Κάθε χρόνο και καλύτερη είναι η πανελλήνια νομίζω.......
Πάντως η φετεινή ήταν σίγουρα πολύ καλύτερη απ τις προσδοκίες μας......
Να μαστε καλά ......
Νάσο ρίξε πρόταση....
Κάθε χρόνο και καλύτερη είναι η πανελλήνια νομίζω.......
Πάντως η φετεινή ήταν σίγουρα πολύ καλύτερη απ τις προσδοκίες μας......
Να μαστε καλά ......
Νάσο ρίξε πρόταση....
Σεπτέμβρη...![]()
" Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"
Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/
Μπράβο κι από μένα για όλη την οργάνωσή σας και την καλή παρέα. Δυστυχώς δεν μπόρεσα για κάποιους λόγους να παρεβρεθώ, αλλά τα μαθαίνω τα νέα σας από πρώτο χέρι!![]()
Εύχομαι να γίνει σύντομα κι άλλη συνάντηση, έστω και για καφέ στην Αθήνα με τους Νότιους τουλάχιστον...Όσο για Πανελλήνια μακάρι να γίνει σύντομα.....
Ελπίζω να σας γνωρίσω από κοντά όσους δεν ξέρω και σύντομα!![]()
![]()
![]()
...there's too much panic in this town...
ωπα, να τος ο Γρηγόρης!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89
Σεπτέμβρη...![]()
δε θέλω και πολύ...........
![]()
Όταν η πόλη κοιμάται.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από Acanthor
Μπράβο κι από μένα για όλη την οργάνωσή σας και την καλή παρέα. Δυστυχώς δεν μπόρεσα για κάποιους λόγους να παρεβρεθώ, αλλά τα μαθαίνω τα νέα σας από πρώτο χέρι!![]()
Εύχομαι να γίνει σύντομα κι άλλη συνάντηση, έστω και για καφέ στην Αθήνα με τους Νότιους τουλάχιστον...Όσο για Πανελλήνια μακάρι να γίνει σύντομα.....
![]()
![]()
Μας λείψατε ρε ψηλέ ,και στο δρόμο για παιχνίδι και ειδικά το βραδάκι εκεί που αράξαμε (ξέρεις "ρεσιτάλ " που δώσαν οι γνωστοί αλήτες μηχανόβιοι)....
Δεν πειράζει όμως ,να μαστε καλά και τον Σεπτέμβρη που είπε και ο Γρηγόρης ξανά πανελλήνια,μέχρι τότε βέβαια μας περιμένουν οι Άλπεις......
Όσο για τον καφέ που λες,μέσα αν ψήνονται και οι υπόλοιποι
Χαλαρά..Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89
Σεπτέμβρη...![]()
Εγώ να πω ότι ηρθε Πέμπτη και ακόμη το μυαλό μου είναι κολλημένο στο ΣΚ πέρασε. Μιας και ήταν η πρώτη μεγάλη βόλτα μου για δέκα + χρόνια τώρα σκεφτείται ρε μάγκες τι φλας έχω φάει.
Σωτήρη το βιντεάκι απίστευτο. Το έχω δεί πάνω από 20 φορές. Η μουσική τέλεια.Τέλος.
1. Για Σεπτέβρη μέσα.
2. Για καφέ εκτός από Παρασκευή βράδυ μέσα.
3. Για Αυστρία μέσα.
Πότε ρε κολόπεδα ? (θα πάτε Άλπεις)
" Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"
Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/
Λοιπόν για σεπτεμβριο έχουμε 6 , 13, 20 ,27 , πάντα σάββατο![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Acanthor
![]()
![]()
Μην αναφέρεις την λέξη <καφέ>. Λέγε μαύρο, κόκκινο, μπλε.....![]()
Wo Es war, soll Ich werden
Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89
Σεπτέμβρη...![]()
Τον Σεπτέμβρη μόλις θα έχουμε γυρίσει από διακοπές και δεν θα έχουμε ούτε για καφέ... ωχ συγνώμη πορτοκαλί ήθελα να πω.
Καλύτερη ημ/νία είναι η τελευταία βδομάδα του Οκτωβρίου (28/10 είναι Τρίτη) ή η πρώτη του Νοεμβρίου![]()
Wo Es war, soll Ich werden
δεν ξερω ποτε θα ξαναγινει συναντηση ........αλλα θα συμφωνησω με τον Ερμη ,να γινει νοτια .........οχι αλλο Τρικαλο ,οχι αλλη καρδιτσα .......
μας την εστησε ο Τακης ,αλλα την επομενη![]()
ποιος εχεσε την ταβερνα ρε κολοπαιδα ??ο αλλος ο περιεργος χριστοπαναγιες μας εριχνε .......τον φανταζομαι μια ωρα με την μαλαστουμπα να παλευει με το θηριο
![]()