Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 96

Θέμα: Εφαγα πολύ Βροχή...

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Το να θελει καποιος να πει δυο κουβεντες (μεσω του πληκτρολογιου) με τα αλλα μελη του φορουμ δεν ειναι αρκετο ε?Εστω κι αν αυτες οι κουβεντες μοιαζουν ανουσιες.
    Πιπη την αλλη φορα που θα φας μπολικη βροχη γραψε οτι καβαλαγες ducati.Μαλλον θα παρεις πιο θετικες απαντησεις.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Το να θελει καποιος να πει δυο κουβεντες (μεσω του πληκτρολογιου) με τα αλλα μελη του φορουμ δεν ειναι αρκετο ε?Εστω κι αν αυτες οι κουβεντες μοιαζουν ανουσιες.
    Πιπη την αλλη φορα που θα φας μπολικη βροχη γραψε οτι καβαλαγες ducati.Μαλλον θα παρεις πιο θετικες απαντησεις.
    να τος και ο κουγιας :rotflmao:

εσυ μην με μηνυσεις σπασε μου απλα τα δοντια αλλα επειδη μου τα εσπασες την προηγουμενη φορα τωρα βγαλε μου τα νυχια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
    να τος και ο κουγιας :rotflmao:

εσυ μην με μηνυσεις σπασε μου απλα τα δοντια αλλα επειδη μου τα εσπασες την προηγουμενη φορα τωρα βγαλε μου τα νυχια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Μεγαλο:a31:
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Pipi ελα απο το μαγαζι οποτε θες για καφε,χμμμμλαθος,χυμο.
    εχουμε κατι ψαρεματα να συζητησουμε
    τελικα το αντικειμενο οκ?το εβαλες πανω?
    dagazono
    VINCERE................

φτηνα κτεβατια-επιπλα
    www.kouketa.com

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    βλέπω αρκετές μέρες την ενότητα αυτή..και πραγματικά με προβληματίζει η συμπεριφορά ορισμένων.

φίλε Βαγγέλη, αν μου επιτρέπεις, κακώς ασχολήθηκες...
    δυστυχώς δεν μπορείς να δώσεις σε έναν να καταλάβει μέσω του πληκτρολογίου τρόπους ορθής συμπεριφοράς.
    Αυτό όφειλαν να το κάνουν οι γονείς και οι δασκάλοι και τα σχολεία...και αν εκείνοι ΔΕΝ το κατάφεραν δια ζώσης, με μηνύματα σε οθόνη δεν έχεις καμία ελπίδα.

Οσο για τον μοτσαρτ και τους λοιπούς υποστηρικτές του/χάσκακες με το πάθημα του πιπη, θα ντρεπόντουσαν για την συμπεριφορά τους μόνον αν ΕΙΧΑΝ φιλότιμο.

Πίσω από την λέξη χιούμορ/πλάκα, δυστυχώς κύριοι, ΔΕΝ μπορείτε να χωρέσετε τις λέξεις: βλακεία, προσβολή, ασέβεια, ψευτομαγκιά.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    βλέπω αρκετές μέρες την ενότητα αυτή..και πραγματικά με προβληματίζει η συμπεριφορά ορισμένων.

φίλε Βαγγέλη, αν μου επιτρέπεις, κακώς ασχολήθηκες...
    δυστυχώς δεν μπορείς να δώσεις σε έναν να καταλάβει μέσω του πληκτρολογίου τρόπους ορθής συμπεριφοράς.
    Αυτό όφειλαν να το κάνουν οι γονείς και οι δασκάλοι και τα σχολεία...και αν εκείνοι ΔΕΝ το κατάφεραν δια ζώσης, με μηνύματα σε οθόνη δεν έχεις καμία ελπίδα.

Οσο για τον μοτσαρτ και τους λοιπούς υποστηρικτές του/χάσκακες με το πάθημα του πιπη, θα ντρεπόντουσαν για την συμπεριφορά τους μόνον αν ΕΙΧΑΝ φιλότιμο.

Πίσω από την λέξη χιούμορ/πλάκα, δυστυχώς κύριοι, ΔΕΝ μπορείτε να χωρέσετε τις λέξεις: βλακεία, προσβολή, ασέβεια, ψευτομαγκιά.
    Για ξαναδιαβασε τι γραφεις.Κανεις το ιδιο με τον Βαγγελη στην τελευταια σου προταση,και καλα κανεις.
    Αν καποιος σου πει πως εισαι γαιδαρος τον λες τρελο.Αν στο πουν δεκα ψαχνεις για σαμαρι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Με ενοχλεί ο ΤΡΟΠΟΣ Γιώργο μου.Ο τρόπος που χειρίζεσαι μια κατάσταση.
    Κι εγώ και πολλοί άλλοι εδώ μέσα,διαβάζοντας το θρεντ είπαμε "νταξ' και σιγά τα ωά,δεν έγινε και τίποτα" και δεν έγραψαν κάτι.Ούτε κι εγώ θα έγραφα ώσπου είδα την εξυπνάδα τού τυπάκου.

Και...όχι φίλε!Δεν κάνω τέτοια καλαμπούρια.Είναι κάτι που με θύμωνε από μικρό παιδί.Το κάνω μόνο σε προσωπικό επίπεδο και με ανθρώπους που έχω έρθει κοντά.
    Και αν το έχω κάνει και μού διαφεύγει,ζωτάω συγγνώμη.
    Για μια ακομη φορα ΟΥΣΙΑ.Ευαγγελε γεια μας εστω κι απο μακρια

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap

μου επιτρεπετε καλε μου κυριε να διαφωνησω μαζι σας χωρις να σας πω βλακα,χωρις να σας προσβαλω,χωρις να σας δειξω ασεβεια και χωρις να σας χαρακτηρισω ψευτομαγκα????

μετα σας περναω και το τσαι συμφωνα με τις αρχες του σαβουαρ βιβρ.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    ΕΙΜΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕΛΟΣ

βροχα ε?και γλιτσα και λασπες και ΜΠΛΙΑΧ σκατα γινετε το πανεμορφο μοτορι μου (ειπε κανεις τπτ για το πανεμορφο? )αλλα τι να κανουμε η βροχη το κρυο η ζεστη η πτωση(μακρυα μας) ολα ειναι μεσα στο προγραμμα απο την στιγμη που σκεφτεσε ΜΗΧΑΝΗ ποσο μαλλον οταν την βαζεις μπρος.
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Φρέέέένοοοο!! *&^%#@& Το avatar του/της pipis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mourgakos
    Pipi ελα απο το μαγαζι οποτε θες για καφε,χμμμμλαθος,χυμο.
    εχουμε κατι ψαρεματα να συζητησουμε
    τελικα το αντικειμενο οκ?το εβαλες πανω?

mourgako ολα καλα με το tank bag(νομιζω οτι αν το εβλεπες πανω στην μηχανη δεν θα μου το πουλουσες....)!! Οποτε ειναι ξανα ο δρομος μου απο εκει, σιγουρα θα περασω!!

για ολα τα αλλα δεν εχω κατι να πω.. αλλοστε ο καθενας μας τα βλεπει απο αλλη γωνια.
    οποτε ακρη δεν βλεπω να βγαινει.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Ενα αδιάφορο όπως 10δες άλλα θέματα, που έγινε σοβαρό εξαιτίας της διάθεσης να την πούμε σε κάποιον άγνωστο συμφορουμίτη.Προφανώς το θέμα δεν είναι η βροχή, αλλά η αγένεια που αντιμετωπίζουν κάποιοι την διάθεση ενός συμφορουμίτη να πεί δυό λόγια.
    Δλδ τα 10ες ποστ με το "με εκλεισε κουτάκιας", "μου γρατζούνισαν τον καθρέφτη", "πως θα ξεκολλήσω τα έντομα απ΄τη ζελατίνα", και "από που κλείνεται τον κινητήρα", δεν είναι το ίδιο αδιάφορα και υπερβολικά?
    Σ΄αυτά γιατί δεν την λέτε? Σας φαίνονται πιο σοβαρά σαν θέματα ή εξαρτάται ποιος είναι ο δημιουργός του thread?

@vagelis64 . +990
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Τωρα μολις (και μετα απο υποδειξη) διαβασα το θρεντ.

Συμφωνοντας με το Βαγγελη, τον Καπετανιο, τον Trap και αλλους, λυπαμαι πραγματικα για την συμπεριφορα καποιων, απεναντι σε συναδελφο μοτοσυκλετιστη, που ανεφερε τον "πονο" του, (οποιος κι αν ηταν αυτος)!

Καλο ειναι να δειχνουμε ΟΛΟΙ αυτοσυγκρατηση!
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Τωρα μολις (και μετα απο υποδειξη) διαβασα το θρεντ.

Συμφωνοντας με το Βαγγελη, τον Καπετανιο, τον Trap και αλλους, λυπαμαι πραγματικα για την συμπεριφορα καποιων, απεναντι σε συναδελφο μοτοσυκλετιστη, που ανεφερε τον "πονο" του, (οποιος κι αν ηταν αυτος)!

Καλο ειναι να δειχνουμε ΟΛΟΙ αυτοσυγκρατηση!
    θα μπορουσες λυκοπουλο σε παρακαλω να με παρηγορησεις γιατι προχτες μου κορναρανε και εβαλα τα κλαματα ???

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    θα μπορουσες λυκοπουλο σε παρακαλω να με παρηγορησεις γιατι προχτες μου κορναρανε και εβαλα τα κλαματα ???

Προτείνω να σε πάρουν άμεσα μια αγκαλίτσα να σε παρηγορήσουν... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

Εγώ προτείνω να κάνετε καμμιά βόλτα, στεγνή ή βρεγμένη να σας φύγουν τα νεύρα (και η ειρωνεία που περισσεύει)
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 47
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2009, 12:41
  2. Πολύ βροχή λίγο χιόνι
    από xristoforos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/12/2008, 06:24
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2008, 11:55
  4. Εφαγα πολλη βροχη λεμε...
    από lammadin στο forum Off topic