Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 101

Θέμα: MotoGP Estoril

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
    εμενα παντως μου την εσπασε ο ροσσι αν και ειμαι ροσσικος που εβγαλε την κακια του για τον πιτσιρικα.πηγε ο χορχε να τον συγχαρει και ξυνισε ο μαλακας
    τουλαχιστον ο πιτσιρικας το χαιρετε και το απολαμβανει.ο πεντροζα εχει ενα στυλ οταν κερδιζει σαν να λεει "επρεπε".τι επρεπε ρε ποντικι που αν ησουν ελληνας θα ειχες σκουτερ 50αρακι και θα τσαγιαζαν τα παπια.

μπραβο στον γλειφιτσουρα που εβαλε τον ροσσι να του τον γλειψει. δεν ειδα ουτε μια φορα τον ροσσι να πιεζει,ουτε μια να γλυστραει,ουτε μια να κουναει,ουτε μια να ντριφταρει.δωστε του τουλαχιστον το καβασακι να λεμε οτι φταει το μηχανακι.

καλα ο στονερ εγινε ηρωας απο την 9 θεση εφτασε 6η με δυο οδηγους να εχουν ξαπλωθει απο μπροστα.μιλαμε για πιλοταρα.ο ροσσι καποτε ξεκινουσε 13 και επιανε βαθρο.....

τα 250 μακραν πιο θεαματικα παντως
    Αλλαξε αβαταρ τωρα ρε προδοτη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αν και το έχω ξαναγράψει παλιότερα δεν πειράζει το ξαναλέω. Κάποιοι εδώ έχουν... πολύ περίεργες απόψεις. Η φάτσα του ενός στραβή το μούτρο του άλλου περίεργο του τρίτιο στραβοχυμένο ... παίδες δεν είναι καλλιστεία, έτσι; Αν θέλετε μπορούμε να ανοίξουμε ένα ποστ ποιος είναι ο πιο όμορφος και ο ο πιο συμπαθητικός στο Motogp.
    κατά τα άλλα το να μπαίνουμε σε διαδικασίες ποιος είναι οδηγάρα από εκεί μέσα και ποιος δεν είναι είναι το λιγότερο γραφικό. Μην χαζέψουμε. Ο χειρότερος από κει μέσα είναι μακράν καλύτερος του πρώτου Έλληνα οδηγού. Είναι ταλέντα οι άνθρωποι πως να γίνει. Και ο Ντάνι ούτε εμένα προσωπικά μ αρέσει το υφάκι του αλλά επειδή όλα αυτά είναι υποκειμενικά το θεωρώ καλύτερο και πιο original από την μαλακία του δόκτορα με τα ΜΜΕ. Όλο φρουφρου και δημόσιες σχέσεις και "παιχνίδια" με τον Τύπο και τον κόσμο... ουρτ!!!
    Και τέλος... αμάν πια με το κόλλημα με το "γιατρό"! Έλεος δηλαδή! Η εμμονή ορισμένων να γυροφέρνουν τα πάντα γύρω από αυτόν είναι απίστευτη. ΡΕ! Motogp είναι το σπορ όχι doctorspor ή valegp!
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Όλο φρουφρου και δημόσιες σχέσεις και "παιχνίδια" με τον Τύπο και τον κόσμο... ουρτ!!!
    Και τέλος... αμάν πια με το κόλλημα με το "γιατρό"! Έλεος δηλαδή! Η εμμονή ορισμένων να γυροφέρνουν τα πάντα γύρω από αυτόν είναι απίστευτη. ΡΕ! Motogp είναι το σπορ όχι doctorspor ή valegp!
    Exeiς δίκιο......

Ας πάμε σε κάποιον σοβαρότερο.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	haydenssheepyface.jpg 
Προβολές:	171 
Μέγεθος:	31,3 KB 
ID:	127549
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Exeiς δίκιο......

Ας πάμε σε κάποιον σοβαρότερο.

Η ερώτηση η ίδια πάντα μου έρχεται στο μυαλό! Συνειρμός βλέπεις δεν φταίω. Όταν ακολουθείς έναν τρελό... είσαι ορχιτρελός μόνο επειδή τον ακολουθείς. Όταν χάνεις ολόκληρο πρωτάθλημα από έναν υποδεέστερο τι είσαι;;;;;;;

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    Η ερώτηση η ίδια πάντα μου έρχεται στο μυαλό! Συνειρμός βλέπεις δεν φταίω. Όταν ακολουθείς έναν τρελό... είσαι ορχιτρελός μόνο επειδή τον ακολουθείς. Όταν χάνεις ολόκληρο πρωτάθλημα από έναν υποδεέστερο τι είσαι;;;;;;;
    ερμαιο τον κουλογιαπωνεζων μηχανικων της yamaha.

παντως ουτε η ιδια η χοντα δεν τον πιστεψε τoν hayden και το απεδειξε και φετος.μερικες φορες γινονται και οι εκπληξεις οπως τοτε που ελλαδα πηρε το ευρωπαικο.ειχε σκοραρει μεχρι και ο δελλας :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

I am a crazy bastard!!! Το avatar του/της alx_gr
    Εχω την εντυπωση οτι και φετος θα εχουμε τα ιδια τροπαρια. Ο Rossi ξεχασε να οδηγει, ο Lorenzo εχει βαλει lollipop απο νεφτι στο κωλο του, ο pedrosa ειναι πιο ξυνος απο λεμονι, τα λαστιχα χαλανε, τα ducati δεν θελουν αλλο να τα παρακολουθουν και πετανε μονα τους απο πανω τα gps, τα yahama ακουγονται σαν τρατα κλπ κλπ

Παρακολουθω moto gp 9 χρονια, απο τοτε που ο Rossi ηταν στα 250cc και απο τοτε ειμαι rossakias μεχρι το κοκκαλο και θα ειμαι. Εγω δεν βλεπω ενα Rossi που ξεχασε να οδηγει. Βλεπω ενα Rossi που ειναι πιο ορθολογιστης και δεν παει ταπα συνεχεια αμα δεν νιωθει 1000% σιγουρος οτι δεν θα πεσει, διοτι πιεσε επεσε και εχασε και πρωταθλημα ετσι. Βλεπω, δυστυχως, εναν Rossi να κανει πια αγωνα τακτικης και βαθμων αμα τα παντα δεν ειναι τελεια. Εχει μεγαλωσει, εχει νικησει 5 τιτλους και δεν εχει την ιδια σπιρταδα που ειχε. Επισης εχει να τρωει και ολη την πιεση απο τα ΜΜΕ γιατι δεν νικαει και οτι εχει γινει Biaggi κλπ. Νομιζω φυλαει τα ρουχα του να εχει τα μισα. Απλα δεν ρισκαρει τοσο πολυ πια.

Απο την αλλη οι πιτσιρικαδες πανε του θανατα και με την ταυτοτητα στο στομα και δεν τους νοιαζει αμα πεσουν. Κανεις δεν θα πει, οτι να παλι δεν μπορεσαν, παλι εχασαν το πρωταθλημα. Ο μοναδικος που εχει την πιεση ειναι ο Rossi.

Ομως ολοι μα ολοι ξεχνατε ενα πραγμα. Ποιος εκανε την Υamaha να πεταει φετος? Ποιος την εξελιξε? Για δειτε που ειναι Honda και Ducati που δεν εχουν οδηγους τυπου Rossi. Για αυτο λοιπον ο Γιατρος ειναι και θα παραμεινει Γιατρος...

Τελος οσο και αν δεν αρεσει στους αντι-rossiκους, με τον Rossi μαθευτηκαν τα gp στην εποχη μας. Κανεις δεν λεει οτι Doohan κλπ δεν ηταν οδηγαρες αλλα δεν ζουνε στην εποχη μας που ολα στηριζονται πανω στο marketing και τα moto gp στηριχθηκαν στον Rossi.
    *VR46*
    Winners find answers, loosers find excuses!!!
    Challenges are what make life interesting,overcoming them is what makes life meaningful...

ερμαιο τον κουλογιαπωνεζων μηχανικων της yamaha.

παντως ουτε η ιδια η χοντα δεν τον πιστεψε τoν hayden και το απεδειξε και φετος.μερικες φορες γινονται και οι εκπληξεις οπως τοτε που ελλαδα πηρε το ευρωπαικο.ειχε σκοραρει μεχρι και ο δελλας :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάνεις λάθος φίλε. Η Xonda επίσημα δια στόματος του Προέδρου της στήριξε τον "βλάχο". Πρόσφατα μάλιστα πριν την τέταρτη θέση του στη Χερέζ. Κατά τα άλλα σωστά το λες για το Δέλλα κλπ αλλά... αυτά τελικά μένουν! Αυτά θα θυμόμαστε!

τα ιδια λεμε φιλε μου.κανεις δεν ειπε οτι ο ροσσι ξεχασε να οδηγει.αλλωστε και πρακτικα αυτο δεν γινεται.απλα για τους λογους που αναφερες δεν ειναι πλεον ανταγωνιστικος.
    σαν χθες θυμαμαι που βουτουσε στην ειδοδο και οποιον παρει ο χαρος.
    δεν νομιζω να φοβαται τις πτωσεις.αλλωστε περυσι δεν εχασε απο τις πτωσεις το πρωταθλημα.

μου την σπαει που πλεον ελπιζει σε στραβοπατηματα βαθμολογικα οταν πριν τρια χρονια αφηνε το δευτερο να περασει για να εχει ενδιαφερον ο αγωνας.

ο ροσσι καλυπτε 4 δευτεροπτα σε τρεις γυρους και χθες με το που περασε ο λορενζο δεν εκανε καν κινηση να ακολουθησει.αντε λεω εγω γλυστρουσε.μα ειναι δυνατον να γλυστρουσε στον 20 γυρο.
    χιλιες φορες να πεσει και να ξανασηκωθει να σκυλιασει παρα να του παιρνει εσωτερικη ο λορενζο.

ετυχε να δω τα 250 και μου πιανοταν η καρδια σε καθε προσπεραση.στα 800 θα βαλουν και καθρεφτες σε λιγο.

αλλα δεν πειραζει θα χαρουμε περισσοτερο την νικη του ροσσι οταν με το καλο ερθει.
    το κομπλεξακι παντως με τον μικρο το εβγαλε
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από alx_gr
    Εχω την εντυπωση οτι και φετος θα εχουμε τα ιδια τροπαρια. Ο Rossi ξεχασε να οδηγει, ο Lorenzo εχει βαλει lollipop απο νεφτι στο κωλο του, ο pedrosa ειναι πιο ξυνος απο λεμονι, τα λαστιχα χαλανε, τα ducati δεν θελουν αλλο να τα παρακολουθουν και πετανε μονα τους απο πανω τα gps, τα yahama ακουγονται σαν τρατα κλπ κλπ

Παρακολουθω moto gp 9 χρονια, απο τοτε που ο Rossi ηταν στα 250cc και απο τοτε ειμαι rossakias μεχρι το κοκκαλο και θα ειμαι. Εγω δεν βλεπω ενα Rossi που ξεχασε να οδηγει. Βλεπω ενα Rossi που ειναι πιο ορθολογιστης και δεν παει ταπα συνεχεια αμα δεν νιωθει 1000% σιγουρος οτι δεν θα πεσει, διοτι πιεσε επεσε και εχασε και πρωταθλημα ετσι. Βλεπω, δυστυχως, εναν Rossi να κανει πια αγωνα τακτικης και βαθμων αμα τα παντα δεν ειναι τελεια. Εχει μεγαλωσει, εχει νικησει 5 τιτλους και δεν εχει την ιδια σπιρταδα που ειχε. Επισης εχει να τρωει και ολη την πιεση απο τα ΜΜΕ γιατι δεν νικαει και οτι εχει γινει Biaggi κλπ. Νομιζω φυλαει τα ρουχα του να εχει τα μισα. Απλα δεν ρισκαρει τοσο πολυ πια.

Απο την αλλη οι πιτσιρικαδες πανε του θανατα και με την ταυτοτητα στο στομα και δεν τους νοιαζει αμα πεσουν. Κανεις δεν θα πει, οτι να παλι δεν μπορεσαν, παλι εχασαν το πρωταθλημα. Ο μοναδικος που εχει την πιεση ειναι ο Rossi.

Ομως ολοι μα ολοι ξεχνατε ενα πραγμα. Ποιος εκανε την Υamaha να πεταει φετος? Ποιος την εξελιξε? Για δειτε που ειναι Honda και Ducati που δεν εχουν οδηγους τυπου Rossi. Για αυτο λοιπον ο Γιατρος ειναι και θα παραμεινει Γιατρος...

Τελος οσο και αν δεν αρεσει στους αντι-rossiκους, με τον Rossi μαθευτηκαν τα gp στην εποχη μας. Κανεις δεν λεει οτι Doohan κλπ δεν ηταν οδηγαρες αλλα δεν ζουνε στην εποχη μας που ολα στηριζονται πανω στο marketing και τα moto gp στηριχθηκαν στον Rossi.

Εννοείται πως ο Ρόσι δεν ξέχασε να οδηγεί! Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα!!! Και θα συμφωνήσω μαζί σου ότι δείχνει να είναι πιο ορθολογιστής και πιθανά να κάνει και αγώνες τακτικής. Αλλά εκτός του ότι δεν είμαστε βέβαιοι γι αυτό πιθανά θα σου πω πως είναι κάτι που μάλλον θες και το πιστεύεις θα συμπληρώσω κάτι ακόμα. Δεν ρισκάρει γιατί δεν θέλει ή γιατί πια δεν του βγαίνει;;;;;; Πρώτη ερώτηση. Δεύτερον γιατί κάνει αγώνες τακτικής αν τους κάνει. Μήπως δεν μπορεί να κοντράρει πια αλλιώς;;; Και γιατί μόνο ο Ρόσι έχει την πίεση; Ο Στόνερ και η Ντουκάτι δεν την έχουν; Να σου θυμίσω πως ο γιατρός τρεις συνεχείς χρονιές δεν έχει πάρει τίτλο; Γιατί έχει μόνο αυτός την πίεση;;; Και πως έκανε τη Γιαμάχα να πετά; Αφού πρώτα είχε φαγωθεί να αλλάξει λάστιχα και μέχρι τώρα έχει καταποντιστεί στο Κατάρ δεύτερος στη Χερέζ τρίτος στο Εστορίλ! Και οι δύο από τις αγαπημένες του ΄πίστες τις οποίες ξέρει πολύ καλά.
    Νομίζω πως βλέπεις κομματάκι υποκειμενικα τα πράγματα.

Εννοείται πως ο Ρόσι δεν ξέχασε να οδηγεί! Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα!!! Και θα συμφωνήσω μαζί σου ότι δείχνει να είναι πιο ορθολογιστής και πιθανά να κάνει και αγώνες τακτικής. Αλλά εκτός του ότι δεν είμαστε βέβαιοι γι αυτό πιθανά θα σου πω πως είναι κάτι που μάλλον θες και το πιστεύεις θα συμπληρώσω κάτι ακόμα. Δεν ρισκάρει γιατί δεν θέλει ή γιατί πια δεν του βγαίνει;;;;;; Πρώτη ερώτηση. Δεύτερον γιατί κάνει αγώνες τακτικής αν τους κάνει. Μήπως δεν μπορεί να κοντράρει πια αλλιώς;;; Και γιατί μόνο ο Ρόσι έχει την πίεση; Ο Στόνερ και η Ντουκάτι δεν την έχουν; Να σου θυμίσω πως ο γιατρός τρεις συνεχείς χρονιές δεν έχει πάρει τίτλο; Γιατί έχει μόνο αυτός την πίεση;;; Και πως έκανε τη Γιαμάχα να πετά; Αφού πρώτα είχε φαγωθεί να αλλάξει λάστιχα και μέχρι τώρα έχει καταποντιστεί στο Κατάρ δεύτερος στη Χερέζ τρίτος στο Εστορίλ! Και οι δύο από τις αγαπημένες του ΄πίστες τις οποίες ξέρει πολύ καλά.
    Νομίζω πως βλέπεις κομματάκι υποκειμενικα τα πράγματα.
    2 πρωταθληματα εχει χασει μην κλεβεις
    εσυ ποιον υποστηριζεις ????:rotflmao:
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

2 πρωταθληματα εχει χασει μην κλεβεις
    εσυ ποιον υποστηριζεις ????:rotflmao:

Ε και ένα φέτος!

Δεν υποστηρίζω κάποιον συγκεκριμένα ειλικρινά τώρα. Μου άρεσε πολύ ο Duhan αλλά τώρα δεν έχω κάποια ιδιαίτερη κάψα για κανέναν. έχω μία συμπάθεια να το πω στον Κάπι. Τον θεωρώ σπουδαίο οδηγό όπως είχα και στον Baros. Από και και πέρα θέαμα να βλέπω αγωνία να έχει και όλα καλά. Α. Και να μην κερδίζει ο Ρόσι! Είμαι αντιροσικός!!!

Άνθρωπος Το avatar του/της gavos
    Δεν ρισκάρει ένας οδηγός όταν αλλάζει λάστιχα και ταυτόχρονα απαιτεί από τον εαυτό του πρωτάθλημα; Και πώς να ξαναπεράσει ο ρόσσι τον λορένθο ρε παιδιά; Δεν το πέρασε καταλάθος ο λορένθο! Επειδή ήταν πιο αργός τον πέρασε! Και μετά του έφυγε απλά τα πράγματα. Αν ήταν πίσω από τη ρόδα του και δεν έκανε ξανά κίνηση οκ θα συμφωνούσα. Αλλά εδώ μετά από λίγο είχε +0.4 σταθερά στο γύρο ο ρόσσι από τον λορένθο. Ήταν ολοφάνερο ότι ένιωθε να του τελειώνουν τα λάστιχα και ήταν συγκρατημένος αλλά τί πιο λογικό από αυτό; Έπρεπε να πιέζει μέχρι να πιάσουν πάτο και μετά να ήταν στο έλεος; Αφού το είπε και ο ίδιος: "Ήμουν τυχερός που έπεσαν Χειντεν και Ντόβι." Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τα γυρολόγια γύρο με γύρο να βγάλω συμπεράσματα;

Αρχικά δημιουργήθηκε από gavos
    Δεν ρισκάρει ένας οδηγός όταν αλλάζει λάστιχα και ταυτόχρονα απαιτεί από τον εαυτό του πρωτάθλημα; Και πώς να ξαναπεράσει ο ρόσσι τον λορένθο ρε παιδιά; Δεν το πέρασε καταλάθος ο λορένθο! Επειδή ήταν πιο αργός τον πέρασε! Και μετά του έφυγε απλά τα πράγματα. Αν ήταν πίσω από τη ρόδα του και δεν έκανε ξανά κίνηση οκ θα συμφωνούσα. Αλλά εδώ μετά από λίγο είχε +0.4 σταθερά στο γύρο ο ρόσσι από τον λορένθο. Ήταν ολοφάνερο ότι ένιωθε να του τελειώνουν τα λάστιχα και ήταν συγκρατημένος αλλά τί πιο λογικό από αυτό; Έπρεπε να πιέζει μέχρι να πιάσουν πάτο και μετά να ήταν στο έλεος; Αφού το είπε και ο ίδιος: "Ήμουν τυχερός που έπεσαν Χειντεν και Ντόβι." Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τα γυρολόγια γύρο με γύρο να βγάλω συμπεράσματα;

Φαντάζομαι στο επίσημο site του motogp ίσως και στο ελληνικό. Δεν ξέρω αν έχει κάτι και στο msfree.

Αρχικά δημιουργήθηκε από alx_gr
    Ο Rossi ξεχασε να οδηγει, ο Lorenzo εχει βαλει lollipop απο νεφτι στο κωλο του , ο pedrosa ειναι πιο ξυνος απο λεμονι, τα λαστιχα χαλανε, τα ducati δεν θελουν αλλο να τα παρακολουθουν και πετανε μονα τους απο πανω τα gps, τα yahama ακουγονται σαν τρατα κλπ κλπ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :a5: :a5: :a5: :a5:

Άνθρωπος Το avatar του/της gavos
    Στα σημερινά test οι γρηγορότεροι ήταν:
    1. Stoner
    2. Hayden
    3. Rossi

Με τα υπόλοιπα yamaha να λείπουν.

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. MotoGP 2012, Round 3, Estoril
    από chr1s_86 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 68