Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 110

Θέμα: drz400 βελτιωσεις και αξιοπιστια

Βρες εναν καλο ταπετσερη-σελα και πες του να σου βαλει λιγο υλικο , οντως ειναι μετα απο καποια χλμ ειναι γ@μ/σετ@ η σελα του ...
    Βασιλης

DRZ4??sm k5 full extra!

Βασιλης

DRZ4??sm k5 full extra!

efxaristo file mou,avrio pao tapetseri kai tha tin psiloso kai ligo gia na kinoumai kai pio aneta,na rotiso kati allo?ta mt60 thelloun ligo strosimo h mou fenetai?otan to plagiazo poli arxizei to brostino kai mou kanei kolpa,gia pe,de nomizo na einai h idea mou

Τα καινουρια λαστιχα θελουν 200-300χλμ στρωσιμο , ξερεις δε κανεις ταρζανιες και τετοια , και δινε τους χρονο να ζεσταθουν .
    Βασιλης

DRZ4??sm k5 full extra!

πηγα σε ταπετσερη και μου εκανε δουλεια!εκανα περιπου 400 χλμ το ΣΟΥΚΟΥ και μπορω να πω οτι η βελτιωση στη σελα ειναι must για το drz,αλλαξε το μηχανακι!Απο αναρτησεις εχει κανει κανεις κατι?Ωρες ωρες φαινεται σα κανα τσοπερ!και αλλη μια ερωτηση σχετικη,ποσα χλμ πιστευετε μπορει να βγαλει το μοτερ του???ειναι αθραυστο λενε...

Μεγια τη σελα !
    Μια χαρα ειναι οι αναρτησεις του , ( στο δικο μου τουλαχιστον...) μπροστεινο ιδιο με crf -rmz εχει με αλλα ελατηρια και λιγο πιο ανθρωπινες ρυθμισεις .
    Το μοτερ του ειναι πολυ αξιοπιστο , λαδακια καθε 3.000χλμ , και συχνο ελεγχο αυτων . Μετα απο καποια χλμ και αναλογη ταλαιπορια οπως καθε κινητηρας δεν εχει την ιδια αποδοση που ειχε στα νεανικα του χρονια... π.χ δε θα 'ναι το ιδιο στα 50-60.000χλμ ...
    Βασιλης

DRZ4??sm k5 full extra!

και τοτε τι?ειμαι στα 23000 κιολας

Αρχικά δημιουργήθηκε από martinacos
    και τοτε τι?ειμαι στα 23000 κιολας
    μι μασας παει πολυ πραμα ακομα και αμα δεις οτι πεφτι η αποδοση το πατας ενα κιτ 440 με 500 ευρακια
    Τα αλογα ποτε δεν ειναι αρκετα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Souza_me_240kmh
    μι μασας παει πολυ πραμα ακομα και αμα δεις οτι πεφτι η αποδοση το πατας ενα κιτ 440 με 500 ευρακια
    Σωστος !!!
    Βασιλης

DRZ4??sm k5 full extra!

Αμα παει στα 50.000χλμ καν'το 440 ( 400ε και λιγοτερο απο eBay ) , βαλε του και καλυτερης ποιοτητας βαλβιδες ( 120140$ ) ενα τριψιματακι σε κεφαλη και ειναι τουμπανο !
    Βασιλης

DRZ4??sm k5 full extra!

ευχαριστω ρε μαγκες,καπως ησυχασα τωρα

Αρχικά δημιουργήθηκε από martinacos
    ευχαριστω ρε μαγκες,καπως ησυχασα τωρα
    Ναι ρε μη τρελενεσαι ! Το klx(250)ακι ( ιδιου τυπου μοτερ με το DRZ ) μου εχει 80φευγα.000χλμ και ειναι μια χαρα !
    Βασιλης

DRZ4??sm k5 full extra!

χαιρεται αδερφια και απο μενα το δικο μου drz τους τελευταιους 2 μηνες με εχει τσακισει. μια βιδουλα μια σταλια ξεβιδωσε απο το βολαν και μου εκανε ζημια 1000 ευρω μου δυελυσε τα πηνια και απο τις βολτες που εκανε δυελυσε την πατουρα που μπαινει το ρουλεμαν στροφαλου μαζι με το ρουλεμαν στροφαλου και αφου κατεβηκε το μοτερ του εκανα μια ολικη επισκευη να ερθει ξανα στα ισια του

Αρχικά δημιουργήθηκε από thunderabe
    χαιρεται αδερφια και απο μενα το δικο μου drz τους τελευταιους 2 μηνες με εχει τσακισει. μια βιδουλα μια σταλια ξεβιδωσε απο το βολαν και μου εκανε ζημια 1000 ευρω μου δυελυσε τα πηνια και απο τις βολτες που εκανε δυελυσε την πατουρα που μπαινει το ρουλεμαν στροφαλου μαζι με το ρουλεμαν στροφαλου και αφου κατεβηκε το μοτερ του εκανα μια ολικη επισκευη να ερθει ξανα στα ισια του
    Είναι γνωστό το πρόβλημα και πολλοί προτείνουν με το που το αγοράζεις το μοτο να βάζεις σε αυτήν την βίδα loktite γιατί ο γιαπωνέζος που την βόδωνε το ξέχασε..
    Πληροφοριακά, τι μοντέλο είναι το δικό σου;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
    Είναι γνωστό το πρόβλημα και πολλοί προτείνουν με το που το αγοράζεις το μοτο να βάζεις σε αυτήν την βίδα loktite γιατί ο γιαπωνέζος που την βόδωνε το ξέχασε..
    Πληροφοριακά, τι μοντέλο είναι το δικό σου;
    Σωστος ο Stergios ! Παντως στα μοντελα '05 και μετα δεν εχει αναφερθει κατι .
    Βασιλης

DRZ4??sm k5 full extra!

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 17/07/2009, 18:51
  2. Βελτιωσεις και μετατροπες στα ΧΤ...
    από p@nos στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2008, 19:52
  3. Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2008, 09:19
  4. Scooters ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
    από kalant στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2006, 02:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF