εεεε.......δεν κουράζονται και τα ματάκια σου...:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrouliasp
Άκη, γράφε με μικρά γιατί τα κεφαλαία κουράζουν...(εκτώς πια και αν λες τόσο σημαντικά πράγματα...που δεν το νομίζω...)
Metzler Karroo μάλλον άν εννοείς για την μπέμπα γιατί με τα tourance εγώ προσωπικά δεν μπορώ να κάνω υπερβολικά πράγματα με το GSΑρχικά δημιουργήθηκε από tazakis
ΑΝ ΚΑΙ ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΝΙΣΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑΚΙΑ ΤΑ ΠΗΓΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΛΑΣΠΗ!!ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΝ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ METZELER TOURANCE!!!!TPEEEEΛΛA!!
Όχι δεν μιλάω για την μπέμπα. Μιλάω για την Strom. Έχω ακούσει ότι για Strom τα συγκεκριμένα λαστιχάκια (Metzeler Τourance) για πιο Οff διαδρομές είναι τα καλύτερα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Metzler Karroo μάλλον άν εννοείς για την μπέμπα γιατί με τα tourance εγώ προσωπικά δεν μπορώ να κάνω υπερβολικά πράγματα με το GS
\Αρχικά δημιουργήθηκε από tazakis
Όχι δεν μιλάω για την μπέμπα. Μιλάω για την Strom. Έχω ακούσει ότι για Strom τα συγκεκριμένα λαστιχάκια (Metzeler Τourance) για πιο Οff διαδρομές είναι τα καλύτερα!!!
Άκη ρίξε μια ματιά και στα sirac τις michelin. τα φοράω στο kle. δεν τα έχω τεστάρει βέβαια σε extreme καταστάσεις αλλά είναι πολύ καλά λάστιχα.
Βάλτο καλά στο κεφάλι σου.
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Metzler Karroo μάλλον άν εννοείς για την μπέμπα γιατί με τα tourance εγώ προσωπικά δεν μπορώ να κάνω υπερβολικά πράγματα με το GS![]()
Το θέμα είναι αν βγαίνουν σε αυτές τις διαστάσεις που θέλουμε. Ασε που το BMWδακι φοράει tubless...Αρχικά δημιουργήθηκε από dimokritos
\
Άκη ρίξε μια ματιά και στα sirac τις michelin. τα φοράω στο kle. δεν τα έχω τεστάρει βέβαια σε extreme καταστάσεις αλλά είναι πολύ καλά λάστιχα.
Ευχαριστώ ρε παιδιά. Να έχετε πάντα καλά χιλιόμετρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από tazakis
ΑΝ ΚΑΙ ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΝΙΣΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑΚΙΑ ΤΑ ΠΗΓΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΛΑΣΠΗ!!ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΝ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ METZELER TOURANCE!!!!TPEEEEΛΛA!!
![]()
....and you run, and you run
to catch up with the sun....
Όμορφες διαδρομές!!!
![]()
Έκανα πρόσφατα ένα μικρό μέρος τους
ομορφες φωτος...και καλή παρεα οπως φαινεται..
Καλά χιλιόμετρα παίδες...![]()
![]()
Live every day as if it were your last one...but don`t make it so..!
Υπέροχα, πάντα τέτοια..!!
Υ.Γ Το δωμάτιο σούπερ, πόσα πληρώσατε??![]()
veeeeeerrry nice
Πάντα τέτοια παίδες!
Άντε και όταν κατέβετε κάτω, να πάμε ένα γύρο (πίτα), γιατί με το σκουτεράκι μου μόνο για τέτοια είμαι πλέον!!
Αναμένουμε και την επόμενη εκδρομή!!!